Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Gil-galad
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Gil-galad » 22 авг 2011 00:56

Слухове, че Акуилани преминава в Милан под наем, а през Юни 2012 ще имат възможност да се възползват от опцията за закупуване на стойност 5(!!!!!) милиона паунда, като Акуилани ще получи компенсация от 875 000 паунда от Ливърпул :shock: :shock: :shock:

А и освен това свързват Ливърпул със Себастиан Коатес отново :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
El Pistolero
Контакти:

Мнениеот El Pistolero » 22 авг 2011 01:16

Liverpool forever_95 написа:styopa, то ясно, че ще продължават да плюят. Далеч съм от мисълта, че ще спрат дотук. Ако ще да размажем Болтън с 4-0, но ако Керъл играе и не вкара пак ще има недоволни.
Не мога да си обясня толкова ли са зле някои хора, че не могат да проумеят, че и да хленчат файда няма. Като ни обясняват на мен и теб, защото май само аз и ти сме зад КРАЛЯ, че тоз става, онзи не, еди си кой е боклук и т.н., ще променят ли с нещо Ливърпул, ще уволнят ли Далглиш, к'во ще направят. Това хленчене е от началото на летния трансферен прозорец до сега и само ни пилят нервите.
И на мен някои работи не ми харесват, но не можем да променим нищо, можем само да сме зад отбора и да го подкрепяме, вместо да го плюем във всеки един момент.
Нямам какво повече да кажа. Просто се усетете и спрете. Ние нищо не можем да променим.

Не се притеснявай не сте само двамата дето подкрепяте Далглиш :) Това е БРИТАНСКИ отбор,а вие искате тука разни матки,патки,салатки и пр.То няма лошо даже аз си мисля че ядрото на Ливърпул да е изградено от британци и да има играчи като Суарез,Торес които да допринасят допълнителна класа на отбора.Ама вие постоянно хленчите и се оплаквате при положение сме били Арсенал.Аз все си мисля,че Анди Керъл ще се вписва в схемата на отбора просто трябва да се поработи малко с него и да се смени тактиката на отбора когато той е на терена-да се спрат тия центрирания или поне да намалеят с 50%.Просто в отбора трябва да има баланс между чужденци и британци.И тоя john barnes да спре да хленчи,че всеки негов коментар е едно непрекъснато реване,заяждане и повтаряне на едно и също.Нека да мине поне половината първенсто,да видим на кое място сме и тогава да коментираме! 8-)
Don`t feed the troll.

Потребителски аватар
JalkiSte
Контакти:

Мнениеот JalkiSte » 22 авг 2011 01:18

Liverpool forever_95 написа:styopa, то ясно, че ще продължават да плюят. Далеч съм от мисълта, че ще спрат дотук. Ако ще да размажем Болтън с 4-0, но ако Керъл играе и не вкара пак ще има недоволни.
Не мога да си обясня толкова ли са зле някои хора, че не могат да проумеят, че и да хленчат файда няма. Като ни обясняват на мен и теб, защото май само аз и ти сме зад КРАЛЯ, че тоз става, онзи не, еди си кой е боклук и т.н., ще променят ли с нещо Ливърпул, ще уволнят ли Далглиш, к'во ще направят. Това хленчене е от началото на летния трансферен прозорец до сега и само ни пилят нервите.
И на мен някои работи не ми харесват, но не можем да променим нищо, можем само да сме зад отбора и да го подкрепяме, вместо да го плюем във всеки един момент.
Нямам какво повече да кажа. Просто се усетете и спрете. Ние нищо не можем да променим.

Не сте само вие зад Краля.Просто на хората емоциите им идват в повече, защото обичат отбора и това е нормално.Ти сигурен ли си, че няма да започнеш да плюеш след следващия път, когато играем слабо? Да не ти припомням какви ги говореше след мача със Съндърланд, какво дърво бил Керъл, как Чарли Адам не ставал за нищо ( :roll: ) и т.н.Никой не може да ме убеди, че харесва сегашния стил на игра - изсипани топки към Керъл без никаква идея за задържане на топката в средата на терена, продължителни разигравания, импровизация и скорост (общо взето всичко, което внесе Суарез).Разбирам ви, че стоите зад Краля, аз също му вярвам, но все още отборът не изглежда така, както аз, а предполагам и вие, искаме да го гледаме.Знам, че трябва време и не мисля, че играчите, които купихме са слаби (определено не струват толкова пари, но не са и слаби).Надявам се, че като Суарез започне да играе редовно титуляр и Джерард се завърне нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.А дотогава - по-спокойно и не се дърлете :lol:
Стоян Балтов - доблестен мъж, страхотен човек, безценен приятел.Почивай в мир, Тека!

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 авг 2011 01:22

El Pistolero написа:

Не се притеснявай не сте само двамата дето подкрепяте Далглиш :) Това е БРИТАНСКИ отбор,а вие искате тука разни матки,патки,салатки и пр.То няма лошо даже аз си мисля че ядрото на Ливърпул да е изградено от британци и да има играчи като Суарез,Торес които да допринасят допълнителна класа на отбора.Ама вие постоянно хленчите и се оплаквате при положение сме били Арсенал.Аз все си мисля,че Анди Керъл ще се вписва в схемата на отбора просто трябва да се поработи малко с него и да се смени тактиката на отбора когато той е на терена-да се спрат тия центрирания или поне да намалеят с 50%.Просто в отбора трябва да има баланс между чужденци и британци.И тоя john barnes да спре да хленчи,че всеки негов коментар е едно непрекъснато реване,заяждане и повтаряне на едно и също.Нека да мине поне половината първенсто,да видим на кое място сме и тогава да коментираме! 8-)

ами тоя джон барнс като е гледал Ливърпул,ти момче или не си бил роден или си ходил прав под масата...айде пак ще си говорим по нова година,кой крив и кой прав! ето заявявам го тука пред всички във форума,че спирам да коментирам след мачовете и само ще се смея и ще ви чета коментарите...а по средата на сезона-пак ще си говорим.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

john barnes

Мнениеот john barnes » 22 авг 2011 01:26

Gil-galad написа:Слухове, че Акуилани преминава в Милан под наем, а през Юни 2012 ще имат възможност да се възползват от опцията за закупуване на стойност 5(!!!!!) милиона паунда, като Акуилани ще получи компенсация от 875 000 паунда от Ливърпул :shock: :shock: :shock:

отново се проявихме като отлични търговци...когато ние купуваме-цените са до небето,когато ние продаваме-цените са на промоция. със тия пари,и то чак догодина-какъв играч ще вземем,сигурно некой от лига 1...ние такива ги обичаме.
Имало едно време един Манчестър Юнайтед, който играел с малък успех в Англия и абсолютно никакъв в Европа. Далеч от надмощието си днес в Премиър Лийг и отсъстващ от големите международни сцени, той се люшкал между анонимността и посредствеността.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 22 авг 2011 01:33

john barnes написа:
Gil-galad написа:Слухове, че Акуилани преминава в Милан под наем, а през Юни 2012 ще имат възможност да се възползват от опцията за закупуване на стойност 5(!!!!!) милиона паунда, като Акуилани ще получи компенсация от 875 000 паунда от Ливърпул :shock: :shock: :shock:

отново се проявихме като отлични търговци...когато ние купуваме-цените са до небето,когато ние продаваме-цените са на промоция. със тия пари,и то чак догодина-какъв играч ще вземем,сигурно некой от лига 1...ние такива ги обичаме.

Това може да не е истина....няма нищо официално още така, че ще трябва да изчакаме да видим каква ще е истината :)

И между другото се очаква следващата седмица да привлечем централен защитник, било то Дан, Кейхил или Шоукрос (въпреки новите спекулации за Коатес, той е малко вероятен вариант)...а събота играем с Болтън :)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

ciao
Контакти:

Мнениеот ciao » 22 авг 2011 02:07

john barnes написа:отново се проявихме като отлични търговци...когато ние купуваме-цените са до небето,когато ние продаваме-цените са на промоция. със тия пари,и то чак догодина-какъв играч ще вземем,сигурно некой от лига 1...ние такива ги обичаме.

и кой го доведе тоя жабар? рафъ кълъфа. още една невероятна негова сделка. по-добре да имаме някой от лига1 в състава, дето иска да играе за отбора, отколкото тоя, дето цяло лято разправя колко му се играело в италия и още има хора дето не могат да проумеят защо го продаваме. е как нема да го продадем като не спря да мрънка за скъпата му жабария. иначе той щото е мега класен няма кой да извади 10 милиона за него. всички го виждат какъв е мега гига класен само ние будалите сме слепи. иначе никой не смее да извади 10 милиона евро. да хваща пътя и дим да го няма. имаме предостатъчно хора в полузащита, този определено няма да липсва.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 22 авг 2011 06:40

Какво вече и меннието ли не можем да си изкажем? Нали за това е направен този форум... Да се обсъжда играта на отбора... На един му харесва, на друг не и това е. Не може всички да сме на едно мнение...
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Liverpool forever_95
Контакти:

Мнениеот Liverpool forever_95 » 22 авг 2011 10:05

Alonso_Massa написа:

Какво вече и меннието ли не можем да си изкажем? Нали за това е направен този форум... Да се обсъжда играта на отбора... На един му харесва, на друг не и това е. Не може всички да сме на едно мнение...

Абе вижте кво съм писал, вие май не ми изчитате мнението докрай. :lol:
И на мен някои работи не ми харесват в отбора, но няма никакъв смисъл от постоянно хленчене и даване на акъл кой трябва да вземем, какво трябва да направим и т.н. И това го слушам вече 3 месеца и ми писва. Като знаете много обадете се на КРАЛЯ и му го кажете т'ва, вместо да ни пилите нервите на нас хората от форума или отивайте на кормилото на Ливърпул.

JalkiSte написа:

Не сте само вие зад Краля.Просто на хората емоциите им идват в повече, защото обичат отбора и това е нормално.Ти сигурен ли си, че няма да започнеш да плюеш след следващия път, когато играем слабо? Да не ти припомням какви ги говореше след мача със Съндърланд, какво дърво бил Керъл, как Чарли Адам не ставал за нищо ( :roll: ) и т.н.Никой не може да ме убеди, че харесва сегашния стил на игра - изсипани топки към Керъл без никаква идея за задържане на топката в средата на терена, продължителни разигравания, импровизация и скорост (общо взето всичко, което внесе Суарез).Разбирам ви, че стоите зад Краля, аз също му вярвам, но все още отборът не изглежда така, както аз, а предполагам и вие, искаме да го гледаме.Знам, че трябва време и не мисля, че играчите, които купихме са слаби (определено не струват толкова пари, но не са и слаби).Надявам се, че като Суарез започне да играе редовно титуляр и Джерард се завърне нещата ще изглеждат по съвсем различен начин.А дотогава - по-спокойно и не се дърлете :lol:

Нормално е в изблик на нерви човек да каже нещо, за което после да съжалява. Но да си чел 3 месеца подред мои коментари само с хленчене, упорстване, недоволстване и т.н.? Да съм почнал да изброявам следните неща: ама трябваше да вземем Мата вместо Даунинг, Агуеро, еее, трябва ни спешно Азар, ама с тея пустите Британци до никъде няма да стигнем.
Просто си мълча, обичам си отбора, подкрепям го винаги, и това е. Имам надеждата, че Краля ще направи нещо с тези играчи, които е взел ;)

styopa
Контакти:

Мнениеот styopa » 22 авг 2011 10:45

KENNY DALGLISH TRACKS £10M KEVIN DOYLE
Този са големи фантазьори,но все пак...

Иначе Киргиакос е бил пред трансфер във Волфсбург.
Последна промяна от styopa на 22 авг 2011 11:31, променено общо 1 път.

Върни се в “Ливърпул”