Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Alonso_Massa
- Контакти:
Re: Селекцията в Ливърпул
Добре де Сусо като е толкова добър, защо тогава има 5 мача на кръст в посредствения Милан? Явно наистина не е кой знае колко добър и заслужено е бил махнат.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
chakalat написа:Milkoy написа:[offtopic]Alexis_Zorbas написа:Роджърс трябва да се маха, истината е че той не става за треньор просто попадна в периода на Суарез, Стъридж, Стърлинг...
Ми не е това истината. Периода на Суарес, Стъридж и Стърлинг се случи ЗАРАДИ Роджърс и който твърди друго, не разбира грам от тази игра. Ето това е истината, като ще си говорим с крайни понятия. Роджърс, за който всички псевдо специалисти тук твърдят, че не може да улучи местата на играчите, постави Стърлинг на върха на диаманта, което малко треньори биха се сетили да направят с едно ортодоксално крило като Рахийм. Роджърс, който върна наглед слабичкия физически плеймейкър Коутиньо и го научи да отнема топката и да играе успешно е Англия.Кой свали топката на земята и направи така, че Луис да блесне както при никой друг. Много ви е къса паметта, колеги "реалисти". Още чакам коментарите ви относно изказването на Капитана, че ако Роджърс бе поел Ливърпул по-рано сега е щял да има няколко титли. Защо му е да го говори, ако не го мисли, можеш просто да каже нещо формално от рода на : "Роджърс е добър треньор", но той каза това. Ама не - БГ разбирачите знаят по-добре местата на играчите и говорят с пренебрежение за Роджърс. Дори така оплюваният му ход за връщането на Емре в защитата, донесе серия от силни мачове и отне доста време на съперниците да намерят противодействие. Свиленов, описанията за футболистите, на които Роджърс е провалил кариерите са смехотворни, без да те обиждам, просто както по-меко ти каза друг - имаме тотално различни разбирания за играта. Пример - Борини бил силен в Съндърланд, ами той и Гонзо беше силен в Левски, значи ли, че ще е силен и в Ливърпул.[/offtopic]
[offtopic]Доста са ти хилави аргументите с които защитаваш Роджърс а тези срещу него са доста сериозни.Ще ти напомня само част от тях - нула трофей,едно едничко влизане в топ 4 последвано от безобразна игра в ШЛ,липса на какъвто и да било игрови облик след напускането на Суарез, 50 допуснати гола са константа за Роджърс предполагам ти е ясно че ако или по-скоро докато това не се промени няма да видим нищо което да ни зарадва и което е в основата на пропадането,неспособността му да замени всеки напуснал когото той завари в отбора.Всички които защитавате Роджърс се базирате на един сезон в които малко или много Суарез решаваше много мачове почти сам.Не че някой отрича че Роджърс има заслуги за този сезон но забравяте мястото ни в класирането, играта, срамовете и меко казано неуспешните трансфери през останалите сезони.Ако един мениджър направи един слаб сезон а всички останали са му дорби то слабия може да се счита за инцидент и да не се поставят под съмнение качествата на мениджъра но когато е обратното то логично е да се смята че единствения добър сезон е инцидент и че качествата на мениджъра са доста съмнителни.
Изказванията на играчи рядко са критични срещу мениджър на отбора, ако си спомняш и Джерард и всички останали се изказваха много ласкаво и за Ходжсън но на всички фенове им настръхват косите като се сетят за него.Всеки професионален играч е наясно че е безсмислено да се изказва негативно и критично за настоящия мениджър особено когато и има симпатии към отбора.Точно такъв е случая с Джерард,Карагър,Агер, те не биха се изказали негативно за мениджъра на отбора в никакъв случай и са наясно че това няма да помогне.Изказванията обаче на много други бивши футболисти са бих казал критични за Роджърс а това рядко се случва.В думите на Свиленов има истина относно напускането и не особено приятните и съмнителни обстоятелства при наспукането на някой от изброените от него хора.Съмнява ме да разберем напълно истината относно тези съмнения поне докато Роджърс е наш мениджър.
ПС: Преди време написах пост който беше насочен към определена личност в който употребих подобно изречение като теб от сорта " който твърди обратното е ....".Тогава ми направи забележка и ме нападна за изказването ми.След като правиш забележки за стила на изказване на някой поне се въздържай ти да използваш подобен словоред.Това както разбираш звучи че ти си прав а всички които не мислят като теб са хванати от гората а ако аз ти завя че всеки които подкрепя и вярва в Роджърс е някакъв си ще оревеш света че те обиждам само защото си на различно мнение от мен.Забавно е някой да прави забележки за нещо което и той прави......За разлика от теб обаче аз не те нападам, както ти направи а ти припомням написани от теб думи което надявам се че разбираш колко е смешно.[/offtopic]
Честно казано, ми харесва, че с теб прескочихме заяждането и можем да говорим нормално. В случая, за който говориш, аз не се ядосах на словосъчетанието - "който твърди обратното...", а на думата "глупак". Това е срещу което възроптах. Иначе си прав, че е глупаво да се изказва така, но в този случай го направих умишлено, защото колегата Зорбас беше казал "Истината е..." Чакай, коя истина? Както и да е...
Иначе - ти имаш твои аргументи, аз мои, няма проблем, ще видим кой ще излезе прав. За мен нещата в тези първи три сезона стоят така - първи сезон - справяне с твжко наследство, втори сезон - невероятна игра, динамика, настроение, голове, красив футбол, борба за титлата до последно, въпреки много по-скъпите състави на съперниците. Трети сезон - напускане и контузия на двамата основни играчи в атака, неуспешни трансфери(което се случва на всеки), въпреки това намиране на ново тактическо решение, което почти ни изведе до топ 4, срив в края. Краен извод(мой): "Роджърс заслужава един последен шанс." Аз също не съм мазохист и искам Ливърпул да не напред в класирането, но за мен има обективни причини за проваления минал сезон и "Роджърс е некадърник" не е една от тях. Съгласявам се напълно, че колкото и да харесвам методите му и футболната философия, която изповядва, ако този сезон не постигне поставените цели, е време да си ходи.
Относно изказването на Джерард - абслоютно не съм съгласен, че го прави от любезност. Едно е да засвидетелстваш уважение, съвсем друго - това, което каза Стиви. Никога не съм чувал да казва, че Ходжсън ще донесе много титли.
-
windowpane
- Контакти:
Позволете ми да изкажа недоумението си от поредния абсурден ход на Роджърс: очертаващата се продажба на Лукас. Лукас е в пъти по-полезен на отбора, отколкото всеки друг централен халф при нас. Миналия сезон именно Лукас донесе стабилността в отбора в средата на сезона. Нещата започнаха да се прецакват към края, когато Лукас се контузи. В това няма нищо случайно. Същото се получи и през първия сезон на Роджърс. През най-силния сезон на Роджърс (13/14) Ливърпул почна да пуска по 2-3 гола на мач без значение от съперника, когато Лукас загуби мястото си в центъра и Джерард почна да се лансира като дефанзивен халф.
Освен, че е доста добър в дефанзивен план, той чете играта много по-добре от хора като Хендърсън или Алън и знае как да ръководи халфовата линия.
След напускането на Джерард, именно Лукас е най-класният централен халф на Ливърпул. Но сега, освен че по подразбиране трябва да диша прахта на ненужния в Сити и тотално недоказан в Ливърпул Джеймс Милнър, той трябва да гледа как Милнър е дори втория капитан на отбора (след титана на футболната мисъл Джордан Хендърсън). Това е абсурдно. Лукас е интелигентен халф, който върши много работа в защита.
Точно в такива моменти си личи кой треньор/човек е голям и кой - мишка.
Големите хора уважават и подкрепят големите характери. Хората, които са оставили немалка част от живота, здравето и усилията си за Ливърпул и са се доказали - хора като Агер, като Шкъртел, като Лукас.
Мишките лансират, толерират и помагат на мишки - като Алън, като Хендърсън, като Милнър - застаряващ, посредствен английски халф. Посредствените хора харесват други посредствени хора. Хората без постижения не обичат хора с постижения. Хората без качества не обичат хора с качества.
Рафа никога не би посегнал към резерва и изгонен застаряващ играч на Сити с идеята да гради състав около него, камо ли да го направи втори капитан - и да прецака кариерата на доказано ефективен халф (Лукас е само на 28г. въпреки многото опит, който има). Ето заради такива ходове никой голям играч не иска да дойде в Ливърпул. Големите характери търсят съвместна работа с големи характери. За нас остават leftover-ите - и както се вижда, случаи като с Коутиньо са див късмет, едно на милион. Затова Челси ще вземат Педро за същите пари, за които ние взехме Лалана. За парите, които те дадоха за Диего Коста, ние взехме... Бентеке. Смешна работа. Всичко можеше да е толкова по-лесно и евтино, ако просто имахме добър треньор
Ето колко значи за Брендън капитанската лента на Ливърпул - просто я дай на първите изпречили се безмозъчни британци, които умеят да тичат след топката и да я ритат настървено, нищо, че може да са ебати праволинейните посредствени футболисти.
Шкъртел и Лукас са заслужили да са капитани много повече от доказания посредственяк Хендърсън и недоказания Милнър.
Освен, че е доста добър в дефанзивен план, той чете играта много по-добре от хора като Хендърсън или Алън и знае как да ръководи халфовата линия.
След напускането на Джерард, именно Лукас е най-класният централен халф на Ливърпул. Но сега, освен че по подразбиране трябва да диша прахта на ненужния в Сити и тотално недоказан в Ливърпул Джеймс Милнър, той трябва да гледа как Милнър е дори втория капитан на отбора (след титана на футболната мисъл Джордан Хендърсън). Това е абсурдно. Лукас е интелигентен халф, който върши много работа в защита.
Точно в такива моменти си личи кой треньор/човек е голям и кой - мишка.
Големите хора уважават и подкрепят големите характери. Хората, които са оставили немалка част от живота, здравето и усилията си за Ливърпул и са се доказали - хора като Агер, като Шкъртел, като Лукас.
Мишките лансират, толерират и помагат на мишки - като Алън, като Хендърсън, като Милнър - застаряващ, посредствен английски халф. Посредствените хора харесват други посредствени хора. Хората без постижения не обичат хора с постижения. Хората без качества не обичат хора с качества.
Рафа никога не би посегнал към резерва и изгонен застаряващ играч на Сити с идеята да гради състав около него, камо ли да го направи втори капитан - и да прецака кариерата на доказано ефективен халф (Лукас е само на 28г. въпреки многото опит, който има). Ето заради такива ходове никой голям играч не иска да дойде в Ливърпул. Големите характери търсят съвместна работа с големи характери. За нас остават leftover-ите - и както се вижда, случаи като с Коутиньо са див късмет, едно на милион. Затова Челси ще вземат Педро за същите пари, за които ние взехме Лалана. За парите, които те дадоха за Диего Коста, ние взехме... Бентеке. Смешна работа. Всичко можеше да е толкова по-лесно и евтино, ако просто имахме добър треньор
Ето колко значи за Брендън капитанската лента на Ливърпул - просто я дай на първите изпречили се безмозъчни британци, които умеят да тичат след топката и да я ритат настървено, нищо, че може да са ебати праволинейните посредствени футболисти.
Шкъртел и Лукас са заслужили да са капитани много повече от доказания посредственяк Хендърсън и недоказания Милнър.
-
suareshampion
Alonso_Massa написа:Добре де Сусо като е толкова добър, защо тогава има 5 мача на кръст в посредствения Милан? Явно наистина не е кой знае колко добър и заслужено е бил махнат.
Aма разбира се бе пич. Сусо не става .Има много такива таланти ,които изпъкват в юношеските си години ,но след това в мъжкия футбол се губят.
Сусо е един от тях .Наблюдавам го и в Милан,не изпъква ,инертен е като Лалана ,много я мачка ,няма скорост ,бързина .Пускат го за малко накрая и то в един на десет мача ?! И то както казваш ,сред посредствени играчи .Сусо е 15та резерва в Милан .
Остави ги тия Анти -Брендъновци .Всичко при тях е смях ,смях и пак смях .
Брендън Роджърс изхвърли много мърши от Ливърпул !!! И това е една от основните причините ,за които го харесвам ! Прояви НЕВИЖДАНА СМЕЛОСТ и освободи или продаде много любимци на фенчета и легенди ,които дърпаха Ливърпул надолу със слабата си игра !!! Нали ги гледаме всички ,които бяха натирени от него в другите им отбори ? Смях.
От всичките продадени или освободени играчи от Роджърс ,съжалявам и го обвинявам единствено за Джонджо !! За никой друг !
Суарес и Стърлинг бяха продадени от янките ,без съгласието на Роджърс . Той искаше те да останат ,бяха му основни футболисти .
Разбира се ,направи грешки при селектирането ,доведе някои слаби играчи ,но това е друга тема ,тук говорим само за освободени или продадени .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тренер ставаш банален.И Суарез и Стърлинг искаха да бъдат продадени , а не янките са ги продали , но те са искали да останат.Това което направиха FSG относно Суарез и Стърлинг беше единственото разумно което можеха да направят.И показаха , че да пазаруваш от Ливърпул струва скъпо.БР може да искал и двамата да останат и да станат основни играчи за Ливърпул само , че те искаха друго.По твоите думи излиза , че са продадени насила което не е вярно.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
iliev72 написа:Тренер ставаш банален.И Суарез и Стърлинг искаха да бъдат продадени , а не янките са ги продали , но те са искали да останат.Това което направиха FSG относно Суарез и Стърлинг беше единственото разумно което можеха да направят.И показаха , че да пазаруваш от Ливърпул струва скъпо.БР може да искал и двамата да останат и да станат основни играчи за Ливърпул само , че те искаха друго.По твоите думи излиза , че са продадени насила което не е вярно.
Съгласен съм с теб, Илиев. Имайки предвид желанието им да напуснат клуба, това е най-доброто, на което можехме да се надяваме - взехме им много много добри пари. Друг е въпросът, че парите, поне от Суарез, не се използваха така, както бихме искали. Дано селекцията от това лято се окаже по-сполучлива.
Milkoy написа:chakalat написа:Milkoy написа:[offtopic]Alexis_Zorbas написа:Роджърс трябва да се маха, истината е че той не става за треньор просто попадна в периода на Суарез, Стъридж, Стърлинг...
Ми не е това истината. Периода на Суарес, Стъридж и Стърлинг се случи ЗАРАДИ Роджърс и който твърди друго, не разбира грам от тази игра. Ето това е истината, като ще си говорим с крайни понятия. Роджърс, за който всички псевдо специалисти тук твърдят, че не може да улучи местата на играчите, постави Стърлинг на върха на диаманта, което малко треньори биха се сетили да направят с едно ортодоксално крило като Рахийм. Роджърс, който върна наглед слабичкия физически плеймейкър Коутиньо и го научи да отнема топката и да играе успешно е Англия.Кой свали топката на земята и направи така, че Луис да блесне както при никой друг. Много ви е къса паметта, колеги "реалисти". Още чакам коментарите ви относно изказването на Капитана, че ако Роджърс бе поел Ливърпул по-рано сега е щял да има няколко титли. Защо му е да го говори, ако не го мисли, можеш просто да каже нещо формално от рода на : "Роджърс е добър треньор", но той каза това. Ама не - БГ разбирачите знаят по-добре местата на играчите и говорят с пренебрежение за Роджърс. Дори така оплюваният му ход за връщането на Емре в защитата, донесе серия от силни мачове и отне доста време на съперниците да намерят противодействие. Свиленов, описанията за футболистите, на които Роджърс е провалил кариерите са смехотворни, без да те обиждам, просто както по-меко ти каза друг - имаме тотално различни разбирания за играта. Пример - Борини бил силен в Съндърланд, ами той и Гонзо беше силен в Левски, значи ли, че ще е силен и в Ливърпул.[/offtopic]
[offtopic]Доста са ти хилави аргументите с които защитаваш Роджърс а тези срещу него са доста сериозни.Ще ти напомня само част от тях - нула трофей,едно едничко влизане в топ 4 последвано от безобразна игра в ШЛ,липса на какъвто и да било игрови облик след напускането на Суарез, 50 допуснати гола са константа за Роджърс предполагам ти е ясно че ако или по-скоро докато това не се промени няма да видим нищо което да ни зарадва и което е в основата на пропадането,неспособността му да замени всеки напуснал когото той завари в отбора.Всички които защитавате Роджърс се базирате на един сезон в които малко или много Суарез решаваше много мачове почти сам.Не че някой отрича че Роджърс има заслуги за този сезон но забравяте мястото ни в класирането, играта, срамовете и меко казано неуспешните трансфери през останалите сезони.Ако един мениджър направи един слаб сезон а всички останали са му дорби то слабия може да се счита за инцидент и да не се поставят под съмнение качествата на мениджъра но когато е обратното то логично е да се смята че единствения добър сезон е инцидент и че качествата на мениджъра са доста съмнителни.
Изказванията на играчи рядко са критични срещу мениджър на отбора, ако си спомняш и Джерард и всички останали се изказваха много ласкаво и за Ходжсън но на всички фенове им настръхват косите като се сетят за него.Всеки професионален играч е наясно че е безсмислено да се изказва негативно и критично за настоящия мениджър особено когато и има симпатии към отбора.Точно такъв е случая с Джерард,Карагър,Агер, те не биха се изказали негативно за мениджъра на отбора в никакъв случай и са наясно че това няма да помогне.Изказванията обаче на много други бивши футболисти са бих казал критични за Роджърс а това рядко се случва.В думите на Свиленов има истина относно напускането и не особено приятните и съмнителни обстоятелства при наспукането на някой от изброените от него хора.Съмнява ме да разберем напълно истината относно тези съмнения поне докато Роджърс е наш мениджър.
ПС: Преди време написах пост който беше насочен към определена личност в който употребих подобно изречение като теб от сорта " който твърди обратното е ....".Тогава ми направи забележка и ме нападна за изказването ми.След като правиш забележки за стила на изказване на някой поне се въздържай ти да използваш подобен словоред.Това както разбираш звучи че ти си прав а всички които не мислят като теб са хванати от гората а ако аз ти завя че всеки които подкрепя и вярва в Роджърс е някакъв си ще оревеш света че те обиждам само защото си на различно мнение от мен.Забавно е някой да прави забележки за нещо което и той прави......За разлика от теб обаче аз не те нападам, както ти направи а ти припомням написани от теб думи което надявам се че разбираш колко е смешно.[/offtopic]
Честно казано, ми харесва, че с теб прескочихме заяждането и можем да говорим нормално. В случая, за който говориш, аз не се ядосах на словосъчетанието - "който твърди обратното...", а на думата "глупак". Това е срещу което възроптах. Иначе си прав, че е глупаво да се изказва така, но в този случай го направих умишлено, защото колегата Зорбас беше казал "Истината е..." Чакай, коя истина? Както и да е...
Иначе - ти имаш твои аргументи, аз мои, няма проблем, ще видим кой ще излезе прав. За мен нещата в тези първи три сезона стоят така - първи сезон - справяне с твжко наследство, втори сезон - невероятна игра, динамика, настроение, голове, красив футбол, борба за титлата до последно, въпреки много по-скъпите състави на съперниците. Трети сезон - напускане и контузия на двамата основни играчи в атака, неуспешни трансфери(което се случва на всеки), въпреки това намиране на ново тактическо решение, което почти ни изведе до топ 4, срив в края. Краен извод(мой): "Роджърс заслужава един последен шанс." Аз също не съм мазохист и искам Ливърпул да не напред в класирането, но за мен има обективни причини за проваления минал сезон и "Роджърс е некадърник" не е една от тях. Съгласявам се напълно, че колкото и да харесвам методите му и футболната философия, която изповядва, ако този сезон не постигне поставените цели, е време да си ходи.
Относно изказването на Джерард - абслоютно не съм съгласен, че го прави от любезност. Едно е да засвидетелстваш уважение, съвсем друго - това, което каза Стиви. Никога не съм чувал да казва, че Ходжсън ще донесе много титли.
[offtopic]Аргументите са ти слабички и лесни за оборване.Вярвам си спомняш че успешния сезона на Роджърс се дължеше на 90% от играчите които той завари в отбора, които вече бяха наложени на позициите си плюс много по-малкото мачове, по-къс и обигран състав за което заслугата на Роджърс не е особено голяма.Много хора го отричат, но Кени(така и няма да разбера защо с лека ръка се плюе легенда на отбора за който е 100% сигурно че обича отбора) започна налагането на стила който Роджърс продължи.На Роджърс наследството не беше толкова лошо колкото се изказват всички в опитите си да го защитават.Наследи обиграна защита, не лош макар и след слаб сезон вратар, Суарез, Хендерсън, Джерард, Стърлинг беше получил шансове за изява и беше логично това да се продължи, реално Роджърс нито смени местата на някой и направи само две промени - добави Стъридж и Коутиньо.Има голяма разлика от това да завариш в отбора Йованович,Кончески,Поулсен,Деген,Кириакос и това което завари Роджърс.Кени направи първите стъпки от промяната когато дойдоха новите собственици от Роджърс се искаше да разшири и подобри състава.
Съгласен съм че първата година нямаше как да се очаква много.Втората година обиграването на един и същи състав даде резултат.Третата всичко което се искаше беше да се замени Суарез(който с тебе двамата продадохме
В годината в която Роджърс трябваше да се докаже той се провали и то много.Не успя да замени Суарез, не намери мястото на никой от 9-те човека които доведе, не стабилизира защитата и реално не разшири и не добави качество към отбора а точно обратното - разби всичкия баланс който имаше във всички зони(пример с ваденето на Миньоле, използването може би на двуцифрен брой хора на десния бек, непрекъснати ротации в опит да се намери оптимален състав и всичките неуспешни).Като добавим срама които малко живи фенове на Ливърпул браха срещу Стоук, излагацията срещу Реал в Мадрид(някой трябва да обясни на Роджърс че Ливърпул не трябва да излиза срещу никой, в никакъв случай с идеята да падне с по-малко особено в ШЛ когато не си си усигурил участие в следващата фаза) то как да имам каквато и да е симпатия към него.
Ако прегледаш постовете ми от края на миналата година(въпреки срама в Мадрид)ще забележиш че и аз бях на мнението че Роджърс трябва да бъде съден след края на сезона(още тогава много хора го искаха вън) но след "бляскавия" завършек всичко стана ясно.Въпреки че съм го писал много пъти но пак ще го кажа - мениджър който пуска футболист като Джан на десния бек при здрави 2-ма десни бекове не е особено читав, за другите му нелогични дори бих казал глупави действия и изказвания дори няма да споменавам.Мениджър на Ливърпул който е особено доволен от домакинско равенство с отбор в зоната на изпадащите трябва да стой далеч от Анфийлд.
Джерард подобно на много други футболисти минали през Ливърпул винаги е заставал зад мениджъра си независимо от играта,класирането и резултатите.Всеки футболист който има дори и малка симпатия към клуба(а футболистите лесно се привързват към отбора) не би казал в прав текст лоша дума за мениджъра.Не е сложно да намериш в Гонг изказвания и на Торес и на Джерард в които те казват че вярват че Ходжсън е точния човек за Ливърпул който ще върне отбора към успехите.
Така или иначе Роджърс остана, донякъде за мен това е добре.Този сезон от моя гледна точка не може да се провали по никакъв начин.Не крия че бих искал ако може някак си Роджърс да се провали а Ливърпул не, но няма как да стане.Затова вариантите са два - или се проваляме което за мен е очаквано, Роджърс си отива и възлагам нови надежди на заместника му или някак си ще успеем, тогава ще трябва да изтърпя мрънкането на няколкото поддръжници за Роджърс тук(което си го има по принцип) което ще го преживея с лекота стига отбора да постигне нещо
Ако Роджърс си беше отишъл сега и отбора тръгне зле, тези които вярват в него щяха да пищят че Роджърс е трябвало да остане и че сме взели по-слаб мениджър, докато ако сега се провали(в което аз лично съм убеден) няма да има повод за повече оправдания(пак ще има, програмата, някоя травма, времето за адаптация на новите но това е част от всеки клуб) а тези които се мъчат да го оправдават няма да имат никакво основание и ще е детска игра за всеки да им се присмее
-
suareshampion
http://www.gol.bg/footballengland/2015- ... t-ot-barsa
Лоша новина за мен ,въпреки ,че не съм гледал цял мач на тоя бързак и не мога да бъда на 100 % сигурен дали го искам в Ливърпул . Но кристално ясно се вижда бързината му ! ЕБАТИ БЪРЗАКА ,ПО БЪРЗ Е ОТ ВЯТЪРА .Обожавам такива играчи !
Вижда се и техниката на скорост и доброто му и хитро центриране . Навлиза остро по крилото ,надбягва бека ,вдига главата или вижда с периферното зрение къде има пласиран нападател около дузпата и я дава успоредно , остро и точно . Понякога и влиза на вътре и търси головия удар .Точно това искам от едно крило .
При нас Рахим ,много хитро я чакаше на ръба на засадата и влизаше зад гърба на защитниците .Адама също е перфектен за този извеждаш пас зад защитата ,който аз много харесвам . Но жалко . И още по жалкото е ,че Педро ще стане манаф а Салах стана римлянин . Исках един от тия тримата ,но ми се еба майката
Сега вече може да минем и без крило и да чакаме Лалана на 26 години да пусне ръчната спирачка и да си подобри бързината
Или Маркович да влезе в час най накрая ,въпреки ,че от видяното до момента Лазар му се играе повече зад нападателя .
Май не останаха други бързи и класни крила на пазара ? Чакам си Дани Стъридж и това е .
Лоша новина за мен ,въпреки ,че не съм гледал цял мач на тоя бързак и не мога да бъда на 100 % сигурен дали го искам в Ливърпул . Но кристално ясно се вижда бързината му ! ЕБАТИ БЪРЗАКА ,ПО БЪРЗ Е ОТ ВЯТЪРА .Обожавам такива играчи !
Вижда се и техниката на скорост и доброто му и хитро центриране . Навлиза остро по крилото ,надбягва бека ,вдига главата или вижда с периферното зрение къде има пласиран нападател около дузпата и я дава успоредно , остро и точно . Понякога и влиза на вътре и търси головия удар .Точно това искам от едно крило .
При нас Рахим ,много хитро я чакаше на ръба на засадата и влизаше зад гърба на защитниците .Адама също е перфектен за този извеждаш пас зад защитата ,който аз много харесвам . Но жалко . И още по жалкото е ,че Педро ще стане манаф а Салах стана римлянин . Исках един от тия тримата ,но ми се еба майката
Май не останаха други бързи и класни крила на пазара ? Чакам си Дани Стъридж и това е .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тренер не те разбирам.Хем искаш да вземем Траоре , хем не искаш да обиграваме играчи на други отбори.Договора на Траоре е точно такъв.Ако стане играч от Барса си го връщат.Последно какво искаш ?! Да обиграваме чужди играчи или да не обиграваме ?! Поне за мен тази клауза за откупуване е отказала Ливърпул да се пробва за Траоре което за отбор като Ливърпул е в реда нещата.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
-
suareshampion
iliev72 написа:Тренер не те разбирам.Хем искаш да вземем Траоре , хем не искаш да обиграваме играчи на други отбори.Договора на Траоре е точно такъв.Ако стане играч от Барса си го връщат.Последно какво искаш ?! Да обиграваме чужди играчи или да не обиграваме ?! Поне за мен тази клауза за откупуване е отказала Ливърпул да се пробва за Траоре което за отбор като Ливърпул е в реда нещата.
Аз искам да дойде класния играч и да ми донесе титлата а след това не ме ебе общо взето какво ще става с играча .
Освен това ,този договор не е наем ,както ти се опитваш да го изкараш . Ако стане играч ,ще струва много повече от тия 8.5 млн ,за които го купуват Вила. И най малкото ще спечелят едни 20 -30 млн ,ако стане играч .
И само да отбележа за такива като Свилката ,който спореше с мен ,че Адама струвал 15 млн .