Вълк кога ще напишеш нещо положително ?!
Ливърпул ще мъти водата на Юве и Интер за Йоветич
Дали е вярно ?!
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Селекцията в Ливърпул
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
- slash1912
- Контакти:
Не само Касияс-Чех и Валдес също смениха отборите си.На тези вратари Миньолчо може да им лъска калеврите и да им маже ръкавиците само.
[rimg]https://media.giphy.com/media/TGLJSYDmVQAqZsVPYN/giphy-downsized.gif[/rimg]
pzahariev написа:Въпреки голямата трансферна сума аз аплодирам привличането на Бентеке. Да наистина звучат потресаващо 32.5 м. паунда, но последните няколко години се наляха сумати пари във футбола и такива суми не са това, което бяха преди 5 години. Бентеке е уникален футболист и ще си заслужи парите, убеден съм!
Вярно е че цените на по-добрите играчи се вдигнаха значително и то основно заради Английските отбори но просто не съм голям оптимист за Бентеке(дано да греша). Преди известно време не беше проблем да се вземе добър играч за 15-20 млн че и по-малко от Португалия,Холандия,Франция и Испания.Сега обаче всички се изхитриха и започнаха да слагат огромни клаузи на почти всеки свой играч(само за пример този нашия в Спортинг също е с някаква дебела клауза). Поне аз смятам че Лаказет е по-качествен, също е млад, повече ще пасне на стила ни на игра, би струвал горе-долу същите пари а според медиите може би и по-малко, с по-доказани голмайсторски умения.Единствения бонус който мога да изтъкна за Бентеке е че познава ВЛ(то и Балотели я познаваше ама.... а са сходни като физика и стил на игра). Както и да е надявам се песимизма ми за Бентеке да се окаже неоснователен а и мисля че тази година в нападение ще изглеждаме по-добре.Фирмино дори и да има някакви проблеми ще има принос да сме по-остри, надявам се Ингс и Ориги да са поне с една идея по-добре от Борини и Ламбърт(то трудно може да са по-зле), Стъридж да се отърве от травмите, Милнър е опитен и полезен футболист а и все още има надежди за Ковачич(Интер не спират с входящите трансфери а и слуховете свързани с тях са предимно за пристигащи).По-притеснителното е защитата и играта на халфовата линия когато трябва да се отбраняваме.В защита промени няма да има освен на десния бек, което не вярвам да е чак толкова решаващо.За 3 сезона с шушумигата си имаме константни 50 гола допуснати което е ужасно много.Надявам се някой от екипа които му назначиха да успее да подобри играта на отбора в дефанзивен план защото ако чакаме на Роджърс освен да започнем да допускаме по 60 ясно че няма какво друго да се очаква(човека го доказа)
Ето го и официално вече

Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
iliev72 написа:Вълк кога ще напишеш нещо положително ?!
Ливърпул ще мъти водата на Юве и Интер за Йоветич
Дали е вярно ?!
Когато тоя отбор започне да се движи в правилна посока. Милнър и Фирмино са много добри трансфери, но да изпускаме такива играчи като Чех, Валдес и Касияс е умопомрачително тъпо. Ако янките не знаят пика им на тея хора на вратата е около и далеч след 30 не на 22-3-4 като на другите.
chakalat написа:Вярно е че цените на по-добрите играчи се вдигнаха значително и то основно заради Английските отбори но просто не съм голям оптимист за Бентеке(дано да греша). Преди известно време не беше проблем да се вземе добър играч за 15-20 млн че и по-малко от Португалия,Холандия,Франция и Испания.Сега обаче всички се изхитриха и започнаха да слагат огромни клаузи на почти всеки свой играч(само за пример този нашия в Спортинг също е с някаква дебела клауза). Поне аз смятам че Лаказет е по-качествен, също е млад, повече ще пасне на стила ни на игра, би струвал горе-долу същите пари а според медиите може би и по-малко, с по-доказани голмайсторски умения.Единствения бонус който мога да изтъкна за Бентеке е че познава ВЛ(то и Балотели я познаваше ама.... а са сходни като физика и стил на игра). Както и да е надявам се песимизма ми за Бентеке да се окаже неоснователен а и мисля че тази година в нападение ще изглеждаме по-добре.Фирмино дори и да има някакви проблеми ще има принос да сме по-остри, надявам се Ингс и Ориги да са поне с една идея по-добре от Борини и Ламбърт(то трудно може да са по-зле), Стъридж да се отърве от травмите, Милнър е опитен и полезен футболист а и все още има надежди за Ковачич(Интер не спират с входящите трансфери а и слуховете свързани с тях са предимно за пристигащи).По-притеснителното е защитата и играта на халфовата линия когато трябва да се отбраняваме.В защита промени няма да има освен на десния бек, което не вярвам да е чак толкова решаващо.За 3 сезона с шушумигата си имаме константни 50 гола допуснати което е ужасно много.Надявам се някой от екипа които му назначиха да успее да подобри играта на отбора в дефанзивен план защото ако чакаме на Роджърс освен да започнем да допускаме по 60 ясно че няма какво друго да се очаква(човека го доказа)
И на мен ми харесва Лаказет, но съдейки по липсата на каквато и да е информация свързваща го с нас, не мисля, че ще го вземем. Като начин на игра би ни паснал перфектно, дори повече от Бентеке, но трансферите не ги правим ние. Съгласен съм и с нуждата от промени в халфовата линия и по-конкретно на поста дефанзивен халф. Наистина Роджърс за 3 години не взе нито един чист такъв играч, което е повече от разочароващо и странно имайки предвид контузиите на Лукас и липсата на каквато и да е алтернатива. Факт е, че в мачовете когато Лукас игра, ние изглеждахме много по-стабилни в защита, но е и факт, че при малко повече изиграни поредни мачове той се контузва. Видно е, че тялото му не издържа на тези натоварвания. Дори Джан, който на теория изглежда перфектния дефанзивен халф игра навсякъде, но не и там. Към атакуващия стил на Роджърс имам пристрастие, харесва ми, но за 3 години не се научи, че титли и купи се печелят не само с атака, пренебрегна отвсякъде дефанзивната част от играта и затова за 3 години не спечелихме нищо. Дано най-накрая пробва Джан пред защитата или да купи изявен такъв играч.
LOREM IPSUM
wolf написа:Ние нали се снабдихме с величието Адам Богдан, за какво ни е Касияс? Уникален трансферен комитет имаме.Ръководството на Порто предприе изненадващ ход на трансферния пазар и пусна оферта за вратаря на Реал Мадрид Икер Касияс. До това разкритие стигна националната телевизия на Испания TVE.
Касияс е в много слаба форма, а и с разклатено самочувствие.Вратарят с главно " В " е ЧЕХ, но пък той искаше да остане в Лондон.Все пак си мисля, че Чукоткъ щяха да предпочетат да го продадат на нас, пред това да го продадат на Арсенал.Валдес е другият, който можехме да вземем и щеше да е прекрасен избор за вратата ни...Бе, в крайна сметка всички се обединяваме около идеята, че заради нашия шаран изтървахме точки като за 1-2 места нагоре
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]
daduradam написа:wolf написа:Ние нали се снабдихме с величието Адам Богдан, за какво ни е Касияс? Уникален трансферен комитет имаме.Ръководството на Порто предприе изненадващ ход на трансферния пазар и пусна оферта за вратаря на Реал Мадрид Икер Касияс. До това разкритие стигна националната телевизия на Испания TVE.
Касияс е в много слаба форма, а и с разклатено самочувствие.Вратарят с главно " В " е ЧЕХ, но пък той искаше да остане в Лондон.Все пак си мисля, че Чукоткъ щяха да предпочетат да го продадат на нас, пред това да го продадат на Арсенал.Валдес е другият, който можехме да вземем и щеше да е прекрасен избор за вратата ни...Бе, в крайна сметка всички се обединяваме около идеята, че заради нашия шаран изтървахме точки като за 1-2 места нагоре
Слабата форма е едно, слабата психика и перманентно липсваща класа - нещо съвсем друго.
- Alonso_Massa
- Контакти:
Абе Касияс си е класа и дори да не е във форма пак би изкарал поне приличен сезон и да ни осигури 4-5 точки повече.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]
-
suareshampion
Чех отиде в Арсенал за да играе титуляр. Брендън обаче яко го е напекло слънцето и незнайно защо се е влюбил в нашия шаран Миньоле.Докато е влюбен в него е абсурдно да обещае титулярно място на който и да е друг вратар .За това и не предлага оферта на подобни имена ,които споменавате .За това взе и непретенциозния унгарец.
Друг е въпроса ,че дори и да беше получил оферта от Ливърпул ,Чех пак щеше да предпочете Арсенал от Лондон.
Наистина 32 милиона са много за Бентеке ,но мен лично не ми дреме . Не ги давам аз кинтите и изобщо не ми пука . Да дават там свидливите янки мангизите и да взимаме КЛАСНИ играчи .Не ги съжалявайте изобщо . Щом са станали шефове на гранд ,те трябва да изваждат . И да се съобразяват със силната конкуренция .
Да не би Рахим да струва 50 млн ? Не .Но най вероятно ще го платят чаршафите .
.Нищо друго не трябва да ни интересува нас феновете ,освен КЛАСА в Ливърпул ! А за мен Бентеке е класа .
Друг е въпроса ,че дори и да беше получил оферта от Ливърпул ,Чех пак щеше да предпочете Арсенал от Лондон.
Наистина 32 милиона са много за Бентеке ,но мен лично не ми дреме . Не ги давам аз кинтите и изобщо не ми пука . Да дават там свидливите янки мангизите и да взимаме КЛАСНИ играчи .Не ги съжалявайте изобщо . Щом са станали шефове на гранд ,те трябва да изваждат . И да се съобразяват със силната конкуренция .
Да не би Рахим да струва 50 млн ? Не .Но най вероятно ще го платят чаршафите .
.Нищо друго не трябва да ни интересува нас феновете ,освен КЛАСА в Ливърпул ! А за мен Бентеке е класа .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.