9lives написа:daduradam написа:IvanAtanasov написа:Един въпрос към вас. Смятате ли за редно да купуваме нов нападател? Както знаем Клоп е така да се каже "фен" на Ориги, Дани Ингс се възстанови, а Стъридж си е Стъридж и когато е здрав прави каквото си иска. Имам предвид и това че (почти съм убеден) няма да продадем никой от изброените поне тва лято
Оригнята, Ингс, Стъридж и Фирмака ( ако се налага ) ... няма смисъл от повече.Клопо играе с 1 нападателСпоред мен Оригнята и Ингс ще са преди Стъридж колкото и налудничево да звучи, даже съм сигурен, че ако дойде оферта от ПСЖ ще се приеме.Стъридж е феномен, но не е това, което иска Клопо.Пресата и себераздаването не са му силни качества.Чакам да видя Ингс как ще се представя при Клоп.Типична хиена, като захапе и не отпуска.Две сърца бият в неговото тяло.Така ги виждам нещата аз, ще видим Клопо какво мисли след два месеца.Другото е, че Ингс ще започне подготовката за разлика от Стъридж и Ориги, които имат ангажименти с националните.
След като взехме вратар ни трябват още - ляв бек, ЦЗ ( Сако, Ловрен, Гомез + още един, като приемаме, че последните информации определят Щъркел и дядо Кольо за напускащи ( последният за жалост ) ), халф или два + крило.За крило няма никакви спекулации още, което ме притеснява.Сигурно ще се даде една година на Маркович.Пълна неяснота е и какво ще се случи с Айб.Ляв бек и халф са приоритетни засега за ръководството - Дахуд и Чилуел.
Май забрави, че взехме Матип
Пропуснал съм му името.Сако, Ловрен, Гомез, Матип + още един.Според мен ще е така.С най-много шансове е Та