Челси - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00
Аз съм съгласен, но закакво тогава са в отбора Туре, Сисоко и Алберто? Защо се изхарчиха пари за тях (заплати и трансферни суми) като никой от тях не играе или играе ако се контузят всички смъртни резерви? Или има някаква игричка с комисионни, или не ги прави той трансферите. Това е моето обяснение. То трябва да си малоумен сам да си взимаш играчите и после да не ги пускаш, а да пуснеш някакво зализано пишлеме, което утре е на даскало, защото е 10-ти клас.
suareshampion написа:kadett1 написа:suareshampion написа:messi7 написа:Характерът на победители се извоюва. Ама контузиите и късата резервна скаймейка, ни прецакаха. Както и някои изключително странни, да не кажа супер тъпи хруманвания на Брендо. Нз искаше да изненада Челси с тоя Смит, ама не се получи. Толкова ли мрази Туре и Сисоко, та не ги пуска...![]()
![]()
Напротив момче ,точно това се опитвам да ви набия в празните кратуни. Не е толкова къса пейката ,просто Роджърс не може да я управлява правилно.
Давам веднага пример с Алберто ,с какво тоя играч ,показа ,че не може да играе футбол ,при малкото си появи на терена ? Да те чуя ?
Той сега се оправдава с къса пейка ,пред медиите ,но няма право .Трябва да признае грешките си .
Веднага ти отговарям - сравнително тромав е , макар и техничен и не виждам защо го взе изобщо, но за този мач съм съгласен , че трябваше да влезе вместо австралиеца, който пък не знаеше къде се намира.
Тромав ? Хм .Бербатов да не Болт ,че вкара 12343 във ВЛ ? Какво значи тромав ? Дебелия Джонсън не е ли тромав ? Но играе. И други примери има.
Но ,дори и да е така ,щом Роджърс ,според теб ,не харесва тромави играчи ,веднага идва логични въпрос ,защо го взе тогава ? А не взе някой бързак ,на който да може да разчита ?
Както и да ми въртиш нещата ,винаги ще стигаме до извода ,че Роджърс не може да упрявлява пейката .
Още по лошо - не може да намери и правилните играчи май.
- we are the champions
- Контакти:
МАЛЕ,МАЛЕ КАКВИ ТРАГЕДИИ ПРАВИТЕ момчета вместо да ми спамите седнете на масата и пийте.
suareshampion написа:Пълни глупости .Били сме свидетели на много подобни ситуации в дербита и некорумпираните и непристрастни съдии ,си дават червени картони още в първите минути ,за подобно влизане с бутоните напред в коляното. Във футбола има правила, моето момче и тия правила трябва да са еднакви за всички и да се спазват .
Аз още преди мача ,казах,че тоя съдия ,ще помогне на Челси да победи и по този начин ще помогне и на манафите. И така и стана.
Казах,че ще има поне една фрапираща ситуация ,която ще я свири в ущърб на Ливърпул . Но ситуациите даже бяха две . Нарисуван червен картон във 2та минута и след това мача отиваше в съвсем друго русло . И другата ситуация е нарисуваната дузпа ,срещу Суарес ! Това са два възлови момента ,които повлияха на мача.
Спестения червен картон на Оскар срещу Лукас ,нямаше как да окаже влияние ,тъй като беше в последната минута ,но е факт ,че и той не се даде. Трябваше да се даде червен за опасно влизане с бутоните напред а на Лукас се дава жълт за рекацията си след това .
Но пак ,казвам ,това не оправдава грешките на тотално изпушилия Роджърс от няколко мача насам.
Реакцията на Лукас отвсякъде си беше за Ч.К.Защо пак пропускаш ситуацията на Азар? Една дузпа през първото полувреме съвсем променя развоя на срещата

ПП Очевидно страдате от някаква мания,че всички са срещу вас,че всички гледат да ви попречат,че има съдийски заговор,а всъщност се излагате доста кофти

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
-
leoric написа:Аз съм съгласен, но закакво тогава са в отбора Туре, Сисоко и Алберто? Защо се изхарчиха пари за тях (заплати и трансферни суми) като никой от тях не играе или играе ако се контузят всички смъртни резерви? Или има някаква игричка с комисионни, или не ги прави той трансферите. Това е моето обяснение. То трябва да си малоумен сам да си взимаш играчите и после да не ги пускаш, а да пуснеш някакво зализано пишлеме, което утре е на даскало, защото е 10-ти клас.
Ами имено ,аз за това мрънкам и споря тук с целия форум от 5 месеца. Знаеш ли колко ме плюха в началото ,за това ,че не искам Шкъртел ,но сега започнаха и те да плюят Шкъртел. Така ще стане и с останалите. Много скоро очаквам да се плюе по дебелия и Агер. Това са играчи ,с които нямаме никакви успехи от 6 години насам,плюс Рейна .Какво ти говори това ?
Ок ,Роджърс нека си налага дадени играчи ,но трябваше паралелно с това ,да се дава шанс и на резервите и по този начин да ги подготви за сгъстения цикъл през най важния месец декември . А и сега с тия контузии ,може и януари да се окаже проблемен. Всичко това е до липса на ротация .Роджърс не мислеше за напред а само мач за мач . Мислех го за по умен.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
0007 написа:suareshampion написа:Пълни глупости .Били сме свидетели на много подобни ситуации в дербита и некорумпираните и непристрастни съдии ,си дават червени картони още в първите минути ,за подобно влизане с бутоните напред в коляното. Във футбола има правила, моето момче и тия правила трябва да са еднакви за всички и да се спазват .
Аз още преди мача ,казах,че тоя съдия ,ще помогне на Челси да победи и по този начин ще помогне и на манафите. И така и стана.
Казах,че ще има поне една фрапираща ситуация ,която ще я свири в ущърб на Ливърпул . Но ситуациите даже бяха две . Нарисуван червен картон във 2та минута и след това мача отиваше в съвсем друго русло . И другата ситуация е нарисуваната дузпа ,срещу Суарес ! Това са два възлови момента ,които повлияха на мача.
Спестения червен картон на Оскар срещу Лукас ,нямаше как да окаже влияние ,тъй като беше в последната минута ,но е факт ,че и той не се даде. Трябваше да се даде червен за опасно влизане с бутоните напред а на Лукас се дава жълт за рекацията си след това .
Но пак ,казвам ,това не оправдава грешките на тотално изпушилия Роджърс от няколко мача насам.
Реакцията на Лукас отвсякъде си беше за Ч.К.Защо пак пропускаш ситуацията на Азар? Една дузпа през първото полувреме съвсем променя развоя на срещатаКолкото до Ч.К. на Ето'о в началото,едно,че е твърде рано,второ,че футболът не е балет,трето,че сме в Англия и е дерби,и четвърто - в последния момент Ето'о си сви крака,ако не го беше направил щеше да счупи крака на Хендерсън.Да не говорим,че в пролетния мач съдията НЕ показа Ч.К. на Стъридж,мисля,за по-грубо от това нарушение.Нещо да кажеш за тогава?
ПП Очевидно страдате от някаква мания,че всички са срещу вас,че всички гледат да ви попречат,че има съдийски заговор,а всъщност се излагате доста кофти
До преди два кръга ,казахме ли нещо против съдиите ,освен за спестения червен картон на Миралас ? Да те чуя ? Загубихме мачове и равни имахме ,но нищо не казахме ,нали ? Да те чуя ?
Колко такива слуачи ,като на Стърдиж е имало срщеиу нас ,знаеш ли моето момче ? Аз гледам Ливърпул от 1989 г ,така че не спори с мен .
Положението на Азар ,не беше дузпа .Гледай го пак и спри да се излагаш.Няма умишлена игра от нашия състезател.Aзар ,сам търси съприкосновението ,даже можеше да се даде жълт картон за симулация ,особено пък при положение ,че не се свири дузпа.
Влизанеот на Ето о е за червен картон .Аргументите ти са неоснователни. Точка.
Реакцията на Лукас е за жълт. Точка.
Съдията повлия на мача .Точка .
Лек ден.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Евала на точните и обективни хора във форума ви,но явно повечето сте заблудени,нетърпящи чуждо мнение,да не говорим,че сте твърде едностранчиви.
Специално за Суарезчо: Резултатът е 2:1.Точка

Специално за Суарезчо: Резултатът е 2:1.Точка

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... -Poll.html
Не че рефера ни беше големият проблем, но и той спомогна.
Не че рефера ни беше големият проблем, но и той спомогна.
-
- Контакти:
0007 написа:slash1912 написа:
Малко спорни положения от мача,всеки сам може да си направи изводите за съдийството на амебата уеб.
Ситуацията срещу Азар много удобно я пропускаш,а тя беше доста по-очевидна от вашите претенции.Освен за Оскар,червен картон трябваше да получи и Лукас за реакцията.Колкото до ситуацията на Ето'о в началото - в такова дерби кой съдия ще се наеме да изгони играч във втората минута?При това положение за почти всяко нарушение след това би трябвало да се дава поне Ж.К.
.................................................................................................................
" ... в такова дерби кой съдия ще се наеме да изгони играч във втората минута?... "
Разсъждаваш като член на съдийската комисия в БФС. Или като Тройчо. Гледай с по-голям диоптър на ситуацията с Ето О, когато влезе с бутоните напред и сам си отговори - какъв трябва да бъде цвета на картона. Къде в правилника пише, че червен картон във втората минута не трябва да се отсъжда?
- messi7
- Контакти:
Естествено, че не може нали е против "великият" чукотски тим...
Ако беше примерно Хендо ударил Азар да речем, едва ли фенчитата на Челси щяха да мислят така.
А половината тука са такива. Както и да е. Пуул свикна с теслите и ще е в топ 4 въпреки съдисйката гавра! АМИН!

Ако беше примерно Хендо ударил Азар да речем, едва ли фенчитата на Челси щяха да мислят така.