Alonso_Massa написа:Никой нормално мислещ фен на Ливърпул не иска Бентеке особено за 32,5 милиона ПАУНДА, а нашите продължават него да искат... Мамка му Бака струва 21,5 милиона и има къде, къде по-добри показатели и качества и доста по-добре би паснал на стила ни на всичкото отгоре. Какво се занимават с този маймун Бентеке по дяволите? Че и продължават да умуват за трансфера му при положение, че са му сложили цена, която е 3 пъти над това, което всъщност струва... Да действат с Бака докато е време и все още никой не е проявил сериозен интерес, защото човека има къде на по-хубаво да отиде! Пък със спестените пари ще можем да си осигурим още едно попълнение, като се надявам това да е Ковачич! Дано да има някой здраво мислещ в отбора и да им отвори очите на нашите, като им представи пред очите очевидните факти, които очевидно обягват на някои хубавци от ръководството.
Показателите на Бентеке и те не са лоши .От 88 мача има 42 гола а във всички турнири има 99 мача и 49 гола .Но мен ме учудва ,защо Брендън иска толкова много такъв тип тежък нападател и ръстов 190 см,при положение ,че видя какво правихме с раздвижения Суарес ? И видя ,че с подобните на Бентеке ..Ламбърт и Балотели не вървеше играта . Просто не пасват на стилът му такъв вид нападатели а той продължава да иска Бентеке ?! Странно.Преди време искахме такъв ръстов играч ,когато имахме Суарес и Стъридж ,но го искахме за план Б ,да влиза резерва в закучените мачове при силно прибран отбор а не да играе титуляр ?!
http://live4liverpool.com/2015/06/lfc-n ... pools-list?
Алонсо,не се чуди за Бака ,аз го казах много пъти до сега ...погледни му годините ? След два месеца ще стане на 29 ! Американците са от 5 години в Ливърпул и никога досега не са давали много пари за играч на тая възраст или около нея ! Взимайте под внимание тия факти. За тях ,един такъв трансфер е риск ,защото от него се очаква да избие парите си ,единствено от фланелки и голове и силна игра ,която да донесе на Ливърпул купи и титли . Те не могат да вземат пари от тоя играч ,ако тръгнат да го продават след 2 ,3 или 4ри години . Всъщност може ,но най много 10 млн в най добрия случай . В момента клаузата му е 30 млн евра и за мен е абсурдно да се дадат от янките ,ако мислим логично и вземем предвид фактите .
Модела е да се дават пари за млади играчи . Бентеке е на 24 и за това искат да влагат в него . Преди един месец предложихме 23 млн паунда ,но Вила отказаха .Сега май ще предлагаме към 25-26 млн . Ако обаче Вила откажат и тая оферта ,тогава може да стане чудо и да се насочим към план Б ,а имено Бака . И ако го вземем ,това ще е огромна промяна на модела и афиширане на големи амбиции . Те ще покажат с този трансфер ,че за тях не са важни толкова парите ,както беше до момента ..а титлите ,купите и успехите като цяло .Предстои да видим...
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.