Резервен отбор и юноши

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Резервен отбор и юноши

Мнениеот john barnes » 26 авг 2014 15:25

suareshampion написа:Спокойно приятел,Харито ще възмъжее и ще става все по добър а за Синклеър не се притеснявам толкова ,защото сега си имаме нападатели за първия отбор. Нека изчакаме все пак и тоя сезон и тогава да видим до къде е стигнал .

тренер,не е ли време да сменяш ника? :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 авг 2014 08:03

john barnes написа:
suareshampion написа:Спокойно приятел,Харито ще възмъжее и ще става все по добър а за Синклеър не се притеснявам толкова ,защото сега си имаме нападатели за първия отбор. Нека изчакаме все пак и тоя сезон и тогава да видим до къде е стигнал .

Смешно ти е ,че най добрия го няма ли ? Сега ще ви видя без него ,какво ще правите ?
За сега няма да сменям ника ,когато вида ,че има някой по добър от него в Ливърпул ,тогава може би ще го сменя .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 27 авг 2014 08:22

не ми е смешно.без него-борба за топ 4,винаги съм го казвал.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 27 авг 2014 12:01

suareshampion написа:
john barnes написа:

Смешно ти е ,че най добрия го няма ли ? Сега ще ви видя без него ,какво ще правите ?
За сега няма да сменям ника ,когато вида ,че има някой по добър от него в Ливърпул ,тогава може би ще го сменя .

"какво ще правим"? Демек ти вече не си фен на Ливърпул, така ли да го разбираме?
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Nives
Контакти:

Мнениеот Nives » 27 авг 2014 20:04

Gil-galad написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:

"какво ще правим"? Демек ти вече не си фен на Ливърпул, така ли да го разбираме?

Предполагам има предвид нас - "простите фенове" :lol: :lol:

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 авг 2014 20:45

След като късно снощи Лудогорец се класира по един невероятен мач за групите на Шампионската лига с драматичната си победа над Стяуа, можем да заявим със сигурност, че и юношите на тима ще играят в груповата фаза на турнира.

Сезон 2014/2015 в Юношеската Шампионска лига (до 19 години) ще бъде втори. Дебютната надпревара се проведе през миналия сезон, когато на върха стъпиха момчетата на Барселона.

В Юношеската Шампионска лига участват същите 32 отбора, разделени в същите 8 групи. И юношите на "орлите" ще могат да се докоснат до магията, наречена Шампионска лига.

Ако не е тайна къде точно ще играят юношите като гостуват в България?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 29 авг 2014 09:40

Най-вероятно мачът ще е в Разград. Имаме доста талантливи момчета в тоя набор.
Хари Уилсън, Кент, Оджо, двамата испанци, Адам Филипс който беше даже на турнето в САЩ.
Едва ли ще е в един ден заедно с големите, така че тренер пали джипа и да си там ;)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 09:42

LIMASSOL написа:Най-вероятно мачът ще е в Разград. Имаме доста талантливи момчета в тоя набор.
Хари Уилсън, Кент, Оджо, двамата испанци, Адам Филипс който беше даже на турнето в САЩ.
Едва ли ще е в един ден заедно с големите, така че тренер пали джипа и да си там ;)

:) Там ще съм на 100 % .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 авг 2014 09:46

Ето ,както и казах ,преди 2 години още ,Робинсън няма качества да се наложи в първия отбор. Продаден е на КПР а оттам го дават под наем на Хъдърсфийлд . Ако някой знае ,да каже само за колко сме го продали ?

LIMASSOL
Контакти:

Мнениеот LIMASSOL » 29 авг 2014 10:03

suareshampion написа:Ето ,както и казах ,преди 2 години още ,Робинсън няма качества да се наложи в първия отбор. Продаден е на КПР а оттам го дават под наем на Хъдърсфийлд . Ако някой знае ,да каже само за колко сме го продали ?

Говори се за 1 милион, демек джобни пари. Дано си намери място под слънцето и да направи прилична кариера.

Върни се в “Ливърпул”