Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 24 юли 2016 23:20

Освен слуховете за Майер,пак почна да се говори и за Талиска от Бенфика. Щял да натрупа нужната бройка мачове на олимпиадата. Мисля си,че ако вземем един от двамата,оня паткан лиляна е в небитието,където ще отиде и глупавата фифа...тоя ръка няма да хване през сезона,взеха му и лентата и очаквам да ревне да си ходи. Само като прочетох предното мнение,че пасовете му били като на Стиви Джерард...напуши ме яко смях :) :) :o
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

an4o_321
Контакти:

Мнениеот an4o_321 » 24 юли 2016 23:23

За мен Хендо е гола вода. "Пасове и извеждания в стил Джерард" никога не е можел да прави, но за сметка на това винаги е ставал за смях щом опита, или пък шутира към вратата! Но това си е мое мнение....
[offtopic]Как така са му взели лентата? Кой е капитан?[/offtopic]

Onq

Мнениеот Onq » 24 юли 2016 23:32

an4o_321 написа:За мен Хендо е гола вода. "Пасове и извеждания в стил Джерард" никога не е можел да прави, но за сметка на това винаги е ставал за смях щом опита, или пък шутира към вратата! Но това си е мое мнение....

Съгласен съм на 100 процента .Винаги ще си остане на ниво Съндърланд.То със Суарез,Стъридж,Стърлинг и Джерард до него дори и Владо Гаджев би направил няколко точни паса.Тва ,че нито един отбор не го иска е повече от показателно.
Последна промяна от Onq на 24 юли 2016 23:35, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 24 юли 2016 23:34

john barnes написа:Освен слуховете за Майер,пак почна да се говори и за Талиска от Бенфика. Щял да натрупа нужната бройка мачове на олимпиадата. Мисля си,че ако вземем един от двамата,оня паткан лиляна е в небитието,където ще отиде и глупавата фифа...тоя ръка няма да хване през сезона,взеха му и лентата и очаквам да ревне да си ходи. Само като прочетох предното мнение,че пасовете му били като на Стиви Джерард...напуши ме яко смях :) :) :o

Добре , защо само не разбирам на бялото трябва да казвате черно ? Тия подавания кой мислите ги пускаше към Суарес , Стърлинг , Коутиньо и Стъридж ? Топката да не е падала от небето ? Или сега ще кажете, че сме им я центрирали от майната си да търсим само Суарес да бучи там 30те гола ? Пуснете си мачовете , имате ютуб вижте кой как разиграва . На петичката на Джан срещу Ман Сити тука някой щяха да свършат от кеф , ама сърце не им дава да си признаят или спомнят рабоните , петичките и извежданията на Хендерсън . След като Суарес ни напусна тия топки към Стъридж кой ги даваше ? Да ви напомня ли кои двама англичани тогава се разбираха по поглед и колко гола влезнаха по тоя начин ? Айде малко по сериозно , то бива омраза ама тва е прекалено . И да , пристрастен съм на тая тема към тоя спор точно щото бива оплюван прекалено и повече заради един си олигофрен дето вече явно е напуснал форума ...

Onq

Мнениеот Onq » 24 юли 2016 23:37

PSvilenov написа:
john barnes написа:Освен слуховете за Майер,пак почна да се говори и за Талиска от Бенфика. Щял да натрупа нужната бройка мачове на олимпиадата. Мисля си,че ако вземем един от двамата,оня паткан лиляна е в небитието,където ще отиде и глупавата фифа...тоя ръка няма да хване през сезона,взеха му и лентата и очаквам да ревне да си ходи. Само като прочетох предното мнение,че пасовете му били като на Стиви Джерард...напуши ме яко смях :) :) :o

Добре , защо само не разбирам на бялото трябва да казвате черно ? Тия подавания кой мислите ги пускаше към Суарес , Стърлинг , Коутиньо и Стъридж ? Топката да не е падала от небето ? Или сега ще кажете, че сме им я центрирали от майната си да търсим само Суарес да бучи там 30те гола ? Пуснете си мачовете , имате ютуб вижте кой как разиграва . На петичката на Джан срещу Ман Сити тука някой щяха да свършат от кеф , ама сърце не им дава да си признаят или спомнят рабоните , петичките и извежданията на Хендерсън . След като Суарес ни напусна тия топки към Стъридж кой ги даваше ? Да ви напомня ли кои двама англичани тогава се разбираха по поглед и колко гола влезнаха по тоя начин ? Айде малко по сериозно , то бива омраза ама тва е прекалено . И да , пристрастен съм на тая тема към тоя спор точно щото бива оплюван прекалено и повече заради един си олигофрен дето вече явно е напуснал форума ...

Кое е прекаленото бе? Ти оплюваш Стъридж редовно и възхваляваш Хендерсън.Извинявай ама просто не разбираш от футбол.Не си виновен,но е факт :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 24 юли 2016 23:39

Onq написа:
an4o_321 написа:За мен Хендо е гола вода. "Пасове и извеждания в стил Джерард" никога не е можел да прави, но за сметка на това винаги е ставал за смях щом опита, или пък шутира към вратата! Но това си е мое мнение....

Съгласен съм на 100 процента .Винаги ще си остане на ниво Съндърланд.То със Суарез,Стъридж,Стърлинг и Джерард до него дори и Владо Гаджев би направил няколко точни паса.Тва ,че нито един отбор не го иска е повече от показателно.

Да то така става :lol: Виждаме Фабиан Делф в Сити как ги пуска точните пасове с футболистите около него .

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 24 юли 2016 23:45

Onq написа:
PSvilenov написа:

Кое е прекаленото бе? Ти оплюваш Стъридж редовно и възхваляваш Хендерсън.Извинявай ама просто не разбираш от футбол.Не си виновен,но е факт :)

Аз футболните му качества на Стъридж ако ми намериш пост дето съм ги оплювал ще се извиня и на лично и тук във форума . Друг е въпросът, че няма да намериш . Футболисти като Робен , Нар от Левски , Стъридж и така нататък винаги ще ги имам за глуповати поради простия факт ,че не взимат правилните решения когато им се отвори шанс . Стъридж вкарва , но във важните моменти дето голът ще е 100 % ако подаде той не го прави . И точно това го прави глупав . ФАКТ ! Това ми е проблемът при него и ми писна да го повтарям 15 000 пъти и да оставам криворазбран масово .
И как няма да възхвалявам Хендерсън като винаги остава оплюван заради скапаната тенденция на някъв си болен мозък дето се беше помислил за треньор и ви реди по 5 поста на ден колко бил зле . Значи като Хендерсън миналата година дето беше здрав и играеше на ниво направи 10 + асистенции продължава да е плют. Като Милнър направи 14 асистенции тоя сезон едва ли не според вас имал сигурно място титуляр, трябвало да бъде капитан и така нататък ... Е тва отношение ме дразни

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 24 юли 2016 23:46

Посредствен играч е Хендо и за мен. Не ми трябва да гледам ютюб, като съм гледал всички мачове. Всичко, което казваше тренера за него е истина. Бавна мисъл с топка в краката, припряни и предвидими отигравания, много енергия, за съжаление ниско кпд. Играч за Съндърланд, Уест Бром, Палас. Мое мнение. Предпочитам Милнър дори пред него.

Слух за Майер в Скай не открих, линк може ли? Ще се учудя на такъв трансфер, освен ако не го трампим за Лазар.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 24 юли 2016 23:52

Лаишко е твърдението и за Стъридж. Въобще не мисля, че е по-лаком от всеки един топ нападател. А дали взима грешните решения говорят цифрите. И товс вече е ФАКТ, а не недомислените разсъждения на някой из форумчетата. И споко, хората тук не се вслушват много в тренера, темата Хендо е една от малкото, по които са единодушни. Почти.

Върни се в “Ливърпул”