IvanAtanasov написа:]
Защото бил легенда на клуба.. Тъй като не съм толкова голям, само съм чел и слушал за успехите му при нас като играч и треньор и уважавам това, но някои хора бяха готови да му дадат шанс дори и да бяхме изпаднали. Аз лично въобще не съм привърженик на подобен тип отношение към звездите ни. Дори и когато в края на миналия сезон се говореше за евентуално участие на Джейми и Стиви в треньорския щаб за в бъдеще, също бях против

нека не бъркаме добрия играч с добрия треньор - примери много
Само да ти припомня - Кени е последния мениджър печелил трофей и последния мениджър печелил титлата за Ливърпул.За съжаление последната титла е доста отдавна и футбола сега е различен а Кени наистина не се вписва в съвременния футбол но не е заслужил с нищо да бъде плют и мразен.Приказките че Роджърс е дошъл в най-трудния момент за отбора са чиста пропаганда на откачения във форума.Най-тежкия момент беше след Ходжсън, бяха продадени няколко човека с които бяхме силен отбор, на тяхно място Ходжсън доведе пълен смях и Кени още тогава се съгласи да поеме отбора докато новите собственици изградят тяхна схема на ръководство и яснота в какво положение е клуба.Дори и трансферите на Кени са милиони пъти по-добри от на Роджърс.Успя повече от успешно да замени Торес, сегашния капитан също е доведен от него Айб също и той даде първите шансове на Стърлинг.Може да не си спомняте но веднага след идването на Кени отбора заигра значително по-добре, отбора създаваше много положения но често малшанс с гредите и Суарез още не беше привикнал към отбора.Стила с който Роджърс имаше шанс за титлата Кени започна да го налага, с двама нападатели с игра на скорост.
A както примери за провалили се добри футболисти като мениджъри така и обратното.Обърни внимание на най-успешните мениджъри на Ливърпул и ще видиш че всичките са бивши футболисти.Достатъчно е да спомена Боб Пейсли който е в Ливърпул от 1939г. до 1983 първо като футболист, после като асистент на Шенкли(който също е бивш футболист и мисля че си чувал за него

) и накрая като мениджър печелейки 21 трофея.И накрая тъй омразния Кени който е спечелил някакви си 32 трофея с Ливърпул като играч и мениджър, но нека го плюем и да защитаваме човека спечелил нищо.....
Кени е дал предостатъчно на клуба, оттеглил се е, гледа всеки мач на Ливърпул на стадиона и заслужава само и единствено уважение.А съдейки по историята ни бивши наши футболисти да стават и страхотни мениджъри аз не бих се зарадвал повече ако видя един ден Джерард като мениджър да печели титлата.Не успя като футболист, но се надявам да има един ден шанс като мениджър.