Gil-galad написа:]
Шакири го взеха за 18 милиона....а сега са приели оферта на Стоук от 17 милиона евро за него и се чака само решението на играча

Идеята ми е че да вземем Ковачич не е научна фантастика.Интер правят генерални промени в отбора си(нормално с оглед мястото където завършиха) и освен да привличат ще трябва и да продават.Дори и да продадат Шакири мисля че ще вземат Едер и може би Йоветич което ще им коства 25-30 млн а промените във ФФП са все още са доста мъгливи.Трансфера е напълно постижим но нашите ще трябва да побързат защото взе да се чува за интерес от други отбори.Нали знаеш надеждата умира последна, аз много се надявам на този трансфер това ще означава че игровото време на Алън ще се сведе до минимум и ще имаме халфова линия която да изглежда доста по-прилично.Ако и приказките че Джан ще бъде върнат в халфовата линия се окажат верни поне може да имаме очаквания в близко бъдеще отбора да заиграе силно.Сега това е доста трудно, реално 20-на трансфера, повечето млади и неопитни ясно е че трудно може да се борят за нещо бог знае какво.Но поне ще има надежда че след 2-3 години ще може да се надяваме на нещо защото с Алън, Борини и тнт се разбра че няма как да очакваме нищо.