Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
liverpool96
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот liverpool96 » 26 авг 2011 13:25

RedMagic написа:По всичко личи, че последните 3 трансфера ще са на Коатес, Белами и Руиз. Като Коатес ще бъде инвестиция в бъдещето, Белами ще бъде временен вариант, може би ще изкара 2-3 сезона при нас, а Руиз ще си бъде основна фигура години напред в състава ни. Да се надяваме, че ще се случи точно това, защото Белами е страхотен играч и го е доказвал много пъти, Коатес също е прекрасен и има огромно бъдеще, докато Руиз си е класа, той е нещо като Суарес. Само дето не ми се вярва да направим 3 трансфера в последните 3-4 дни на трансферния прозорец, след като взехме едва 5 нови за няколко месеца...

Специалитета на Комоли е именно това. :)

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 авг 2011 13:34

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=nY_oLudQAJA[/youtube]

От това видео можем да си спомним кой е Крейг Белами. Всъщност, това са десетината му гола с фланелката на Ливърпул. Ако се разровя, мога да извадя снаряди от около 25-30 метра, но сега не ми се търси. Просто е уникален играч, перфектната резерва на Суарес и Керъл според мен.
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 авг 2011 13:35

Ако ще взимаме Руиз, не ни трябва Белами ... а ако вземем Белами едва ли ще вземем Руиз, което е тъпо според мен, тъй като Руиз е млад и перспективен, а на Белами вече му е изпята ... освен това вече има 1 неуспешен престой при нас.
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 авг 2011 13:39

JalkiSte написа:Ако ще взимаме Руиз, не ни трябва Белами ... а ако вземем Белами едва ли ще вземем Руиз, което е тъпо според мен, тъй като Руиз е млад и перспективен, а на Белами вече му е изпята ... освен това вече има 1 неуспешен престой при нас.

Виж видеото, което дадох по-горе. Не мисля, че престоят му при нас беше толкова неуспешен. Плюс това, взимаме Руиз за крило, а Белами за резервен нападател. И между другото, Руиз не е първа младост, на 26 е.
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 авг 2011 13:56

RedMagic написа:
JalkiSte написа:Ако ще взимаме Руиз, не ни трябва Белами ... а ако вземем Белами едва ли ще вземем Руиз, което е тъпо според мен, тъй като Руиз е млад и перспективен, а на Белами вече му е изпята ... освен това вече има 1 неуспешен престой при нас.

Виж видеото, което дадох по-горе. Не мисля, че престоят му при нас беше толкова неуспешен. Плюс това, взимаме Руиз за крило, а Белами за резервен нападател. И между другото, Руиз не е първа младост, на 26 е.

Като нищо могат да бъдат взети и двамата(или Белами и някой друг нападател)....просто Белами ще е нещо както е Оуен в момента в Ман Юнайтед....естествено ако цената на Белами е разумна(говори се за свободен трансфер) и ако исканията му за заплата са разумни (примерно едно 30к на седмица в сравнение с 95к които получава в момента) :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 26 авг 2011 14:15

RedMagic написа:

Не искам да кажа, че не харесвам Белами, дори напротив.Просто вече е старичък и не мисля, че трябва да се занимаваме с такива трансфери.Освен това е и конфликтна личност и дразнител в съблекалнята ;) Според мен трябва да вземем много качествен нападател тип Суарез при евентуална контузия на последния, а и Керъл засега играе, тъй като Краля не иска да го държи резерва при дадените за него пари, но ако продължава да бъде все така неефективен рано или късно ще почне да остава на пейката ... и тогава ще ни трябва човек със съвсем различна класа от тази на Белами :)
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

Потребителски аватар
RedMagic
Контакти:

Мнениеот RedMagic » 26 авг 2011 14:19

Контузията на Мейрелеш ще го извади от терените от една до две седмици, като е най-вероятно да е на линия за мача с Тотнъм.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 авг 2011 14:24

RedMagic написа:Контузията на Мейрелеш ще го извади от терените от една до две седмици, като е най-вероятно да е на линия за мача с Тотнъм.

може още за стоук ;)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
smart
Контакти:

Мнениеот smart » 26 авг 2011 14:52

Мачовете със стоук и тотнъм са доста трудни и доста важни за спечелване мачове.Срещу тези два съперника последните ни гостувания хич не са хубави, дано стиви и раул да са на линия за тези мачове защото както казах тези мачове от психологическа и каквато и да е гледна точка са адски важни
Bill Shankly : "If you can't support us when we lose or draw, don't support us when we win."

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 авг 2011 15:08

RedMagic написа:Контузията на Мейрелеш ще го извади от терените от една до две седмици, като е най-вероятно да е на линия за мача с Тотнъм.

Супер! Добре, че не е нищо толкова сериозно както се говореше за 4-5 седмици. :)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”