Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 18 юли 2015 14:11

wolf написа:
suareshampion написа:Ай стига бе ,Педро трябва да дойде при нас . Брендън трябва да вземе Педро и Пянич или Ковачич ,трябват ни още двама играча ,защото имаме ЛЕ .
Какво като вече сме взели цели 7 играча ? Ми след тоя слаб сезон ,не е ли нормално да взимаме много играчи ? С тия паляци ли пак да играем ?
Бентеке плюс още двама и горе долу ще съм доволен . Казвам горе долу ,защото знаете ,че не харесвам Миньоле ,Шкъртел и Данчо а те ще са пак титуляри.

Миналия сезон пак 9 купи, цял отбор. После цял сезон се оправдава ти лично че им трябвало време. И тая година ли ще му трябва време? На Юнайтед защо не им трябваше време?

Манафите какво са постигнали ? Едвам едвам се хванаха за 4то място и то защото Суарес си тръгна,иначе знаеш ли кога щяха да са пред нас ? На 36 май.
Освен това играта им беше под всякаква критика .И както виждам и тая година купуват доста играчи,като миналата а Ван Гаал вчера каза ,че му трябват още трима .
Но като цяло не ме интересува съдийското отборче ,да си ебат майката . Брендън също ще купува ,докато направи силен отбор с равностойни резерви на всички постове ,това ми е отговора .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 юли 2015 14:14

iliev72 написа:Алонсо така изглеждаше и преди два сезона когато се борихме за титлата почти до самият край.На хартия нещата изглеждат така , но какво ще се случи през сезона никой не знае.
Аз не бих бързал с изводите преди да минат поне няколко мача.Трансфера на Рахийм изглежда уж перфектен поне на хартия.Имало е много такива трансфери , а после се оказват пълен провал.
И такива имаше миналата година , но не при нас.Ди Мария трябваше да е един от най-добрите в ВЛ , а имаше само един кратък период в който беше на върха.Фалкао беше трагичен.
И двата трансфера на хартия уж бяха перфектни за дяволите , но не би.Същото можеше да се каже и за Торес когато отиде в Челси , но всичко си остана само на хартия.Нека да видим как ще тръгнат мачовете.
Да не споменавам , че когато стане въпрос за контузии никой не може да ги предвиди.И аз се надявам този сезон Дани да прекара повече време в игра отколкото в лазарета.

Не е така, Илиев. Кога за послено взехме играч, който да е бил световна класа, да е печелил всичко възможно и още в първия мач да е вдигнал нивото на отбора? Вече даже не мога да погледна толкова назад мамка му... Все взимаме добри играчи, правим ги световна класа и ни ги взимат... Този прозорец взехме Фирмино и Милнър. Добри трансфери, доста стабилни, но като погледнем че Юнайтед взимат Швайнщайгер и Педро - единия спечелил всичко възможно в Германия, а другия в Испания, играчи в най-добрите си години, със сериозен опита зад гърба си и световна класа и естествено че ще има притеснения. Колкото и да са добри Милнър и Фирмино не могат да се мерят с Педро и Швайнщайгер за съжалиение. Естествено на тези играчи може да не им тръгне в Англия, може да им дойде твърдо първенството и да страдат от контузии, но самото им присъствие е в + за самия отбор. Когато един футболист тръгне да избира отбора ще види в Челси - Азар, Фабрегас, Коща, Тери, Иванович, Моуриньо, в Арсенал ще види - Йозил, Санчез, Чех, Венгер, в Сити ще види - Компани, Туре, Агуеро, Харт, в Юнайтед ще види - Рууни, Ди Мария, Швайнщайгер, Педро, а при нас кого ще видят? Играчите ни не са кой знае какви имена. Коутиньо, Джан, Стъридж, Фирмино, Айб са имената, които не са кой знае колко известни и повечето, които не следят отбора от близо сигурно само са чували за тях, като може би само Коутиньо прави изключение, тъй като нашумя след последния сезон. За какво говорим тогава? Естествено, че играчите ще изберат да играят рамо до рамо със световно известните играчи, а не с нашите. Остава ни само името Ливърпул, което от няколко години вече изгуби тежеста си за съжаление и собствениците не правят нищо, с което да си върнем името, ами напротив с този техния глупав модел не спират да ни закопават още повече... Пак казвам шанса ни в борбата за топ4 е да има криза в някой от 4-те отбора или нашите да надскочат себе си и да имат луд късмет. Така като гледам тази година май Сити ще е отбора, който ще се бори за четвъртото място, защото най-малко си надграждат отбора си, а и Пелегрини не е нещо кой знае какво. Иска ми се да не съм прав!!! Иска ми се да мачкаме, но спрямо другите сме назад и няма фигура като Суарез, която да ни дърпа напред и да компенсира недостатъците ни. Силно се надявам да бъркам!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 18 юли 2015 14:15

iliev72 написа:
suareshampion написа:
iliev72 написа:.Трансфера на Рахийм изглежда уж перфектен поне на хартия.Имало е много такива трансфери , а после се оказват пълен провал.

Aй стига с твойте провали .Нека само да ти припомня ...Алонсо избяга от нас и спечели ШЛ,Арбелоа и той ,Масчерано избяга и спечели ШЛ,Торес избяга и спечели ШЛ,Суарес избяга и спечели ШЛ ...да ти таковам провалите Илийка.
Класните играчи бягат от Ливърпул ,защото не виждат как ще спечелят трофеи при нас и защото на друго място взимат повече пари.

И според теб трансфера на Торес в Челси е успешен ?! Забрави какво е спечелил.Нека си говорим за играта му там.Сигурно много ти е харесала играта на Торес в Челси ?!

Като изключим Торес, другите трансфери не бяха ли успешни?

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юли 2015 14:26

За Швайни бъркаш - вече е минал най-добрите си години.Мислиш , че ако беше в добрите си години Байерн щяха да го продадат - НЕ ! Педро не се знае какво ще стане.
Я ме подсети какви играчи са носили титлите на Ливърпул ?! Доколкото си спомням все играчи които са от острова.Единствено изключение май е последният КЕШ.
И доколкото си спомням и тогава в отбора нямаше мегазвезди , а силен колектив и точно затова победихме.И защо ли си мисля , че точно това прави БР - силен колектив.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 18 юли 2015 15:46

Изображение

Изображение
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юли 2015 18:39

Стърлинг: Разочароващо е как се разделих с Ливърпул
Този тъп ли е ?! Или на такъв се прави ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 19 юли 2015 02:59

За Бентеке(и не само) и турнето

Benteke now looks unlikely to join Liverpool's tour for Friday's match against Malaysia XI, as talks over the payment structure continue.

Emre Can, Philippe Coutinho and Roberto Firmino will not be joining up with the Liverpool squad on the tour, as was originally planned.

Ilori aswell I imagine, similar scenario as Can after the U21 tournament.

When the Benteke deal is complete, Liverpool will then look to start trimming their squad. (Dominic King)

But #LFC have not received any offers for players who are deemed surplus to requirements; No contact between West Brom & Lambert. (Dom King)

Personal terms for Benteke, which will significantly improve his current £60,000 per week wages, will not be an issue. #lfc (Dominic King)

It is now unlikely the deal for Benteke will be completed in time for the 24-year-old to take part in the pre-season tour. (SkySports)

Although the clause has been met, there is no agreement yet over the finer details of the Belgium international's transfer. (SkySports)

Борини
Real Sociedad have contacted #LFC over a possible transfer for Fabio Borini #LFC (@Kike_Marin_)

Патрик Робъртс
Fulham boss Kit Symons confirms that young striker Patrick Roberts is on his way to Manchester City.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
PSvilenov
Контакти:

Мнениеот PSvilenov » 19 юли 2015 03:49

ни Педро ни Ияраменди ще видим . Радвайте са на Бентеке , явно няма да продаваме останалите нападатели. Браво Роджърс, 50 човека насъбра в халфовата линия и 7 нападателя, браво . В защита реалната алтернатива е Гомез който има 2 добри приятелски мача, в атака имаме 7 човека 4 от които са беззполезни, в халфовата линия при 4-3-3 никъв шанс да ги нареди правилно. Имаме шантав състав. 6то място ни зове , резервираме го отсега

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 19 юли 2015 10:25

PSvilenov написа:ни Педро ни Ияраменди ще видим . Радвайте са на Бентеке , явно няма да продаваме останалите нападатели. Браво Роджърс, 50 човека насъбра в халфовата линия и 7 нападателя, браво . В защита реалната алтернатива е Гомез който има 2 добри приятелски мача, в атака имаме 7 човека 4 от които са беззполезни, в халфовата линия при 4-3-3 никъв шанс да ги нареди правилно. Имаме шантав състав. 6то място ни зове , резервираме го отсега

Не е ли рано да вдигаме белият флаг ?! И все пак още не е затворил трансферният прозорец.Нищо чудно да се отървем от Борини и Ламбърт.Не разбрах кои са другите двама безполезни ?!

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 19 юли 2015 11:49

iliev72 написа:
PSvilenov написа:ни Педро ни Ияраменди ще видим . Радвайте са на Бентеке , явно няма да продаваме останалите нападатели. Браво Роджърс, 50 човека насъбра в халфовата линия и 7 нападателя, браво . В защита реалната алтернатива е Гомез който има 2 добри приятелски мача, в атака имаме 7 човека 4 от които са беззполезни, в халфовата линия при 4-3-3 никъв шанс да ги нареди правилно. Имаме шантав състав. 6то място ни зове , резервираме го отсега

Не е ли рано да вдигаме белият флаг ?! И все пак още не е затворил трансферният прозорец.Нищо чудно да се отървем от Борини и Ламбърт.Не разбрах кои са другите двама безполезни ?!

Съгласен съм, за мен Балотели все още има място в този отбор. Изявено име е, може би най-изявеното от всички в Ливърпул към момента в световен мащаб. Не му тръгна играта миналия сезон, този може и да успее ако му се даде шанс. Според мен ще е абсурдно да го дадем под наем и да плащаме 70% от заплатата му, в такъв случай ще е най-добре да си го задържим и да се надяваме, че ще помогне на отбора. Все пак играем на 4 фронта. За мен Бентеке, Стъридж, Балотели и Ориги ще са основните нападатели през новия сезон, Ингс не знам защо изобщо бе взет. Ламбърт и Борини са задължителни пътници.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Ливърпул”