Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2016 01:13

PSvilenov написа:
sunscres92 написа:
wolf написа:[offtopic]фостатааааааааа на всички кокошки[/offtopic]

За Тея умреляци от Португалия ли си?

Аз също се кефя , но не заради Португалия . Те циганите най-малко заслужаваха победата , но се радвам ,че разкриха тъпите прехвалени французи . Жиру и Жиняк най измислените нападатели , пълни некадърници . Погба след това евро трябва да ги е срам да му искат повече от 30 милиона на тая интернет звезда . Евра няма да си направя и труда да напиша ква мърша е .

По принцип бях за Франция, само заради Гризман и още няколко футболисти, които се броят на пръстите на едната ми ръка. След случката с Роналдо обаче, тайно се надявах Португалия да победи. Да, нелогично е фен на Ливърпул да подкрепя Роналдо, но след всичко, което каза преди мача и след сълзите му като се контузи, няма как да не го съжалиш. Още повече, че знам какво е чувството, макар и да ми се е случвало в мач с не толкова голям залог. Честито на Португалия, може би най-слабия Европейски шампион след Гърция, но понякога няма какво да се направи - няма как да се бъркаме в работата на съдбата. В крайна сметка Роналдо го заслужаваше! :)

[offtopic]Това цигане Погба ако струва 100 милиона, Жоао Марио от Португалия струва 300. Футболът се превърна в ужасяващо нелеп бизнес, дават се луди пари за ЕДИН (!!!) човек, който дори не заслужава и половината от тях. Да, има качества, харесваше ми като футболист, но всичко до днес. Като видях какво нарушение извърши в края на продълженията и как вървеше като шут и се ядосваше на решението на съдията, тоя тип ми падна тотално в очите. Страшен наглец, ако струваш 100 милиона, би следвало да се нагърбиш с отговорността и да помогнеш на отбора си да се измъкне от трудната ситуация. Още повече, че разполагаш с можещи футболисти като Гризман, Пайе, Сисоко, Матуйди и т.н. до себе си, за разлика от един друг футболист, струващ 100 млн. - Гарет Бейл, който просто нямаше какво да стори в полуфинала, тъй като единствения, който беше на наистина високо ниво в състава на Уелс освен него беше Рамзи, а той беше наказан. Ето това е футболист, струващ 100 милиона - цял мач игра срещу 21 човека и се раздаде докрай, остави си дробовете за страната си, докато това келеме извършва очевадно нарушение с блъскане в гръб и после ходи като някой Делта Гард, и това се случва в края на продълженията при резултат 0-1... Не знам Юнайтед какви скаутове имат, щом предлагат 100 милиона за тая набедена звезда.[/offtopic]
Последна промяна от KOPScousers на 11 юли 2016 01:20, променено общо 1 път.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 11 юли 2016 01:16

Milkoy написа:
kileto написа:
sunscres92 написа:Много е добър Сисоко - прилича на Яя Туре.

Да си призная Сисоко не съм го гледал как играе в Нюкасъл,но откакто го свързаха с нас (че искаме да го купуваме)почнах да го следя(с Германия и тук на финала)този е животно в този мач.Пробиви удари и тн..Вие виждате не сте слепи.

Абе има един "сляп", ама той си мълчи :)

[offtopic]Aбе пуфльо, кой си мълчи бе. Ти на всеки футболист, който прави 3 силни мача си готов да му лапнеш.
Да не споменавам, как тачише Балотели, Бентеке и още куп дупки, бетер с сръбското калмучище Маркович.
Ама си мълчиш нали. Като се научиш да си признаваш грешките тогава ще ми правиш забележки.
Иначе да Сисоко направи 2 силни мача, в изпадналия си отбор миналия сезон не показа нищо от това.[/offtopic]
Последна промяна от dNelbandian на 11 юли 2016 01:19, променено общо 2 пъти.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 юли 2016 01:16

KOPScousers написа:
PSvilenov написа:
sunscres92 написа:

Аз също се кефя , но не заради Португалия . Те циганите най-малко заслужаваха победата , но се радвам ,че разкриха тъпите прехвалени французи . Жиру и Жиняк най измислените нападатели , пълни некадърници . Погба след това евро трябва да ги е срам да му искат повече от 30 милиона на тая интернет звезда . Евра няма да си направя и труда да напиша ква мърша е .

По принцип бях за Франция, само заради Гризман и още няколко футболисти, които се броят на пръстите на едната ми ръка. След случката с Роналдо обаче, тайно се надявах Португалия да победи. Да, нелогично е фен на Ливърпул да подкрепя Роналдо, но след всичко, което каза преди мача и след сълзите му като се контузи, няма как да не го съжалиш. Още повече, че знам какво е чувството, макар и да ми се е случвало в мач с не толкова голям залог. Честито на Португалия, може би най-слабия Европейски шампион след Гърция, но понякога няма какво да се направи - няма как да се бъркаме в работата на съдбата. В крайна сметка Роналдо го заслужаваше! :)

+1

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 11 юли 2016 01:25

PSvilenov написа:
sunscres92 написа:

+1 именно. Целия форум знае много добре, че съм за Германия от големите отбори

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 юли 2016 01:28

dNelbandian написа:
Milkoy написа:
kileto написа:

Да си призная Сисоко не съм го гледал как играе в Нюкасъл,но откакто го свързаха с нас (че искаме да го купуваме)почнах да го следя(с Германия и тук на финала)този е животно в този мач.Пробиви удари и тн..Вие виждате не сте слепи.

Aбе пуфльо, кой си мълчи бе. Ти на всеки футболист, който прави 3 силни мача си готов да му лапнеш.
Да не споменавам, как тачише Балотели, Бентеке и още куп дупки, бетер с сръбското калмучище Маркович.
Ама си мълчиш нали. Като се научиш да си признаваш грешките тогава ще ми правиш забележки.
Иначе да Сисоко направи 2 силни мача, в изпадналия си отбор миналия сезон не показа нищо от това.

[offtopic]Смешко, минавай през някакъв авто-коректор, че по няколко пъти ти чета глупостите и не мога да разбера на какъв език говориш. Аз грешки съм си признавал неведнъж, а за Бентеке бях против от самото начало. Само че от момента, в който стана футболист на Ливърпул започнах да го подкрепям и да се надявам да играе добре, защото това ще е добре за отбора. Изцепки като твоята с Ориги нямам, просто се изразявам доста по-умерено и аргументирано от теб. А, и все се каня да те питам как така Клоп подписва нов 6-годишен договор, при условие, че от клуба не му взимат играчите, които иска? Я кажи сега ти сериозно ли продължаваш да си вярваш на малоумната теория или вече не толкова?[/offtopic]
Последна промяна от Milkoy на 11 юли 2016 01:30, променено общо 1 път.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 11 юли 2016 01:30

wolf написа:
PSvilenov написа:
sunscres92 написа:

[offtopic]аз в момента съм в Германия. Като биха Италия буквално по улиците имаше километрични задръствания - много са готини и отдадени всипки в Германия като стане време за футбол - но след Франция навсякъде беше като в гробище[/offtopic]

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 11 юли 2016 01:39

sunscres92 написа:
wolf написа:
PSvilenov написа:
sunscres92 написа:

[offtopic]аз в момента съм в Германия. Като биха Италия буквално по улиците имаше километрични задръствания - много са готини и отдадени всипки в Германия като стане време за футбол - но след Франция навсякъде беше като в гробище[/offtopic]

Все си мисля, че ако Германия беше днес срещу Португалия щеше да спечели с разлика. Или надценявам прекалено много германците, или подценявам португалците, но просто имам едно такова предчувствие, което никога няма да разберем дали е щяло да се сбъдне така или иначе. Все пак Германия си остава най-класния отбор в света в момента.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 11 юли 2016 02:00

Milkoy написа:
dNelbandian написа:
Milkoy написа:
kileto написа:

Aбе пуфльо, кой си мълчи бе. Ти на всеки футболист, който прави 3 силни мача си готов да му лапнеш.
Иначе да Сисоко направи 2 силни мача, в изпадналия си отбор миналия сезон не показа нищо от това.

[offtopic]Смешко, минавай през някакъв авто-коректор, че по няколко пъти ти чета глупостите и не мога да разбера на какъв език говориш. Аз грешки съм си признавал неведнъж, а за Бентеке бях против от самото начало. Само че от момента, в който стана футболист на Ливърпул започнах да го подкрепям и да се надявам да играе добре, защото това ще е добре за отбора. Изцепки като твоята с Ориги нямам, просто се изразявам доста по-умерено и аргументирано от теб. А, и все се каня да те питам как така Клоп подписва нов 6-годишен договор, при условие, че от клуба не му взимат играчите, които иска? Я кажи сега ти сериозно ли продължаваш да си вярваш на малоумната теория или вече не толкова?[/offtopic]

[offtopic]
Milkoy написа:
Митко, поздравления, братле, ти беше най-настоятелния за Балотели. Аз също писах, че го искам.

Виж братле това показва колко ги разбираш нещата, ама иначе голям го вадиш, братле..[/offtopic]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 11 юли 2016 09:26

dNelbandian написа:
Milkoy написа:
dNelbandian написа:
Milkoy написа:
kileto написа:

[offtopic]
Milkoy написа:
Митко, поздравления, братле, ти беше най-настоятелния за Балотели. Аз също писах, че го искам.

Виж братле това показва колко ги разбираш нещата, ама иначе голям го вадиш, братле..[/offtopic]

[offtopic]Ахахахаха, това ли успя да намериш като изцепка за половин час ровене. Ти нали беше лъгал, че учиш за адвокат в СУ, ако такива аргументи намираш в делата си, няма да спечелиш нито едно. Ама то всъщност няма как да те приемат в СУ с този правопис, та да не те мисля. Виж, братле, голямата разлика между мен и теб е в подхода. Аз винаги имам позитивен подход и умея да се изразявам умерено. Имам футболисти, които предпочитам и такива, които мисля, че не са най-подходящите, но когато един играч е искан от Клоп, аз не се правя на разбирач, а си казвам - ок, сигурно има причина. Причината снощи я видяхме. Сисоко бил направил 2 силни мача. Що за смешен аргумент е това, той да не би случайно да е попаднал на това европейско, и още по-случайно да е попаднал в титулярния състав? Ти, признай си, си гледал не повече от два-три мача на Нюкасъл миналия сезон. Аз също съм гледал толкова. Но не си позволявам да кажа - ей този е некадърник. Дълго ще ровиш за да намериш нещо такова от мен. Това е голямата разлика с теб. Колкото до Балотели, точно две години преди този трансфер, той собственоръчно беше отстранил Германия по пътя към финала на предишното европейско. Балотели е всичко друго, но не некадърник и при загубата на Суарес и края на трансферния прозорец, ограничените други опции, беше логично да се надявам. Някъде да съм казал -"тоа ще къса мрежите, вервайте ми", че после да ми говориш, че съм се изцепил? Ти си едно назлобено момче, това ти е драмата, с всеки в този форум се разбирам, защото никого не обиждам без причина, а ти го правиш постоянно.[/offtopic]

crimson

Мнениеот crimson » 11 юли 2016 10:49

Бентеке е на път вече :)
Benteke has agreed personal terms with Crystal Palace and is desperate to complete his move to Selhurst Park.

Palace and Liverpool are still to finalise an agreement on the transfer fee, with Liverpool holding out for a deal that will recoup the £32million paid to Aston Villa last summer.

But all parties are optimistic a deal will be completed this week, possibly as soon as Monday, as the Eagles finally get the top-level centre-forward they have been looking for while Benteke will become the highest-earning player in the club’s history.

Върни се в “Ливърпул”