Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот 9lives » 20 авг 2015 13:51

Rodgers will not consider bids for Mamadou Sakho - despite the Frenchman’s unrest at being axed from the squad. (Mirrorr)

Liverpool were considering hijacking West Hams move for Alex Song if Henderson's injury had been worse. (Mirror)

Lucas has become a target for Italian sides Inter Milan and Juventus, with Besiktas of Turkey also interested. (Mirror)
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 20 авг 2015 17:46

С екипа на каталунците нападателят изигра точно 321 мача, в които вкара 99 гола и направи 63 асистенции. Освен това Педро спечели и всички възможни трофеи – 5 титли в Примера дивисион, 3 Купи на Краля, 4 Суперкупи на Испания, 3 пъти Шампионска лига, 3 пъти Суперкупата на Европа и 2 пъти световното клубно първенство.

Педро е и световен и европейски шампион с Испания, като за страната си има 52 срещи, в които се е разписвал 16 пъти и е давал 8 голови подавания.

Ние от такива играчи не се интересуваме
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
wu_dnica
Контакти:

Мнениеот wu_dnica » 20 авг 2015 17:57

daduradam написа:
С екипа на каталунците нападателят изигра точно 321 мача, в които вкара 99 гола и направи 63 асистенции. Освен това Педро спечели и всички възможни трофеи – 5 титли в Примера дивисион, 3 Купи на Краля, 4 Суперкупи на Испания, 3 пъти Шампионска лига, 3 пъти Суперкупата на Европа и 2 пъти световното клубно първенство.

Педро е и световен и европейски шампион с Испания, като за страната си има 52 срещи, в които се е разписвал 16 пъти и е давал 8 голови подавания.

Ай ся си помисли ТОЧНО заради тия титли и отличия дали изобщо си е помислил да идва при нас.Та той отсвири и арсенал за секунди като тия са му свирнали.Еййй що не го проумявати тва не знам.Не бе лъжа,БР му е предложил три пъти по голяма заплата ма той обича Жозе от Реал.Мислете малко бе анализатори.
[offtopic]СД:Напълно унищожихме този топ-отбор от началото до края![/offtopic]

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 авг 2015 18:08

Лукас явно ще си ходи - това лично според мен не е добре, защото нямаме пряк негов заместник - с друг такъв халф, който да е много силен в дефанзивен план и в изнасянето на топката просто не разполагаме. Можеше да помогне в определена част от сезона, но явно не му се седи предимно пейка.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2015 18:16

wu_dnica написа:
daduradam написа:

Ай ся си помисли ТОЧНО заради тия титли и отличия дали изобщо си е помислил да идва при нас.Та той отсвири и арсенал за секунди като тия са му свирнали.Еййй що не го проумявати тва не знам.Не бе лъжа,БР му е предложил три пъти по голяма заплата ма той обича Жозе от Реал.Мислете малко бе анализатори.

абсолютно
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 авг 2015 18:19

Karsa Orlong написа:Лукас явно ще си ходи - това лично според мен не е добре, защото нямаме пряк негов заместник - с друг такъв халф, който да е много силен в дефанзивен план и в изнасянето на топката просто не разполагаме. Можеше да помогне в определена част от сезона, но явно не му се седи предимно пейка.

Не е вярно .Имаме пряк заместник и той се казва Данчо Роджърса . Другия е Емре Джан .Роджърс иска Лукас да е трети вариант ,но на бразилеца това не му харесва и си тръгва .Алън остава като трети вариант ,той си е мишка и не му пречи да е резерва.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Karsa Orlong
Контакти:

Мнениеот Karsa Orlong » 20 авг 2015 21:32

suareshampion написа:
Karsa Orlong написа:Лукас явно ще си ходи - това лично според мен не е добре, защото нямаме пряк негов заместник - с друг такъв халф, който да е много силен в дефанзивен план и в изнасянето на топката просто не разполагаме. Можеше да помогне в определена част от сезона, но явно не му се седи предимно пейка.

Не е вярно .Имаме пряк заместник и той се казва Данчо Роджърса . Другия е Емре Джан .Роджърс иска Лукас да е трети вариант ,но на бразилеца това не му харесва и си тръгва .Алън остава като трети вариант ,той си е мишка и не му пречи да е резерва.

Не говоря за това дали на хартия имаме заместник, а че нямаме такъв по качества. Хендерсън не е добър колкото Лукас в дефанзивен план, нито е толкова опитен. За Джан самият ти знаеш, че е по-добре да играе малко по-напред и играта ни само губи от това той да е зад Данчо.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 20 авг 2015 22:43

Малко от Тони Барет

Изображение

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 20 авг 2015 23:09

В дефанзивен план е добър, има чувство за пласиране, което му помага да заеме добра позиция и да отнема топки в центъра. Но това е всичко, което има - нито удар, нито пас, нито гол можем да разчитаме да вкара. А с това, че е много силен в изнасянето на топката изобщо не съм съгласен. Аз няма да съжалявам за него.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 21 авг 2015 09:14

gogovcite написа:

В дефанзивен план е добър, има чувство за пласиране, което му помага да заеме добра позиция и да отнема топки в центъра. Но това е всичко, което има - нито удар, нито пас, нито гол можем да разчитаме да вкара. А с това, че е много силен в изнасянето на топката изобщо не съм съгласен. Аз няма да съжалявам за него.

Е не ,нека да не казваме на черното бяло .Как да няма пас ? Има разбира се . Бързо и точно изнася топката ,добре чете играта .

Върни се в “Ливърпул”