Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот PSvilenov » 29 юли 2015 20:18

Изключително неподготвено се изказва. Аз като прочетох, че Милнър играл халф в националният на Англия от край време откровенно се смях на глас. Та то там има сума ти народ , Уилшър , Хендо, Делф, Лалана , Карик, недоразумението Клевърли , Рос Баркли от Евертън , Джонджо Шелви са почват и него да го включват в групата. Баш Милнър от край време бил играл халф :) :) Всеки мач си е чисто дясно крило, в последно време се дава много кредит на Андрю Таунсенд и той го оправдава доста добре, но важните мачове Милнър е титуляр отдясно :) :) :)

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 30 юли 2015 01:28

Milkoy,
и аз се имам за умерен фен,ама всичко си има граници. Минаха вече 3 г и Роджърс хубаво ни вкара в борбата за титлата,ама тази година ни върна в първи клас...Долколтото схванах,за теб положителното му е,че търси вариативност и преквалифицира даден играч с цел да извлече полза за отбора.Да ама аз ще обесня,защо за мен това е грешно.Значи аз миналата година щях да я прежаля,че стана нулева,ако всичките нови играчи се бяха обиграли,свикнали с една схема и да знаем,че през новия сезон ще се намират със затворени очи,както се казва и ще се добавят 4,5 нови играчи за конкуренция и вдигане на класата на 3,4 поста.А какво направи Роджърс? Нямаме схема,нямаме стил,нямаме сработеност,половината от миналата година се чудим,как да ги разкараме а другата половина се чудят къде ли ще ги напуска Брендо този сезон.За мен така не се прави отбор,не и такъв който да мачка със постоянство.Това за мен не е мениджмънт,а мисмениджмънт и затова ми писна от експериментите на Брендо...значи намирате му всякакви оправдания,ама сега се взеха по-качествени играчи от мин година и Бентеке е по-добре от Балотели и Милнър/Фирмино са по-добре от Маркович/Лалана и не знам сега,какви ще са му извиненията,ако пак се ошашави.Или може би трябва да го изтърпим още една година да ги напасне? Както каза някой по-рано-само от него си зависи-маке ит ор брейк ит,му викат англичаните.Не знам,как си представяш,че се молим отбора да губи(Ливърпул да губи :shock: ) за да се махне Роджърс .Ами да печели и да си стои,ако трябва аз ще се махна от форума,няма проблем,ама да печели бе,човек!!!!!!!!
Единия от реалистите, с които се карахме беше джон барнс,ама трябва да призная,че той усети Роджърс мнг по-отрано и позна-не става за такъв отбор,както каза преди,щом с тази луда форма на Суарез и Стъридж не стана-няма кога да стане!На мен ми писна да си кара НСА-то на гърба на Ливърпул...И ако пак почне да се оаква,дано не излезете пак с другите 4 по-силни отбора,щото кво сега,вечно 5ти ли ще сме.Най-жалкото нещо за тези които все още го подкрепят е, че той е удобен на янките и се получава един дяволски кръг от който няма излизане.А вие му се кефите...което е ок,всеки си има виждане.Същото е с тренера-обича Роджърс,мрази Хендерсън,а Роджърс налага Хендерсън и пак се затвори кръгът.Е кой е по-виновен-Роджърс или Хендерсън? Хората са казали,не псувай който яде зелника,а който му го дава ;)
П.П. За Енрике и аз съм съгласен,мого я мачка,има някаква мания да я гардира постоянно,те го чакат да я подаде,той си се кефи как я гардира и то се стъмни :lol: Иначе беше добре в защита 1:1,много по добре от това заблуденото Морено и спънатия Али Сисоко,но като цяло е перфектен да си го приберат Нюкясъл.Не става за отбор с претенции...Лукас Дин е задължителен,ама май Роджърс изгърмя бюджета на янките :roll:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 30 юли 2015 03:52

Балотели
Mario Balotelli’s Merseyside nightmare may be coming to an end after #LFC lowered their asking price for the player. (Sport Mediaset)

Liverpool want £7million for Mario Balotelli. #lfc (Rory Smith - Times)

Sampdoria want to offer Balotelli a way out, but only if #LFC drop £7million asking price. (Rory Smith - Times)

#Balotelli is on a basic salary of £80k. #LFC would probably have to subsidise a part of his salary if he were to go to Sampdoria -The Times

Promoted Bologna could also offer Mario Balotelli the opportunity to rekindle his career in Serie A. (Press Association)

Sampdoria have already expressed their interest in Balotelli & now Bologna’s director of sport, Corvino, has hinted at a loan deal. (PA)

Corvino has also said that for the right price, he would look at 'buying Balotelli outright.' #lfc (PA)

Bologna are looking at the possibility of buying Mario Balotelli from Liverpool. #LFC [SkySports]

Liverpool striker Mario Balotelli is set for a move home as Italian club Bologna signal interest. #lfc (Simon Jones - Daily Mail)

Bologna have joined fellow Serie A side Sampdoria in looking to land Balotelli. #lfc (Simon Jones)

Liverpool have reportedly set an asking price of £7m in a bid to sell Balotelli. (Simon Jones - Daily Mail)

Алан Родригез
Liverpool are closing in on a deal for Internacional starlet Allan Rodrigues. #lfc (Simon Jones - Daily Mail)

Liverpool have been in talks over a £500,000 move but are yet to confirm that Allan has officially signed. (Simon Jones - Daily Mail)

#LFC have already signed Adekanye (16) & Brooks Lennon (17)Closing in on Allan Rodrigues (18) & giving trials to Uruguayan teenagers. #Youth

Ламбърт
West Bromwich Albion are closing in on their third summer signing with Rickie Lambert set to join from Liverpool. (Birmingham Mail) #lfc

The Baggies ideally want to get the 33-year-old signed, sealed and delivered at the start of next week. (Birmingham Mail)

Talks have progressed and everything appears likely for a deal for Lambert to be struck over the next 72 to 96 hours. (Birmingham Mail)

Pulis: Lambert didn’t play last year so it’s like bringing a brand new car out of the garage if we did sign him. (Birmingham Mail)

Lambert looks likely to join Albion and be partnered with Saido Berahino against Manchester City a week on Monday. (Birmingham Mail)

Линдерс
Pep Lijnders getting rave reviews from Melwood. Players very impressed by his methods. #LFC

[offtopic]И още нещо за да се посмеем поне към момента
Just been told that the naming rights of Anfield's new main stand will be sold to Qatari investment backed by the Qatari Royal Family. #LFC

Once the further development of the Anfield Road End is complete, FSG will complete the sale of #LFC to the same Qatari investors.
[/offtopic]

[offtopic]Интересен факт :mrgreen: :mrgreen:
Stoke City now have more champions league winners in their squad than Liverpool, Arsenal and Manchester City. #lfc
[/offtopic]
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 юли 2015 08:42

Слухове за Мюлер. Знам, че шанса е под нулата, но все пак да спомена. :mrgreen:
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 30 юли 2015 08:53

Пак ще повторя, защото гледам, че дискусията за Милнър остава - самият Милнър казва в интервю, че се чувства най-полезен в централна роля, така че хайде да не приписваме и това към греховете на Роджърс.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 юли 2015 09:40

Уиздъм официално е пратен под наем. което значи, че съвсем останахме без бекове. :? Доста странно решение според мен, но може би ще се вземе нов бек за това е този наем. Четох няколко статии за Гомес и разбрах, че миналия сезон е изиграл толкова мачове като десен бек, колкото като централен защитник и само 2 като ляв бек, така че ако се вземе онова момче от ПСЖ може би Гомес ще се налага от дясно. Предстои да видим. Имаме доста мачове този сезон, така че със сигурност ще трябва да вземем нов бек.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 юли 2015 12:32

Milkoy написа:Пак ще повторя, защото гледам, че дискусията за Милнър остава - самият Милнър казва в интервю, че се чувства най-полезен в централна роля, така че хайде да не приписваме и това към греховете на Роджърс.

Разбира се , че не . Той човека затова дойде при нас, защото му се обеща роля в центъра. Тука приказките са излишни. Аз искам друго обаче да спомена по тая тема. Извинявам се , че малко ще се повторя, но чисто футболният ми пост съобразен с правилата на форума беше изтрит незнайно защо .
Роджърс няма никаква вина за Милнър, адмирации че ще го играем в центъра дори. Футболистът има такава амбиция, мениджъра го вижда там като позиция ; страхотно, идеално . С англичанина ясно, че нема да имаме проблеми . Защо обаче трябваше през целият сезон да се правят абсурдни рокади в отбора. Защо Джан играеше защитник като се вижда че и за 10 минути да го пуснат централен халф ще измисли нещо нестандартно . Нали затова се взеха Ловрен и Туре , а не Джан. Не честно е спрямо и 3мата а към първите двама дори обидно . Същата работа на позиция централен нападател. Как така имаме 4ма човека взети и все пак пускаха лакомото леке най-отпред в атака . Видя се, че там не му е позицията, видя се че елементарни центрирания по земя или въздух не може да засече и все пак направи към 15тина мача централен нападател . Защо ? Най ме е яд за Маркович , защото ми е много симпатичен футболист , а трябваше да търпи толкова много критики, че нищо не играе . Е как ще блесне като играе халф бек . В защита беше ок , ама в атака кво да направи, е нема как да си оправдае парите като го пускат в такива позиции. Лалана ? Защо Лалана влиза винаги последните 15-20 минути и всеки мач влиза на различна позиция, то не беше отляво, отдясно или атакуващ халф. Даже може и да греша, но мисля че един мач трябваше да доиграва като халф бек . Ааа да неблагодарният така наречен 31ви номер (просто ме е гнус да му кажа името ) преди нападател го пробваха и халф бек и него . Всички тези странни решения дават повод да се твърди, че мениджъра не знае как да си нареди състава.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 30 юли 2015 14:08

PSvilenov написа:
Milkoy написа:Пак ще повторя, защото гледам, че дискусията за Милнър остава - самият Милнър казва в интервю, че се чувства най-полезен в централна роля, така че хайде да не приписваме и това към греховете на Роджърс.

Разбира се , че не . Той човека затова дойде при нас, защото му се обеща роля в центъра. Тука приказките са излишни. Аз искам друго обаче да спомена по тая тема. Извинявам се , че малко ще се повторя, но чисто футболният ми пост съобразен с правилата на форума беше изтрит незнайно защо .
Роджърс няма никаква вина за Милнър, адмирации че ще го играем в центъра дори. Футболистът има такава амбиция, мениджъра го вижда там като позиция ; страхотно, идеално . С англичанина ясно, че нема да имаме проблеми . Защо обаче трябваше през целият сезон да се правят абсурдни рокади в отбора. Защо Джан играеше защитник като се вижда че и за 10 минути да го пуснат централен халф ще измисли нещо нестандартно . Нали затова се взеха Ловрен и Туре , а не Джан. Не честно е спрямо и 3мата а към първите двама дори обидно . Същата работа на позиция централен нападател. Как така имаме 4ма човека взети и все пак пускаха лакомото леке най-отпред в атака . Видя се, че там не му е позицията, видя се че елементарни центрирания по земя или въздух не може да засече и все пак направи към 15тина мача централен нападател . Защо ? Най ме е яд за Маркович , защото ми е много симпатичен футболист , а трябваше да търпи толкова много критики, че нищо не играе . Е как ще блесне като играе халф бек . В защита беше ок , ама в атака кво да направи, е нема как да си оправдае парите като го пускат в такива позиции. Лалана ? Защо Лалана влиза винаги последните 15-20 минути и всеки мач влиза на различна позиция, то не беше отляво, отдясно или атакуващ халф. Даже може и да греша, но мисля че един мач трябваше да доиграва като халф бек . Ааа да неблагодарният така наречен 31ви номер (просто ме е гнус да му кажа името ) преди нападател го пробваха и халф бек и него . Всички тези странни решения дават повод да се твърди, че мениджъра не знае как да си нареди състава.

Абе пускаше ги на нестандартни позиции, ама точно докато ги пускаше на тези позиции направи серия от 3 месеца без загуба нали? ;) Точно, като пусна Джан като трети централен защитник успя да скрие голяма част от недостатъците на Шкъртел. Ами висчки видяха, че есента отбора нищо не играеше за това се смени схемата и естествено със смяната на схемата трябва да се сменят и позициите на играчите. Логично е май нали? Ако не беше направил промени сигурно щяхте да ревете защо няма промени. Понеже нямаше нужните хора се наложи да прати някои футболисти на нестандартни позиции. И въпреки, че бяха на нестандартни позиции момчетата се справяха особено Джан. Естествено когато се пробват нови схеми ще трябва някои играч да се пробват на различни позиции за да се установи къде ще е най-добре в новата схема. Естествено трябва да се съобрази и с останалите играчите. Примерно любимия ти Лалана е атакуващ халф, но няма как да го пусне на мястото на Коутиньо нали се сещаш? За това го пуска на други позиции, но не му се получи. Сега на някои играчи може да им е виновна схемата на игра или позицията, че да не се оправят там, но пък класните момчета веднага се справиха и с новите си роли - Джан и Айб. Така че да критикуваш човека че се опита да обърне сезона е смешно и жалко.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 30 юли 2015 16:01

Алонсо не е проблема в опитването проблема е това, че за 3 години нищо не направи и трябваше да опитва отчаяни ходове като този с Джан в защита и другите който изброй. Най-големия проблем е, че все още не се вижда ясен стил и игра от Ливърпул както и резервен стил и игра това е тревожното..... Още схемата не е измислил и като не му тръгне пак какво правим не може за 4 години да не си подобиш защитата, а всеки сезон да става по-зле и по-зле и да говорят повечето за прекрасния стил на игра който го няма въобще..... Няма го, защото за 4 години не си купи играчите който му трябват за стила който уж иска да води, а купуваше който му падне....
Пак казвам ако стила ти на игра е бърз, агресивен и атакуващ какво правят Лалана, Балотели, Алберто, Сисоко и Ламбърт в отбора????? Та даже единия ти е ТОП ЦЕЛ.......
Ако стила ще ти е с центрирания и игра по-крилата какво прави Стърлинг таран???
Ако стила ще ти е тики-така защо още не си продал цялата дървена халфова линия?????
И много други примери има ;)
Просто при БР и Ливръпул хвърлят пари за играчи който нямат смисъл, защото не търсят играчи който да се впишат в схемата, а взиамат на килограм и се надяват някой да се впише.....
Диего Симеоне в Атлетико си има ясна схема, тактика, стил на игра и по-този начин си търси играчи който да му паснат на стила и да са в рамките на бюджета с който разполага ;)
Кени бях един от малкото който искаше да го махнат като тренъор, но не мога да отрека, че при Кени колкото и грозен, дървен и жалък да ни беше стила той си купуваше играчи точно за този си стил на игра и схема която си беше наумил за да паснат идеално да не бяха успешни играчи, но като профил за стила му на игра бяха точно такива каквито търсеше.
Не виждам къде е светлото бъдеще което виждате не може след над 30 трансфера на БР и започната 4-та година ти да имаш нужда от класен вратар, 2 бека, класен разиграващ халф, крило(според тренера) и централен защитник с оглед на постоянното повишаване на допуснати голове в мрежата на Ливърпул с всеки нов сезон на Брендо...... Нямам нищо против БР, но не го виждам като човека който ще ни върне славата или поне ще ни задържи в Топ 4 както Венгер прави с Арсенал независимо колко много звезди продаде през годините на Челси, Сити, Ман Ю, Барса и други.
Според мен дори силните му игра със схемата 3ма в защитата се дължи донякъде като за начало на изненада в противниците и второто 3 години начело при БР винаги януари, февруари и март са най-силните месеци на отбора след това пак се започва колебание и трагична игра както и началото на сезона винаги е трагично........
С две думи според мен просто футболистите пак влезнаха в трите силни месеца и това доведе до тази силна серия. Както добре помните дори 11-те поредни победи започнаха в тези 3 месеца януари февруари март и вече април темпото спадна имаше 1-2 късметлийски победи и дойдоха издънките с Челси и Палас.
Дори и първия сезон беше същия от януари се започна една силна форма на отбора към средата на март се надявахме за Топ 4 и след това дойде към края на март издънка във важен мач и се започнаха само загуби и равни до края и не играхме в Европа едно и също нещо се повтаря всяка година и 50+ допуснати гола и те винаги се получават.

Изкарвате го гениален тренъор заради това, че е успял да смени схемата и за 19 мача е имал 8-9 победи и 10 равни срещу отбори от чемпиъншип, Лудогорец, Лестър, още 2-3 средняка и Арсенал. Малко по-сериозно нека постигне нещо пък тогава да го защитаваме и изкарваме специален/гениален...... Не съм виждал друг тренъор в Ливърпул да са му давани толкова пари да харчи, да не класира отбора за ШЛ, да не печели дори и една картонена купа и пак да го оставят да работи..... Доверието към него е повече от огромно и прекрасно, но за над 3 години в отбора аз не виждам как този човек ще спечели нещо с Ливърпул или ще оправдае това доверие ;)
Последна промяна от mitko9311 на 30 юли 2015 16:11, променено общо 1 път.
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 30 юли 2015 16:11

Alonso_Massa написа:
PSvilenov написа:

Абе пускаше ги на нестандартни позиции, ама точно докато ги пускаше на тези позиции направи серия от 3 месеца без загуба нали? ;) Точно, като пусна Джан като трети централен защитник успя да скрие голяма част от недостатъците на Шкъртел. Ами висчки видяха, че есента отбора нищо не играеше за това се смени схемата и естествено със смяната на схемата трябва да се сменят и позициите на играчите. Логично е май нали? Ако не беше направил промени сигурно щяхте да ревете защо няма промени. Понеже нямаше нужните хора се наложи да прати някои футболисти на нестандартни позиции. И въпреки, че бяха на нестандартни позиции момчетата се справяха особено Джан. Естествено когато се пробват нови схеми ще трябва някои играч да се пробват на различни позиции за да се установи къде ще е най-добре в новата схема. Естествено трябва да се съобрази и с останалите играчите. Примерно любимия ти Лалана е атакуващ халф, но няма как да го пусне на мястото на Коутиньо нали се сещаш? За това го пуска на други позиции, но не му се получи. Сега на някои играчи може да им е виновна схемата на игра или позицията, че да не се оправят там, но пък класните момчета веднага се справиха и с новите си роли - Джан и Айб. Така че да критикуваш човека че се опита да обърне сезона е смешно и жалко.

За Джан си прав. Връщането отзад оправи част от проблемите за момент или поне докато Сако не се контузи. Класата му е безспорна . Като мениджър обаче какво съобщение отнасяш към истинските ти централни защитници Ловрен и Туре. Какво съобщение отнасяш към борда на шефовете че си дал 20 милиона за защитник дето не смяташ да ползваш, а да ангажираш други футболисти в ситуации .Аналогия същата мога да дам Стърлинг- шайката ни нападатели. Лалана спокойно можеше миналият сезон ад играе офанзивен халф тъй като Коу си стои на свободна роля от ляво откакто играе за нас . Ротациите са пак вариант ,но не виждах смяна на позициите им когато са играли заедно. Само за справка, Лалана не ми е любимец , давам го за пример просто . А сърбина силно се надявам да захапе тоя сезон и да играем в схема с типични крила начело с него и Айб . Естествено тва ще означава голяма рокада в центъра на халфовата линия , но един кадърен мениджър би го измислил без да вреди на състава си . ;)

Върни се в “Ливърпул”