Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

chakalat
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот chakalat » 30 юни 2015 20:48

Прави ми впечатление че Интер нямат спирачки с трансферите.Сега чета че се пробват за Йоветич, рано или късно ще трябва и да продадат някого.Струва ми се че е въпрос на време да вземем Ковачич ако са верни слуховете за наш интерес към него.

Потребителски аватар
pzahariev
Контакти:

Мнениеот pzahariev » 30 юни 2015 21:38

chakalat написа:Прави ми впечатление че Интер нямат спирачки с трансферите.Сега чета че се пробват за Йоветич, рано или късно ще трябва и да продадат някого.Струва ми се че е въпрос на време да вземем Ковачич ако са верни слуховете за наш интерес към него.

Новият им собственик яко налива пари и според мен Манчини осъзнава колко качествен футболист е Ковачич и няма да го пусне. Все пак си тая надежди да го вземем, ще направим най-добрата халфова линия във висшата лига.
LOREM IPSUM

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 30 юни 2015 21:59

chakalat написа:Прави ми впечатление че Интер нямат спирачки с трансферите.Сега чета че се пробват за Йоветич, рано или късно ще трябва и да продадат някого.Струва ми се че е въпрос на време да вземем Ковачич ако са верни слуховете за наш интерес към него.

Зак'во да го продават, ПлатиМи клекна за ФФП, ся пак ще започне наливането на пари от шейхове и азиатци :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 30 юни 2015 22:47

Някои хора така и не се научиха да четат.Няма да има наливане на пари.Интер ще трябва да продават този трансферен прозорец.ФФП си остава.
Като искаш да наливаш пари трябва бизнесплан който да бъде одобрен от УЕФА.Засега няма такива и едва ли ще има скоро.И все пак не забравяйте , че не е решено окончателно и може да не стане.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

kileto
Контакти:

Мнениеот kileto » 30 юни 2015 23:45

iliev72 написа:Някои хора така и не се научиха да четат.Няма да има наливане на пари.Интер ще трябва да продават този трансферен прозорец.ФФП си остава.
Като искаш да наливаш пари трябва бизнесплан който да бъде одобрен от УЕФА.Засега няма такива и едва ли ще има скоро.И все пак не забравяйте , че не е решено окончателно и може да не стане.
Малко разпуснаха ФФП така ,че могат(могът)да пазарят без да продават.Помни ми думата това момче няма да акостира при нас ;)

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юли 2015 00:41

Не е точно така....засега взеха само Кондогбиа за 40 милиона евро....искаха Имбула, а Марсилия им искаха 20 милиона и те уж щяха да плащат ама после рязко смениха на наем за една година и задължителна опция от 18 милиона другото лято и докато увъртат Порто сложиха 25 милиона на масата и Имбула отива там и пред тях опциите остават Мело за 5 милиона и последен вариант - нашия Лукас....ще вземат Монтоя ама под наем за 2 години....сега Миранда от Атлетико са договорили мисля за около 15-20 милиона, но пак при 40 милиона ще трябва да продават, тъй като наистина имат санкции от ФФП...вече кой ще продадат е отделен въпрос - днес махнаха Кузманович(вътрешен халф) макар, че само за 3 милиона на Базел, така че това едва ли им оправя баланса по някакъв начин :lol:
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 01 юли 2015 03:43

Лукас
Inter are still interested in Lucas (Tuttosport) But any deal for Kovacic would be seperate

Ламбърт
West Brom are interested in signing Rickie Lambert. [Echo]

Rickie Lambert accepts he will have to leave as West Brom step up their interest in him. QPR and Bournemouth are also interested. [Mirror]

Милнър
The pace has been set on Merseyside, though for all the wheeling and dealing the hard work is still to come. (Paul Joyce) #lfc

Milner's free transfer arrival from Manchester City follows months and months of behind the scenes work. (Paul Joyce) #lfc

Бентеке
There is a confidence at the club that a deal will eventually be struck for Christian Benteke. #lfc (Paul Joyce)

Liverpool probably already have given Villa the pick of fringe players such as Borini, Enrique, Lambert and Balotelli.(Paul Joyce) #lfc

"Christian Benteke remains unhappy with the way Spurs acted when they tried to buy him 2 years ago & his preference is a move to Liverpool."

Юношката от барса
Liverpool expect to conclude the deal for Bobby Adekanye next week and will pay compensation. #lfc (Paul Joyce)

Коатес
Sebastian Coates is set to make his move to Sunderland permanent. #lfc (Andy Hunter)

Клайн
#LFC set to announced Nathaniel Clyne as their 6th summer signing tomorrow. He has undergone a medical & agreed terms. #lfc (Andy Hunter)

Балотели
BREAKING: Monaco want Balotelli. Ongoing talks. #LFC

Ковачич
Tuttosport: #FCBayern have made contacts with Inter Milan regarding Mateo Kovacic, who has also been linked with Liverpool. #LFC
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 01 юли 2015 03:53

Gil-galad написа:Не е точно така....засега взеха само Кондогбиа за 40 милиона евро....искаха Имбула, а Марсилия им искаха 20 милиона и те уж щяха да плащат ама после рязко смениха на наем за една година и задължителна опция от 18 милиона другото лято и докато увъртат Порто сложиха 25 милиона на масата и Имбула отива там и пред тях опциите остават Мело за 5 милиона и последен вариант - нашия Лукас....ще вземат Монтоя ама под наем за 2 години....сега Миранда от Атлетико са договорили мисля за около 15-20 милиона, но пак при 40 милиона ще трябва да продават, тъй като наистина имат санкции от ФФП...вече кой ще продадат е отделен въпрос - днес махнаха Кузманович(вътрешен халф) макар, че само за 3 милиона на Базел, така че това едва ли им оправя баланса по някакъв начин :lol:

Забравяш Шакири -18 млн.Беше под наем пролетта с опция за задължително купуване.Същото важи за Сантон от Нюкасъл макар и там сумата да е 3-4 милиона.Отдлено ако не се лъжа взеха някакъв Колумбииски защитник от Испания(имам спомен че мернах нещо но не помня имена и отбори) за 5-6 млн.Като прибавиш парите за Миранда и Монтоя(макар и по-дребни суми от наеми), 30-те млн за Кондогбия то сумата която са похарчили до момента си става сериозна - около 60-на млн.Според медиите са близо до сделка за Едер от Самп като и това няма да е евтино, споменават се още много входящи а никакви изходящи при тях освен Ковачич - Чичарито.Йоветич,Куадрадо дори Лукас и Борини и още няколко като някой от тези слухове гаранция ще стане реалност.По груби сметки разходите им ще отидат към 100-на млн, трудно е да се каже колко ще са по-малко или повече свързват ги с дузина футболисти а слухове за изходящи почти лиспват.
Според мен Ковачич е само въпрос на време и ще остане нападател а там нещата забиха яко.В общи линии май Бентеке остана единствен вариант за момента, Вила не искат да свалят цената а със сигурност не трябва да им даваме 32,5 млн паунда.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 01 юли 2015 10:20

Байерн и Ювентус вече с интерес към Ковачич... Е вече става трудно да го вземем... А пък като гледам вече не го свързват с нас.. Жалко... Беше ме яд като изпуснахме Ериксен преди няколко години, сега ще ме е яд за Ковачич, тъй като съм сигурен че ще блести.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 01 юли 2015 11:26

Жалко за Тиаго ,снощи не можаха да пробият тия затворени шведи. Но той игра перфектно ,надявам се Брендън да го е гледал . Илори трябва да играе в Ливърпул и да затваря усти на нашите малоумни фенчета ,които отдавна го отписаха от футбола и го обявяваха за най лошия трансфер на Брендън (и то без да му гледат нито един мач ?! :lol: :)...няма такива като вас ,признавам ви :lol: .... а той може да излезе един от най добрите трансфери..
Наблюдавах внимателно и левия бек на шведите -Аугустинсон.Добре е момчето . Швеция игра затворено и малкия нямаше много възможности да се включва ,но отзад е железен . Много добре в дефанзивен план . Много концентриран ,повратлив,хитър,следи всяка топка ,заставането му е много правилно ,бие за първа топка и е много труден за минаване един на един ,почти невъзможно .Паса му също е добър . Аз съм за тоя трансфер .Още повече ,че и сумата е само 2 млн . Добре е дошъл .Морено доста ще се поизпоти за титулярното място..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Върни се в “Ливърпул”