Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот tisho_ynwa » 27 юли 2015 15:18

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Джан и Коутиньо са играли по 45 минути с младежите. Явно ще се направи огромно усилие да са във възможно най-добрата физическа форма за да започнат срещу Стоук.

Е никой не даде линк да ги гледаме и аз не можах да намеря. На какъв пост е играл Джан ? Ако е играл дефанзивен ,супер .Но ако е играл пред дефанзивния ,знаеш ли кога ще играе срещу Сток ? На 36 май :lol: Данчо Смеха е човека.

Дефанзивен халф е играл, поне това споделят феновете в Туитър, които са гледали мача. :)

Ееее браво бе Брендъне ,изкара поглед :lol: Точно там му е мястото на Джан . При това положение има вероятност да се продаде Алън или Лукас .
И все пак ,аз не мисля ,че Джан ще фигурира в титулярите . За мен Данчо Смеха и Милнър ще са достатъчни в дефанзивен план .
Мисля ,че нещо такова се върти в главата на Брендън . Миньоле ,Клайн,Шкъртел ,Морено ,пред тях двойката Данчо и Милнър ,пред тях тройката Стъридж отдясно Фирмино в средата и Коутиньо отляво а на върха Бентеке в сехма 4-2-3-1.

Ти чу ли се каква схема даде и как подреди играчите ? Невър гоу фул ретард ! Ако искаш сложи Робен дефанзивен халф Левандовски на вратата и Лам в резервния отбор.....

На коя планета Стъдж е дясно крило и Коу е ляво крило ?

Схемата е

----------Миноле--------------
Клайн-Шкъртел-Сако-Морено
-----------Джан----------------
---фифата------Милнър-------
-----------Коу-------------------
----Фирмино--Бентеке-------

Иначе казано 4-1-2-1-2 или 4-3-1-2

Като ако Коу не е във оптимална форма за Стоук, точно на неговото място без да се пипа схемата да играе Лалана. А като се върне Стъдж ще измести Бентеке.

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 юли 2015 15:38

tisho_ynwa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Джан и Коутиньо са играли по 45 минути с младежите. Явно ще се направи огромно усилие да са във възможно най-добрата физическа форма за да започнат срещу Стоук.

Е никой не даде линк да ги гледаме и аз не можах да намеря. На какъв пост е играл Джан ? Ако е играл дефанзивен ,супер .Но ако е играл пред дефанзивния ,знаеш ли кога ще играе срещу Сток ? На 36 май :lol: Данчо Смеха е човека.

Дефанзивен халф е играл, поне това споделят феновете в Туитър, които са гледали мача. :)

Ееее браво бе Брендъне ,изкара поглед :lol: Точно там му е мястото на Джан . При това положение има вероятност да се продаде Алън или Лукас .
И все пак ,аз не мисля ,че Джан ще фигурира в титулярите . За мен Данчо Смеха и Милнър ще са достатъчни в дефанзивен план .
Мисля ,че нещо такова се върти в главата на Брендън . Миньоле ,Клайн,Шкъртел ,Морено ,пред тях двойката Данчо и Милнър ,пред тях тройката Стъридж отдясно Фирмино в средата и Коутиньо отляво а на върха Бентеке в сехма 4-2-3-1.

Ти чу ли се каква схема даде и как подреди играчите ? Невър гоу фул ретард ! Ако искаш сложи Робен дефанзивен халф Левандовски на вратата и Лам в резервния отбор.....

На коя планета Стъдж е дясно крило и Коу е ляво крило ?

Схемата е

----------Миноле--------------
Клайн-Шкъртел-Сако-Морено
-----------Джан----------------
---фифата------Милнър-------
-----------Коу-------------------
----Фирмино--Бентеке-------

Иначе казано 4-1-2-1-2 или 4-3-1-2

Като ако Коу не е във оптимална форма за Стоук, точно на неговото място без да се пипа схемата да играе Лалана. А като се върне Стъдж ще измести Бентеке.

Е те нали затова гледат през едни очи с БР,дай им да пуснат 7 офанзивни играча и да си мислят,че ще смачкат светът.По-притеснителното е,че уникалния тактик наистина може да излезе с подобен състав и тогава,ако не ново 6на1,то 4на1 ни е в кърпа вързано!
Хендерсън дефанзивен е по-голяма трагедия и от Хендерсън офанзивен.

Потребителски аватар
Rofles
Контакти:

Мнениеот Rofles » 27 юли 2015 16:15

Alonso_Massa написа:Юнайтед взеха Ромеро, което според мен значи че Де Хеа си отива. Може би в крайна сметка Юнайтед като са без Перси, Ди Мария и Де Хеа ще са по-слаби спрямо миналия сезон въпреки, че правят доста качествена селекция. Все пак мисля, че са малко пред нас към момента, но ако успят да си паснат новите добре и с малко късмет може и да ги минем. Предстои да видим.

Как реши, че привличането на Ромеро означава, че Де Хея напуска ? Ромеро е взет за 2ри вратар на мястото на Валдес. Колкото да не ви се иска пак ще сте аут от топ4 и тоя сезон, за другия може и да се преборите.
Изображение[/center]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2015 16:53

Liverpool_EC написа:Е те нали затова гледат през едни очи с БР,дай им да пуснат 7 офанзивни играча и да си мислят,че ще смачкат светът.По-притеснителното е,че уникалния тактик наистина може да излезе с подобен състав и тогава,ако не ново 6на1,то 4на1 ни е в кърпа вързано!

Казах , предполагам че това му се върти в главата на Брендън . В моята глава ,как виждаш да фигурира Данчо Смеха ?
Не съм съгласен .По добре Данчо като дефанзивен ,отклкото Данчо като офанзивен . Отпред пречи ! Бави играта ,изтърва момента на паса ,бави се две три секунди и те магазините вече затварят .Взима грешни решения ,не печели пространства ,когато води топката ,няма нужните креатвини идеи ,няма и креативните качествата и ударът му трагичен ,мног очесто цели гаргите и това знаеш защо се получава ,защото не стяга корема и тялото му остава назад.Незнае техниката на удара ,елементарни неща ,които се учат в ранна възраст .И само като му вида бягането и ме напушва на смях .Тоя е всичко друго само не и футболист. Утре ще излезе сам срещу вратаря и ще изтърве .Не можем да разчитаме на тоя играч в предни позиции и ти много добре го знаеш ,че с един качествен халф ,нещата ще стоят коренно различно .
Аз ако съм ,няма да му позволя да минава центъра на тоя ГЛУПАВ играч .Изключително глупав играч .Мразя глупавите играчи .
Прав си ,че и отзад е трагичен ,но по добре там ...няма работа отпред тая муха.
Последна промяна от suareshampion на 27 юли 2015 17:25, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 юли 2015 17:21

Rofles написа:
Alonso_Massa написа:Юнайтед взеха Ромеро, което според мен значи че Де Хеа си отива. Може би в крайна сметка Юнайтед като са без Перси, Ди Мария и Де Хеа ще са по-слаби спрямо миналия сезон въпреки, че правят доста качествена селекция. Все пак мисля, че са малко пред нас към момента, но ако успят да си паснат новите добре и с малко късмет може и да ги минем. Предстои да видим.

Как реши, че привличането на Ромеро означава, че Де Хея напуска ? Ромеро е взет за 2ри вратар на мястото на Валдес. Колкото да не ви се иска пак ще сте аут от топ4 и тоя сезон, за другия може и да се преборите.

Най-логично е да не сме в топ4 като се има впредвид конкуренцията, но пък нищо не е сигурно. ;)
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 27 юли 2015 17:31

tisho_ynwa написа:
А като се върне Стъдж ще измести Бентеке.

Тишо как така без Бентеке бе нашия ? Няма как да стане .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 27 юли 2015 17:32

Днес има слухове за Лаказет, но ме съмнява да има нещо вярно. Вече имаме предостатъчно нападатели.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Liverpool_EC
Контакти:

Мнениеот Liverpool_EC » 27 юли 2015 18:25

suareshampion написа:
Liverpool_EC написа:Е те нали затова гледат през едни очи с БР,дай им да пуснат 7 офанзивни играча и да си мислят,че ще смачкат светът.По-притеснителното е,че уникалния тактик наистина може да излезе с подобен състав и тогава,ако не ново 6на1,то 4на1 ни е в кърпа вързано!

Казах , предполагам че това му се върти в главата на Брендън . В моята глава ,как виждаш да фигурира Данчо Смеха ?
Не съм съгласен .По добре Данчо като дефанзивен ,отклкото Данчо като офанзивен . Отпред пречи ! Бави играта ,изтърва момента на паса ,бави се две три секунди и те магазините вече затварят .Взима грешни решения ,не печели пространства ,когато води топката ,няма нужните креатвини идеи ,няма и креативните качествата и ударът му трагичен ,мног очесто цели гаргите и това знаеш защо се получава ,защото не стяга корема и тялото му остава назад.Незнае техниката на удара ,елементарни неща ,които се учат в ранна възраст .И само като му вида бягането и ме напушва на смях .Тоя е всичко друго само не и футболист. Утре ще излезе сам срещу вратаря и ще изтърве .Не можем да разчитаме на тоя играч в предни позиции и ти много добре го знаеш ,че с един качествен халф ,нещата ще стоят коренно различно .
Аз ако съм ,няма да му позволя да минава центъра на тоя ГЛУПАВ играч .Изключително глупав играч .Мразя глупавите играчи .
Прав си ,че и отзад е трагичен ,но по добре там ...няма работа отпред тая муха.

Еми може и аз да не съм разбрал на кой какво му се върти в главата,ама си написал "За мен Данчо и Милнър са достатъчни в дефанзивен план",а те не са-глъщаме веднага вода.Ще зейне пак огромна дупка пред защитата и Миньоле ще го гърмят,кой откъдето му кефне и пак ще го псуваш,а те нещата са навързани...Дано наистина имаме интерс към Лукас Дин,той директно ще залепи Морено на пейката.
За мен идеалната схема за сезона,не говоря за първия мач,а по-принцип какво бих искал да видя(моето фентъзи),според играчите с които разполагаме е 4-4-2.
--------------Миньоле----------------
Клайн---Шкъртел---Сако--Не Морено
-----------------Джан---------------------
------Милнър---------Кутиньо----------
---------------Фирмино------------------
--------Стъридж----Бентеке-----------
Сега пределно ясно е,че Хендерсън е бетониран с тази капитанска лента титуляр и от тук нататък какви ще ги маже Роджърс си е негов проблем.В началото докато е контузен Стъридж схемата на Тишо_ е най-логична,но какво ще роди ирландската тиква-никой не знае...дай боже новите помощници да му дигнат нивото на Брендо,особено с тази програма във ВЛ ноември месец го виждам пътник...което мен по-принцип ме устройва ;) ,ама още една година ще я пишем бегала още рано-рано...

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 27 юли 2015 19:40

Ако не играе Хендерсън ще трябва да играе Алън понеже имаме много и все качествени вътрешни халфове(Милнър не помни кога за последно е играл такъв но да приемем че той е един от тях). Ако пък не ви харесва никой от двамата чудно ми е кой ще е там.Доста хора им се иска Педро,Дин а в техните зони поне има кой да играе към момента.Не така седи положението в центъра на полузащитата където имаме Хендерсън,Милнър,Алън,Лукас и да речем че гения ще ползва и Джан(което не е ясно). Всеки е видял кое място в класирането заемаме когато се налага Лукас и Алън да играят...

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 27 юли 2015 20:26

Тъпото инатливо парче Афелай в Стоук без пари. Хубава селекциика правят тея
Edit: Ето доказателството за гениалната ни политика - http://football24.bg/novina/148551-koi- ... -10-godini

Върни се в “Ливърпул”