chakalat написа:PSvilenov написа:Прав си, да . Освен Стъридж реално нямаме доказан нападател в момента, но затова и написах че няма никакви предпоставки за напускане на който и да е било. Да се трупат футболисти в отбора и да се използват за излишни плащания на заплати без да играят е трагично и смятам,че ако ще мислим за Бака, Бентеке или който набележим в бъдеще първо трябва да си разчитам недоразуменията в атака от последните 2 сезона.
Реално трансферния прозорец не е започнал а ние имаме 6 попълнения.Това е доста добре защото новите ще си проведат подготовка лятото, няма да се чака последния момент с надеждата да стане някой трансфер и има предостатъчно време да се продадат излишните.Агентите им имат цяло лято да им търсят отбори като знаят че трябва да го правят.Това е добре и за напускащите, знаят че ще напуснат имат достатъчно време да изберат най-доброто за тях.Би било глупаво от страна например на Борини да не си търси нов отбор, ясно е че този сезон няма да се разчита на него, няма да е в негов плюс да не играе още една цяла година което е валидно и за доста други футболисти.Със сигурност футболисти като Ламбърт и Енрике са наясно че нямат място в отбора и имат предостатъчно време да си намерят отбори с изгодни договори.Тепърва предстоят изходящите ни трансфери и мисля че те няма да са никак малко.
ПС : бих почерпил много бири ако прочета новини от сорта " Ливърпул се раздели с Джо Алън","Италианско нападателно дуо от Ливърпул се завърна в Италия"," Ливърпул прекрати наема на млада Испанска надежда"
Така е, това също ме притеснява доста относно бъдещи трансфери . Наясно съм,че ще сме бая активни този сезон , но втори пореден сезон се очертава да купуваме 9-10 футболиста. Реално погледнато ние купуваме нов отбор отново. Ако ще се превръщаме в Левски под ръководството на Роджърс мен няма да ми издържат нервите просто. Наистина Милнер и Фирмино са много надеждни и ще са голям фактор при нас . Да, добри далавери са. Наясно съм че Богдан е взет колкото да има кой да изписват резервен вратар в мачовете ни . Този Гомез ми напомня на Тиаго Илори, който също беше голяма надежда и вече ако не се лъжа 3та година ще кара при нас ,а няма записан официален мач за нас . Интегрирането на толкова много футболисти всеки сезон е изключително трудна задача, дори и най добрите не могат да блестят при такива обстоятелства . Време е да използваме бюджета за надграждане на отбора със скъпи класни футболисти с високи заплати. Не можем да ползваме всички средства за "надежди на футбола" . Иначе на мен също Ковачич и Бака и дори Ияраменди ми звучат добри попълнения, ама ако ги прибавим ставаме с 9 нови футболиста. Това е твърде много . При такива условия най-нормалното което очаквам е да започнем да играем що годе нормален футбол пак януари месец най-рано.
ПС: Младата испанска надежда която спомена за Манкио ли се отнася ? Аз честно казано бих му дал още един шанс, така или иначе наема му е и за тоя сезон