Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PSvilenov » 21 юли 2016 05:59

Айде на промоциите ... Налазвайте .... Що за гавра е да продадеш Алън по евтино от Айб ...

crimson

Мнениеот crimson » 21 юли 2016 07:42

IvanAtanasov написа:
Liverpool_EC написа:James Milner trained with the Liverpool squad today....seems he cut his holiday short.

Liverpool now insist on a 75% with all loanees - a guarantee all loanees will play in a specific ratio of matches. :arrow:
Cameron Brannagan's loan move to Wigan on the brink of collapse and Burnley want Jon Flanagan on loan.

Only Joël Matip made more blocks than Ragnar Klavan in the Bundesliga last season. :!:

If #LFC sign Wijnaldum, they'll have signed two of the joint-third top scoring midfielders* in the PL last season. :!: :!:

Lots crying about Joe Allen. At least they've got all the memories of his great goals and assists and the trophies he helped us win...

Последното е много добро :) вярно, че е в добра форма, но като се сетя колко пъти съм го псувал.. олеква ми

Да, радва. Като се има предвид, че му изтича договора и иска да играе титуляр, нещо което няма как да му предложим за радост и колко често се контузва идеално се нарежда ситуацията. 8-)

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 юли 2016 10:18

Приета оферта от 25млн паунда за Вайналдум. Готов е.
Остана ляв бек и сме готови повече от три седмици преди началото на сезона. Дано да почнем мощно.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 юли 2016 10:53

Я, се стегнете...Алън има 3 месеца футбол и вие го оплаквате :roll: Същия калишник като Лукчо, ама Лукчо даже е по-добре, той играе около 6 месеца на високо ниво :lol: През другото време и двамата запълваха дупки и палехме свещи да не направят някоя простотия.И двамата са плява и двамата трябва да си ходят, за жалост един трансферен джам е прекалено малко, за да разкараме всичкото некадърник що е докарано през годините.
И аз мислех, че с Вайналдум и ляв бек ще приключим, но ако продадем и Лукас и отдадем Бранаган под наем най-вероятно ще потърсим халф с по-дефанзивни функции :roll: Най-притеснителното е, че пъпеша както изглежда се дърпа за Палас, прави се на келемето Борини.Ама той не знае, че бог Клоповата дума отсича като брадва и ще играе на куково лято...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 21 юли 2016 11:04

Ако продадем Алън сме най-големите идиоти в световния футбол. Че и 14 милиона, че то ние миналото лято преди да направи добър сезон и да нарпави фурор на Еврото щяхме повече да му вземем

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 юли 2016 11:23

daduradam написа:Я, се стегнете...Алън има 3 месеца футбол и вие го оплаквате :roll: Същия калишник като Лукчо, ама Лукчо даже е по-добре, той играе около 6 месеца на високо ниво :lol: През другото време и двамата запълваха дупки и палехме свещи да не направят някоя простотия.И двамата са плява и двамата трябва да си ходят, за жалост един трансферен джам е прекалено малко, за да разкараме всичкото некадърник що е докарано през годините.
И аз мислех, че с Вайналдум и ляв бек ще приключим, но ако продадем и Лукас и отдадем Бранаган под наем най-вероятно ще потърсим халф с по-дефанзивни функции :roll: Най-притеснителното е, че пъпеша както изглежда се дърпа за Палас, прави се на келемето Борини.Ама той не знае, че бог Клоповата дума отсича като брадва и ще играе на куково лято...

Говори се, че ние се пазарим на дребно за Бентеке, а той е ок да ходи в Палас. Ще се види.

За Алън не съм съгласен, винаги съм го намирал за играч с качества. Въпросът е, че Клоп явно не може да му гарантира достатъчно минути, просто предпочита да залага на по-динамични халфове. Затова за всички ще е по-добре да си ходи. Стоук е добро място за него в момента - ще играе с приятни играчи като Арнаутович, Шакири, Къркич, Имбула. Цената можеше да е малко по-висока предвид доброто европейско, но тези 11 месеца договор, които му остават явно оказват влияние. Преди година обаче не мисля, че щяхме да му вземем повече от 8-10 млн.

Още един вътрешен халф не вярвам да вземем, има е доста. Лукас ако напусне , може би има шанс. Ако се махне Маркович, може и за крило да се помисли, но едва ли.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 юли 2016 11:36

Milkoy написа:
daduradam написа:Я, се стегнете...Алън има 3 месеца футбол и вие го оплаквате :roll: Същия калишник като Лукчо, ама Лукчо даже е по-добре, той играе около 6 месеца на високо ниво :lol: През другото време и двамата запълваха дупки и палехме свещи да не направят някоя простотия.И двамата са плява и двамата трябва да си ходят, за жалост един трансферен джам е прекалено малко, за да разкараме всичкото некадърник що е докарано през годините.

Говори се, че ние се пазарим на дребно за Бентеке, а той е ок да ходи в Палас. Ще се види.

За Алън не съм съгласен, винаги съм го намирал за играч с качества. Въпросът е, че Клоп явно не може да му гарантира достатъчно минути, просто предпочита да залага на по-динамични халфове. Затова за всички ще е по-добре да си ходи. Стоук е добро място за него в момента - ще играе с приятни играчи като Арнаутович, Шакири, Къркич, Имбула. Цената можеше да е малко по-висока предвид доброто европейско, но тези 11 месеца договор, които му остават явно оказват влияние. Преди година обаче не мисля, че щяхме да му вземем повече от 8-10 млн.

Още един вътрешен халф не вярвам да вземем, има е доста. Лукас ако напусне , може би има шанс. Ако се махне Маркович, може и за крило да се помисли, но едва ли.

Мане на едното крило + Вайналдум, Фирмака, Коу и Лалана за другите два поста ( ако играем 4 - 2 -3 - 1 ) Аз лично не виждам място за Маркович, още повече , че към момента в контролите е посредстен :roll:
Пък за халфовете Джан, Милнър, Груич, Хендо, Стюърт, така че може и да си прав.Аз лично се надявах да вдигнем класата с едно силно попълнение там от типа на Гюндоган ама явно няма да е тая година :oops: Айде, че не остана време :twisted:
П.С : Всичките ни трансфери са Мънибол тип засега, дано да се получи това със статистиките
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 юли 2016 11:49

daduradam написа:
Milkoy написа:

Мане на едното крило + Вайналдум, Фирмака, Коу и Лалана за другите два поста ( ако играем 4 - 2 -3 - 1 ) Аз лично не виждам място за Маркович, още повече , че към момента в контролите е посредстен :roll:
Пък за халфовете Джан, Милнър, Груич, Хендо, Стюърт, така че може и да си прав.Аз лично се надявах да вдигнем класата с едно силно попълнение там от типа на Гюндоган ама явно няма да е тая година :oops: Айде, че не остана време :twisted:
П.С : Всичките ни трансфери са Мънибол тип засега, дано да се получи това със статистиките

Тия петимата - Коу, Фирмино, Мане, Вайналдум и Лалана могат да играят на всяка от трите позиции зад нападателя. Даже подозирам, че постоянно ще си въртят местата по време на мач. Ако е вярно, че Клоп е искал и Желински, и Дахуд, може да приемем, че Вайналдум е вместо поляка. Мисля, че ще го пробва и като партньор на Джан, в двойката вътрешни халфове, и в по-атакуваща позиция. От това къде го вижда Клоп, може би зависи дали ще се насочим и към още един халф.

Нямам търпение да става 14.08 вече.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 21 юли 2016 12:00

Milkoy написа:Тия петимата - Коу, Фирмино, Мане, Вайналдум и Лалана могат да играят на всяка от трите позиции зад нападателя. Даже подозирам, че постоянно ще си въртят местата по време на мач. Ако е вярно, че Клоп е искал и Желински, и Дахуд, може да приемем, че Вайналдум е вместо поляка. Мисля, че ще го пробва и като партньор на Джан, в двойката вътрешни халфове, и в по-атакуваща позиция. От това къде го вижда Клоп, може би зависи дали ще се насочим и към още един халф.

Така е, но Мане е типично крило и има различен профил от останалите, според мен винаги ще почва.В това за Вайналдум има резон...То си зависи и от схеми и от противник.Ако можех да преместя времето с двадесетина дена напред - щях :x

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 юли 2016 12:25

daduradam написа:
Milkoy написа:Тия петимата - Коу, Фирмино, Мане, Вайналдум и Лалана могат да играят на всяка от трите позиции зад нападателя. Даже подозирам, че постоянно ще си въртят местата по време на мач. Ако е вярно, че Клоп е искал и Желински, и Дахуд, може да приемем, че Вайналдум е вместо поляка. Мисля, че ще го пробва и като партньор на Джан, в двойката вътрешни халфове, и в по-атакуваща позиция. От това къде го вижда Клоп, може би зависи дали ще се насочим и към още един халф.

Така е, но Мане е типично крило и има различен профил от останалите, според мен винаги ще почва.В това за Вайналдум има резон...То си зависи и от схеми и от противник.Ако можех да преместя времето с двадесетина дена напред - щях :x

Наистина има много различен профил, което е супер, но четох някъде, че миналия сезон е играл повече мачове зад нападателя, отколкото по крилото. Не му е чужда и тази позиция. Очаквам чудеса от него. И много голове от халфовете, мисля че Клоп разчита много на това, купувайки Мане и Вайналдум.

Върни се в “Ливърпул”