Всички знаем че отначалото на сезона имаме проблем с малките отбори и че с/у тях играем ужасно трудно.Кардиф са си точно такъв отбор. Отново правим това което можем най-добре-да пропускаме. Чисти ситуации много,голове малко.Прочетох едно мнение че Керъл не е направил нищо цял мач,което доста ме издразни. Благодарение на Керъл и Суарез падна гола на Шкъртел. Да,това е малко за оправдание,но вярвам че Керъл е добър играч. Проблема му е че с тая глава много куца откакто е в Ливърпул. Главата на Керъл е направила само 2рия гол с/у Ман Сити миналата година и дотам. И вчера ми стана гадно като видях по някое време как Белъми му центрира перфектна топка и тоя я стреля над напречната греда. Ако тренира на това ще оправи головата си форма от Нюкасъл. Суарез нямаше ден,дали защото играе на Уембли,дали защото е травмиран незнам,но дано не играе така НИКОГА повече. Джерард,колкото и да не ми се иска да го кажа беше доста слаб.
Хендерсън не искам да го коментирам ,щото ако почна ще се стигне до псувни. Това създание ако продължава да се налага в отбора вече и аз ще отворя уста с/у Кени. Неможе ти да незнаеш къде се намираш и да си титуляр.Адам-на средно ниво преди дузпата. Даунинг ако играе така ще задмине Роналдо

Ако играе така головете ще валят,ама все пак защитата им беше слаба. Дано това е било истинска техника на Даунинг,а не просто неориентираността на Кардиф. Любопитно ми е да го видя как ще играе за Англия.
Някой знае ли как е Агер?