Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

styopa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот styopa » 26 авг 2011 19:23

smart написа:
Gil-galad написа:Коатес минава медицински прегледи в момента :)

Това сигурно ли е ?

Ами да кажем почти сигурно.Това което явно е проблема за да не е обявен до сега е работната виза.Друга причина едва ли има.

PeterForsberg
Контакти:

Мнениеот PeterForsberg » 26 авг 2011 19:35

По принцип очакванията бяха трансфера на Коатес да се обяви в 17,00 английско време.Момчето е хванало полет през Мадрид и после от там за Ливърпул.Нашата оферта вече е приета,така че сега вече всичко зависи от играча,а той мисля,че беше ясен.Плюс тва урусите са мъжкарска нация,а не като повечето латино мухльовци и Себастиан ще е наш играч.
Относно Руиз-нулев шанс да го привлечем.Ако бъде взет някой за заместник на Нгог(тва при условие,че се договори с Болтън,но мисля,че двете страни изчакват да мине срещата утре за първенство и тогава да обявят трансфера),човекът ще е Белъми.Мисля,че вече разбирате афинитета на Далглиш към футболисти от Острова.
По-интересното е какво ще се случи с Поулсен,Инсуа,Деген,Джоунс и Коул.Разкараме ли ги всичките,то пейрола ще е в доста добри граници,а и ще се освободят доста финанси.Комплименти за Акуилани,който се нави да взема по 1,4 млн. на сезон по-малко в Милан,и то без компенсация от страна на Ливърпул.Нещо,което не може да се каже за Коул или за Йованович например(сърбинът е получил около 1,5 млн. паунда в кеш,за прекратяване на контракта си,все пак е под-бре отколкото да му плащаме по 240 000 на месец три години :lol:).

lfc_fan
Контакти:

Мнениеот lfc_fan » 26 авг 2011 19:36

styopa написа:Атлетико Мадрид са пратили оферта за Коатес. ;)

тия мизерници, добре че продадоха Агуеро и Де Хея за да вземат няколко играча... наистина ли мислят че могат да си мерят пиш*ата с нас ? :shock: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: 8-) :?
(в кръга на шегата разбирасе... :o )
[offtopic]Man. United 1-6 Man. City[/offtopic]

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 авг 2011 19:39

PeterForsberg написа:...(сърбинът е получил около 1,5 млн. паунда в кеш,за прекратяване на контракта си,все пак е под-бре отколкото да му плащаме по 240 000 на месец три години :lol:).

Ъ-ъ-ъ-ъ ?!? :shock:
'Бах' тез' заплати, откога диреците получават възнаграждения ?!?

Иначе уелкъм на уруса(уруда за противниците) :mrgreen: , а Атлетико да се ориентират към друг :roll:

п.с. Форсберг, къртиш с инфото :!:

п.с.1. john barnes, нещо за морнинг найт ?!? Ако не съм се скашкал, мо'е се чуем по скъпчийските тлф и да уважим КисекО ;) / сайдерЪ рууулллзззз / :mrgreen:

п.с.2. Джони, чи май фаче, домну ле :mrgreen:
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

john barnes

Мнениеот john barnes » 26 авг 2011 19:55

ако ще ходиш долу,ми звънни...може да изпием по няколко съмърсбита...
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 авг 2011 20:14

john barnes малко в страни от темата .. как е това сайдерче :lol: бива ли

Потребителски аватар
Mighty Reds
Контакти:

Мнениеот Mighty Reds » 26 авг 2011 20:18

IvanAtanasov написа:john barnes малко в страни от темата .. как е това сайдерче :lol: бива ли

[offtopic]Да се пробвам язе - 'ми най-вероятно, без да съм бил там де, т'ва нещо (сайдерЪ, СъмърсбитУ) се е приготвяло на Древния Божествен Олимп, където пишман боговете Зевс, Хера и прочие ('от не са били в червени адидаси ;) ) са си плакнали божествените гърла с него, а от тъпата реклама по ТВ излиза, че е питие отскоро ... да бе, да :mrgreen:
Изчерпателен ли бях ?!? 4.5% алкохолец има в него, 'ма освежава като за световно ;)[/offtopic]
“This city has two great teams - Liverpool and Liverpool reserves.”
Bill Shankly

[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/assets/fans_4d778a4a9ac36353881786.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 26 авг 2011 20:20

Е, идеално е значи за следобните мачове ;) мерси по-изчерпателен не може да бъдеш :)

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 авг 2011 20:50

Кво става с Коатес вече час и 40 минути ги минава тия медицински прегледи :lol:
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Върни се в “Ливърпул”