suareshampion написа:john barnes написа:твърдо 5-то място предричам за новия сезон.трансферите са с една идея по-добри от миналото лято,а сотън и пуйките не виждам с какво чак толкова са се подсилили и затова казвам 5-то място,но...със друг мениджър!!!
Аз мисля ,с повече идеи не само с една . Роджърс взе 4рима титуляри Клайн,Фирмино,Милнър и Бентеке ,които ще донесат по добро ниво на Ливърпул .
Ако започне да пуска и Джан титуляр на дефанзивния халф ,ще станат дефакто 5 нови . Но за мое съжаление ,тримата паляци остават Данчо ,Миньоле и Шкъртел . Плюс Морено ,който е колеблив .Сако и той не играе перфектно до Шкъртел . Да не говорим,че и заради Данчо Смеха ,станаха някои голове миналия сезон .Той също трябва да помага на защитата ,но е пълен смях в много ситуации . Така че ,аз не съм оптимист за защитата .
Според мен ,само с една промяна на десния бек няма да се получи нужната стабилност и синхрон .
Брендън Роджърс ще продължава да страда заради дебелата си глава ,да гради отбора на Ливърпул ,около тримата глупаци . Аз го казах още преди 4ри години ,докато в отбора са някои играчи ,ние титла няма как да видим .И така и става . Брендън изгони много от куците магарета на легендарния ,но доведе някои нови такива и остави други . И защо държа толкова време Глен на Бенитес ? Това също не мога да му простя.
Ок ,добави някои нови в офанзивен план(въпреки че аз искам още) ,предвид малкото отбелязани голове миналия сезон ,но трябваше да направи и повече промени в защита ,като на първо място ,трябваше да привлече нов вратар за титуляр ! Да продаде Ловрен и да вземе нов централен защитник,който да играе титуляр заедно със Сако и да вземем Дин ,който също да играе титуляр .Шкъртел също трябваше да се продаде и да се внедри и налага леко полеко Илори на негово място .Като не вървят нещата ,ще продава и купува ,докато се изгради стабилна защита ,силна халфова линия и резултатно нападение .
Брендън наложи и прави много неща ,които ми харесаха и ме спечели на негова страна ,но има и неща ,които не сме на едно мнение и ме дразнят . Само заради налагането на Данчо Некадърника ,аз вече съм доста резервиран към него .Няма право на толкова важен пост в средата ,където е сърцето и душата на Ливърпул ,да ми налага толкова некадърен халф ,че и капитан го направи ??!! Ужас.
Нека ти отговоря пак за Ориги ... незнайно защо местното момченце ,което се вживява в ролята си на модераторче ми е изтрил поста .
Ориги нямаше да бъде взет от Роджърс ,ако не беше модела на янките .Факт. Така ,че сърди се на янките ,за тия млади и недоказани играчи а не Брендън . И пак те питам ,кажи ми един централен нападател на 20 години ,който да играе в голям клуб и първенство и да бележи гол след гол ?