Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 26 юни 2015 12:24

suareshampion написа: Тук се надявам на Дин от ПСЖ.
Ковачич също трябва да се привлече за повече вариативност пред Брендън в халфовата линия ,така ,че аз очаквам още входящи трансфери и много изходящи ..

Няма кой да ти даде Дин от ПСЖ.Тая година сигурно ще се наложи като титуляр вече.Максуел не е вечен...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юни 2015 12:30

Ако недай си боже Рахим си тръгне ,за негов заместник искам Педро или Салах .Харесвам бързи играчи .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 юни 2015 12:36

suareshampion написа:Ако недай си боже Рахим си тръгне ,за негов заместник искам Педро или Салах .Харесвам бързи играчи .

Предпочитам Педро. Имаше слухове, че ще го вземем за само 18 милиона. Дано!!!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Cicero
Контакти:

Мнениеот Cicero » 26 юни 2015 13:31

Забравете го тоя Стърлинг вече! Този неблагодарник се смята за по-голям от Ливърпул!!! 40М + бонуси и един шут в Д-то на пикльото. Клуба го е оценил и му е предложил нов договор, ако се смята за недооценен - да върви да се доказва в Сити. Ако го оставят в клуба, при толкова мръсни номера от негова страна ще е огромен пасив.
visentii написа:Определени дати могат да се оспорват от определени институции, а официални документи могат да се изискват от официални институции...нито форума, нито автора (дори и модератор) са такива...така че, това е поредната тема за "чешане на езици".

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 юни 2015 13:35

Никой нормално мислещ фен на Ливърпул не иска Бентеке особено за 32,5 милиона ПАУНДА, а нашите продължават него да искат... Мамка му Бака струва 21,5 милиона и има къде, къде по-добри показатели и качества и доста по-добре би паснал на стила ни на всичкото отгоре. Какво се занимават с този маймун Бентеке по дяволите? Че и продължават да умуват за трансфера му при положение, че са му сложили цена, която е 3 пъти над това, което всъщност струва... Да действат с Бака докато е време и все още никой не е проявил сериозен интерес, защото човека има къде на по-хубаво да отиде! Пък със спестените пари ще можем да си осигурим още едно попълнение, като се надявам това да е Ковачич! Дано да има някой здраво мислещ в отбора и да им отвори очите на нашите, като им представи пред очите очевидните факти, които очевидно обягват на някои хубавци от ръководството.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 26 юни 2015 14:04

Alonso_Massa написа:Никой нормално мислещ фен на Ливърпул не иска Бентеке особено за 32,5 милиона ПАУНДА, а нашите продължават него да искат... Мамка му Бака струва 21,5 милиона и има къде, къде по-добри показатели и качества и доста по-добре би паснал на стила ни на всичкото отгоре. Какво се занимават с този маймун Бентеке по дяволите? Че и продължават да умуват за трансфера му при положение, че са му сложили цена, която е 3 пъти над това, което всъщност струва... Да действат с Бака докато е време и все още никой не е проявил сериозен интерес, защото човека има къде на по-хубаво да отиде! Пък със спестените пари ще можем да си осигурим още едно попълнение, като се надявам това да е Ковачич! Дано да има някой здраво мислещ в отбора и да им отвори очите на нашите, като им представи пред очите очевидните факти, които очевидно обягват на някои хубавци от ръководството.

Показателите на Бентеке и те не са лоши .От 88 мача има 42 гола а във всички турнири има 99 мача и 49 гола .Но мен ме учудва ,защо Брендън иска толкова много такъв тип тежък нападател и ръстов 190 см,при положение ,че видя какво правихме с раздвижения Суарес ? И видя ,че с подобните на Бентеке ..Ламбърт и Балотели не вървеше играта . Просто не пасват на стилът му такъв вид нападатели а той продължава да иска Бентеке ?! Странно.Преди време искахме такъв ръстов играч ,когато имахме Суарес и Стъридж ,но го искахме за план Б ,да влиза резерва в закучените мачове при силно прибран отбор а не да играе титуляр ?!
http://live4liverpool.com/2015/06/lfc-n ... pools-list?

Алонсо,не се чуди за Бака ,аз го казах много пъти до сега ...погледни му годините ? След два месеца ще стане на 29 ! Американците са от 5 години в Ливърпул и никога досега не са давали много пари за играч на тая възраст или около нея ! Взимайте под внимание тия факти. За тях ,един такъв трансфер е риск ,защото от него се очаква да избие парите си ,единствено от фланелки и голове и силна игра ,която да донесе на Ливърпул купи и титли . Те не могат да вземат пари от тоя играч ,ако тръгнат да го продават след 2 ,3 или 4ри години . Всъщност може ,но най много 10 млн в най добрия случай . В момента клаузата му е 30 млн евра и за мен е абсурдно да се дадат от янките ,ако мислим логично и вземем предвид фактите .
Модела е да се дават пари за млади играчи . Бентеке е на 24 и за това искат да влагат в него . Преди един месец предложихме 23 млн паунда ,но Вила отказаха .Сега май ще предлагаме към 25-26 млн . Ако обаче Вила откажат и тая оферта ,тогава може да стане чудо и да се насочим към план Б ,а имено Бака . И ако го вземем ,това ще е огромна промяна на модела и афиширане на големи амбиции . Те ще покажат с този трансфер ,че за тях не са важни толкова парите ,както беше до момента ..а титлите ,купите и успехите като цяло .Предстои да видим...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 26 юни 2015 14:15

suareshampion написа:
Alonso_Massa написа:Никой нормално мислещ фен на Ливърпул не иска Бентеке особено за 32,5 милиона ПАУНДА, а нашите продължават него да искат... Мамка му Бака струва 21,5 милиона и има къде, къде по-добри показатели и качества и доста по-добре би паснал на стила ни на всичкото отгоре. Какво се занимават с този маймун Бентеке по дяволите? Че и продължават да умуват за трансфера му при положение, че са му сложили цена, която е 3 пъти над това, което всъщност струва... Да действат с Бака докато е време и все още никой не е проявил сериозен интерес, защото човека има къде на по-хубаво да отиде! Пък със спестените пари ще можем да си осигурим още едно попълнение, като се надявам това да е Ковачич! Дано да има някой здраво мислещ в отбора и да им отвори очите на нашите, като им представи пред очите очевидните факти, които очевидно обягват на някои хубавци от ръководството.

Показателите на Бентеке и те не са лоши .От 88 мача има 42 гола а във всички турнири има 99 мача и 49 гола .Но мен ме учудва ,защо Брендън иска толкова много такъв тип тежък нападател и ръстов 190 см,при положение ,че видя какво правихме с раздвижения Суарес ? И видя ,че с подобните на Бентеке ..Ламбърт и Балотели не вървеше играта . Просто не пасват на стилът му такъв вид нападатели а той продължава да иска Бентеке ?! Странно.Преди време искахме такъв ръстов играч ,когато имахме Суарес и Стъридж ,но го искахме за план Б ,да влиза резерва в закучените мачове при силно прибран отбор а не да играе титуляр ?!
http://live4liverpool.com/2015/06/lfc-n ... pools-list?

Алонсо,не се чуди за Бака ,аз го казах много пъти до сега ...погледни му годините ? След два месеца ще стане на 29 ! Американците са от 5 години в Ливърпул и никога досега не са давали много пари за играч на тая възраст или около нея ! Взимайте под внимание тия факти. За тях ,един такъв трансфер е риск ,защото от него се очаква да избие парите си ,единствено от фланелки и голове и силна игра ,която да донесе на Ливърпул купи и титли . Те не могат да вземат пари от тоя играч ,ако тръгнат да го продават след 2 ,3 или 4ри години . Всъщност може ,но най много 10 млн в най добрия случай . В момента клаузата му е 30 млн евра и за мен е абсурдно да се дадат от янките ,ако мислим логично и вземем предвид фактите .
Модела е да се дават пари за млади играчи . Бентеке е на 24 и за това искат да влагат в него . Преди един месец предложихме 23 млн паунда ,но Вила отказаха .Сега май ще предлагаме към 25-26 млн . Ако обаче Вила откажат и тая оферта ,тогава може да стане чудо и да се насочим към план Б ,а имено Бака . И ако го вземем ,това ще е огромна промяна на модела и афиширане на големи амбиции . Те ще покажат с този трансфер ,че за тях не са важни толкова парите ,както беше до момента ..а титлите ,купите и успехите като цяло .Предстои да видим...

То именно там е проблема с Бентеке - той не е никак лош нападател за стила на игра който практикува...Въпроса е, че с Фирмино и Коутиньо зад гърба на нападателя трябва някой който да може да стои на ръба на засадата и да обира извеждащите им подавания....а не някой към когото предимно да се центрира...но Роджърс искал да гради отбор около Бентеке, което звучи нелогично след покупката на Фирмино...ако ще се центрира от крилата да си връщаме Даунинг....
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 26 юни 2015 14:17

25+млн паунда за Бентеке хахахаха, ние наистина сме непоправими кретени. Цяла Европа пълна със страхотни млади нападатели, ние пак от Англия да купуваме.

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 26 юни 2015 14:36

Роля играе фактора "години". Ако Бака е на годините на Бентеке със сигурност щеше да струва доста повече.Пред Бака има 2 най-много 3 сезона футбол докато Бентеке би трябвало тепърва да навлиза в най-добрите години от кариерата си.
Въпреки гръмките изказвания на президента на Лион в медиите упорито се пише че при оферта 35-40 млн ще продаде Лаказет.Лично аз ако имам избор Бентеке за 32.5 и Лаказет за 35 ще предпочета Лаказет.Избор реално няма особено голям.Малко са нападателите от които може да очакваме 15 или повече гола и да можем да ги привлечем.
И аз смятам че 32 млн паунда за Бентеке са абсолютна лудост но и 21 млн паунда за 29 годишен футболист не са никак малко.
Предвид факта че миналия сезон Роджърс започна само един мач с двама чисти нападатели дори може да не се взима такъв ако не се намери подходящ на подходяща цена.Стъридж,Ориги,Ингс а и Фирмино може да играе нападател по-добре да се наблегне на Ковачич и заздравяване на защитата .

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 26 юни 2015 16:52

chakalat написа:

Роля играе фактора "години". Ако Бака е на годините на Бентеке със сигурност щеше да струва доста повече.Пред Бака има 2 най-много 3 сезона футбол докато Бентеке би трябвало тепърва да навлиза в най-добрите години от кариерата си.
Въпреки гръмките изказвания на президента на Лион в медиите упорито се пише че при оферта 35-40 млн ще продаде Лаказет.Лично аз ако имам избор Бентеке за 32.5 и Лаказет за 35 ще предпочета Лаказет.Избор реално няма особено голям.Малко са нападателите от които може да очакваме 15 или повече гола и да можем да ги привлечем.
И аз смятам че 32 млн паунда за Бентеке са абсолютна лудост но и 21 млн паунда за 29 годишен футболист не са никак малко.
Предвид факта че миналия сезон Роджърс започна само един мач с двама чисти нападатели дори може да не се взима такъв ако не се намери подходящ на подходяща цена.Стъридж,Ориги,Ингс а и Фирмино може да играе нападател по-добре да се наблегне на Ковачич и заздравяване на защитата .

Ясно, че годините са фактор, ама все пак не говорим за играч на 32-33 години. Както каза има още 2-3 години футбол пред Бака. Бентеке като е на 24 какво? Аз лично бих взел Клозе на 32-33 отколкото Керъл на 22-23. Класата си е класа. Пък и Бака е все още на 28, така че има още какво да покаже и съм сигурен, че ще си избие парите с добра игра, а Бентеке едва ли ще си избие парите най-много да го продадем двойно по-евтино след 2-3 години както стана с Керъл. Е не трябва да е ракетен инжинер този, който ще избере кой от двамата да вземе. Дано от Астън Вила са чукундури и да не клякат за по-малко от 32,5 милиона и да се насочим евентуално към Бака. И дано да се откажат нашите по-бързо от Бентеке, че за Бака има доста кандидати и нищо чудно някой да ни изпревари, докато за Бентеке учудващо липсват кандидати. Защо ли? Защото никой не е толкова малоумен, че да даде такива пари за него.

Върни се в “Ливърпул”