Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
Аре, бе, Юнайтед. Няма ли да ни надцакате? 

-
Milkoy написа:Аре, бе, Юнайтед. Няма ли да ни надцакате?
Aз пък съм убеден ,че Лаказет няма да иска при нас и за това стискам палци за Бентеке

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
daduradam написа:Значи взимаме Бентеке за 32.5млн.паунда.Както вече казах преди няколко часа - никакъв Лаказет няма да видим.Бентеке и приключваме селекцията.
А не ,трябва и крило и халф.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
-
superspiro написа:https://twitter.com/TonyBarretTimes/status/621650547326763008
Бентеке ще е , 32.5 милиона паунда
ееее браво бе ,нашите ме чуха май и бързо ще го вземат .....просто не виждах какво още се бавят ,досега трябваше да са го взели и да се сработва с отбора ,защото времето си тече ..
да не ви пука за цената ,важно е че е класа и ще ни свърши добра работа
Последна промяна от suareshampion на 16 юли 2015 16:28, променено общо 1 път.
Класа за средата на таблицата.
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley
suareshampion написа:daduradam написа:Значи взимаме Бентеке за 32.5млн.паунда.Както вече казах преди няколко часа - никакъв Лаказет няма да видим.Бентеке и приключваме селекцията.
Крило ? Айб, Милнър, Маркович, Лалана и има отвратителния навик да пуска Коутиньо там, не вярвам да вземем крило.То зависи и Фирмино къде иска да пуска.Халф... май всички искаме опорен халф ( Мартинез, Карвальо ) ама няма да ни огрее.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
-
daduradam написа:suareshampion написа:daduradam написа:Значи взимаме Бентеке за 32.5млн.паунда.Както вече казах преди няколко часа - никакъв Лаказет няма да видим.Бентеке и приключваме селекцията.
Крило ? Айб, Милнър, Маркович, Лалана и има отвратителния навик да пуска Коутиньо там, не вярвам да вземем крило.То зависи и Фирмино къде иска да пуска.Халф... май всички искаме опорен халф ( Мартинез, Карвальо ) ама няма да ни огрее.
Ще видиш ,че ще вземе крило . Трябва ни крило като Рахимчо ,защото ще ни се изгуби остротата и бързината .
Ибе демонстрира повече техника на скорост ,Милнър май иска да играе в центъра ,Лалана не е типичното крило ,Маркович ония ден игра на върха на диаманта ,точно зад нападателите ,явно там му е по удобно . Трябва задължително едно бързо и остро крило ,което и да може да вкарва -Педро.
Както и халф ,но може би ако Алън и Тейешера останат ,няма да вземе халф.
Последна промяна от suareshampion на 16 юли 2015 16:54, променено общо 1 път.
suareshampion написа:superspiro написа:https://twitter.com/TonyBarretTimes/status/621650547326763008
Бентеке ще е , 32.5 милиона паунда
ееее браво бе ,нашите ме чуха май и бързо ще го вземат .....просто не виждах какво още се бавят ,досега трябваше да са го взели и да се сработва с отбора ,защото времето си тече ..
да не ви пука за цената ,важно е че е класа и ще ни свърши добра работа
Аз съм много доволен от този трансфер. Парите, които даваме са много, но головете, които ще вкара за нас ще са безценни. Чакам официалното му представяне. Да ни е честита головата машина!
LOREM IPSUM
До последно се надявам на Лаказет, но явно ще е Бентеке. Доволен съм все пак, има какво да покаже. Както каза и тренерът, ако не е Бентеке, ще е или Рондон, или някой друг паляк. От тая гледна точка Бентеке е оптималното решение на проблема ни в атаката. Иска ми се да вземем поне един бек- Морено и Клайн са супер, но при контузия на един от двамата, Роджърс сигурно ще пусне Джан да играе на техните места
. Вътрешен халф също трябва. Може би Илара ще пасне. Не съм го наблюдавал много, но предполагам, че все пак притежава добри качества. С две думи.... на нашите им предстои още доста работа на пазара.