Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 17 юли 2015 18:15

torinor написа:Вие намерихте за какво да критикувате мениджъра. Гледахте ли мачовете, че момчето игра по-добре от Клайн, Морено или Глен, а е само на 18 години и е на непривична позиция. От двете контроли засега той и Милнър се отличават, спрямо другите ни нови играчи.
Нормално е да получи шанс в първият отбор. Сигурно ако Роджърс беше казал че ще го дадем под наем, пак щяхте да сте недоволни.

Точно така . Те явно съдят по годините на малкия ,но той играе все едно е на 28 а не 18 . Най много ми харесва спокойствието в играта му . Явно е голямо перде ,щом направи толкова силен мач пред 50 хиляди души ,предполагам това му е първия мач пред толкова много хора .
На десния бек не ми хареса толкова ,колкото днес на левия .Какъв е смисъла да взимаме резерва на Морено ,при условие че вече я имаме ? Още повече ,че основния му пост е централен защитник а знаем ,че на Брендън са му слабост поливалентните играчи .
Роджърс е смел треньор ,показвал го е много пъти ,като е залагал и развивал млади играчи и няма да се учудя ако този 18 годишен звяр запише двайсетина мача с фанелката на Ливърпул през този сезон и след някоя друга година стане топ защитник . Определено страхотен трансфер за Ливърпул ,като имаме предвид и нищожната сумичка платена за него .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

torinor
Контакти:

Мнениеот torinor » 17 юли 2015 18:48

suareshampion написа:
torinor написа:Вие намерихте за какво да критикувате мениджъра. Гледахте ли мачовете, че момчето игра по-добре от Клайн, Морено или Глен, а е само на 18 години и е на непривична позиция. От двете контроли засега той и Милнър се отличават, спрямо другите ни нови играчи.
Нормално е да получи шанс в първият отбор. Сигурно ако Роджърс беше казал че ще го дадем под наем, пак щяхте да сте недоволни.

Точно така . Те явно съдят по годините на малкия ,но той играе все едно е на 28 а не 18 . Най много ми харесва спокойствието в играта му . Явно е голямо перде ,щом направи толкова силен мач пред 50 хиляди души ,предполагам това му е първия мач пред толкова много хора .
На десния бек не ми хареса толкова ,колкото днес на левия .Какъв е смисъла да взимаме резерва на Морено ,при условие че вече я имаме ? Още повече ,че основния му пост е централен защитник а знаем ,че на Брендън са му слабост поливалентните играчи .
Роджърс е смел треньор ,показвал го е много пъти ,като е залагал и развивал млади играчи и няма да се учудя ако този 18 годишен звяр запише двайсетина мача с фанелката на Ливърпул през този сезон и след някоя друга година стане топ защитник . Определено страхотен трансфер за Ливърпул ,като имаме предвид и нищожната сумичка платена за него .

Най-радващо е че момчето си хвана здраво шанса и показа качества за голям отбор.Взет играч за бъдещето, направи впечатление сега и ще остане, а няма да го разкарваме по наеми като Илори. Точно затова са тези контроли и затова са взети толкова юноши в турнето.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 юли 2015 19:34

Хора не бързайте със заключенията от 2 мача срещу отбори от ранга на Корабостроител...
Наляга ви еуфория подобна на тази от миналата година, много трансфери на пръв поглед всички изглеждат добре в нашите очи но реалността е друга.Замислете се че ни остана един - единствен опитен играч печелил нещо и то той е нов в отбора - Милнър.Всички останали които привлякохме идват от отбори които или са били замесени в борба за оцеляване или не са оцелели дори още по-зле от по-долни дивизии че дори резерви в отбора си в по-долна дивизия.Дори Фирмино който и аз смятам за добър трансфер идва от посредствен отбор.Почти всички които са изпитали тръпката да играят в ШЛ , на някакъв финал, печелили нещо напуснаха и не взехме хора които да имат опит в големи мачове.Добре е да се взимат по-млади и перспективни футболисти но трябва да има и такива с опит които да помагат на младите да се развиват и да се научат как се печелят купи и мачове срещу топ отбори.При нас опитните футболисти останаха Милнър и Шкъртел, съгласете се че без опитни и класни футболисти нещата много трудно могат да се получат.
Аз имам супер песимистични усещания за първата 1/3 от сезона, но естествено нямам нищо против тези ми усещания да се опровергаят.
Все още имаме голям проблем с прекалено многото доказано посредствени футболисти в отбора и остава надеждата че ще ги заменим с нови хора от които да имаме очаквания.С халфова линия Алън,Лукас и Хендерсън не ни очаква нищо по-различно от миналия сезон а нещата с Ковачич заглъхнаха а няма слухове които да ни свързват с друг приличен халф.Защитата си е същата от миналия сезон, халфовете от които се очаква помощ в защита са си същите което автоматично означава допуснати 50-на гола с уменията на Роджърс да построи защитата....

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 17 юли 2015 20:02

Аз лично не съм чак толкова скептичен за Бентеке. Да може да идва от Астън Вили и да не не някое от голечите имена, но пък във ВЛ определено играе на ниво. Другото което се говори, че не ни пасва на стила, но като се замислите в най - силните отбори в момента, атаката им бива водена от подобен тип хора - Левандовски, Бензема, Кавани, Ибра, Манджукич, Мартинез. Същото е историята за позицята на дефанзивният халф поне за мен, Байерн Мартинез(когато мачкаха през 2013), Барса - Бускет, Челси - Матич. Роджърс като не иска да си наеме треньор на защитата да купи един чист дефанзивен халф, а не да смята да играе с 3 ма бокс ту бокс халфа, които даже не са изцяло такива - Милнър през повечето време е бил флагови футболист, Хендърсън хем го гласят за замесник на Джерард, хем пък го пуска да играе и по назад пък един шпагат не може да направи, ту на фланга. Само Джан като цяло е с по изявена позиця, ама след миналият сезон и той вече може да не знае къде се чувства най - добре :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юли 2015 22:22

http://www.express.co.uk/sport/football ... rto-Moreno
A ся де ? Съмняваме Брендън да го пусне .
Интересно ми е защо не играе Морено вече втори мач .Може би някаква лека контузия ,но пък нищо не е казано за такава ?
Миналия сезон му беше слаб ,но Алберто има потенциал и мисля ,че тоя сезон вече е преодолял адаптацията и ще ще влезе в час . Не трябва да се продава .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
mitko9311
Контакти:

Мнениеот mitko9311 » 17 юли 2015 22:59

Илиев май май и Делф си отиде в Сити с леко закъснение ама отиде :lol: :lol: :lol:
„Да напусна Астън Вила бе най-трудното решение, което трябваще да взема. Ще запазя невероятни спомени от престоя ми в клуба. Оставам големи приятели. Първоначално отхвърли възможността да премина в Манчестър Сити. Това решение бе взето на база на моята любов към Астън Вила. За мен бе огромна част да бъда капитан на Астън Вила. Първоначалното ми решение бе базирано на емоциите“, сподели Делф.

„Надявам се да помогна на Манчестър Сити да постигне много успехи през следващия сезон“, добави новото попълнение на отбора.

Ако са го превели правилно явно след първоначалния отказах е дошла много подобрена оферта за заплаткаа :lol: :lol: :lol:

Айде тоз Бентеке вече да го взимаме, че след 3 седмици почва сезона в Англия и Брендито след поредните хвърлени около 70-80 милиона паунда + класния Милнър(без пари) ще видим как ще се оправдава за загубите + сменения тренъорски екип. След Бентеке ще се надявам на Сонг + Педро, но не очаквам нито единия даже може и да няма повече трансфери ;)
[wrapimg=]https://lh3.googleusercontent.com/-8gXe-kXWJU0/UzM7OTjWN_I/AAAAAAAAB8M/dQK3TygTMeU/s0/26-03-2014-GifNumber-238.gif[/wrapimg]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 17 юли 2015 23:06

mitko9311 написа:Илиев май май и Делф си отиде в Сити с леко закъснение ама отиде :lol: :lol: :lol:

Ако са го превели правилно явно след първоначалния отказах е дошла много подобрена оферта за заплаткаа :lol: :lol: :lol:

Айде тоз Бентеке вече да го взимаме, че след 3 седмици почва сезона в Англия и Брендито след поредните хвърлени около 70-80 милиона паунда + класния Милнър(без пари) ще видим как ще се оправдава за загубите + сменения тренъорски екип. След Бентеке ще се надявам на Сонг + Педро, но не очаквам нито единия даже може и да няма повече трансфери ;)

Педро според мен е ще отиде в Челси(дано не съм прав но ме съмнява да дойде при нас). Аз се надявам на нападател различен от Бентеке и вътрешен халф а надеждите ми се свеждат до това да не се гаврят с нас Борнемут и Стоук ....

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 юли 2015 23:10

Митак явно хората като Стиви и Тоти вече са рядкост.Малко истински мъже останаха в този спорт.Сега се сещам за един стар каубойски филм - За няколко долара повече с Дж.Джема.Толкова ли е трудно да си държат на дума която са казали преди няколко дни - ако беше преди няколко сезона разбирам.А и гледам много евтино са го дали за разлика от Рахийм с който добре изръсихме Ман Сити.Да не споменавам , че Делф вече е завършен играч.Много жалко за любимият ни спорт и примера който дават на лапетата.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 17 юли 2015 23:26

iliev72 написа:Митак явно хората като Стиви и Тоти вече са рядкост.Малко истински мъже останаха в този спорт.Сега се сещам за един стар каубойски филм - За няколко долара повече с Дж.Джема.Толкова ли е трудно да си държат на дума която са казали преди няколко дни - ако беше преди няколко сезона разбирам.А и гледам много евтино са го дали за разлика от Рахийм с който добре изръсихме Ман Сити.Да не споменавам , че Делф вече е завършен играч.Много жалко за любимият ни спорт и примера който дават на лапетата.
Разгеле ....намерихме топлата вода :) :) :)

WTF!?

Мнениеот WTF!? » 18 юли 2015 02:31

Какви са тия 80 млн. похарчени? Кой пък чак толкова е купил БР? Някой може ли да сформира списък, че то и без това май селекцията приключи.

Върни се в “Ливърпул”