suareshampion написа:Alonso_Massa написа:suareshampion написа:Alonso_Massa написа:Джан и Коутиньо са играли по 45 минути с младежите. Явно ще се направи огромно усилие да са във възможно най-добрата физическа форма за да започнат срещу Стоук.
Е никой не даде линк да ги гледаме и аз не можах да намеря. На какъв пост е играл Джан ? Ако е играл дефанзивен ,супер .Но ако е играл пред дефанзивния ,знаеш ли кога ще играе срещу Сток ? На 36 майДанчо Смеха е човека.
Дефанзивен халф е играл, поне това споделят феновете в Туитър, които са гледали мача.
Ееее браво бе Брендъне ,изкара погледТочно там му е мястото на Джан . При това положение има вероятност да се продаде Алън или Лукас .
И все пак ,аз не мисля ,че Джан ще фигурира в титулярите . За мен Данчо Смеха и Милнър ще са достатъчни в дефанзивен план .
Мисля ,че нещо такова се върти в главата на Брендън . Миньоле ,Клайн,Шкъртел ,Морено ,пред тях двойката Данчо и Милнър ,пред тях тройката Стъридж отдясно Фирмино в средата и Коутиньо отляво а на върха Бентеке в сехма 4-2-3-1.
Ти чу ли се каква схема даде и как подреди играчите ? Невър гоу фул ретард ! Ако искаш сложи Робен дефанзивен халф Левандовски на вратата и Лам в резервния отбор.....
На коя планета Стъдж е дясно крило и Коу е ляво крило ?
Схемата е
----------Миноле--------------
Клайн-Шкъртел-Сако-Морено
-----------Джан----------------
---фифата------Милнър-------
-----------Коу-------------------
----Фирмино--Бентеке-------
Иначе казано 4-1-2-1-2 или 4-3-1-2
Като ако Коу не е във оптимална форма за Стоук, точно на неговото място без да се пипа схемата да играе Лалана. А като се върне Стъдж ще измести Бентеке.