Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 29 юли 2015 03:10

Наще нещо са размислили за Дин и явно няма да го бъде

#PSG prefer to sell Lucas #Digne to #LFC outright, than the proposed loan move with an option to buy at the end of the deal. [BleuRadioFr]

Liverpool have held talks with Paris Saint-Germain over a deal for left-back Lucas Digne. #lfc (Simon Jones - Daily Mail)

A move to Merseyside would likely be welcomed by Digne. #lfc (Simon Jones - Daily Mail)

Liverpool are cooling on the idea of signing PSG left-back Lucas Digne after discussions over the weekend. (Simon Jones - Daily Mail)

Despite interest in Digne, it appears no move is imminent, as Liverpool weigh up alternative full back options.

It is understood the Anfield club are not pursuing a deal for Lucas Digne. #lfc (Andy Hunter)

Ламбърт
Rickie Lambert is perhaps the closest new arrival for West Brom. #lfc (Birmingham Mail)

West Brom are pushing for Rickie Lambert, although Norwich City have entered the fray. (Birmingham Mail)

Балотели
Sampdoria keen @FinallyMario but @LFC must reduce their €10 million (£7.1m) asking price.

Sampdoria president Massimo Ferrero has revealed that the club are keen to sign Mario Balotelli, if they lower their asking price. (Mail)

За младежите
Liverpool are giving trials to Uruguayan teenagers Juan Manuel Sanabria and Agustin Pereira. (Simon Jones - Daily Mail)

The two have arrived from Nacional, the former club of Luis Suarez and Sebastian Coates. (Simon Jones - Daily Mail)

EXCLUSIVE: Liverpool have invited highly-rated French youth international right-back Angelo Fulgini on a trial. #lfc

Allan Rodrigues de Souza (18) pictured here today with Coutinho and Firmino. Brazilian midfielder from Internacional.

Изображение
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 29 юли 2015 07:59

mitko9311 написа:
Трябва бек задължително да се вземе не може отбор като Ливърпул да има само 2 типични бека Клайн и Морено и един контузен Фланагън който не е играл официален мач от година..... Уиздъм е слаб на бека и така като гледам отива под наем още една опция за бека по-малко. Джо Гомез е много млад и това което е показал в контролите срещу мега слабите ни съперници не го броя, защото тези отбори бяха трагични бих искал да го видя в ЛЕ като бек и тогава ще давам мнение, но пак Гомез е централен защитник ;)

Смит да ти отговаря аз вместо тренера какво очаквам от сезона. 5-то място максимум и то ако Брендо ги нареди правилно, защото Челси и Арсенал си запазиха отборите и взимат класни футболисти, Ман Сити и те запазиха почти отбора и сега ще продължават да взимат нови + Ман Ю с поредните класни трансфери, а ще има още и 4-те отбора са по-класни от нас, а 3 от тях са и по-обиграни от нас, така че не виждам Брендо как ще се класира пред тях не е лош тренъор, но не е готов още за Ливърпул. Очаквам за 4-та поредна година отбора на Брендън Роджърс да започне първата част от сезона супер слабо и колебливо + отново много слаба игра в защита и още зимата да бъде уволнен. Моята мечта е януари месец да видя Клоп като тренъор освен ако Брендо не ме изненада и не започне силно сезона и направи чудо да успее да се задържи за поне още една година като завърши в Топ 4. След 3-те нулеви години и толкова изхарчени пари за играчи след кошмарния му последен сезон и отново парите който му дадоха за трансфери този път дори му взеха няколко по-класни Милнър, Клайн, Фирмино и Бентеке това ще му е последния шанс и аз очаквам зимата да бъде уволнен пък ще видим какво ще стане ;)

Ако беше само до бек проблема щеше да е добре :) Смешна история, 250 млн похарчени за две лета и нещата изглеждат жалко.
Освен Морено и Клайн реално нямаме други бекове, ако в центъра на защитата предположим че Шкъртел и Сако могат да се справят алтернативите им са Ловрен и Туре или иначе казано няма алтернатива и там.В средата на терена реално имаме Хендерсън,Милнър(който е играл в средата много отдавна) и Джан(като за него не е ясно къде ще играе) Лукас и Алън не ги броя въпреки че ще получат доста игрово време със сигурност.За сметка на това към момента имаме нападатели в излишък, друг е въпроса колко от тях са ялови и колко може да се разчита на тях.Забавното е че след 17 трансфера, 250 млн похарчени имаме нужда от 2 бека, централен защитник, вътрешен халф и според някои крило за да може да се каже че имаме конкурентно способен отбор от които да очакваме нещо повече от 5-то място.
За мнението ти за Роджърс съм съгласен на 100%. Може би ако беше прекарал още 1-2 сезона в Суонзи сега щеше да е по-добър но уви не е.Особено последния сезон се обърка тотално, използваше хора на позиции на които не им беше мястото, опита много схеми и все неуспешни.Не успя да намери мястото на почти никой от хората които привлече а слабия старт на миналия сезон и желанието му да оправи всичко бързо помогнаха да направи много грешки.Аз лично не вярвам че ще изкара до зимата, програмата е срещу него, ще трябва отново да налага и търси местата на много нови и ще трябва да прави това в гостувания на обиграни отбори и едва ли ще се получи.Точките които ще вземе във въпросните първи седем гостувания няма да са много а и вероятно ще се издъни в някой домакински мач докато търси оптимален състав и позиция на хората.Ако имаме някоя травма или някой от новите заиграе като Ловрен е възможно отново да започне с лудостите от миналия сезон - да си прави опити с позициите на играчите търсейки решение на проблема.
Аз съм доста доволен от програмата и това което очаква Роджърс.Или ще докаже че може да постигне нещо или ще се срине с гръм и трясък.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 юли 2015 10:14

Milkoy написа:Свиленов, за мен Хосе Енрике винаги е бил средняк, а сега вече е остаряващ, чуплив средняк. Качествата, които му приписваш, особено това за завъртането в стил Лалана са смехотворни. Разбира се, че има нужда от конкуренция на всеки пост. Веднага се сещам за Клиши и Коларов, на които не им пречи да се конкурират вече няколко сезона. Тази година имаме да изиграем 60+ мача, добре да има стабилен конкурент на Морено. Отделен е въпросът, че той самия не е напълно стабилен.

И забравих предния път да ти кажа, не може основното качество на един играч да е отдадеността му. Ако беше така, капитан да ни беше Кевин Нолан, отзад Скот Дан, а в атака несменяеми титуляри да са Рики Ламбърт и тренера, щото нали сани супер фенове и ще се раздават всеки мач. Не е сериозно това.

Да бе ,с тая отдаденост отдавна станаха за смях . Ние 25 години нямаме титла ,те ми искат отдаденост ? Класа трябва ,класаа .Да дойде класата ,да ни донесе титлата и после нека си ходи ,щото станахме за срам пред целия свят . Тая година ще подобрим антирекорда и на манафите .
Продаваме си класата и оставаме Данчо Отдадения и Шкъртел Отдадения ,дето не могат да спират топката и после искаме титла ,найш кога ?
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 29 юли 2015 10:22

PSvilenov написа:Дин е безполезен. Ако Роджърс го вземе оопределено ще се окаже най-големият тъпанар. Да вземеш 2 млади момчета и да ги пуснеш да се конкурират за една позиция при условието, че единият ще е титуляр неизменен, а другият пълен аутсайдер е абсолютна глупост. Така направи ,че след най-изявените му убийства на кариери ( Сусо и Дани Агер) унищожи и Хосе Енрике като аз почти го забравих как изглежда. Как така при пълният сезон на Кени Енрике бе страхотен , непоклатим , негубещ единоборство и стабилен, а като дойде Бренди за има няма половин сезон го изхвърли. Предпочитам го за резерва на Морено при условие, че има желанието да си върне формата.
Та мисълта ми е ако Дин дойде това означава 100 % заличаване на кариерата или на Морено или на Дин. От млади перспективни футболисти единият ще си развали бъдещето. Единият ще играе, другия ще гледа мачове безплатно от близо. Така не се прави; и Лукас Дин и Алберто Морено са на по 22-23 години. Нито са юноши , нито са изявени . Трябва да играят за да се развиват

Да вземеш 2 млади момчета, които да се конкурират за един пост не е глупост според мен. Какво ме интересува дали ще съсипе кариерата на единия или другия. Важното е по-добрият да играе на максимума на възможностите си, защото знае, че има конкуренция. Това реално е смисълът на конкуренцията! Ние да не сме бюро по труда или HR отдел, за да се грижим за кариерите на играчите. Ако не става за Ливърпул да се развива другаде.
Трябва да има конкуренция за всеки пост, за да се развива отборът. Тук отборът е важен, а не отделните играчи. При тези много мачове на сезон, всеки, който има качества ще има достатъчно игрово време.
Последна промяна от gogovcite на 29 юли 2015 10:24, променено общо 1 път.
Hala Madrid

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 29 юли 2015 10:39

chakalat написа:
mitko9311 написа:
Трябва бек задължително да се вземе не може отбор като Ливърпул да има само 2 типични бека Клайн и Морено и един контузен Фланагън който не е играл официален мач от година..... Уиздъм е слаб на бека и така като гледам отива под наем още една опция за бека по-малко. Джо Гомез е много млад и това което е показал в контролите срещу мега слабите ни съперници не го броя, защото тези отбори бяха трагични бих искал да го видя в ЛЕ като бек и тогава ще давам мнение, но пак Гомез е централен защитник ;)

Смит да ти отговаря аз вместо тренера какво очаквам от сезона. 5-то място максимум и то ако Брендо ги нареди правилно, защото Челси и Арсенал си запазиха отборите и взимат класни футболисти, Ман Сити и те запазиха почти отбора и сега ще продължават да взимат нови + Ман Ю с поредните класни трансфери, а ще има още и 4-те отбора са по-класни от нас, а 3 от тях са и по-обиграни от нас, така че не виждам Брендо как ще се класира пред тях не е лош тренъор, но не е готов още за Ливърпул. Очаквам за 4-та поредна година отбора на Брендън Роджърс да започне първата част от сезона супер слабо и колебливо + отново много слаба игра в защита и още зимата да бъде уволнен. Моята мечта е януари месец да видя Клоп като тренъор освен ако Брендо не ме изненада и не започне силно сезона и направи чудо да успее да се задържи за поне още една година като завърши в Топ 4. След 3-те нулеви години и толкова изхарчени пари за играчи след кошмарния му последен сезон и отново парите който му дадоха за трансфери този път дори му взеха няколко по-класни Милнър, Клайн, Фирмино и Бентеке това ще му е последния шанс и аз очаквам зимата да бъде уволнен пък ще видим какво ще стане ;)

Ако беше само до бек проблема щеше да е добре :) Смешна история, 250 млн похарчени за две лета и нещата изглеждат жалко.
Освен Морено и Клайн реално нямаме други бекове, ако в центъра на защитата предположим че Шкъртел и Сако могат да се справят алтернативите им са Ловрен и Туре или иначе казано няма алтернатива и там.В средата на терена реално имаме Хендерсън,Милнър(който е играл в средата много отдавна) и Джан(като за него не е ясно къде ще играе) Лукас и Алън не ги броя въпреки че ще получат доста игрово време със сигурност.За сметка на това към момента имаме нападатели в излишък, друг е въпроса колко от тях са ялови и колко може да се разчита на тях.Забавното е че след 17 трансфера, 250 млн похарчени имаме нужда от 2 бека, централен защитник, вътрешен халф и според някои крило за да може да се каже че имаме конкурентно способен отбор от които да очакваме нещо повече от 5-то място.
За мнението ти за Роджърс съм съгласен на 100%. Може би ако беше прекарал още 1-2 сезона в Суонзи сега щеше да е по-добър но уви не е.Особено последния сезон се обърка тотално, използваше хора на позиции на които не им беше мястото, опита много схеми и все неуспешни.Не успя да намери мястото на почти никой от хората които привлече а слабия старт на миналия сезон и желанието му да оправи всичко бързо помогнаха да направи много грешки.Аз лично не вярвам че ще изкара до зимата, програмата е срещу него, ще трябва отново да налага и търси местата на много нови и ще трябва да прави това в гостувания на обиграни отбори и едва ли ще се получи.Точките които ще вземе във въпросните първи седем гостувания няма да са много а и вероятно ще се издъни в някой домакински мач докато търси оптимален състав и позиция на хората.Ако имаме някоя травма или някой от новите заиграе като Ловрен е възможно отново да започне с лудостите от миналия сезон - да си прави опити с позициите на играчите търсейки решение на проблема.
Аз съм доста доволен от програмата и това което очаква Роджърс.Или ще докаже че може да постигне нещо или ще се срине с гръм и трясък.

Майко кви глупости .Ужас ,тоя форум му се еба майката нацяло . Да се чуди човек ,на коя смехория да се смее .
Милнър бил играл в средата много отдавна ?! Добре де ,как може да се дава мнение ,без да се гледат мачове ,в случая на Сити и националния отбор ?
Ей писна ми от глупости бе ? Търсим от пиле мляко само и само да плюем по Брендън . Вместо да се радва ,че Брендън е взел супер играч той се чуди ква простотия да измисли болния хейтър . Милнър игра до последно и в средата в Сити. А в националния играе само там .
Освен това ,дори и да играл отдавна в средата ,Милнър показа в контролите ,че е перфектен там .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

pafelss
Контакти:

Мнениеот pafelss » 29 юли 2015 12:11

Относно спора за Морено и Дин: естествено, че ще е повече от добре, ако вземем французина. Това, че и двамата са млади изобщо не трябва да ни топли. Дори и да провалим кариерата на единия, какво от това. Ливърпул е голям отбор, няма смисъл да постъпваме съвестно и да пускаме всички талантливи играчи и тъй като са талантливи да не им купуваме конкуренция ... :) Морено ми се видя лабилен миналия сезон, сигурен съм, че Дин би го изместил от титулярния състав. Ами при една контузия на Морено какво правим.... не можем да разчитаме на 18 годишен младок, който е от това лято в отбора да запълни дупката, несериозно е за голям отбор.

Хосе Енрике ми допадаше в началото на престоя си при нас. Жалко, че след това единственото, което усъвършенства, бяха уменията му на тенис на маса. :)

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 29 юли 2015 13:02

[offtopic]
pafelss написа:Хосе Енрике ми допадаше в началото на престоя си при нас. Жалко, че след това единственото, което усъвършенства, бяха уменията му на тенис на маса. :)

И селфитата ...[/offtopic]
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 29 юли 2015 15:17

Това за Морено че го искаме предполагам и се надявам да е шега :oops: :roll:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 29 юли 2015 19:45

mitko9311 написа:Хаус признавам те официално за най-влюбения в Лалана :lol: :lol: Да не си обратен пич??? Хаус не разбирам как си избираш любим футболист така като гледам явно е по-външен вид, а не по-чисто футболни качества ;)
Как може да предпочетеш бавния Лалана на крилото вместо Айб или Милнър примерно??? Лалана единствено бих го предпочел преди Маркович и то ако сърбина продължава да има нулев принос ;) Запомни го добре от мен както миналия сезон при покупката на Лалана и когато беше обявен официално казах няма как да бъде титуляр в Ливърпул, защото е посредствен футболист и има доста по-добри от него особено там където го пускат да играе и този сезон е така отново Лалана ще е резерва, защото просто е един не лош футболист, но не е КЛАСА ;) Имаш Айб, Фирмино, Коу, Милнър + нападателите Стъридж и Бентеке това са 6 футболиста който могат да помогнат повече от Лалана в атака дори Маркович ако се събуди с неговата бързина ще е по-полезен от Лалана с 2 думи с каквото и схема да играем Лалана ще е резерва освен ако някой не се контузи, изкара картони или е в трагична форма ;)

Лалана е класа, но контузиите и постоянните промени на позицията, му попречиха да покаже какво може.
А и през миналия сезон всички бяха трагични. :mrgreen:
Честно казано Лалана го предпочитам зад нападателя, но знам, че там няма да стане, затова е идеален за дясното крило.
Ще може да влиза навътре, да си сменя позицията с Фирмино, трябва да му се даде свобода по терена.
Айб не е готов за титуляр, а Милнър ще има шанс, но аз се надявам Лалана да започне сезона като титуляр, ако не му се получава, вероятно ще седне на пейката, но мисля че няма да се стигне до там.
А иначе Маркович направо го забравих. :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 29 юли 2015 19:54

Пелегрини беше пуснал веднъж Милнър като дефанзивен полузащитник и то срещу Барселона - след този мач се разбра, че определено не беше там позицията му, халфовете на Барселона направо премазаха халфовата линия на Сити, докато той не излезе и мачът се обърна.

Върни се в “Ливърпул”