PSvilenov написа:Лакомото черно петно е лош централен нападател, колко пъти Хендерсън и Коутиньо му поднасяха готово на тепсия центриране и той биеше в аут. Колко пъти го извеждат 1на1 само за да застигнат или премачкат щото няма физика . Лошото , е че това се видя ако не във вторият , то в третият му мач на такава позиция , но Роджърс продължи да го пуска там още 2 месеца . Това не е някаква иновация ами както някой спомена по горе просто временно решение . Не може да доведеш 4ма нападатели и да не ползваш ни един от тях. Сега ме притеснява как ще ги разкараме тия всички нападатели защото това лято идват още 3ма .
Ловрен и Туре са доведени като резерви, поне Туре де , Ловрен не вярвам да беше взет с начална такава цел . Това не означава ли , че те са алтернативните варианти на един мениджър?

:D :D :D :D :D
Ама аз някъде да съм казал, че е иновативно или гениално? Отбелязвам, че повечето само хулите без да се замисляте за по-голямата картинка и че след интервюто на Стърлинг повечето се хванаха за некадърността на Роджърс и при ротиране на самия терен. Не го харесвате, ОК, но се прекалява на моменти и наистина отстрани изглежда все едно нямате търпение да загубим точки и всичко да падне върху него .И ,Psvilenov, моля те, чети и гледай мачовете по-внимателно, колега.Джан беше алтернативата на Ловрен, защото Ловрен беше катастрофа. Кои 4-ма нападатели доведе миналото лято Роджърс ?

Купиха се трима, в този ред - Ламбърт, Ориги, Балотели, като Дивок си остана под наем. От 4-мата в състава , Роджърс реално имаше на разположение 1 и 3/4. Стърлинг, може да няма физика, но се научи доста добре да се позиционира по-миналия сезон, обърни внимание на този компонент тази кампания- така чисто информативно и без злоба.
Liverpool_EC, и на мен Брендън също ми падна много в очите с това, че се надува пред камерата, а всъщност е послушко и минога.
А относно издишането във важните мачове си имам теория, която е обвързана с липсата на зрялост в отбора.Тук вече, всеки може да си избира виновник, няма как да се докаже, защото сме далеч от "кухнята". Но през сезона си личеше как, доста от играчите ,излизаха на терена вече победели съперника, но съперника не мислеше така и нашите юнаци се оплитаха. За мен такъв беше случаят с първия мач срещу Базел и реванша срещу Бешикташ. При Вила напрежението също помогна, нашите не се движеха, те се влачеха по терена след изравнителния гол. Включително и хората влезли като смени.Много ми е интересно дали още Стийв Питърс работи с отбора. С Юнайтед мачовете са си тройни, тука който е да е треньор, които и да са играчите - винаги може да се очаква всичко.
mb45, много си прав за едно. Последен шанс му е. Симпатичен, не симпатичен. Можещ или не, при нов провал - багажчето и да прави чудеса със Съндърланд.Но до тогава, гледаме и подкрепяме и анализираме с хладна глава. Поне аз се стремя да съм така.
Само не съм съгласен, че Челси излезе с резервите, както и тази година на Моста.В отбор който няколко прозераца се пазаруваше на кило звезден материал,понятието "резерви" не върви.От примера ,с резервите им на Анфилд от 2014-та ,си говорим за имена като Шурле (заменен от Кейхил), Салах ,който и до сега доста хора от форума искат ( впоследствие на негово място влиза Вилиан),дори един Шварцър .Реално от 11 човека, 8 преспокойно си бяха играчи, които са си изпечени за титуляри, а този сезон "резервите" им ще са още по чутовни, впрочем.
Чакал, ти си прав за себе си, и болшинството са на едно мнение с теб. Признаваш, че каквото и да ти се каже или изтъкне за Роджърс, ти до сега не си го приемал.Съмнявам се и за напред да не е така.Но си прав и че Ливърпул не е място за стаж .Има една сентенция, която научих като доста малък-едно е да ти се иска, друго е - да можеш, а пък трето и четвърто - да го направиш.Роджърс за момента е на едно, друго и веднъж стигнал до трето.И само ще си позволя да отбележа още , че когато се регистрирах във форума, Ливърпул беше в сходна позиция- повечето чакаха пак 7-мо, 8-мо.

За Милнър съм писал и друг път защо е далновиден трансфер, наред с останалите пред юлски сделки(изключая Богдан), не мисля, че някой ми обърна внимание на писаното тогава, не мисля че и сега ще е деня.Играта на отбора в контролите хич не ме и интересува,гледам повече самите играчи какво показват като манталитет. Ето, играта не беше нищо особено и преди 2013/2014 сезона, миналата година беше доста силна, а на края какво се оказа ?