Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PSvilenov » 28 авг 2015 16:59

Cicero написа:
PSvilenov написа:Реално аз както го виждам всеки се оплаква от старта на Ибе и не иска да вижда Лалана в игра, ама се радвате, че Маркович отива да играе в Турция ? Е кво ще научи в Турция ? Как първенството в което емигрират основно българските " звезди" ще помогне на играч на Ливърпул да се развие ? Това е абсурдно, Морено, Маркович и Сако имат задължително място в отбора на момента . Що за цирк е това ? :?

Маркович сам си е виновен. Миналия сезон игра 30+ мача и я има три в които да е впечатлил, я не. Да порита малко в Турция, може да си върне самочувствието.

Не мисля, че момчето е виновно . В Сърбия и Португалия се пишеше за него с възхвала . При нас дойде и беше забит на халф-бека в тия 30 + мача дето викаш ( без може би 4-5 ) Е и аз да съм , и аз нема да имам самочувствие , но при положение че направи прилична предсезонна подготовка е абсурдно да се дава под наем

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 28 авг 2015 17:19

iliev72 написа:Вълчо пак се изложи :lol: :lol: :lol: Тези които съм изброил са между 30-32г. Къде отиде в 34 и повече години.Място където може да научи доста от играчи като Ван Перси , Нани и Диего.Дано да играе редовно и да натрупа опит и самочувствие.

Писах 32-34 Ван Перси - 32, Каут 35, Етоо 34, Мело 32, Куарешма 32, Кардосо 32 - кое точно не ти е упоменато правилно. Айде да четем не по диагонал.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2015 17:27

Подолски и Снайдер. Предполагам има и още. Не е толкова зле турската суперлига колко я изкарвате.А и да не забравяме , че Фенерите са в ЛЕ.Ще има достатъчно качествени мачове за изява.Мен ми е по интересно дали има клауза в наема да може да го върнем в Ливърпул януари 2016 ако се представи добре и се види , че може да е от полза на Ливърпул.
п.с. Едно до уточнение Каут вече е в Холандия.Възрастта пада ;)
Последна промяна от iliev72 на 28 авг 2015 17:29, променено общо 1 път.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2015 17:28

wolf написа:
iliev72 написа:Вълчо пак се изложи :lol: :lol: :lol: Тези които съм изброил са между 30-32г. Къде отиде в 34 и повече години.Място където може да научи доста от играчи като Ван Перси , Нани и Диего.Дано да играе редовно и да натрупа опит и самочувствие.

Писах 32-34 Ван Перси - 32, Каут 35, Етоо 34, Мело 32, Куарешма 32, Кардосо 32 - кое точно не ти е упоменато правилно. Айде да четем не по диагонал.

Кардосо даже ми се струва, че трябва да е на повече....иначе Каут се върна това лято във Феенорд :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 авг 2015 17:41

Имаше една статистика от Диема след мача с Борнемут дето ми направи впечатление . Ставаше въпрос за трансферите на Ливърпул през последните 2 сезона като бяха разделени на две : трансфери на играчи искани от Роджърс и играчи доведени от комитета едва ли не . В тези трансфери на комитета личаха имена като Балотели , Маркович , Сако , а на Роджърс основно ми направиха впечатление Ловрен и Лалана . Имаше и още, но тези биеха на очи поради сегашната ситуация . Излиза, че Алън и Лалана са по добри от Маркович не по качества ами защото мениджъра има лично отношение към тях. Излиза, че мениждъра иска да си наложи и докаже неговите трансфери вместо да играе с целият отбор който има . Това е много мишкарско и не мога да намеря думи с който да го коментирам просто . Най- мижитурският номер дето съм гледал от мениджър може би

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2015 18:12

PSvilenov написа:Имаше една статистика от Диема след мача с Борнемут дето ми направи впечатление . Ставаше въпрос за трансферите на Ливърпул през последните 2 сезона като бяха разделени на две : трансфери на играчи искани от Роджърс и играчи доведени от комитета едва ли не . В тези трансфери на комитета личаха имена като Балотели , Маркович , Сако , а на Роджърс основно ми направиха впечатление Ловрен и Лалана . Имаше и още, но тези биеха на очи поради сегашната ситуация . Излиза, че Алън и Лалана са по добри от Маркович не по качества ами защото мениджъра има лично отношение към тях. Излиза, че мениждъра иска да си наложи и докаже неговите трансфери вместо да играе с целият отбор който има . Това е много мишкарско и не мога да намеря думи с който да го коментирам просто . Най- мижитурският номер дето съм гледал от мениджър може би

Това е основната теория като цяло...Сако, Маркович и кой още беше са трансфери на комитета...Та дори за това лято нали излезе информацията, че е трябвало от клуба да Убеждават Роджърс за трансфера на Фирмино, тъй като той не го е искал(или по-точно да кажем не е имал конкретен интерес към него)....вече дали това е причината да пуска едните пред другите можем само да гадаем....мен друго ме дразни - като дойде беше с претенциите да няма Директор над него и той сам да отговаря за трансферите, а в последствие се оказва, че почти половината трансфери са направени през главата му(зад гърба му - както искате да го наречете)....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 авг 2015 18:20

Gil-galad написа:
PSvilenov написа:Имаше една статистика от Диема след мача с Борнемут дето ми направи впечатление . Ставаше въпрос за трансферите на Ливърпул през последните 2 сезона като бяха разделени на две : трансфери на играчи искани от Роджърс и играчи доведени от комитета едва ли не . В тези трансфери на комитета личаха имена като Балотели , Маркович , Сако , а на Роджърс основно ми направиха впечатление Ловрен и Лалана . Имаше и още, но тези биеха на очи поради сегашната ситуация . Излиза, че Алън и Лалана са по добри от Маркович не по качества ами защото мениджъра има лично отношение към тях. Излиза, че мениждъра иска да си наложи и докаже неговите трансфери вместо да играе с целият отбор който има . Това е много мишкарско и не мога да намеря думи с който да го коментирам просто . Най- мижитурският номер дето съм гледал от мениджър може би

Това е основната теория като цяло...Сако, Маркович и кой още беше са трансфери на комитета...Та дори за това лято нали излезе информацията, че е трябвало от клуба да Убеждават Роджърс за трансфера на Фирмино, тъй като той не го е искал(или по-точно да кажем не е имал конкретен интерес към него)....вече дали това е причината да пуска едните пред другите можем само да гадаем....мен друго ме дразни - като дойде беше с претенциите да няма Директор над него и той сам да отговаря за трансферите, а в последствие се оказва, че почти половината трансфери са направени през главата му(зад гърба му - както искате да го наречете)....

E добре това е абсурдно, Сако е национал на Франция, Балотели беше страхотен в Милан и Сити , Маркович подлуди португалците . Това не са една торба картофи да си ги развяваш как ти скимне . Явно не е случайно ,че отборът се състой изцяло от трансфери на Роджърс ( без Шкъртел и Хендо ) . Това обяснява защо с лека ръка разкара Агер, Кели , Рейна ,Сусо , Мейрелеш не си спомням при Кени или при първият сезон на Роджърс отиде в Челси , не съм много сигурен , сега и Лукас искаше да разкара . Той си прави собствена ера пича , тоя коментар от туитър относно Маркович дето се използва термина "brendonised " е много точен . Колко футболисти бяха брендънайзнати за тези 3 сезона...

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 28 авг 2015 18:43

PSvilenov написа:
Gil-galad написа:

E добре това е абсурдно, Сако е национал на Франция, Балотели беше страхотен в Милан и Сити , Маркович подлуди португалците . Това не са една торба картофи да си ги развяваш как ти скимне . Явно не е случайно ,че отборът се състой изцяло от трансфери на Роджърс ( без Шкъртел и Хендо ) . Това обяснява защо с лека ръка разкара Агер, Кели , Рейна ,Сусо , Мейрелеш не си спомням при Кени или при първият сезон на Роджърс отиде в Челси , не съм много сигурен , сега и Лукас искаше да разкара . Той си прави собствена ера пича , тоя коментар от туитър относно Маркович дето се използва термина "brendonised " е много точен . Колко футболисти бяха брендънайзнати за тези 3 сезона...

В интерес на истината Балотели беше страхотен първия полусезон в Милан...после пълния му сезон не беше нещо впечатляващо....аз също го харесвах много и се надявах и очаквах да вкарва много при нас, но явно няма как да стане...Мейерлеш си тръгна преди Роджърс да дойде...Сусо никога не показа постоянство при нас въпреки качествата си, а и не му беше даден много шанс....Агер верно, че изнемогваше вече за ВЛ, но пък човека искаше да помогне на отбора и там наистина имаше някакъв конфликт с Роджърс...Рейна беше почнал да издиша вече така или иначе, а Кели въпреки, че и той има не лоши качества, никога не са били за нещо повече от резерва, а и беше почти перманентно контузен.

За Маркович още имам надежда, защото наистина има качества и, ако при фенерите играе на титулярната си позиция, дано покаже какво може наистина и някой в Ливърпул да го забележи...виж за Сако вече нямам аз логично обяснение, освен, че иска да покаже, че той разбира повече и неговия трансфер Ловрен е по-добър(като е очевидно за масата, че Сако е най-добрия централен защитник в момента в клуба)...Но колкото и стабилно да е играла защитата първите 3 мача, ас с Ловрен и Шкъртел не съм спокоен в никакъв случай и мисля, че е въпрос на време преди да почнат да правят грешки пак и да губим точки заради тях....а и онзи ден излезе информацията, че от борда и комитета са решили да предложат нов договор на Сако и, че "те" го виждат като важна част от бъдещето на отбора, което ме навежда на мисълта, че ако зависеше от Роджърс за него не е проблем да го продаде....аз все още не изключвам трансфер на Сако до края на прозореца - досега си бил твърд титуляр в националния и вице капитан и изведнъж си резерва на Ловрен в сезон, след който има Европейско и твоята страна е домакин...напълно нормално е да иска максимално много мачове да изиграе през сезона...Лукас вече втори прозорец поред аха да си тръгне и остава - факт е, че трябва да се вземе по-добър играч на неговата позиция, но докато това не се направи, няма логика да се махне Лукас.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 28 авг 2015 19:14

Е нали се сещате, че няма как да се прати Лалана под наем при положение че е на 27.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 28 авг 2015 20:45

Alonso_Massa написа:Е нали се сещате, че няма как да се прати Лалана под наем при положение че е на 27.

Такъв наем е равнозначен на продажба. Прати ли го под наем значи се е отказал окончателно от него.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Върни се в “Ливърпул”