iliev72 написа:Алонсо така изглеждаше и преди два сезона когато се борихме за титлата почти до самият край.На хартия нещата изглеждат така , но какво ще се случи през сезона никой не знае.
Аз не бих бързал с изводите преди да минат поне няколко мача.Трансфера на Рахийм изглежда уж перфектен поне на хартия.Имало е много такива трансфери , а после се оказват пълен провал.
И такива имаше миналата година , но не при нас.Ди Мария трябваше да е един от най-добрите в ВЛ , а имаше само един кратък период в който беше на върха.Фалкао беше трагичен.
И двата трансфера на хартия уж бяха перфектни за дяволите , но не би.Същото можеше да се каже и за Торес когато отиде в Челси , но всичко си остана само на хартия.Нека да видим как ще тръгнат мачовете.
Да не споменавам , че когато стане въпрос за контузии никой не може да ги предвиди.И аз се надявам този сезон Дани да прекара повече време в игра отколкото в лазарета.
Не е така, Илиев. Кога за послено взехме играч, който да е бил световна класа, да е печелил всичко възможно и още в първия мач да е вдигнал нивото на отбора? Вече даже не мога да погледна толкова назад мамка му... Все взимаме добри играчи, правим ги световна класа и ни ги взимат... Този прозорец взехме Фирмино и Милнър. Добри трансфери, доста стабилни, но като погледнем че Юнайтед взимат Швайнщайгер и Педро - единия спечелил всичко възможно в Германия, а другия в Испания, играчи в най-добрите си години, със сериозен опита зад гърба си и световна класа и естествено че ще има притеснения. Колкото и да са добри Милнър и Фирмино не могат да се мерят с Педро и Швайнщайгер за съжалиение. Естествено на тези играчи може да не им тръгне в Англия, може да им дойде твърдо първенството и да страдат от контузии, но самото им присъствие е в + за самия отбор. Когато един футболист тръгне да избира отбора ще види в Челси - Азар, Фабрегас, Коща, Тери, Иванович, Моуриньо, в Арсенал ще види - Йозил, Санчез, Чех, Венгер, в Сити ще види - Компани, Туре, Агуеро, Харт, в Юнайтед ще види - Рууни, Ди Мария, Швайнщайгер, Педро, а при нас кого ще видят? Играчите ни не са кой знае какви имена. Коутиньо, Джан, Стъридж, Фирмино, Айб са имената, които не са кой знае колко известни и повечето, които не следят отбора от близо сигурно само са чували за тях, като може би само Коутиньо прави изключение, тъй като нашумя след последния сезон. За какво говорим тогава? Естествено, че играчите ще изберат да играят рамо до рамо със световно известните играчи, а не с нашите. Остава ни само името Ливърпул, което от няколко години вече изгуби тежеста си за съжаление и собствениците не правят нищо, с което да си върнем името, ами напротив с този техния глупав модел не спират да ни закопават още повече... Пак казвам шанса ни в борбата за топ4 е да има криза в някой от 4-те отбора или нашите да надскочат себе си и да имат луд късмет. Така като гледам тази година май Сити ще е отбора, който ще се бори за четвъртото място, защото най-малко си надграждат отбора си, а и Пелегрини не е нещо кой знае какво. Иска ми се да не съм прав!!! Иска ми се да мачкаме, но спрямо другите сме назад и няма фигура като Суарез, която да ни дърпа напред и да компенсира недостатъците ни. Силно се надявам да бъркам!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]