Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 03 юли 2015 22:49

Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 03 юли 2015 23:03

Според мен ,Бентеке ще дойде веднага ,след като се отървем от Балотели . Трудно ще е ,защото почти няма оферти за него .Да не говорим ,че от клуба най вероятно ще искат да му вземат близка цена до 16 млн . Мисля ,че никой няма да даде толкова мангизи към тоя момент . И най добрия ход ,ще е да го дадем под наем и да се надяваме да направи силен сезон .След това ще му вземем без проблем 16 млн .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 04 юли 2015 01:24

sokolche1 написа:Съгласен съм с повечето неща казани от теб, но не може да отречеш, че взехте и доста талаш......мое мнение.Направи равносметка-Джерард,Стърлинг ги няма, а на тяхно място-Милнър, Фирмино.Лично мнение, колкото и да си кривите душите Стърлинг е страшно талантлив и качествен футболист/Айб може да му носи шортите/ и ако си тръгне ще загубите тая бързина и острота в атака от която всеки се страхуваше.

Стърлинг .. поне мое лично мнение е че е силно надценен.Все още е в категорията млад талант, има прекалено много неща които трябва да подобри в играта си.Лично аз харесвам Айб повече, не пропускай факта и че Айб не е играл толкова колкото Стърлинг.Айб е далеч по-полезен в дефанзивен план и по-силен физически.Стърлинг не е Суарез, не спада в категорията "незаменими".Джерард последния сезон му се усещаха годините и липсата му ще се усети по-скоро в съблекалнята отколкото на терена.За Фирмино не знам, ще видим.Има големи очаквания от него, млад е има талант въпроса е дали ще свикне с футбола в Англия и дали тиквеник като мениджъра ни ще му намери точното място.Всичко зависи от оставащите трансфери, ако успеем да вземем Ковачич и Лаказет/ Бентеке като резервен вариант спокойно може да се каже че отбора с който ще започнем сезона е по-качествен от този с който започнахме миналия.Това все пак не е гаранция за успех, аз поне не вярвам че може да имаме дори частично успешен сезон с Роджърс начело.Човека е посредствен мениджър и го доказа по всички възможни начини които ми е писнало да изброявам.За мен проблема не е в футболистите и качеството им а в мениджъра.Още след края на сезона казах че трансфер номер едно трябва да ни е Роджърс -вън а след смехориите с екипа му и някакви доста забавни назначения и това че го оставиха няма как да вярвам в нещо по-добро.Дори и Барса да ни дадат всичките си футболисти Роджърс доста вероятно ще пусне Меси централен защитник, Неймар бек а Иниеста ще гледа уелския Шави (неприятно ми е дори името да спомена на тоя)от скамейката и тнт в стремежа си да завърши там където му е максимума - 5-7 място....

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 04 юли 2015 02:09

Е, Бентеке си е супер играч, кво имате против него :?

отделно, че тепърва ще става още по - добър...

П.П. Кефи ме физиономията му, грозниците като него винаги са много нахъсани и злобни, като Коста е :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 04 юли 2015 03:23

Шкъртел(и малко за Алберто)
Martin Skrtel will sign a new three-year contract after returning to pre-season training at Melwood on Monday. [Echo]

Deportivo La Coruna are showing interest in Luis Alberto and Martin Skrtel has agreed a new three-year deal [Guardian]

Балотели
Steve McClaren has played down reports linking Liverpool striker Mario Balotelli, 24, with a move to the Tyneside club. [Star] #NUFC #LFC

Борини
Lazio have competition in the race to sign Fabio Borini from #LFC after West Ham joined the chase for the Italian's signature. (Tuttosport)

Ковачич
Fabrizio Romano ‏@FabrizioRomano 9h9 hours ago

Roberto Mancini: "We trust in Mateo Kovacic. He's a fantastic player, we rely on him" #Inter #transfers

Манкийо
Marca: #Liverpool have to make a decision on #Manquillo before July 15t, an announcement would be made at the same time.

Liverpool are set to cancel the contract of Spanish youngster Javier Manquillo following the signing of Nathaniel Clyne. (Paul Joyce)

Стърлинг
City were given the green light to spend heavily on Sterling and other targets after Uefa removed its restrictions on transfers - The Times

Manchester City will be in a stronger position to raise their bid closer to Liverpool’s asking price of £50 million [Gary Jacob]

Още едно младо бразилче
paul joyce ‏@pjoyceexpress 3h3 hours ago

Liverpool are trying to sign Brazilian teenager Allan Rodrigues de Souza in a £500,000 deal. Midfielder plays for SC Internacional

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 3h3 hours ago

Liverpool hoping to sign Allan Rodrigues de Souza, an 18 year old midfielder, for £500,000 from Brazilian club Internacional.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 04 юли 2015 04:55

Мда, като разхлабиха ФФП и шитито веднага ще изкарат кинтите за Стърлинг.Пу да му го туря на ПлатиМи
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 юли 2015 10:13

Вие докога ще вярвате на лондонски парцали като The Times ?!Няма никакво разхлабване само правилата леко са променени.Който иска да харчи трябва да направи бизнесплан(само не ми е ясно при тези цени на играчи как се прави такъв) и този бизнесплан да бъде одобрен от УЕФА и чак тогава може да харчиш.Поне аз го виждам това да се случи не по-рано от зимата , но реалната прогноза за тези планове е другото лято.Не заради клубовете ,а заради бързината на УЕФА.А мълчанието на Сити говори само по себе си , че едва ли ще има следващата оферта за Рахийм.Ако толкова държаха да вземат точно Стърлинг вече да са сложили оферта от 50 млн.Мислете малко с това на раменете , а не ги ползвайте само за да слагате шапка или/и очила.И между другото Бака не трябваше ли вече да е представен официално от Милан , но май нещо се бавят като с Дж.Мартинез.Да не гризнат отново дръвцето ?!
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

sunscres92
Контакти:

Мнениеот sunscres92 » 04 юли 2015 10:25

Бака вече мина в Милан официално. Иначе ФФП наистина е разхлабен, и точно това лято Сити, а и не само те могат да харчат едни доста солидни суми.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 04 юли 2015 11:06

sunscres92 написа:Бака вече мина в Милан официално. Иначе ФФП наистина е разхлабен, и точно това лято Сити, а и не само те могат да харчат едни доста солидни суми.

Ти видя ли снимка на Бака с фанелката на Милан.Минал е успешно прегледите и до там.Вземете прочетете тези правила за ФФП и после говорете , че може да харчат пари.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 04 юли 2015 12:21

Илиев, излагаш се, братле. Трудно е сам срещу всички, ама не си смучи глупости от пръстите. Бака Е в Милан - факт, приеми го. Потвърдено от трите страни. А най-достоверният журналист относно Ливърпул - Тони Барет, работи в Таймс.

Върни се в “Ливърпул”