Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Thsmith » 28 юли 2015 19:13

Аз упорито ще си питам редовно за да разбера дали г-н ще очаква 5-6 място или ще е съгласен да си признае грешката и да признае вината на Бренди в края на сезона :lol:
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 юли 2015 19:29

Дин е безполезен. Ако Роджърс го вземе оопределено ще се окаже най-големият тъпанар. Да вземеш 2 млади момчета и да ги пуснеш да се конкурират за една позиция при условието, че единият ще е титуляр неизменен, а другият пълен аутсайдер е абсолютна глупост. Така направи ,че след най-изявените му убийства на кариери ( Сусо и Дани Агер) унищожи и Хосе Енрике като аз почти го забравих как изглежда. Как така при пълният сезон на Кени Енрике бе страхотен , непоклатим , негубещ единоборство и стабилен, а като дойде Бренди за има няма половин сезон го изхвърли. Предпочитам го за резерва на Морено при условие, че има желанието да си върне формата.
Та мисълта ми е ако Дин дойде това означава 100 % заличаване на кариерата или на Морено или на Дин. От млади перспективни футболисти единият ще си развали бъдещето. Единият ще играе, другия ще гледа мачове безплатно от близо. Така не се прави; и Лукас Дин и Алберто Морено са на по 22-23 години. Нито са юноши , нито са изявени . Трябва да играят за да се развиват

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 28 юли 2015 19:38

Съдейки по последния сезон на Роджърс, единият от двамата може да заиграе на някоя нова позиция - примерно на крилото :)

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 28 юли 2015 19:45

mb45 написа:Съдейки по последния сезон на Роджърс, единият от двамата може да заиграе на някоя нова позиция - примерно на крилото :)

Не , то това е абсурдно просто. В такава възраст са,че трябва да играят. Той Роджърс състава си го сменя само при аварийни. Иначе си има едни 11 и едно си баба знае едно си бае . За какво трябва да се прави така , че да се вреди на футболистите в отбора. Не е ли по добре просто да се говори с Енрике и да му се даде шанс да си върне формата. На 29 е , не е изказвал некви големи претенции , нема голема заплата. Перфектен избор е за конкурент на Морено . Нюкасъл го изградиха футболист, изгради си име човека, прякор имаше почнаха Бика да му викат заради тия единоборства тежки в които влиза, напред е много интересен- с малко прави много, тия завъртания стил Лалана ги владее съвършено, центриранията му са много добри като за бек. И от както играхме срещу Ман Юнайтед си спомням , имаше една ситуация дето Валенсия го надбяга по тъча и доведе до гол за Юнайтед . След тоя мач го закотви извън групата даже и не сме му чували името почти . Не е честно, несериозно е , смешно е ....

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 28 юли 2015 19:58

mb45 написа:Съдейки по последния сезон на Роджърс, единият от двамата може да заиграе на някоя нова позиция - примерно на крилото :)

То ако съдиш по действията на Роджърс може и двамата да играят на нови позиции.Къде е проблема единия да е център нападател а другия централен защитник.Аз не бих се изненадал ама изобщо след това което видях миналия сезон, Роджърс може да ме изненада малко ако пусне Балотели вратар, всичко друго си е напълно нормално:)

Потребителски аватар
mb45
Контакти:

Мнениеот mb45 » 28 юли 2015 20:11

Прав си, че трябва да играят, ако въобще се вземе Дин, и това е един от вариантите. Това в рамките на майтапа, макар че наистина не се знае какво му се върти в главата. В момента състава е доста широк, има всички варианти и най-разумното е всеки да си играе на титулярната и най-силна позиция без много експерименти. Защитата да я измисля и да не я бута, освен при трагична форма, контузия и почивки, да се надяваме, че са го работили и няма да пускаме толкова много голове. В центъра и в нападение има много варианти, остава новите да се адаптират бързо. Аз лично съм оптимист за новия сезон, надявам се Брендън да си е извлякъл необходимите поуки и най-после да докаже, че става за топ мениджър.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 юли 2015 20:40

Хаус признавам те официално за най-влюбения в Лалана :lol: :lol: Да не си обратен пич??? Хаус не разбирам как си избираш любим футболист така като гледам явно е по-външен вид, а не по-чисто футболни качества ;)
Как може да предпочетеш бавния Лалана на крилото вместо Айб или Милнър примерно??? Лалана единствено бих го предпочел преди Маркович и то ако сърбина продължава да има нулев принос ;) Запомни го добре от мен както миналия сезон при покупката на Лалана и когато беше обявен официално казах няма как да бъде титуляр в Ливърпул, защото е посредствен футболист и има доста по-добри от него особено там където го пускат да играе и този сезон е така отново Лалана ще е резерва, защото просто е един не лош футболист, но не е КЛАСА ;) Имаш Айб, Фирмино, Коу, Милнър + нападателите Стъридж и Бентеке това са 6 футболиста който могат да помогнат повече от Лалана в атака дори Маркович ако се събуди с неговата бързина ще е по-полезен от Лалана с 2 думи с каквото и схема да играем Лалана ще е резерва освен ако някой не се контузи, изкара картони или е в трагична форма ;)

Трябва бек задължително да се вземе не може отбор като Ливърпул да има само 2 типични бека Клайн и Морено и един контузен Фланагън който не е играл официален мач от година..... Уиздъм е слаб на бека и така като гледам отива под наем още една опция за бека по-малко. Джо Гомез е много млад и това което е показал в контролите срещу мега слабите ни съперници не го броя, защото тези отбори бяха трагични бих искал да го видя в ЛЕ като бек и тогава ще давам мнение, но пак Гомез е централен защитник ;)

Смит да ти отговаря аз вместо тренера какво очаквам от сезона. 5-то място максимум и то ако Брендо ги нареди правилно, защото Челси и Арсенал си запазиха отборите и взимат класни футболисти, Ман Сити и те запазиха почти отбора и сега ще продължават да взимат нови + Ман Ю с поредните класни трансфери, а ще има още и 4-те отбора са по-класни от нас, а 3 от тях са и по-обиграни от нас, така че не виждам Брендо как ще се класира пред тях не е лош тренъор, но не е готов още за Ливърпул. Очаквам за 4-та поредна година отбора на Брендън Роджърс да започне първата част от сезона супер слабо и колебливо + отново много слаба игра в защита и още зимата да бъде уволнен. Моята мечта е януари месец да видя Клоп като тренъор освен ако Брендо не ме изненада и не започне силно сезона и направи чудо да успее да се задържи за поне още една година като завърши в Топ 4. След 3-те нулеви години и толкова изхарчени пари за играчи след кошмарния му последен сезон и отново парите който му дадоха за трансфери този път дори му взеха няколко по-класни Милнър, Клайн, Фирмино и Бентеке това ще му е последния шанс и аз очаквам зимата да бъде уволнен пък ще видим какво ще стане ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 28 юли 2015 22:21

BREAKING: Sky Sources: @NorwichCityFC agree loan deal for Andre Wisdom from @LFC

Може и да не е вярно видях го по ФБ ;) Най-вероятно утре ще се разбере ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 29 юли 2015 00:31

Свиленов, за мен Хосе Енрике винаги е бил средняк, а сега вече е остаряващ, чуплив средняк. Качествата, които му приписваш, особено това за завъртането в стил Лалана са смехотворни. Разбира се, че има нужда от конкуренция на всеки пост. Веднага се сещам за Клиши и Коларов, на които не им пречи да се конкурират вече няколко сезона. Тази година имаме да изиграем 60+ мача, добре да има стабилен конкурент на Морено. Отделен е въпросът, че той самия не е напълно стабилен.

И забравих предния път да ти кажа, не може основното качество на един играч да е отдадеността му. Ако беше така, капитан да ни беше Кевин Нолан, отзад Скот Дан, а в атака несменяеми титуляри да са Рики Ламбърт и тренера, щото нали сани супер фенове и ще се раздават всеки мач. Не е сериозно това.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 29 юли 2015 03:07

Milkoy написа:Свиленов, за мен Хосе Енрике винаги е бил средняк, а сега вече е остаряващ, чуплив средняк. Качествата, които му приписваш, особено това за завъртането в стил Лалана са смехотворни. Разбира се, че има нужда от конкуренция на всеки пост. Веднага се сещам за Клиши и Коларов, на които не им пречи да се конкурират вече няколко сезона. Тази година имаме да изиграем 60+ мача, добре да има стабилен конкурент на Морено. Отделен е въпросът, че той самия не е напълно стабилен.

И забравих предния път да ти кажа, не може основното качество на един играч да е отдадеността му. Ако беше така, капитан да ни беше Кевин Нолан, отзад Скот Дан, а в атака несменяеми титуляри да са Рики Ламбърт и тренера, щото нали сани супер фенове и ще се раздават всеки мач. Не е сериозно това.

Не мисля така . Хосе Енрике които помня аз при Кени като бяхме слагаше тогавашния Ашли Коул в малкия си джоб.
Клиши и Коларов не са добър пример честно казано по 2 причини . Евентуален Дин и Морено са млади футболисти които трябва да играят. На 22-23години вече са минали прехода 2ри отбор и им е време да се доказват. При положение, че единият трябва да остане на пейката то това е кошмарен развой за кариерата му. Коларов и Клиши са си ветерани с класа и опит който където и да ги пуснеш са научени със затворени очи да играят . Естествено, че Пелегрини може да разчита и на 2мата и да ги конкурира , няма какво да доказват. Другата причина е, че Роджърс си избира едни 11 и си ги играе тех ОТ ДО . Само при спешни случай сменя футболист .

Аз лично най- харесвам такива футболисти .Все пак не става само така . Жив пример са школата на Атлетик Билбао. Играят само със свой кадри и макар привлекателно до няква степен и отдадено резултатите не са на лице изцяло . Важна е класата , важна е и отдаденоста. Ако видя такова нещо във футболист директно му ставам симпатизант . Даниел Агер в мойте очи е повече от легенда. Колко футболисти са готови да откажат славата на Барселона и парите на Сити в едно и също лято . Невероятно гнусен и противен беше начина по който Бренди му се изхрачи в лицето . За Стиви и за Джейми Карагър са излишни приказки за отдаденост, Коутиньо също знае къде е попаднал. Аз не искам да се взимат футболисти дето са ни фенове за да се раздават просто. Подчертавам, че имаме капитан който може да бъде определен КАТО истински капитан . Човек , който не би се продал за пари.Футболистът прихванал най-много от Стиви през годините играли заедно. Момче с характер и лидерски качества . Колко отбора могат да се похвалят с такъв млад капитан ? Рики Ламбърт също му желая нов отбор в който да бъде щастлив и да играе редовно . Нищо повече от респект не изпитвам към него ;)
Последна промяна от PSvilenov на 29 юли 2015 03:11, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”