Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 16 ное 2015 14:44

За мен е радващо ,че ни свързват с играчи ,които играят на позицията на Данчо Фифата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 16 ное 2015 14:46

Излезе на доста места . Това ако стане , Клоп ще вземе акъла на всички фенове още с първият си трансфер .Стискам палци :)

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 16 ное 2015 14:59

suareshampion написа:

За мен е радващо ,че ни свързват с играчи ,които играят на позицията на Данчо Фифата .

С Хендо ще играят двамата в средата и ще мачкат наред ;)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 16 ное 2015 17:51

МАЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ.Джака ми е мокър сън ( не бе, не чак ).Уникален халф, от кога се моля някой да го осени идеята да го докара това момче.Юрген е нумеро уно.Ако вземе Джака ще му подшушна и за други имена :lol:
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 ное 2015 20:11

http://www.101greatgoals.com/blog/liver ... sane-bild/?
Билд хубаво пишат ,че има официална оферта за Сане ,но Клоп каза ,че ще прави трансфери чак през лятото .Ще видим кой е прав през януари..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 18 ное 2015 00:24

suareshampion написа:

За да играят с него, не вместо него

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 ное 2015 15:56

Revealed: How Liverpool FC missed out on new England star Dele Alli
Четейки тази статия и представянето до момента на Милнър се чудя дали това не беше огромна грешка.Да изпуснем Деле Али заради Милнър.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 ное 2015 04:08

Bild reporting Liverpool and Arsenal want midfielder Granit Xhaka who plays for Borussia Mönchengladbach

It would not surprise if Klopp considered a reunion with Borussia Dortmund's Nevan Subotic. #lfc (Dom King)

David Sullivan on Manuel Lanzini: "We have an unbreakable option with both Lanzini & his club, so any other team's interest is irrelevant."

Rodgers was keen to get Dele Alli on board but other members of the committee weren’t convinced that he represented value for money. (Echo)

talkSport: #Liverpool and Tottenham will go head-to-head for Fiorentina striker Khouma #Babacar.

Gazzetta dello Sport: #Liverpool are eyeing a move for Lazio midfielder Lucas #Biglia.

Bild, via Express: Xabi #Alonson set for #Liverpool return as Bundesliga giants refuse contract extension.

#Liverpool are interested in landing Marseille defender Nicolas #NKoulou for nothing next summer.

Interviewed Jonathan Northcroft today....confirmed Leroy Sane is on Liverpool's radar & he thinks club might try for him in January. #lfc

Liverpool are admirers of Leroy Sane and have made enquiries into his availability. #lfc (Simon Jones - Daily Mail)

Brad Smith's long-running contract saga has finally ended. Signed a new deal with Liverpool. #LFC

Liverpool have settled a contract dispute with Australian international Brad Smith. #lfc (Chris Bascombe)

Klopp’s shortage of defensive options given current injuries could offer an unlikely opportunity to Smith to revive his career. (Bascombe)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 20 ное 2015 03:29

Jurgen Klopp is currently considering strengthening during the January transfer window with Leroy Sane among those being monitored. [ECHO]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Върни се в “Ливърпул”