Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Тони
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Тони » 12 юли 2015 18:26

[offtopic]Мале, ако някой извади 26 млн за Микел ....[/offtopic] :lol:

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 юли 2015 18:29

iliev72 написа:Тренер за теб нормално ли е 20г пикльо да взима 200к ?! За мен не е !!! И алчността достатъчно хора е провалила и не бих се учудил да не подмине и Рахийм и да си остане само с големият потенциал.
Нали видя миналият сезон как алчността се разплати с Фалкао.И да ти кажа не вярвам , че Фалкао ще успее да се превърне в титуляр за Челси.Да ти припомням ли колко футболистите са си тръгнали от Ливърпул заради големите пари и след това са се чудели как да възродят кариерите си.Така , че има момент кога трябва да ги искаш тези големи пари , но ако подраниш си плащаш двойно.Стърлинг не е незаменим , а можеше да стане такъв и тогава можеше да иска големи пари.След последният сезон 200к са си много за него.Сега ще видим дали ще се справи да му тежи трансфер и голяма заплата.Тежка е царската корона ;) При тази заплата ако не е на нивото поне на Туре ще търка пейката здраво.

Какво значение има дали е нормално за мен и теб ? Разбира се ,че не е нормално ,но как иначе ще вземеш млад талант с огромен потенциал,който е само на 20 години и е юноша на Ливърпул на всичкото отгоре ? Няма как .Само с мнгоо пари за трансфер плюс огромна заплата .
И стига злобей за малкия .Дали ще успее или не ,това вече не трябва да ни ебе ,щом не е при нас . И на теб да ти предложат някъде двойно по голяма заплата и ти ще смениш работата си ,ай не ми са правете всички на луди тука . Проблема е ,че собствениците на Ливърпул са мишоци ,в сравнение с много отбори .Това е проблема .Ако имахме чаршафи за собственици ,Рахим нямаше да напусне Ливърпул .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 юли 2015 18:37

Тренер като тръгна сагата те попитах нещо , но ти го пропусна ;) Проблема не е в собствениците.На теб така ти се иска да е.Щом агента на Рахийм е готов да се откаже от 4 млн от хонорара си - колко ли е му е целият хонорар който са му обещали от Сити ако стане сделката ?! В Ехо имаше статия(съжалявам , че не пазя линка) в която подробно обясняваха за агента и всички тези изпълнения и защо Береино се отказал след всичките сеири които сътвориха Рахийм и агента му.Всеки собственик си има план и си работи по него.Интер вече ще продават и това го е казал техният спортен директор.Каза , че трябва да продават и играчите на които се предоставят оферта да не ги отказват.Защо ли ?! Нали уж нямаше ФФП :lol: :lol: :lol:
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 12 юли 2015 18:41

iliev72 написа:Тренер като тръгна сагата те попитах нещо , но ти го пропусна ;) Проблема не е в собствениците.На теб така ти се иска да е.Щом агента на Рахийм е готов да се откаже от 4 млн от хонорара си - колко ли е му е целият хонорар който са му обещали от Сити ако стане сделката ?! В Ехо имаше статия(съжалявам , че не пазя линка) в която подробно обясняваха за агента и всички тези изпълнения и защо Береино се отказал след всичките сеири които сътвориха Рахийм и агента му.Всеки собственик си има план и си работи по него.Интер вече ще продават и това го е казал техният спортен директор.Каза , че трябва да продават и играчите на които се предоставят оферта да не ги отказват.Защо ли ?! Нали уж нямаше ФФП :lol: :lol: :lol:

Абе момче ,не ми говори за никакви агенти бе .Ливърпул предложи на Рахим заплата от 100 к а Сити от 200к .Това е причината заради която Рахимчо отива там ,плюс факт ,че там вероятноста да печели трофеи е много по голяма . Ако на теб някой ти предложи 2000 хил лева заплата а друг 4000 хил ,къде ще отидеш ? Ай не ми се прави на луд ти казах. Имаме мишки за собственици и това ,приеми го и стига ми се плюнчи тука .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 12 юли 2015 18:49

Тренер не ми се спори , но не си прав и ще го разбереш след време.Върни назад и ще видиш какви ги вършиха агента му и Рахийм.Ще видиш как контрастират думите им с действията им.
А Сити засега са отбор за вътрешна консумация и не вярвам скоро да имат дори частичен успех в ЕКТ.Засега техните участия в ЕКТ си остават бледи и едва ли ще се променят скоро.
И доколкото имам спомен Пелегрини не е сред треньорите които да развиват млади играчи.Където и да е бил винаги е работил с завършени играчи.Рахийм е далеч от това.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 12 юли 2015 19:00

Denis Cheryshev not on Reds' radar, ECHO understands.

Any deal for Raheem Sterling is unlikely to prompt a bid from Liverpool FC for Denis Cheryshev.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 12 юли 2015 19:04

Мен ми е чудно, ако евентуално стане чудо и вземем Ройс, дали двамата със Стъридж ще имат поне един мач заедно на терена цял сезон? Ако разбирате какво имам предвид.. :mrgreen:

Шегата настрани, Гил, сериозни ли изглеждат нещата около него или просто са поредните спекулации?
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 12 юли 2015 19:09

KOPScousers написа:Мен ми е чудно, ако евентуално стане чудо и вземем Ройс, дали двамата със Стъридж ще имат поне един мач заедно на терена цял сезон? Ако разбирате какво имам предвид.. :mrgreen:

Шегата настрани, Гил, сериозни ли изглеждат нещата около него или просто са поредните спекулации?

Ройс не се контузва така от нищото и не е толкова чуплив, просто последния път бе брутално фаулиран и нямаше как да се избегне сериозна контузия. Колкото до Стъридж, в Бостън специалисти се занимават с неговия проблем в бедрото и са му обещали, че ще предотвратят нова контузия на същото място. Да се надяваме да изкара един цял сезон без контузии, а за Ройс можем само да се молим да дойде при нас.

Потребителски аватар
IvanAtanasov
Контакти:

Мнениеот IvanAtanasov » 12 юли 2015 20:02

вече и официално

Raheem Sterling is set to join Manchester City from Liverpool after a £49 million deal was agreed by the two clubs.

delboy
Контакти:

Мнениеот delboy » 12 юли 2015 20:30

IvanAtanasov написа:вече и официално

Raheem Sterling is set to join Manchester City from Liverpool after a £49 million deal was agreed by the two clubs.

Свърши се.. данп разумно похарчим парите.
Вече усещам как цигането се "разболява" дни преди гостуването им на Анфийлд.

Върни се в “Ливърпул”