Рахим благодари на Брендън Роджърс ,за това че му е дал шанс за изява в първия отбор . Момчето показва благодарност .Всички глупости преди това в медиите са били глупави интриги . Факт е ,че Ливърпул загуби още един класен играч ,за мое съжаление .
Аз обаче ,не мога да разбера ,какво още чакаме че не взимаме нападател ? Да падне тавана на лятното кино ли ? Да се вземат Бентеке ,Лаказет и Ройс от други отбори ли ? Манафите слушам искали Бентеке .Да не стане така ,че да няма накрая класен нападател за нас ? Лаказет и на него му сложиха днес клауза ,значи от утре ще скочат и за него големите риби.
Тоя Бентеке ,ако толкова го иска Роджърс ,защо не се взима ? Какво чака не мога да разбера ? Янките давали 20 млн плюс 12,5 добавки .Ами то хубаво ама Вила ,казаха ,че искат 32,5 накуп . Утре манафите ще ги изкарат и ко прайм ? С Дани Ингс ли ще започнем първенството ? Смях.
Просто не разбирам какво още се чака за тоя Бентеке ? Подготовката почна ,контролите почнаха ,първенството започва на 8 август ? Или да го взимаме или да взимаме друг ? Кво е тва чакане ,не мога да проумея ? Цената няма да падне ,колкото и да чакаме .
Единствено остава нашите да се надяват за по малка цена ,ако Бентеке подаде молба за трансфер .Тогава май Вила би трябвало да приемат примерно нашата оферта ,която беше 25 млн до ония ден а сега има слух за 20 млн плюс 12,5 добавки .Но той не го прави . Всичко ми е много странно .
Времето си върви ,сезона ще започне а знаем и с какъв труден мач ???? Да не стане като Лудогорец ,дето нямат нападател и глътнаха водичка вчера .
Да не говорим ,че освен нападател ,аз чакам и крило и халф .Ама айде на тия постове имаме играчи ,с които да започнем първенството .Тия двамата и накрая на август да ги вземеме ,няма да е толкова фатално ,но нападател трябва да се вземе веднага .
Дивок Ориги не е лош ,даже е много добре за възраста си .Но е млад все още и няма нужния опит за да го хвърлим в огъня още от първия кръг.
Следя го от доста време и ИЗКЛЮЧИТЕЛНО много се радвам ,че Брендън го взе в Ливърпул .
Прогнозирам ,че ще затваря усти на болните хейтъри

и ще е откритието на сезона ,но искам леко полеко да бъде налаган а не изведнъж.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.