Челси - Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

leoric
Контакти:

Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00

Мнениеот leoric » 30 дек 2013 11:22

Трудно се пише след такъв мач и такава потресаваща игра от наша страна. Нямам какво да кажа. Сами сме си виновни, че нямаме играчи. Защо не пуска Алберто, а ми пуска някакъв албинос, който не може да си спре топката. Попадаме в много неизгодна позиция по две причини - първо, психологически е доста тежко а си бил пръв и за два кръга изпадаш от 4-ката и второ - Ливърпул не може да се "състезава" с другите. Какво имам предвид. Ливърпул няма нито опит, нито самочувствие да догонва отборите, затова беше от изключителна важност да си вземем мачовете с Хъл, Нюкасъл и Евертън, където загубихме точки, а можехме преспокойно да ги спечелим, защото бяхме позиция да спечелим. И за финал, за да си направите сметка, колко сме далеч от шампионски отбор - Ливърпул е спечелил 3 от възможни 18 точки от губеща позиция. Ето тука е разликата между нас и отборът, който ще стане шампион - Арсенал, Сити или Челси.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 дек 2013 12:28

Характерът на победители се извоюва. Ама контузиите и късата резервна скаймейка, ни прецакаха. Както и някои изключително странни, да не кажа супер тъпи хруманвания на Брендо. Нз искаше да изненада Челси с тоя Смит, ама не се получи. Толкова ли мрази Туре и Сисоко, та не ги пуска... :roll: :roll: :|
Изображение

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2013 12:36

0007 написа:Ситуацията срещу Азар много удобно я пропускаш,а тя беше доста по-очевидна от вашите претенции.Освен за Оскар,червен картон трябваше да получи и Лукас за реакцията.Колкото до ситуацията на Ето'о в началото - в такова дерби кой съдия ще се наеме да изгони играч във втората минута?При това положение за почти всяко нарушение след това би трябвало да се дава поне Ж.К.

Пълни глупости .Били сме свидетели на много подобни ситуации в дербита и некорумпираните и непристрастни съдии ,си дават червени картони още в първите минути ,за подобно влизане с бутоните напред в коляното. Във футбола има правила, моето момче и тия правила трябва да са еднакви за всички и да се спазват .
Аз още преди мача ,казах,че тоя съдия ,ще помогне на Челси да победи и по този начин ще помогне и на манафите. И така и стана.
Казах,че ще има поне една фрапираща ситуация ,която ще я свири в ущърб на Ливърпул . Но ситуациите даже бяха две . Нарисуван червен картон във 2та минута и след това мача отиваше в съвсем друго русло . И другата ситуация е нарисуваната дузпа ,срещу Суарес ! Това са два възлови момента ,които повлияха на мача.
Спестения червен картон на Оскар срещу Лукас ,нямаше как да окаже влияние ,тъй като беше в последната минута ,но е факт ,че и той не се даде. Трябваше да се даде червен за опасно влизане с бутоните напред а на Лукас се дава жълт за рекацията си след това .
Но пак ,казвам ,това не оправдава грешките на тотално изпушилия Роджърс от няколко мача насам.
Последна промяна от suareshampion на 30 дек 2013 12:43, променено общо 2 пъти.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2013 12:40

messi7 написа:Характерът на победители се извоюва. Ама контузиите и късата резервна скаймейка, ни прецакаха. Както и някои изключително странни, да не кажа супер тъпи хруманвания на Брендо. Нз искаше да изненада Челси с тоя Смит, ама не се получи. Толкова ли мрази Туре и Сисоко, та не ги пуска... :roll: :roll: :|

Напротив момче ,точно това се опитвам да ви набия в празните кратуни. Не е толкова къса пейката ,просто Роджърс не може да я управлява правилно.
Давам веднага пример с Алберто ,с какво тоя играч ,показа ,че не може да играе футбол ,при малкото си появи на терена ? Да те чуя ?
Той сега се оправдава с къса пейка ,пред медиите ,но няма право .Трябва да признае грешките си .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 дек 2013 12:47

Може Алберто да го е бил на белот и Брендо да му се сърди. :mrgreen: :mrgreen: Нз човек, не мога да му влезна в мислите на Брендо, та да ти отговаря правилно. :lol: :lol: 8-)
Изображение

kadett1
Контакти:

Мнениеот kadett1 » 30 дек 2013 13:03

suareshampion написа:
messi7 написа:Характерът на победители се извоюва. Ама контузиите и късата резервна скаймейка, ни прецакаха. Както и някои изключително странни, да не кажа супер тъпи хруманвания на Брендо. Нз искаше да изненада Челси с тоя Смит, ама не се получи. Толкова ли мрази Туре и Сисоко, та не ги пуска... :roll: :roll: :|

Напротив момче ,точно това се опитвам да ви набия в празните кратуни. Не е толкова къса пейката ,просто Роджърс не може да я управлява правилно.
Давам веднага пример с Алберто ,с какво тоя играч ,показа ,че не може да играе футбол ,при малкото си появи на терена ? Да те чуя ?
Той сега се оправдава с къса пейка ,пред медиите ,но няма право .Трябва да признае грешките си .

Веднага ти отговарям - сравнително тромав е , не е толкова и техничен и не виждам защо го взе изобщо, но за този мач съм съгласен , че трябваше да влезе вместо австралиеца, който пък не знаеше къде се намира.Прав си за това, че можеше да го пусне в някой от тези мачове, в които водихме с разлика.
Последна промяна от kadett1 на 30 дек 2013 13:11, променено общо 1 път.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2013 13:04

leoric написа: Ливърпул няма нито опит, нито самочувствие да догонва отборите, затова беше от изключителна важност да си вземем мачовете с Хъл, Нюкасъл и Евертън, където загубихме точки, а можехме преспокойно да ги спечелим, защото бяхме позиция да спечелим. И за финал, за да си направите сметка, колко сме далеч от шампионски отбор - Ливърпул е спечелил 3 от възможни 18 точки от губеща позиция. Ето тука е разликата между нас и отборът, който ще стане шампион - Арсенал, Сити или Челси.

Аз винаги съм го повтарял и отдавам тоя факт на напрежението във отбора ,след като поведе срещу добър противник . Не можем да запазим резултата ,защото има напрежение у играчите .
Класния играч ще остане спокоен и хладнокръвен и ще удържи на натиска а посредствения ще се уплаши и ще стане уязвим . Видяхме при първия гол на Челси ,как бяхме пробити през центъра .Халфовете позволиха този елементарен пробив ,след това в защитата настана хаос и топката не можа да се изчисти ..и след тоя хаос топката случайно отиде в Азар и той отбеляза.
При втория гол ,видяхме как през зоната на Агер стана пробив ,топката пак можеше да се изчисти ,но не се изчисти и тя незнайно как премина и стигна до Ето о ,който я насочи много леко и Миноле вместо да я хване или избие ,той я допусна отново леко през ръцете си ,както и предния мач.
Всичко това го отдавам на напрежение у играчите и плахост. Ако те са спокойни и хладнокръвни ,тия два гола нямаше да ги допуснат.
Това напрежение им пречи да мислят. А щом даден играч е напрегнат в тия важно моменти ,това говори ,че той няма манталитет на победител.Е за какъв шампионски отбор говорим тогава ?
При втория гол имаме и разбира се ,един глупав Шкъртел . Отначало добре беше застанал до Ето о ,но не очакваше топката а опитния хищник Ето о, я очакваше .Тая топка винаги трябва да се очаква ,до пълния завършек на атаката. Но Шкъртел заспа,Ето о го изпревари и я насочи .
Докато примерно неспособноста на Джонсон и Агер да спрат Азар ,вече не опира до напрежение а до липса на качества и най вече повратливост,бързина и акъл .
Какво ви говори това ? Че с Шкъртел,Агер и Джонсон и 100 години да играем ,пак няма да станем шампиони .Защото са посредствени .Агер показа добри качества през годините ,но вече не става . И тия слаби действия ,на защитата ,няма как да не се отразяват и на вратаря.
Последна промяна от suareshampion на 30 дек 2013 13:11, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 30 дек 2013 13:09

Да, Миньоле в много мачове ни спаси. Дори нямаше да тръгнем и с победа тази кампания, ако не беше отразил дузпата. 8-) 8-) Велик Миньолееееееееееее 8-) 8-)
Изображение

Потребителски аватар
vasilnv
Контакти:

Мнениеот vasilnv » 30 дек 2013 13:09

suareshampion написа:Роджърс ни еба майката в тия два мача. Знаех ,че това ще случи още преди месец,като му гледах действията.
Трябваше да налага други играчи и да ги подготви за тия мачове а той ми налагаше мишките . Разочарова ме .Глупак.

:lol: Ти си уникален... :mrgreen:
A Broken Plane. A Broken Dream. A Broken Heart. A Broken Team.
No Word Said. A Silent Vow. We Loved You Then. We Love You Now.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 30 дек 2013 13:10

kadett1 написа:
suareshampion написа:

Веднага ти отговарям - сравнително тромав е , макар и техничен и не виждам защо го взе изобщо, но за този мач съм съгласен , че трябваше да влезе вместо австралиеца, който пък не знаеше къде се намира.

Тромав ? Хм .Бербатов да не Болт ,че вкара 12343 във ВЛ ? Какво значи тромав ? Дебелия Джонсън не е ли тромав ? Но играе. И други примери има.
Но ,дори и да е така ,щом Роджърс ,според теб ,не харесва тромави играчи ,веднага идва логични въпрос ,защо го взе тогава ? А не взе някой бързак ,на който да може да разчита ?
Както и да ми въртиш нещата ,винаги ще стигаме до извода ,че Роджърс не може да упрявлява пейката .

Върни се в “Ливърпул”