Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот iliev72 » 19 юли 2015 12:18

Явно Ингс е конкуренция на Ориги.Който се представи по-добре ще е 4 нападател.А за тези 70% въобще не може и да става дума.Ако пращаме някъде млад играч да се обиграва и да му плаща 70% от заплата е разбираемо , но за Балотели не.Ако някой го иска да си плаща и толкоз.Това , че не му се получи миналият сезон не значи , че задължително трябва да се отървем от него.Ако има купувачи хубаво , а ако ли не и той е вариант.В определени мачове мисля , че Марио би свършил добра работа.За мен е интересно кой ще се окаже по приспособим към Ливърпул от Ориги и Ингс.Дано ги пуска във вътрешни купи за да видим кой по става.И последният сезон на Ориги не беше никак успешен.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 юли 2015 12:41

Пичове, купуването на Бентеке означава чао на Балотели. И аз, като някои от вас мисля, че бешв по-добре да се остави Балотели, но Роджърс очевидно не е на това мнение. Предпочитах тези 32 мкн паунда да се хвърлят за Ройс, Лаказет или оък за халф (някой спомена Джака, страхотен е), но явно няма да стане. Съжалявам, че го казван и дано не съм прав, но за мен Бало е по-добрия нападател от Бентеке. Мисля, че имаше мачове, в които се включи ужасно, но и такива, в които много дожре раздвижи играта. В мача с Тотнъм беше страхотен, но за съжаление това остана единствен мач, в който играха заедно със Стъридж. Мисля, чв заслужаваше още един шанс(например на турнето вместо Рики), но повече от явно е, че е пътник. И още нещо, не разбирам защо Роджърс така усилено избягваше схемата 4-4-2 диамант, която почти му донесе титлата през 2014та.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 19 юли 2015 12:46

http://www.skysports.com/football/news/11669/9917696/liverpool-agree-transfer-of-christian-benteke-from-aston-villa-sky-sources
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юли 2015 13:05

Не знам дали е чао за Марио , но със сигурност му променя статута който имаше досега.Това го превръща в резерва и на хартия.От 1/2 избор вече се превръща в 3/4 избор.Ще трябва да положи много усилия за да бъде поне 3 избор.Ако остане поне да бъде в резервите и да има шанс да записва минути.Само контузия(дано не се случи) може да промени статута му.Дано остане и го пускат в мачовете за купите.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 19 юли 2015 13:06

Ясно е, че го уредихме.Сега вече ще е интересно как ще ги нарежда отпред.Едно е ясно - ако не влезе в топ4 сам трябва да си бие шута.Похарчи достатъчно кинти вече, за да се оправдава.Само трима са играчите, които са докарани преди него ( Шкъртел, Лукас, Хендо ), като само двама от тях са титуляри.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 19 юли 2015 15:38

Milkoy написа:Пичове, купуването на Бентеке означава чао на Балотели. И аз, като някои от вас мисля, че бешв по-добре да се остави Балотели, но Роджърс очевидно не е на това мнение. Предпочитах тези 32 мкн паунда да се хвърлят за Ройс, Лаказет или оък за халф (някой спомена Джака, страхотен е), но явно няма да стане. Съжалявам, че го казван и дано не съм прав, но за мен Бало е по-добрия нападател от Бентеке. Мисля, че имаше мачове, в които се включи ужасно, но и такива, в които много дожре раздвижи играта. В мача с Тотнъм беше страхотен, но за съжаление това остана единствен мач, в който играха заедно със Стъридж. Мисля, чв заслужаваше още един шанс(например на турнето вместо Рики), но повече от явно е, че е пътник. И още нещо, не разбирам защо Роджърс така усилено избягваше схемата 4-4-2 диамант, която почти му донесе титлата през 2014та.

Да "раздвижва" играта би трябвало да се очаква от Ориги или Ингс. Балотели беше взет, за да вкарва голове (20+) на сезон и да носи победи на Ливърпул. Той не допринесе с нищо за играта на отбора (или "допринесе" за шестото място) и е напълно нормално да бъде пратен далече от Ливърпул. Не ни трябва 4/5 избор за нападател на 90К седмична заплата. Очевидно е, че не няма да стане с него. Вече съм писал няколко пъти причините за това. Не виждам основание да му се дават още шансове. А относно това, че е по-добър от Бентеке статистиката говори сама, така че няма какво да го коментираме.
Hala Madrid

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 19 юли 2015 15:51

gogovcite написа:
Milkoy написа:Пичове, купуването на Бентеке означава чао на Балотели. И аз, като някои от вас мисля, че бешв по-добре да се остави Балотели, но Роджърс очевидно не е на това мнение. Предпочитах тези 32 мкн паунда да се хвърлят за Ройс, Лаказет или оък за халф (някой спомена Джака, страхотен е), но явно няма да стане. Съжалявам, че го казван и дано не съм прав, но за мен Бало е по-добрия нападател от Бентеке. Мисля, че имаше мачове, в които се включи ужасно, но и такива, в които много дожре раздвижи играта. В мача с Тотнъм беше страхотен, но за съжаление това остана единствен мач, в който играха заедно със Стъридж. Мисля, чв заслужаваше още един шанс(например на турнето вместо Рики), но повече от явно е, че е пътник. И още нещо, не разбирам защо Роджърс така усилено избягваше схемата 4-4-2 диамант, която почти му донесе титлата през 2014та.

Да "раздвижва" играта би трябвало да се очаква от Ориги или Ингс. Балотели беше взет, за да вкарва голове (20+) на сезон и да носи победи на Ливърпул. Той не допринесе с нищо за играта на отбора (или "допринесе" за шестото място) и е напълно нормално да бъде пратен далече от Ливърпул. Не ни трябва 4/5 избор за нападател на 90К седмична заплата. Очевидно е, че не няма да стане с него. Вече съм писал няколко пъти причините за това. Не виждам основание да му се дават още шансове. А относно това, че е по-добър от Бентеке статистиката говори сама, така че няма какво да го коментираме.

Ами статистиката на Балотели преди да дойде в Ливърпул е същата като на Бентеке, така че да не си говорим със статистики :)

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 19 юли 2015 16:42

Балотели е по слаб от Бентеке . Балотели не е харесван изобщо от Роджърс,както и от мен . Балотели няма място и на пейката в Ливърпул . Той ни еба мамата .Подведе Брендън .Освен че е слаб футболист ,на него грам не му пука за отбора .Вън слабите играчи от Ливърпул !
Лошото е ,че и Ингс е слаб футболист. Нападателите ,трябва да са Стъридж,Бентеке ,Ориги и някой нов ,но явно Ингс ще е 4ти избор за мое съжаление . Но аз се моля Стъридж да е здрав през целия сезон и да играят заедно с Бентеке във всеки важен мач .По този начин Ингс няма да има никакъв шанс за изява.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 19 юли 2015 17:26

Бентеке е класи над Балотелката, а Ориги ..... не ми се говори за това момче, дано ме опровергае.

Върни се в “Ливърпул”