PSvilenov написа:sunscres92 написа:wolf написа:[offtopic]фостатааааааааа на всички кокошки[/offtopic]
За Тея умреляци от Португалия ли си?
Аз също се кефя , но не заради Португалия . Те циганите най-малко заслужаваха победата , но се радвам ,че разкриха тъпите прехвалени французи . Жиру и Жиняк най измислените нападатели , пълни некадърници . Погба след това евро трябва да ги е срам да му искат повече от 30 милиона на тая интернет звезда . Евра няма да си направя и труда да напиша ква мърша е .
По принцип бях за Франция, само заради Гризман и още няколко футболисти, които се броят на пръстите на едната ми ръка. След случката с Роналдо обаче, тайно се надявах Португалия да победи. Да, нелогично е фен на Ливърпул да подкрепя Роналдо, но след всичко, което каза преди мача и след сълзите му като се контузи, няма как да не го съжалиш. Още повече, че знам какво е чувството, макар и да ми се е случвало в мач с не толкова голям залог. Честито на Португалия, може би най-слабия Европейски шампион след Гърция, но понякога няма какво да се направи - няма как да се бъркаме в работата на съдбата. В крайна сметка Роналдо го заслужаваше!

[offtopic]Това цигане Погба ако струва 100 милиона, Жоао Марио от Португалия струва 300. Футболът се превърна в ужасяващо нелеп бизнес, дават се луди пари за ЕДИН (!!!) човек, който дори не заслужава и половината от тях. Да, има качества, харесваше ми като футболист, но всичко до днес. Като видях какво нарушение извърши в края на продълженията и как вървеше като шут и се ядосваше на решението на съдията, тоя тип ми падна тотално в очите. Страшен наглец, ако струваш 100 милиона, би следвало да се нагърбиш с отговорността и да помогнеш на отбора си да се измъкне от трудната ситуация. Още повече, че разполагаш с можещи футболисти като Гризман, Пайе, Сисоко, Матуйди и т.н. до себе си, за разлика от един друг футболист, струващ 100 млн. - Гарет Бейл, който просто нямаше какво да стори в полуфинала, тъй като единствения, който беше на наистина високо ниво в състава на Уелс освен него беше Рамзи, а той беше наказан. Ето това е футболист, струващ 100 милиона - цял мач игра срещу 21 човека и се раздаде докрай, остави си дробовете за страната си, докато това келеме извършва очевадно нарушение с блъскане в гръб и после ходи като някой Делта Гард, и това се случва в края на продълженията при резултат 0-1... Не знам Юнайтед какви скаутове имат, щом предлагат 100 милиона за тая набедена звезда.[/offtopic]