Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Karsa Orlong » 21 авг 2015 09:30

Няма добър извеждащ пас примерно, но това, което трябва да прави дефанзивният халф - да я подава навреме на човека ПРЕД себе си (това го отличава от Данчо), го прави много добре.

crimson

Мнениеот crimson » 21 авг 2015 14:13

Май ще се отървем от Балотели. Дано и по-бързо! :)
http://liverpool.gong.bg/football-sviat/italia/livyrpul-se-otyrva-ot-baloteli-vyrna-go-v-italiia-341699

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 21 авг 2015 14:19

crimson написа:Май ще се отървем от Балотели. Дано и по-бързо! :)
http://liverpool.gong.bg/football-sviat/italia/livyrpul-se-otyrva-ot-baloteli-vyrna-go-v-italiia-341699

Лацио са в голяма крила и в Германия ще им е много трудно да задържат Х-са затова да се надяваме да се получи :lol:
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 21 авг 2015 14:37

http://www.givemesport.com/618831-liver ... s-laika-v2

Този сайт за първи път го виждам ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 21 авг 2015 14:42

mitko9311 написа:http://www.givemesport.com/618831-liverpool-bid-for-henrikh-mkhitaryan-accepted?autoplay=on&utm_source=Facebook&utm_medium=Organic-Social&utm_campaign=Tribute-Pages-laika-v2

Този сайт за първи път го виждам ;)

все едно се връщам 1 година назад :) чакахме го , вече на летището го посрещахме и накрая облече жълтата фланелка

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 21 авг 2015 18:26

suareshampion написа:
gogovcite написа:
Karsa Orlong написа:Лукас явно ще си ходи - това лично според мен не е добре, защото нямаме пряк негов заместник - с друг такъв халф, който да е много силен в дефанзивен план и в изнасянето на топката просто не разполагаме. Можеше да помогне в определена част от сезона, но явно не му се седи предимно пейка.

В дефанзивен план е добър, има чувство за пласиране, което му помага да заеме добра позиция и да отнема топки в центъра. Но това е всичко, което има - нито удар, нито пас, нито гол можем да разчитаме да вкара. А с това, че е много силен в изнасянето на топката изобщо не съм съгласен. Аз няма да съжалявам за него.

Е не ,нека да не казваме на черното бяло .Как да няма пас ? Има разбира се . Бързо и точно изнася топката ,добре чете играта .

Аз не съм привърженик на халфове, които подават на не повече от 10 метра назад или настрани. Дори когато подава напред е предимно в стандартно разиграване. Никога голов пас или хитър такъв, от който да почне опасна контраатака.
Не очаквам да надгради над това, което е показал като игра през тези години в отбора досега. Затова е по-добре да се освободим от него, за да има повече игрово време за Джан.
Hala Madrid

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 21 авг 2015 18:27

Karsa Orlong написа:Няма добър извеждащ пас примерно, но това, което трябва да прави дефанзивният халф - да я подава навреме на човека ПРЕД себе си (това го отличава от Данчо), го прави много добре.

На мен само това не ми е достатъчно ;)
Hala Madrid

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 21 авг 2015 19:59

wu_dnica написа:Не...говоря за футболистите и схемите по принцип.

Сподели ги тогава, не е лошо да видя и мнение от тази страна (имам предвид подкрепящи Роджърс които да се изкажат адекватно с някакъв аргумент, факт, с някакъв смисъл в думите) което да е разбираемо.Малко са хората които защитават Роджърс и им се разбира защо.Повечето или бягат от темата като няма какво да кажат или почват да бълват някакви несвързани приказки които ми убиват желанието да спорим/обсъждаме.
Някои го защитават само заради приниципа че щом е начело на отбора то трябва да се подкрепя което аз не споделям.За мен не е проблем да подкрепям отбора но да критикувам мениджъра и да искам да се махне, в крайна сметка отбора продължава да съществува и без въпросния мениджър независимо кой е.
Логиката на всеки искащ Роджърс да се махне е изключително проста за обяснение - отбора играе лошо, не печели трофей, назад е в класирането и тнт.Логично е да се мисли за промяна и е най-логично промяната да е в мениджъра.Ако евентуално нещата не се оправят при няколко мениджъри то тогава проблема е в собствениците, тяхната политика, структура на работа, екипи и ще мрънкам срещу тях(в Англия мрънкат срещу собствениците макар и слабо).За да се стигне до извода че вината не е в мениджърите а в собствениците то трябва да се пробва.Аз специално (въпреки че искам Роджърс да се махне още утре ако може) бях доволен от назначението на Роджърс, подкрепях идеята да се вземе млад мениджър за дългосрочен план който да бъде оставен няколко години да работи преди да му се прави равносметка.Да обаче равносметката му е кофти и е логично да си ходи.Това изобщо не пречи на подкрепата към отбора и футболистите, естествено има футболисти които не я заслужават и не я получават.Тук също се намесва ролята на мениджъра - защо са взети и най-вече защо се търпят в отбора с години след като е явно че не стават, и защо при толкова голяма бройка трансфери не са доведени техни по-качествени заместници.

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 21 авг 2015 21:07

chakalat написа:

Сподели ги тогава, не е лошо да видя и мнение от тази страна (имам предвид подкрепящи Роджърс които да се изкажат адекватно с някакъв аргумент, факт, с някакъв смисъл в думите) което да е разбираемо.Малко са хората които защитават Роджърс и им се разбира защо.Повечето или бягат от темата като няма какво да кажат или почват да бълват някакви несвързани приказки които ми убиват желанието да спорим/обсъждаме.
Някои го защитават само заради приниципа че щом е начело на отбора то трябва да се подкрепя което аз не споделям.За мен не е проблем да подкрепям отбора но да критикувам мениджъра и да искам да се махне, в крайна сметка отбора продължава да съществува и без въпросния мениджър независимо кой е.
Логиката на всеки искащ Роджърс да се махне е изключително проста за обяснение - отбора играе лошо, не печели трофей, назад е в класирането и тнт.Логично е да се мисли за промяна и е най-логично промяната да е в мениджъра.Ако евентуално нещата не се оправят при няколко мениджъри то тогава проблема е в собствениците, тяхната политика, структура на работа, екипи и ще мрънкам срещу тях(в Англия мрънкат срещу собствениците макар и слабо).За да се стигне до извода че вината не е в мениджърите а в собствениците то трябва да се пробва.Аз специално (въпреки че искам Роджърс да се махне още утре ако може) бях доволен от назначението на Роджърс, подкрепях идеята да се вземе млад мениджър за дългосрочен план който да бъде оставен няколко години да работи преди да му се прави равносметка.Да обаче равносметката му е кофти и е логично да си ходи.Това изобщо не пречи на подкрепата към отбора и футболистите, естествено има футболисти които не я заслужават и не я получават.Тук също се намесва ролята на мениджъра - защо са взети и най-вече защо се търпят в отбора с години след като е явно че не стават, и защо при толкова голяма бройка трансфери не са доведени техни по-качествени заместници.

Не знам дали са аргументи,просто аз така виждам нещата и не е ,защото е мениджър и така трябва.Просто първия сезон си е пробен,така или иначе.Но втория се видя ,че му се получиха нещата и тук ще кажа въпреки вмешателството на комитети и всякакви войни на трансферите.Направи ги отбор,сплоти ги ако щеш,кога за последно ги беше виждал да се прегръщат и да играят като колектив.Суарез беше отдаден и му се играеше,Коу се вдъхновяваше покрай него,насърчаваха и Стърлинг,а при разиграването и на Стъридж излитаха :roll: И всичко това за мен е дело на БР. Другото е ,че после му продадоха най-добрия играч,осакатиха отбора,той реши че ще изкара на мускули със Стъридж ,но не му се получи.Знам ,че и той има голяма вина за трансферите,но и доста често го оставят с вързани ръце и това е според мен ,не бързайте сега да ми скачате. Доста от играчите са му натресени и за мен е очевидно и с Аспас и Алберто,дори напоследък се чува и за Морено,а за Балотели е очевидно.Да моного пара се строши , а попаденията са единици и всички са виновни,но искам да му се даде последен шанс.Човека има идеи ,къде сработват ,къде не,но може да ни направи отбор и сега му е шанса.Иначе не съм съгласен да си замълчиш ,като ти продават най добрия или да пазиш резултати като последния мач,да не удариш по масата и да кажеш искам тоя и тоя.Другото е ,че той няма реноме на име в професията и за това много трансфери не се случват,защото нали не вярвате че и той не иска Педро и Ройс примерно,но да е мислил като се е захващал с отбор като този.Не харесвам и ,че сега си налага собствените трансфери Лалана и Ловрен ,а те са слаби се вижда,но пък го подкрепям в търсенето на правилния състав.Не харесвам и Данчо и това ,че го натири а сега е заслепен от него,не харесвам бавните му смени ,ако щеш и това че не им крщи :) ,но искам да изкара и тоя сезон.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 21 авг 2015 22:54

wu_dnica написа:
chakalat написа:

Не знам дали са аргументи,просто аз така виждам нещата и не е ,защото е мениджър и така трябва.Просто първия сезон си е пробен,така или иначе.Но втория се видя ,че му се получиха нещата и тук ще кажа въпреки вмешателството на комитети и всякакви войни на трансферите.Направи ги отбор,сплоти ги ако щеш,кога за последно ги беше виждал да се прегръщат и да играят като колектив.Суарез беше отдаден и му се играеше,Коу се вдъхновяваше покрай него,насърчаваха и Стърлинг,а при разиграването и на Стъридж излитаха :roll: И всичко това за мен е дело на БР. Другото е ,че после му продадоха най-добрия играч,осакатиха отбора,той реши че ще изкара на мускули със Стъридж ,но не му се получи.Знам ,че и той има голяма вина за трансферите,но и доста често го оставят с вързани ръце и това е според мен ,не бързайте сега да ми скачате. Доста от играчите са му натресени и за мен е очевидно и с Аспас и Алберто,дори напоследък се чува и за Морено,а за Балотели е очевидно.Да моного пара се строши , а попаденията са единици и всички са виновни,но искам да му се даде последен шанс.Човека има идеи ,къде сработват ,къде не,но може да ни направи отбор и сега му е шанса.Иначе не съм съгласен да си замълчиш ,като ти продават най добрия или да пазиш резултати като последния мач,да не удариш по масата и да кажеш искам тоя и тоя.Другото е ,че той няма реноме на име в професията и за това много трансфери не се случват,защото нали не вярвате че и той не иска Педро и Ройс примерно,но да е мислил като се е захващал с отбор като този.Не харесвам и ,че сега си налага собствените трансфери Лалана и Ловрен ,а те са слаби се вижда,но пък го подкрепям в търсенето на правилния състав.Не харесвам и Данчо и това ,че го натири а сега е заслепен от него,не харесвам бавните му смени ,ако щеш и това че не им крщи :) ,но искам да изкара и тоя сезон.

+1 Абсолютно подкрепям. Аз също не съм влюбен в Роджърс и го псувам също за Ловрен и Лалана в момента, но за мен той донесе красивия комбинативен и резултатен футбол на Анфийлд, и само заради това, дори като неутрален фен бих му симпатизирал. Миналия сезон беше крачка назад, но заради по-миналия му давам още един шанс. За всичките добри изброени неща за сезон 2013/14 основния виновник е Роджърс и не ви прави чест да го отричате. Както и за лошите от миналия той носи огромната отговорност, но когато един човек е направил това, което постигна Роджърс през 2013/14, той заслужава още един шанс. И с едно съм съгласен - ако се провали и този сезон, вече няма да има никакви оправдания и ще трябва да си ходи. Но след две победи от два мача и сухи мрежи, целия хейтърски вой, който надавате, бие яко на кухо.

Върни се в “Ливърпул”