suareshampion написа:PSvilenov написа:Чета на неколко места че сумата за това крило дето взимаме ще е около 15 милиона . Ако това е вярно ,просто нямам думи . Не знам вече как да опиша Роджърс , тоя се е побъркал. Това е по абсурдно от всичките ни идиотски трансфери които сме правили . Не го искам тоя в никакъв случай.
Който е писал тва за наема на Маркович не е журналист, а болен наркоман . Как може да му хрумне изобщо, че щото идва некво дете от барса сърбина ще го отнесе. Та Маркович е играл в Португалия, играл е във ВЛ . Опитът му не отговаря на годините му. Кой би си помислил, че "дрибльорче" в сегунда Б ще го замести. За 15 милиона някой хора взимат Чех и Швайнщайгер , ние взимаме менте кадрите на Испания .
Абе кво ви пука колко пари дават американците ве моите деца ? Нека да дават щом продадоха Суарес и Стърлинг.Дреме ми на бахура ,колко давали .
Важното е да направим силен отбор с равностойни смени ,пък друго нищо не ме ебе !
Аз исках опитно крило ,но като имаме предвид МОДЕЛА ,просто трябва да се примирим с децата, които се купуват. Янките налагат Модела ,не Роджърс.Много моля ,придържайте се към тоя факт .
Адама е на 19 .А на колко е Ибе ? Май и той е на 19
Рахим е на 20 ,да не говорим ,че от 18 годишен е титуляр в Ливърпул .
Сега търсим заместник на Рахим .Аз исках опитния Педро ,но модела ,моделааа . За това ,ако наистина това момче пристигне в Ливърпул ,трябва да го подкрепяме . Много е бърз .Уникално бърз .По бърз от Ибе . Явно той ще е заместника на Рахимчо .
Барса имат най добрата школа в света ,така че да не ви учудва цената .Да не говорим ,че тя не е уточнена още . Това са само слухчета.
Не можеш да привлечеш в Ливърпул ,Чех или Швайнщайгер ,защото самите те не искат .Станахме мишки ,що се отнася до името .Придържайте си и към тоя факт. Чех и германеца искат да отидат в отбори ,които могат да печелят титли .А като се обърнат назад и видят 25 годишния ни срам ,много лесно биха ни подминали .
И между другото Адама ако хване Лазар на 100 метра ,ще го изяде . Аз не мога да приема Лазар за типично крило и това е .А като го гледам и на самия него май не му се играе там .