Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

sunscres92
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот sunscres92 » 25 юли 2015 21:08

Alonso_Massa написа:Юнайтед са продали Ди Мария, което според значи, че почти сигурно ще вземат Педро. Ако продадът и Де Хеа може би ще са малко по-слаби спрямо миналия сезон, въпреки че направиха качествена селекция.

Официално ли е вече? Защото то беше въпрос на време, колкото Де Хея май ще остане при тях този сезон.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 юли 2015 21:17

john barnes написа:
suareshampion написа:
john barnes написа:твърдо 5-то място предричам за новия сезон.трансферите са с една идея по-добри от миналото лято,а сотън и пуйките не виждам с какво чак толкова са се подсилили и затова казвам 5-то място,но...със друг мениджър!!!

Аз мисля ,с повече идеи не само с една . Роджърс взе 4рима титуляри Клайн,Фирмино,Милнър и Бентеке ,които ще донесат по добро ниво на Ливърпул .
Ако започне да пуска и Джан титуляр на дефанзивния халф ,ще станат дефакто 5 нови . Но за мое съжаление ,тримата паляци остават Данчо ,Миньоле и Шкъртел . Плюс Морено ,който е колеблив .Сако и той не играе перфектно до Шкъртел . Да не говорим,че и заради Данчо Смеха ,станаха някои голове миналия сезон .Той също трябва да помага на защитата ,но е пълен смях в много ситуации . Така че ,аз не съм оптимист за защитата .
Според мен ,само с една промяна на десния бек няма да се получи нужната стабилност и синхрон .
Брендън Роджърс ще продължава да страда заради дебелата си глава ,да гради отбора на Ливърпул ,около тримата глупаци . Аз го казах още преди 4ри години ,докато в отбора са някои играчи ,ние титла няма как да видим .И така и става . Брендън изгони много от куците магарета на легендарния ,но доведе някои нови такива и остави други . И защо държа толкова време Глен на Бенитес ? Това също не мога да му простя.
Ок ,добави някои нови в офанзивен план(въпреки че аз искам още) ,предвид малкото отбелязани голове миналия сезон ,но трябваше да направи и повече промени в защита ,като на първо място ,трябваше да привлече нов вратар за титуляр ! Да продаде Ловрен и да вземе нов централен защитник,който да играе титуляр заедно със Сако и да вземем Дин ,който също да играе титуляр .Шкъртел също трябваше да се продаде и да се внедри и налага леко полеко Илори на негово място .Като не вървят нещата ,ще продава и купува ,докато се изгради стабилна защита ,силна халфова линия и резултатно нападение .
Брендън наложи и прави много неща ,които ми харесаха и ме спечели на негова страна ,но има и неща ,които не сме на едно мнение и ме дразнят . Само заради налагането на Данчо Некадърника ,аз вече съм доста резервиран към него .Няма право на толкова важен пост в средата ,където е сърцето и душата на Ливърпул ,да ми налага толкова некадърен халф ,че и капитан го направи ??!! Ужас.

Нека ти отговоря пак за Ориги ... незнайно защо местното момченце ,което се вживява в ролята си на модераторче ми е изтрил поста .
Ориги нямаше да бъде взет от Роджърс ,ако не беше модела на янките .Факт. Така ,че сърди се на янките ,за тия млади и недоказани играчи а не Брендън . И пак те питам ,кажи ми един централен нападател на 20 години ,който да играе в голям клуб и първенство и да бележи гол след гол ?

тренер,аз пък ще те питам-защо ни беше нужен 20 годишен за резерва? не можеше ли да наложим някой от школата,вместо да даваме 10млн за тоя ориги? за мен ингс ще вкара повече голове от мързеливия негър... :)

Не ми отговаряш ,значи по добре замълчи .
От школата имаме само Синклеър и Йесил ,които не се развиват както трябва .Не показват нужното израстване .Явно няма да им се даде шанс .
Ингс е с 3 години по голям .На 23 е ,би трябвало да е почти завършен на тая възраст и е нормално да вкарва повече от един 20 годишен пикльо .Но май като гледам в контролите ,Брендън предпочита Ориги пред тоя дърводелец :lol:
Джони не ги мисля аз тия двамата ,защото ще са резерви .Моето най голямо притеснение се нарича Даниел Стъридж . За мен той е най добрия в Ливърпул ! Уникален нападател . Моля се с двете ръце да се върне по бързо и да е здрав ,останалото ще го видиш .
Ех само какво нападение имахме Суарес -Стъридж -Стрълинг и го разбиха . :cry: :cry: :cry: Мамка му ,ако бяха тук миналия сезон със сигурност щяхме да имаме мнгоо поводи за радост. Тия тримата щяха да ни донесат рано или късно титлата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 25 юли 2015 21:30

Александър Митрович,Мауро Икарди , Рахиим Стърлинг, Хари Кейн те това са ти млади нападатели , не черният бастун.
Ориги не е видял повече игра от Ингс. Ингс има записани 2 мача и половина при 4 вкарани гола . Ориги има записани към 150 минути бутане и грухтене :mrgreen:

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 25 юли 2015 21:44

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Юнайтед са продали Ди Мария, което според значи, че почти сигурно ще вземат Педро. Ако продадът и Де Хеа може би ще са малко по-слаби спрямо миналия сезон, въпреки че направиха качествена селекция.

Нормално да продадат Ди Мария ,виждаше се ,че той се мъчи в този отбор ,с този треньор и кофти стил . Добрите играчи не виреят при манафите.
Жалко ако вземат Педро .Това означава край на моите надежди ,защото и Салах е почти уреден за Рома .
Ливърпул не разполага с бързи и резултатни крила,след напускането на Рахим !!!!! Трябваше да се вземе Педро ,за да разполагаме с нужната острота .
Лалана е пълен смях на крилото .Пълен .Не мога да го дишам изобщо . Ако влезе да играе зад нападателя ,горе долу добре ,но на фланга е трагедия.
Маркович ,като крило не е долюбван от Роджърс ,вижда се от километри .Сърбина получи шанс да играе там ,но не го оправда . Ще бъде резерва най вероятно ,така ,че не можем да разчитаме и на него да ни донесе нужната острота ,нужните голови пасове и центрирания и нужните голове .Дано все пак ме опровергае ,силно се надявам ,но пак казвам ако му се даде шанс .
Остава само Ибе ,който е прекалено млад и неопитен .След 2 години може би ще е уникален ,но сега е твърде млад .
Ако не се вземе крило ,имам опасения ,че там ще се налага Коутиньо а Фирмино ,Милнър ,Джан,Лукас и Данчо Синът ,ще са в средата .

Може би имаме само 2 типични крила - Маркович и Айб и не се купи ново, защото схемата за новия сезон ще е без чисти крила, поне основната де. Според и двамата бразилци ще са титуляри, но пък и двамата са най-ефективни зад нападателя, така че нищо чудно да излезем с изключително наситена халфова линия - 2-ма атакуващи халфа (Фирмино и Коутиньо), двама бокс ту бокс (Милнър и Хендерсън) и един дефанзивен (Джан), което ще значи, че ще сме без крила. Естествено Коутиньо и Фирмино през определени периоди от мачовете ще се намират там, но основно ще са зад нападателя. За мен това е логичното обяснение за липсата на интерес към ново крило и само двамата играчи на тази позиция в отбора. Другия вариант е там да се налага някой между Коутиньо и Фирмино, което ще е огромна грешка според мен, тъй като на тази позиция ще губят голяма част от ефективността си, а пък единия да стои резерва ми се струва малко вероятно, тъй като Коутиньо ни е най-добрия играч, а от Фирмино се очаква много и се даде сериозна сума. Естествено гледа се как играе, а не колко струва, но все пак тази цена ще тежи малко или много.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 25 юли 2015 23:29

Alonso_Massa написа:
suareshampion написа:

Нормално да продадат Ди Мария ,виждаше се ,че той се мъчи в този отбор ,с този треньор и кофти стил . Добрите играчи не виреят при манафите.
Жалко ако вземат Педро .Това означава край на моите надежди ,защото и Салах е почти уреден за Рома .
Ливърпул не разполага с бързи и резултатни крила,след напускането на Рахим !!!!! Трябваше да се вземе Педро ,за да разполагаме с нужната острота .
Лалана е пълен смях на крилото .Пълен .Не мога да го дишам изобщо . Ако влезе да играе зад нападателя ,горе долу добре ,но на фланга е трагедия.
Маркович ,като крило не е долюбван от Роджърс ,вижда се от километри .Сърбина получи шанс да играе там ,но не го оправда . Ще бъде резерва най вероятно ,така ,че не можем да разчитаме и на него да ни донесе нужната острота ,нужните голови пасове и центрирания и нужните голове .Дано все пак ме опровергае ,силно се надявам ,но пак казвам ако му се даде шанс .
Остава само Ибе ,който е прекалено млад и неопитен .След 2 години може би ще е уникален ,но сега е твърде млад .
Ако не се вземе крило ,имам опасения ,че там ще се налага Коутиньо а Фирмино ,Милнър ,Джан,Лукас и Данчо Синът ,ще са в средата .

Може би имаме само 2 типични крила - Маркович и Айб и не се купи ново, защото схемата за новия сезон ще е без чисти крила, поне основната де. Според и двамата бразилци ще са титуляри, но пък и двамата са най-ефективни зад нападателя, така че нищо чудно да излезем с изключително наситена халфова линия - 2-ма атакуващи халфа (Фирмино и Коутиньо), двама бокс ту бокс (Милнър и Хендерсън) и един дефанзивен (Джан), което ще значи, че ще сме без крила. Естествено Коутиньо и Фирмино през определени периоди от мачовете ще се намират там, но основно ще са зад нападателя. За мен това е логичното обяснение за липсата на интерес към ново крило и само двамата играчи на тази позиция в отбора. Другия вариант е там да се налага някой между Коутиньо и Фирмино, което ще е огромна грешка според мен, тъй като на тази позиция ще губят голяма част от ефективността си, а пък единия да стои резерва ми се струва малко вероятно, тъй като Коутиньо ни е най-добрия играч, а от Фирмино се очаква много и се даде сериозна сума. Естествено гледа се как играе, а не колко струва, но все пак тази цена ще тежи малко или много.

Незнам каква ще е основната схема ,но той доста често използва 4-3-3 а там трябват крила.
Аз искам още класа в Ливърпул и това е . Още ми е постно . Крило ,халф и ляв бек и ще съм спокоен ,сега не съм . Особено като виждам конкурентите . Повечето запазват съставите си и това е много лошо за нас . Гледах днес Арсенал срещу Лион .Майко мила ,тия са неудържими в офанзивен план ,най вече защото ЗАДЪРЖАХА КЛАСНИТЕ СИ ИГРАЧИ !!!! Ние не можем ,ние сме мишки . Toва ,че ги задържат ги прави обигран готов отбор а ние тепърва ще внедряваме нови играчи и това допълнително им дава една крачка пред нас ,освен и по голямата класа ,която притежават .
Правят точно това ,което искам да виждам в Ливърпул .Уникални халфове ,начело с Йозил .Страхотни комбинации с едно докосване и то точно пред наказателното и в него а ние там сме много зле в разиграването . Има и острота ,има изненада ,креативност..и всичко става с голяма динамика ,интензитет и на скорост. Мнгоо хитри халфове имат ,подават си с голяма лекота и почти винаги паса е напред .А ние с Данчо Смеха ли ще ги изплашим ? Опитайте се да вникнете в играта ни и забележете как този играч задушава играта ни . Ако Данчо отиде в Арсенал сред техните халфове ,веднага ще им развали играта .Какво му стана на тоя Брендън ,че се влюби в тоя дърводелец незнам ,но не мога да си намеря място от яд :evil:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Dani_Liverpool
Контакти:

Мнениеот Dani_Liverpool » 26 юли 2015 00:42

Арсенал и Челси мат по-класни и обиграни отбори от нас, те ще се борят за титлата и през новия сезон.

Юнайтед успяха да се освободят от Ди Мария, Фалкао и Ван Перси; до края на трансферния прозорец със сигурност ще добавят 1-2 големи имена, с които да усилят нападателната си мощ, и които заедно с Депай, Шванщайгер и др. им трансфери, трябва да ги върнат в борбата за титлата - или поне да ги бетонират в топ 4.

Като че ли Сити имат най-амортизиран и нуждаещ се от сериозно обновяване отбор, но точно те ни взеха Стърлинг, а и със сигурност ще направят още няколко трансфера до края на август.

Нашата селекция вероятно приключи, най-много да вземем още един ляв защитник.

Мисля, че отбора ни ще изглежда по-солидно от миналия сезон, с включването на Клайн, Милнър, Фирмино и Бентеке в титулярния състав.

Надеждите ми за новия сезон са свързани основно с Фирмино, чиято игра не съм наблюдавал в Бундеслигата - да надмине очакванията ми и да се окаже футболен гений, който да вдигне класата на отбора. Също се надявам и Айб да направи блестящ сезон - мнозина все още не го взимат достатъчно насериозно, като основна фигура в отбора, защото е твърде млад; но момчето е безспорен талант, а притежава и много по-добър завършващ удар от Стърлинг.

Трансферите на Клайн, Милнър и Бентеке са безрискови - добре познати фуртболисти, от които е ясно какво може да се очаква - не мисля, че могат било да разочароват, било да надминат очакванията към тях. Всъщност Бентеке ще разочарова онези, които поради цената му се настроят погрешно - че сме взели някаква звезда на световния футбол. Ще е по-добре с него отколкото с Балотели / Ламбърт, но....не е много над средното ниво нападатели, тип таран, във Висшата лига. Надявам се Стъридж след завръшането си октомври-ноември да спре да се контузва и да направи силен сезон, както през 2013-2014. За мен той е много по-класен футболист от Бентеке, а и пасва на стила на отбора много повече. Към Бентеке аз имам резерви, мисля, че бе грешка да вземем него, а не Бака. Дано ме опровергае, но....

От останалите ни трансфери ме впечатли младият Гомез - голям талант, дано му бъде даден шанс да запише мачове с отбора във Висшата лига и за купите; трябва му опит, който да добави към огромния си потенциал, и може да се превърне в основна фигура в отбрана. Би ми било интересно да го видя и в ролята на дефанзивен халф - владее много добре/сигурно топката, показва добър поглед и може да се окаже много полезен/силен на тази позиция.

Колкото до Роджърс - този сезон ще е определящ за него. Ако започнем пак слабо, ще стане първият уволнен мениджър през сезона. Ако направи добър сезон и остане начело, може да е за много дълго. Предвид голямата дълбочина, с която вече разполага състава, догодина ще може да се прави друг тип селекция - привличане на 2-3 големи имена, които да вдигнат класата и да ни направят претендент за титлата.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 26 юли 2015 08:24

Няма да се вземе крило поради една проста причина - ще се играе 4-3-3, Роджърс го каза.В средата хората най-вероятно ще са Хендо -Джан - Милнър, пред тях ще са Коу - Бентеке - Фирмино.Схемата според мен ще се променя в движение през сезона, вярвам, че Айб ще се пребори за титулярно място.Също така имам надежди и за Лалана.В контролите играе силно, определено ако е във форма е много силен футболист.Дано се докаже и затвори устата на болните хейтърчета.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юли 2015 09:55

daduradam написа:Няма да се вземе крило поради една проста причина - ще се играе 4-3-3, Роджърс го каза.В средата хората най-вероятно ще са Хендо -Джан - Милнър, пред тях ще са Коу - Бентеке - Фирмино.Схемата според мен ще се променя в движение през сезона, вярвам, че Айб ще се пребори за титулярно място.Също така имам надежди и за Лалана.В контролите играе силно, определено ако е във форма е много силен футболист.Дано се докаже и затвори устата на болните хейтърчета.

Брендън няма да излезе с 4-3-3 без поне едно типично крило . Но ако предположим ,че има вяра в Ибе ,явно той ще е от едната страна .
Моите надежди за Лалана са единствено зад нападателя в средата на терена . На фланга е пълен смях ! Инертен ,не може да надбяга един човек ,само я настъпва ,върти се като пумпал и прави много излишни движения и докосвания ,които забавят и притъпяват атаката . Няма място на крилото .
Виждам ,че всички броим Джан за сигурен дефанзивен халф ,но незнам дали Роджърс мисли като нас ? Мисля не .
Напуснаха Джерард,Джонсън, Джоунс,Аспас,Коатес и Стърлинг .
Освен това ,аз броя за сигурни напускащи Балотели,Ламбърт,Борини и Енрике .Надявма се да се продаде и Алън .Това са 10-11 напускащи играчи .
И за това си мисля ,че ще има още нови .

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 юли 2015 11:09

daduradam написа:Няма да се вземе крило поради една проста причина - ще се играе 4-3-3, Роджърс го каза.В средата хората най-вероятно ще са Хендо -Джан - Милнър, пред тях ще са Коу - Бентеке - Фирмино.Схемата според мен ще се променя в движение през сезона, вярвам, че Айб ще се пребори за титулярно място.Също така имам надежди и за Лалана.В контролите играе силно, определено ако е във форма е много силен футболист.Дано се докаже и затвори устата на болните хейтърчета.

Това със затварянето на усти се превръща в доста нарицателна фраза за нашия форум :)
Аз мисля че Айб ще започне титуляр сезона, може би 4-2-3-1 като Айб и Фирмино ще са на фланговете а Коутиньо ще е пред Милнър и Хендерсън.Като цяло отбора позволява доста различни формации, остава Роджърс да извади късмет и да уцели точния състав,схема и места на хората.

Потребителски аватар
tisho_ynwa
Контакти:

Мнениеот tisho_ynwa » 26 юли 2015 11:24

И в Барса до преди сезон, сезон и половина играха 4-3-3 с Иниеста на крилото ама той не е крило. Така че спокойно и ние може да си цъкаме 4-3-3 като отдясно ще е Ибе а отляво примерно Коутиньо. Халф пред отбраната ще е Джан и плътно пред него от двете му страни Милнър и Хендерсън. Нападателя силно се надявам да е Стъридж.

Върни се в “Ливърпул”