Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
john barnes
Re: Селекцията в Ливърпул
агуеро бил наш фен...кейхил в арсенал,мата в челси,тотнъм отрязали чукотките за модрич,адебайор в тотнъм под наем.ние искаме белами,и той е изгряваща млада звезда.... 
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:агуеро бил наш фен...кейхил в арсенал,мата в челси,тотнъм отрязали чукотките за модрич,адебайор в тотнъм под наем.ние искаме белами,и той е изгряваща млада звезда....
и коентрао беше наш фен
Последна промяна от suareshampion на 24 авг 2011 10:47, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
john barnes
и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.
-
suareshampion
john barnes написа:и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!
зависи какво точно търсим ..крило или нападател ..защото и в челси станаха много нападателите с идването на лукаку.. един стъридж също не е лош вариант за нас на тоя етап
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.
suareshampion написа:john barnes написа:и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!
зависи какво точно търсим ..крило или нападател ..защото и в челси станаха много нападателите с идването на лукаку.. един стъридж също не е лош вариант за нас на тоя етап
И крило и нападател ни трябват-от световна класа-от типа на Азар, Гьотце, айде може и Адам Джкнсън, нападател Игуаин или от неговата класа и с неговите работни качества. Стъридж не е достатъчно добър. За да е страшилище отбора трябва да отдели още около 50 милиона за тези два поста.
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
styopa написа:Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.
Пич, той Манчини вече направи два равностойни отбора с идването на Насри. На чорба ли ще ги прави тези играчи. И не вярвам, че млад играч като Адам Джонсън е навит да е и през този сезон резерва. Може доста да пропищят
Ама споко момчета, от тук нататък ще става все по-интересно всеки следващ ден

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Liverpool forever_95 написа:styopa написа:Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.
Пич, той Манчини вече направи два равностойни отбора с идването на Насри. На чорба ли ще ги прави тези играчи. И не вярвам, че млад играч като Адам Джонсън е навит да е и през този сезон резерва. Може доста да пропищят
Ами да се оправят.Да е мислил като взема толкова еднакви футболисти.На хартия Насри би трябвало да се конкурира с Давид Силва. По принцип Джонсън им е единственото типично крило,а и в първите мачове играе много стабилно.Според мен абсолютно никакъв шанс няма за такъв трансфер.
Отделно и най-вероятно и Ливърпул да няма интерес към играча.
-
suareshampion
styopa написа:Liverpool forever_95 написа:styopa написа:Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.
Ами да се оправят.Да е мислил като взема толкова еднакви футболисти.На хартия Насри би трябвало да се конкурира с Давид Силва. По принцип Джонсън им е единственото типично крило,а и в първите мачове играе много стабилно.Според мен абсолютно никакъв шанс няма за такъв трансфер.
Отделно и най-вероятно и Ливърпул да няма интерес към играча.
шон райт-филипс какъв е ?