Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

john barnes

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот john barnes » 24 авг 2011 10:01

агуеро бил наш фен...кейхил в арсенал,мата в челси,тотнъм отрязали чукотките за модрич,адебайор в тотнъм под наем.ние искаме белами,и той е изгряваща млада звезда.... :)
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 авг 2011 10:40

john barnes написа:агуеро бил наш фен...кейхил в арсенал,мата в челси,тотнъм отрязали чукотките за модрич,адебайор в тотнъм под наем.ние искаме белами,и той е изгряваща млада звезда.... :)

и коентрао беше наш фен :) за белами мисля, че е партенка и все още се надявам последния ден от прозореца да вземем класен нападател или крило,мисля че една такава конкуренция на керъл ,ще му помогне по бързо да израстне
Последна промяна от suareshampion на 24 авг 2011 10:47, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

john barnes

Мнениеот john barnes » 24 авг 2011 10:47

и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 авг 2011 10:50

john barnes написа:и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!

зависи какво точно търсим ..крило или нападател ..защото и в челси станаха много нападателите с идването на лукаку.. един стъридж също не е лош вариант за нас на тоя етап
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 авг 2011 10:52

Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.

Spielberg
Контакти:

Мнениеот Spielberg » 24 авг 2011 11:05

suareshampion написа:
john barnes написа:и аз се надявам,ама ще видим кво ще стане...сити взеха насри,трябва да скачаме за адам джонсън!

зависи какво точно търсим ..крило или нападател ..защото и в челси станаха много нападателите с идването на лукаку.. един стъридж също не е лош вариант за нас на тоя етап

И крило и нападател ни трябват-от световна класа-от типа на Азар, Гьотце, айде може и Адам Джкнсън, нападател Игуаин или от неговата класа и с неговите работни качества. Стъридж не е достатъчно добър. За да е страшилище отбора трябва да отдели още около 50 милиона за тези два поста.

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 24 авг 2011 11:07

styopa написа:Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.

Пич, той Манчини вече направи два равностойни отбора с идването на Насри. На чорба ли ще ги прави тези играчи. И не вярвам, че млад играч като Адам Джонсън е навит да е и през този сезон резерва. Може доста да пропищят ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 24 авг 2011 11:44

Ама споко момчета, от тук нататък ще става все по-интересно всеки следващ ден :lol: :lol: :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 24 авг 2011 12:06

Liverpool forever_95 написа:
styopa написа:Между другото Манчини няколко пъти заяви,че няма да се разделя с Джонсън.Отделно футболиста направи доста изказвания как иска да се бори за мястото си в Сити.

Пич, той Манчини вече направи два равностойни отбора с идването на Насри. На чорба ли ще ги прави тези играчи. И не вярвам, че млад играч като Адам Джонсън е навит да е и през този сезон резерва. Може доста да пропищят ;)

Ами да се оправят.Да е мислил като взема толкова еднакви футболисти.На хартия Насри би трябвало да се конкурира с Давид Силва. По принцип Джонсън им е единственото типично крило,а и в първите мачове играе много стабилно.Според мен абсолютно никакъв шанс няма за такъв трансфер.
Отделно и най-вероятно и Ливърпул да няма интерес към играча.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 24 авг 2011 12:12

styopa написа:
Liverpool forever_95 написа:

Ами да се оправят.Да е мислил като взема толкова еднакви футболисти.На хартия Насри би трябвало да се конкурира с Давид Силва. По принцип Джонсън им е единственото типично крило,а и в първите мачове играе много стабилно.Според мен абсолютно никакъв шанс няма за такъв трансфер.
Отделно и най-вероятно и Ливърпул да няма интерес към играча.

шон райт-филипс какъв е ?

Върни се в “Ливърпул”