Тренер, за ротациите си прав, тука постоянно повтаряхме че трябваше да им се даде шанс и да натрупат минути и игрова практика, защо не стана не знам, само БР може да каже, той си знае как тренират и какво им е отношението. За Джерард обаче не съм съгласен, такива играчи са за големите мачове, дори със самото присъствие на терена да дава по-голяма увереност на другите пак е полезен. Ибе е контузен за това не играе. За малкия вчера беше ясно че не е за такъв мач, но поне се очука малко и за в бъдеще може да е полезен. Сисоко не беше играл 2 месеца, сега 2 тежки мача за 3 дни щеше да са му множко.
Не бива да се правят трагедии, да паднеш на етихад и на моста не е срамно, дори и не играхме толкова лошо, лошото е че не взехме нищо от тези мачове.
Челси - Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Челси - Ливърпул 29.12.2013 | 18:00
И така и не улучи правилната централна двойка за цял полусезон ??? Аз още от началото казах ,че това са Туре и Сако ,но той се влюби страстно в словашкия щъркел и същия тоя щъркел го подведе .Същия този щъркел е на път да го уволни . Ебати човека. Какво щеше да му стане да пуска всеки мач трите печки ? Туре ,Сако и Сисоко бяха хората . Пуска ми Фланаган . Ок като искаш толкова да го пускаш ,си го пускай на обичайния му пост от дясно .И без това дебелия не знае къде се намира.
Вижда ,че Джерард издиша.Ами извади го бе .Ние водим с 3-0 той ми го държи до края .Ами нали има сгъстен перидо бе ,ами нали тоя играч е на 33 години бе колегаааа ? Ако трябва другия мач го пусни резерва и така нямаше да се контузи капитана със едно правилно ротиране .Убеден съм .
Не не ,тоя човек тотално изпуши ,дано само ония легендрания няма пръст в тая работа ,щото нещо ми съвпадат периодите ..
Вижда ,че Джерард издиша.Ами извади го бе .Ние водим с 3-0 той ми го държи до края .Ами нали има сгъстен перидо бе ,ами нали тоя играч е на 33 години бе колегаааа ? Ако трябва другия мач го пусни резерва и така нямаше да се контузи капитана със едно правилно ротиране .Убеден съм .
Не не ,тоя човек тотално изпуши ,дано само ония легендрания няма пръст в тая работа ,щото нещо ми съвпадат периодите ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
- messi7
- Контакти:
Не обиждай Далглиш. Без него Ливърпул нямаше да е същият. Да, може да са му остарелите методите и вижданията, ама...
Сега е важно да смачкаме средняците и опашкарите, както го правихме доса и да забравим за тези 2 поредни загуби...

Сега е важно да смачкаме средняците и опашкарите, както го правихме доса и да забравим за тези 2 поредни загуби...

- we are the champions
- Контакти:
Стига обвинявахте Роджърс той ли е виновен ,че нямаме дълга резервна скамейка и като един играч се контузи няма кой да го замести ......дано се класираме в топ 4 и тия смешни американци ни продадат най накрая...
-
LIMASSOL написа:Тренер, за ротациите си прав, тука постоянно повтаряхме че трябваше да им се даде шанс и да натрупат минути и игрова практика, защо не стана не знам, само БР може да каже, той си знае как тренират и какво им е отношението. За Джерард обаче не съм съгласен, такива играчи са за големите мачове, дори със самото присъствие на терена да дава по-голяма увереност на другите пак е полезен. Ибе е контузен за това не играе. За малкия вчера беше ясно че не е за такъв мач, но поне се очука малко и за в бъдеще може да е полезен. Сисоко не беше играл 2 месеца, сега 2 тежки мача за 3 дни щеше да са му множко.
Не бива да се правят трагедии, да паднеш на етихад и на моста не е срамно, дори и не играхме толкова лошо, лошото е че не взехме нищо от тези мачове.
Ай стига ми го защитава и ти . И ти нямаш право да говориш за ротации,тъй като ти знам мнението за пейката.
Джерард ,какво игра пак питам срещу подобни отбори ,като гости -Евъртън и Арсенал ? Нищо ,ето аз ти отговарям .Картинката нямаше да е по различна ,повярвай ми . Имаме нужда от халфове .Аз това го говоря от лятото. Мислех,че Алберто ще се наложи ,но той не му дава никакъв шанс бе ? Мислех,че Коутиньо ,ще си играе в средата ,но той ми налага непостоянния дърводелец . Коутиньо силата му е да задържа топката в средата ,да разиграва,да напредне смело през центъра когато има празни пространства ,да направи двойно ,да отправи удар,да направи извеждащ пас,да измисли нещо различно ,нещо креативно ,той ми го заби на крилото .
Ибе бил контузен .Той щото ,до ония ден като беше здрав ,Роджърс се скъса да го взима в групата и да го пуска да играе.Ай моля ти се.
Миноле защо играе ,след вече 5 или 6 слаб мач ,питам аз ? Защо не се пуска резервата му ? Дори и да паднем ,това ще е правилния ход ,на който никой ,няма право да се разсърди на Роджърс. Ок ,не харесва явно грам Джоунс ,аз също не го харесвам ,но защо тогава не взе някой друг през лятото ?
Това са много въпроси ,на които няма да получа никога адекватен отговор от Роджърс.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suarez pederaz pederaz pederaz
-
messi7 написа:Не обиждай Далглиш. Без него Ливърпул нямаше да е същият. Да, може да са му остарелите методите и вижданията, ама...
Сега е важно да смачкаме средняците и опашкарите, както го правихме доса и да забравим за тези 2 поредни загуби...![]()
Ся ,айде всеки да си знае местенцето мойто момче ? Има форуми ,в които всички са на твоето мнение .Отиди там и се чуствай като у дома си ,нямаш място тук . Тук сте няколко човека ,които само дърпате нивото на форумчето надолу с вашите елементарни,спам,глупави,сектантски,повърхностни мнения ,които са изпразнени от съдържание и стойност .
-
- Контакти:
Забелязах няколко неща от двата сблъсъка с Ман Сити и Челси, които искам да споделя с вас. Дано и тренера види написаното от мен и да си каже и той мнението, защото много рядко греши, когато ми каже нещо.
1. Брендън Роджърс като че ли тотално изпуши. Това се случи точно когато върнаха Далглиш на пост в клуба. Оттогава се нагледахме на потресаващи действия от страна на Брендън?!? Как може да играеш срещу Сити и Челси, които имат прекрасни футболисти в центъра на терена и да тръгнеш да се надиграваш с тях?!? Оставихме свободни пространства и в двата мача и бяхме наказани. В такива мачове според мен трябва да се играе к*рвенската. Всеки гледа резултатите, а ние за два кръга се смъкнахме от първо до пето място. Не можеш с Лукас, Алън и Хендерсън да се надиграваш със Сити и Челси.
2. Втори пореден мач виждаме Миньоле с фрапантни грешки, които ни костват много. Не е нормално да си вратар на Ливърпул и да допускаш такива грешки точно в най-важния период от мачове, когато имаш шанс и за ТИТЛА! Аз ако съм на Роджърс, ще го оставя на пейката 2-3 мача и ще пускам Джоунс. Така направи и Пелегрини с Харт.
3. Изхабените футболисти са една дузина, със стари к*рви нов бардак не се прави. От една година е в Ливърпул този човек и не знам защо упорства и налага тези футболисти в центъра на терена. През цялата минала година не видя ли, че просто нямат качествата за Ливърпул.
4. От мач на мач, защитата ни става все по-зле и по-зле. Купиха се футболисти, а те седят на пейката. Тъпотия до шия.
5. Слабата форма на Луис Суарес съвпадна и със слабата форма на Коутиньо. През миналия сезон бразилецът беше много добър, този сезон не знам какво му става. Осра много пасове и атаки. Къде дълъг пас дава, къде къс, но не и точен.
6. Играта на отбора срещу големите, когато поведе е проблем. Повеждаме и не знаем как да си запазим аванса и дори да го увеличим? След максимум 30 минути ни правят пълен обрат. Има нещо гнило в тактическата постройка. Тоест аз го казах и по-рано - продължаваме да се надиграваме и да оставяме свободни пространства. Защо?
И финално - според мен Роберто Мартинес е по-добър от Брендън Роджърс. Ако Роджърс продължава с тъпотиите, като нищо ще сме извън топ 4. А изобщо има ли смисъл да сме в топ 4 с тая игра в защита особено? Че те в ШЛ ще ни спукат от бой...

1. Брендън Роджърс като че ли тотално изпуши. Това се случи точно когато върнаха Далглиш на пост в клуба. Оттогава се нагледахме на потресаващи действия от страна на Брендън?!? Как може да играеш срещу Сити и Челси, които имат прекрасни футболисти в центъра на терена и да тръгнеш да се надиграваш с тях?!? Оставихме свободни пространства и в двата мача и бяхме наказани. В такива мачове според мен трябва да се играе к*рвенската. Всеки гледа резултатите, а ние за два кръга се смъкнахме от първо до пето място. Не можеш с Лукас, Алън и Хендерсън да се надиграваш със Сити и Челси.
2. Втори пореден мач виждаме Миньоле с фрапантни грешки, които ни костват много. Не е нормално да си вратар на Ливърпул и да допускаш такива грешки точно в най-важния период от мачове, когато имаш шанс и за ТИТЛА! Аз ако съм на Роджърс, ще го оставя на пейката 2-3 мача и ще пускам Джоунс. Така направи и Пелегрини с Харт.
3. Изхабените футболисти са една дузина, със стари к*рви нов бардак не се прави. От една година е в Ливърпул този човек и не знам защо упорства и налага тези футболисти в центъра на терена. През цялата минала година не видя ли, че просто нямат качествата за Ливърпул.
4. От мач на мач, защитата ни става все по-зле и по-зле. Купиха се футболисти, а те седят на пейката. Тъпотия до шия.
5. Слабата форма на Луис Суарес съвпадна и със слабата форма на Коутиньо. През миналия сезон бразилецът беше много добър, този сезон не знам какво му става. Осра много пасове и атаки. Къде дълъг пас дава, къде къс, но не и точен.
6. Играта на отбора срещу големите, когато поведе е проблем. Повеждаме и не знаем как да си запазим аванса и дори да го увеличим? След максимум 30 минути ни правят пълен обрат. Има нещо гнило в тактическата постройка. Тоест аз го казах и по-рано - продължаваме да се надиграваме и да оставяме свободни пространства. Защо?
И финално - според мен Роберто Мартинес е по-добър от Брендън Роджърс. Ако Роджърс продължава с тъпотиите, като нищо ще сме извън топ 4. А изобщо има ли смисъл да сме в топ 4 с тая игра в защита особено? Че те в ШЛ ще ни спукат от бой...
slash1912 написа:
Малко спорни положения от мача,всеки сам може да си направи изводите за съдийството на амебата уеб.
Ситуацията срещу Азар много удобно я пропускаш,а тя беше доста по-очевидна от вашите претенции.Освен за Оскар,червен картон трябваше да получи и Лукас за реакцията.Колкото до ситуацията на Ето'о в началото - в такова дерби кой съдия ще се наеме да изгони играч във втората минута?При това положение за почти всяко нарушение след това би трябвало да се дава поне Ж.К.

Groucho написа:Славиша требе а позиционира един нападател у кабинката на крана, който изгражда сектор А. Поне половината центрирания на колегите си в атака ще може да засече.