Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PSvilenov » 25 юли 2016 00:11

Milkoy написа:Лаишко е твърдението и за Стъридж. Въобще не мисля, че е по-лаком от всеки един топ нападател. А дали взима грешните решения говорят цифрите. И товс вече е ФАКТ, а не недомислените разсъждения на някой из форумчетата. И споко, хората тук не се вслушват много в тренера, темата Хендо е една от малкото, по които са единодушни. Почти.

Еми нямам кво да добавя по темата. Кво да кажа ? Тъпо е . Затваряме си очите за едни неща , за други си ги отваряме . Излишно казах , че вкарва голове , но ако не беше глупак щеше да е в пъти по ефективен . Сравни го с един Суарес примерно дето подарява голове навсякъде и пак е прочут като най-добрият нападател в Европа в момента .

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 25 юли 2016 00:20

Майер е нелогичен трансфер, а т'ва на Скай е някакво предположение реално, никой не си е сложил името под съждението .... 100% съм тоя трансферен джам и ся ви казвам ляв бек и това ще е краят :lol:
Съгласен съм с народа за Хендо, посредствен играч, който в никой случай не струва 20млн.паунда, има добри отигравания, но като цяло повече пречи отколкото помага.Обаче съм съгласен с Свиленов и за Стъридж , неслучайно Клопинг го заби пейка за сметка на Дивака, нещо повече - от Ехо още напролет бяха писали точно за двамата хубавци, че не са част от плана на Клоп за дългосрочното бъдеще и ако пристигнат добри оферти ще се продадат, просто не ми се рови да го търся сега.Стъридж освен всичко друго си позволява и фриволно поведение като бъде сменян или като не му се подаде топката, нещо, което няма да се толерира от Клопо.Дивака и Ингс пасват по-добре, макар и последният само на хартия, още няма официални мачове под ръководството на Клоп.Тичат много повече, повече борба, повече агресия, а и в защита помагат.Дани да сте го видяли да тича назад ? Аз никога...Не ме разбирайте погрешно, Стъридж има невероятни качества, просто отсега съм готов да се обзаложа, че ще е пренебрегван за сметка на Ингс и Дивака ( когато са здрави )
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 юли 2016 00:52

PSvilenov написа:
Milkoy написа:Лаишко е твърдението и за Стъридж. Въобще не мисля, че е по-лаком от всеки един топ нападател. А дали взима грешните решения говорят цифрите. И товс вече е ФАКТ, а не недомислените разсъждения на някой из форумчетата. И споко, хората тук не се вслушват много в тренера, темата Хендо е една от малкото, по които са единодушни. Почти.

Еми нямам кво да добавя по темата. Кво да кажа ? Тъпо е . Затваряме си очите за едни неща , за други си ги отваряме . Излишно казах , че вкарва голове , но ако не беше глупак щеше да е в пъти по ефективен . Сравни го с един Суарес примерно дето подарява голове навсякъде и пак е прочут като най-добрият нападател в Европа в момента .

Свиленов доста глупости изписа,не е ли време да спреш. И моляте никога и за нищо не света не слагай повече Джерард и Хендерсън в едно изречение. Ако трябва да бъдем точни Йордан има 3 :!: асистенции с пета(тя и затова му е толкова натъртена :lol:) Но това ли те впечатлява. Защо не си впечатлен тогава от ножиците на Бентеке??? На Стъридж му виждаш провалените атаки,а на Хендерсън не.Е как така? Той изтърва супер много,завършващия му удар е като на пиян казак.5г вече го налагат,ама Клоп ще го отложи. Както ти казаха той не обича хора с ниско кпд,т.е неефективни. Не може да вкарваш един път на 15 положения и щото си заварен капитан да продължаваш в същия дух.Хендерсън не може,Алън не може,Лалана трябва да си я нагласи,на Лукас не му било това работата,на Бентеке това му е работата ама днес си взел почивен ден. А бе я марш да се спъвате някаде другаде в топката,колко да ги чакаме тези.Много сте носталгични бе хора, Хендерсън за 5 г има един хубав полусезон,Алън за 4г -8 силни мача,Лукас за 8г един силен полусезон...Колко време трябва да му се даде на един играч за да започне да играе ПОСТОЯНО на високо ниво ??? Аз съм ок да има 1,2 години налагане и даване на шанс,ама ние сме на това дередже точно заради ейтези вечните таланти дето ги чакаме по 5г да заблестят. И затова съм супер щастлив,че Клоп взима навсякъде по двама равностойни играча и който се възползва по най-бързия начин от шанса си той ще играе редовно. Така работи Клоп-той не робува на имена и носталгия("ама той беше супер през 2014") и никой няма да има гарантирано място догодина. Намеква го във всяко интервю. Който се раздава и е ефективен едновремено,ще е титуляр. Каква простичка и ефикасна философия си има Клоп,а!

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 юли 2016 01:29

Liverpool_EC написа:
PSvilenov написа:

Свиленов доста глупости изписа,не е ли време да спреш. И моляте никога и за нищо не света не слагай повече Джерард и Хендерсън в едно изречение. Ако трябва да бъдем точни Йордан има 3 :!: асистенции с пета(тя и затова му е толкова натъртена :lol:) Но това ли те впечатлява. Защо не си впечатлен тогава от ножиците на Бентеке??? На Стъридж му виждаш провалените атаки,а на Хендерсън не.Е как така? Той изтърва супер много,завършващия му удар е като на пиян казак.5г вече го налагат,ама Клоп ще го отложи. Както ти казаха той не обича хора с ниско кпд,т.е неефективни. Не може да вкарваш един път на 15 положения и щото си заварен капитан да продължаваш в същия дух.Хендерсън не може,Алън не може,Лалана трябва да си я нагласи,на Лукас не му било това работата,на Бентеке това му е работата ама днес си взел почивен ден. А бе я марш да се спъвате някаде другаде в топката,колко да ги чакаме тези.Много сте носталгични бе хора, Хендерсън за 5 г има един хубав полусезон,Алън за 4г -8 силни мача,Лукас за 8г един силен полусезон...Колко време трябва да му се даде на един играч за да започне да играе ПОСТОЯНО на високо ниво ??? Аз съм ок да има 1,2 години налагане и даване на шанс,ама ние сме на това дередже точно заради ейтези вечните таланти дето ги чакаме по 5г да заблестят. И затова съм супер щастлив,че Клоп взима навсякъде по двама равностойни играча и който се възползва по най-бързия начин от шанса си той ще играе редовно. Така работи Клоп-той не робува на имена и носталгия("ама той беше супер през 2014") и никой няма да има гарантирано място догодина. Намеква го във всяко интервю. Който се раздава и е ефективен едновремено,ще е титуляр. Каква простичка и ефикасна философия си има Клоп,а!

Абе мислех си да спра и да не пиша повече , тъй като не постигам нищо друго освен да ви дразня тъй като никой не ми споделя мнението . Тука даже някой го раздават даже по тежко спрямо мене , ама ми намеси и Бентеке и няма как да си замълча просто . Защо ми говориш изобщо за тоя идиот ? Гледам да избегвам да го коментирам за да не повтарям едно и също и да ставам плямпащ всезнайко , ама как изобщо ми го намеси и то по такъв начин сякаш едва ли не си доволен от него ? Какво ме интересуват страничните му ножици и головете с обръщане или извъртане на главата му на 360 градуса при гол от корнер ако ще го прави веднъж на 6 мача ? Какво ме вълнуват атракциите му щом не може да изпревари бранител при прострелно центриране . А пропуските му 1 на 1 с вратаря ? А пропуските му без вратар дори на вратата ? !? Айде по сериозно .
Хендерсън не е същият след тая контузия , естествено че всички тия дето го плюеха в първият му сезон ще излязат смело наяве и ще продължат. Хендерсън не е нито икона нито няква легенда нито някакъв бог в очите ми ако с това се залъгвате. Той беше супер не само 2014 , ами и 2015 при последният сезон на Роджърс .Кпд-то му тогава колко високо беше ? Нищо общо обаче след 3тият кръг на 2015/16 нали ? Питам за последно , случайност ?

Относно трансферите на Клоп - Аз вярвам в него и вече нямам търпение да почва Висшата Лига , обаче има някой меко казано странни трансфери . Коло Туре беше адски стабилен и можеше да остане още един сезон , не трябваше да се отказваме от него СПОРЕД МЕН . Продаването на Алън е грешка също. Не толкова , че не трябва да се махне а промоцията от 13 милиона дето даваме . Брад Смит ако се окаже, че няма клауза за откупване също бих бил много разочарован . Доста ми допада играта му . Лукас го гласим за махане което също ми е странно . Играе централен защитник стабилно . Можеше да ни е от полза. А относно това как Клоп не робувал на никой , бих казал 2 имена - Лалана и Морено .

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 25 юли 2016 03:21

Джетро - млад и опитен, но от това което съм виждал и съм чувал и той е малко дантела в защита...а и доста често се контузва сякаш

От този негов пост тръгнаха слуховете,,,
Jetro willems ‏@JetroWillems_15 Jul 22

I wish you all the best at your new club my friend, we'll see each other again soon! @GWijnaldum

#LFC have made a bid for Jetro Willems acc to Netherlands website Soccer News

According to the Dutch press #Liverpool have made a bid for Jetro #Williems - the LB from PSV

Jetro Willems only has 12 months remaining on his PSV deal. He's got a history of knee problems though.

Тони Лато
Liverpool have made enquiries about Valencia's Toni Lato (left-back) according to reports in Spain. #LFC

И още едно бекче за резервите
#LFC take former Barcelona youngster Juan Manuel Garcia on trial, and he started at left-back for the U21s. (Echo)

Liverpool have taken former Barcelona youngster Juanma (Juan Manuel Garcia) on trial. (Mirror)

Juanma had an impressive debut with the sending in a perfect cross for Brooks Lennon’s goal as the Reds ran out ready 4-1 winners. (Mirror)

Чилуел
Klopp is set to miss out on Ben Chilwell & must decide whether he has enough cover with Ragnar Klavan able to play left-back. (Paul Joyce)

Смит
Brad Smith is set to agree personal terms and leave Liverpool's tour of the USA to speak to Bournemouth boss Eddie Howe. #lfc (Paul Joyce)

Brad Smith is expected to join Bournemouth for £6m. #LFC can't agree a deal for Chilwell & are not interested in Jordan Amavi.(Dominic King)

Klopp still wants to make one final addition and is looking for a left-back. #lfc (Dominic King)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 25 юли 2016 05:13

PSvilenov написа:Какво ме вълнуват атракциите му щом не може да изпревари бранител при прострелно центриране . А пропуските му 1 на 1 с вратаря ?

:lol: :lol: :lol:
Eми точно за това ти го написах,за да клъвнеш въдицата. Значи не се впечатляваш от ножиците на Бентеке обаче Хендерсън да го държим щото правел асистенции с пета.Еми то не е ли едно и също бе Свиленов. Ама аз като те гледам то никой не трябва да продаваме,за да не ти стане криво :oops: Ще си ги държим всичките щот еб@х ти кефа да сме на 8мо място с бабериците на ирландския футболен корифей. Морено и Лалана какви алтернативи имаха? А Миньоле? Клоп ли е виновен,че почнахме сезона без никакви резерви на най-слабите ни играчи? Ами нали пуска и Айб и Брад Смит и Богдан.Ами те не бяха ли по-зле от титулярите? Нали виждаш,че ги продава до крак всичките тези. А мин годишните титуляри сега ще седнат резерви и догодина ще ги продаде и тях или ще си стоят резерви доживот,щото повечето са идеални за Кепитъл Уан Къп. Закво накупи толкоз народ мислиш? Да ги държи резерви на вечните некадърници ли? А с цената на Джо Алън какъв ти е проблема? Все едно се избиваха да вадят по 25 мил за него И сега те е яд че го дадохме за 13. Обясни ти се,че му изтича договора другото лято и през януари може да преговаря с който си иска и да си замине без пари.Кое точно не разбираш,че няма луди да извадят 25 мил за играч дето има 15 силни мача в кариерата си ли? Еми като ти е толкова проблем извади ако искаш и 30 мил паунда и си го занеси вкащи за да си щастлив.Четох,че развъждал кокошки.Може да си избиеш инвестицията в дългосрочен план,като продавате яйца на женския пазар :lol:

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 юли 2016 05:40

Забавно ..

Така кратко и ясно без да пишем романи :
- Морено и Лалана не са нарочени за гонене и ще се разчита на тях .
- Хендерсън не е нападател за разлика от Пъпеша .
- Пъпеша не играе със хронична контузия , която да му влияе на формата
- При интерес на отбори от сорта на Виляреал и Севиля цената на Алън със сигурност можеше и да е по висока .

john barnes

Мнениеот john barnes » 25 юли 2016 09:12

За Алън освен плюнченето на суонзи да си го връщат,май друга оферта нямаше. Стоук излязоха с парите и е нормално да го купят. Сега да махаме лукас,пъпеша,маркович,балотели и да купим ляв бек+деф.халф.Догодина наред са псевдо капитана,пумпала и милнър. Все ще ги изтрая още един сезон,важното е че Клоп разчиства плявата на лебеда средняк!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

crimson

Мнениеот crimson » 25 юли 2016 09:13

Честито! 8-)
Looks like the Welsh Xavi is set to be plying his trade in the Potteries after agreeing terms with Stoke City. He’s set for a medical with Mark Hughes’ side on Monday.

Всичко най-добро на момчето. Зарадва ни най-много, че си тръгва.

Plovdiv_1926
Контакти:

Мнениеот Plovdiv_1926 » 25 юли 2016 11:57

Свиленов това за Стъридж не е точно така. Просто си си го нарочил и това. Виж от кого тръгват последните 2 гола срещу Дортмунд и как ''въобще не подава''. За Хендърсън всеки си има някакво мнение, за мен лично не е особено впечатляващ, един Милнър прави същото като него, може да бяга много и въпреки че изглежда малко дървен прави доста повече асистенции. Все пак Клоп си решава кой да играе, в момента, ако привлечем един ляв бек, може да се каже, че имаме два почти равностойни тима( само Клайн няма реална конкуренция), така че няма да се робува на някого само ако е направил страшния сезон преди 3 години и това може само да ни радва.
Един света, един света и черно-бяла е любовта...

Върни се в “Ливърпул”