iliev72 написа:Вълчо за теб ми е ясно , че не знаеш значението на думата топотбор![]()
![]()
Гил малко ме изненадваш , че го подкрепяш.
Докато сме в ВЛ и не сме в групата на изпадащите отбори(освен това се борим за топ4) си оставаме топ. Това изказваме само доказва колко сме далеч от Клоп.
Някои не е лошо да спомнят кой си спомнял въобще за Борусия освен дортмунци преди да ги поеме Клоп. Много сме далеч от такова състояние.
Виж , ако се озовем в ситуацията на Нотингам или Блякбърн което аз не виждам как ще стане може и да дойде Клоп.
Кризата беше финансова и трая точно 4 години. Борусия игра финал в УЕФА 2002, стана шампион 2002, вицешампион още 2 пъти, имаше няколко пъти по-скъп отбор от нашия. Световни шампиони като Ройтер, Колер, играчи като Росицки и Аморозо и още много други. Кой въобще си бил спомнял за Борусия пхахах. Това че ти виждаш само слабата Висша лига и признаваш само Англия си е твой проблем. Колко играчи е направила Борусия от 94та насам и дала на националния отбор /настоящ световен шампион/... Борусия е отбора с най-висока средна посещаемост и беше такава дори когато отбора беше пълен с полски отрепки и пред изпадане. Бягай от тука ако обичаш, топ отбор сме били. Затова играчи средна ръка като Салах ни се смеят и ходят да търкат пейката в Челси.