Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот IvanAtanasov » 22 авг 2011 20:11

Еми нека идва момчето щом и Суарез го е препоръчал ;) а и верно ще останат пари да вземем някой за напред

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 22 авг 2011 20:17

Киряка вече го има и на снимка с Феликс Магат в сайта на германците :) значи всичко е договорено . Успех му пожелавам

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 22 авг 2011 20:48

Киряка си е пич. Винаги се е раздавал на макс, просто не му стигаха качествата на моменти. Щеше да е добре да дадем Кирякос + пари за Симон Кяер, които можеха да сформират добро партньорство в центъра на защитата със сънародника му Агер. :)

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 авг 2011 20:51

Някой да може да каже колко сме взели от Кириакос?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 авг 2011 20:54

Ами като цяло аз съм доволен от Киргиакос.Момчето пристигна за минимум пари.Никога не е правил скандали/сцени за титулярно място(даже и когато е бил в по-добра форма от титулярите).Вярно на моменти правеше грешки,но като цяло според възможностите си свършваше работата в голям процент от мачовете.И сега без скандали,запъвания за неустойки или други драми си хвана пътя и си замина.
Иначе Коатес ако наистина сме се насочили към него според е добър избор.Според височината си е доста повратлив,а с глава е много стабилен.Малко странно след като отказа на Сити с предлог,че не му се играело в Англия и сега да дойде при нас,но все пак може би да е било някаква игра на агента му.

Потребителски аватар
LFC1892
Контакти:

Мнениеот LFC1892 » 22 авг 2011 21:04

styopa написа:Иначе Коатес ако наистина сме се насочили към него според е добър избор.Според височината си е доста повратлив,а с глава е много стабилен.Малко странно след като отказа на Сити с предлог,че не му се играело в Англия и сега да дойде при нас,но все пак може би да е било някаква игра на агента му.

Според мен Суарес може да го убеди, че ще е добре за него да дойде в Ливърпул. Друг е въпросът дали нашият интерес е сериозен или е просто някакъв трик да посмъкнем от цената на Кейхил или Дан.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 авг 2011 21:06

styopa написа:Ами като цяло аз съм доволен от Киргиакос.Момчето пристигна за минимум пари.Никога не е правил скандали/сцени за титулярно място(даже и когато е бил в по-добра форма от титулярите).Вярно на моменти правеше грешки,но като цяло според възможностите си свършваше работата в голям процент от мачовете.И сега без скандали,запъвания за неустойки или други драми си хвана пътя и си замина.

+1 Беше перфектна резерва човека и влизаше когато се налагаше.

П.С. Някой да има някаква информация за колко сме го продали?
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
tedicha123
Контакти:

Мнениеот tedicha123 » 22 авг 2011 21:10

Alonso_Massa написа:
styopa написа:Ами като цяло аз съм доволен от Киргиакос.Момчето пристигна за минимум пари.Никога не е правил скандали/сцени за титулярно място(даже и когато е бил в по-добра форма от титулярите).Вярно на моменти правеше грешки,но като цяло според възможностите си свършваше работата в голям процент от мачовете.И сега без скандали,запъвания за неустойки или други драми си хвана пътя и си замина.

Free

BultraStyle
Контакти:

Мнениеот BultraStyle » 22 авг 2011 21:18

Милан с официална оферта за Акуилани, чака Ливърпул да каже "да"

Ръководството на италианския шампион Милан е отправило официална оферта към Ливърпул за халфа Алберто Акуилани, като се очаква до 48 часа мърсисайдци да дадат своя окончателен отговор за трансфера, съобщава "Гадзета дело Спорт". Агентът на 27-годишния полузщитник Франко Дзавалия прекара повече от четири часа в офисите на Милан днес, разговаряйки с президента на "росонерите" Адриано Галиани и наставника на тима Масимилиано Алегри. След срещата всички засегнати страни отказаха да коментират пред медиите дали ще има резултат от преговорите.

Въпреки това от "Гадзета дело Спорт" твърдят, че Милан е отправил оферта за окончателното откупуване на футболиста, каквото е неговото желание и това на клуба му. Очаква се в следващите два дни Ливърпул да даде своя отговор за сделката.

спортал

Интер иска да замести Ето'о с Каут, дава му много пари

Италианският гранд Интер има желание да привлече нападателя на Ливърпул Дирк Каут за заместник на Самуел Ето'о, който е пред трансфер в руския Анжи (Махачкала). Това съобщи лично мениджърът на холандския футболист, който информира за "много атрактивна оферта" от страна на италианците за неговия клиент. "Нерадзурите" от дълго време проявяват интерес към голмайстора на Ливърпул и сега се надяват да успеят да го привлекат в редиците си с атрактивното предложение.

"Интер направиха много сериозна оферта за Дирк и той иска малко време, за да я обмисли. И все пак първо двата клуба трябва да се разберат за трансферна сума, а това все още не се е случило", коментира агентът на Каут Роб Янсен. 31-годишният Каут има договор до 2013 година с мърсисайдци.

спортал

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 22 авг 2011 21:30

tedicha123 написа:
Alonso_Massa написа:

Free

e kak free бе ,нали за това преподписахме с него преди два месеца ,за да му вземем някой милионче
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”