Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

martos
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот martos » 24 юни 2015 13:29

daduradam написа:[offtopic]
Alonso_Massa написа:Лятото на 2013 Брендън Роджърс обеща голям трансфер. Лятото на 2015 той вече е факт. По-добре късно отколкото никога. :lol: :lol: :lol:

Да обещава Меси утре, белким дойде до 2017 :lol:[/offtopic]

Няма да се впише в модела :D

Потребителски аватар
gogovcite
Контакти:

Мнениеот gogovcite » 24 юни 2015 13:44

Браво, супер трансфер!! Сега остават Бака и Клайн и ще постигнем програма миниумум за сглобяване на стойностен отбор. Ако вземем и Ковачич ще е бонус , но вече не е толкова належащ трансфер. Ако успеем да направим тези трансфери кой знае, може пък Стърлинг да се съгласи да остане? Това ще е иделаният вариант и ще имаме истинска конкуренция в атака.
Hala Madrid

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 24 юни 2015 14:04

БР вече не е ли трансферна фея ;) Трансфера на Фирмино си го бива.Хем млад , хем можещ , хем може да са партия на Коу.Какво повече може да искаме от него.Дано всичко мине гладко с прегледите и да му се радваме следващият сезон.Ако дойде и хърватина би трябвало да имаме една от най-добрите халфови линии в ВЛ.А дано :)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

ACDC
Контакти:

Мнениеот ACDC » 24 юни 2015 14:53

Момчета спор няма, че е добър футболист, но не очаквайте чудеса от него поне тази година. Този сезон ще го изнесът футболистите купени миналото лято. ;) Момчето е леко инертен и евентуално втория сезон ще се включи на пълни обороти(нещо като Джан ще бъде и той имаше проблеми в началото и дори след това на моменти пак се движи една идея по бавно). Но точно затова го взимаме, защото има потенциал и ще се развие. Лалана, Маркович, Джан и Коутино ще са звездите. Балотели също ще измъкне няколко мача ако остане и му се гласува доверие. Миналия сезон ми направи впечатление, че при всяко негово влизане контролирахме повече топката. Той доста добре гардира и изработи не малко фалове и винаги след 70+ минута. Не е толкова глупав и слаб футболист колкото го изкарвате. Според мен наистина ако се пуска той след 70 мин като втори нападател и един раздвижен първи избор като Стъридж или някой нов ще вкарваме много голове второто полувреме.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 юни 2015 15:12

ACDC написа:Момчета спор няма, че е добър футболист, но не очаквайте чудеса от него поне тази година. Този сезон ще го изнесът футболистите купени миналото лято. ;) Момчето е леко инертен и евентуално втория сезон ще се включи на пълни обороти(нещо като Джан ще бъде и той имаше проблеми в началото и дори след това на моменти пак се движи една идея по бавно). Но точно затова го взимаме, защото има потенциал и ще се развие. Лалана, Маркович, Джан и Коутино ще са звездите. Балотели също ще измъкне няколко мача ако остане и му се гласува доверие. Миналия сезон ми направи впечатление, че при всяко негово влизане контролирахме повече топката. Той доста добре гардира и изработи не малко фалове и винаги след 70+ минута. Не е толкова глупав и слаб футболист колкото го изкарвате. Според мен наистина ако се пуска той след 70 мин като втори нападател и един раздвижен първи избор като Стъридж или някой нов ще вкарваме много голове второто полувреме.

Един играч ако е добър ще остави своя отпечатък върху отбора още първия мач. Аз съм сигурен че футболисти като Милнър и Фирмино още в началото ще се включат добре и дай Боже футболисти като Ковачич, Бака и Клайн да се вземат, тъй като съм сигурен че и те биха показали качествата си още с идването си. Иначе и аз очаквам много от Маркович и Джан, но от Лалана не чак толкова. Балотели най-вероятно ще си тръгне, тъй като най-вероятно ще вземем още един нападател и ще станат прекалено много. Иначе и аз мисля, че има с какво да помогне, но май няма да остане.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Milkoy
Контакти:

Мнениеот Milkoy » 24 юни 2015 15:20

Alonso_Massa написа:
ACDC написа:Момчета спор няма, че е добър футболист, но не очаквайте чудеса от него поне тази година. Този сезон ще го изнесът футболистите купени миналото лято. ;) Момчето е леко инертен и евентуално втория сезон ще се включи на пълни обороти(нещо като Джан ще бъде и той имаше проблеми в началото и дори след това на моменти пак се движи една идея по бавно). Но точно затова го взимаме, защото има потенциал и ще се развие. Лалана, Маркович, Джан и Коутино ще са звездите. Балотели също ще измъкне няколко мача ако остане и му се гласува доверие. Миналия сезон ми направи впечатление, че при всяко негово влизане контролирахме повече топката. Той доста добре гардира и изработи не малко фалове и винаги след 70+ минута. Не е толкова глупав и слаб футболист колкото го изкарвате. Според мен наистина ако се пуска той след 70 мин като втори нападател и един раздвижен първи избор като Стъридж или някой нов ще вкарваме много голове второто полувреме.

Един играч ако е добър ще остави своя отпечатък върху отбора още първия мач. Аз съм сигурен че футболисти като Милнър и Фирмино още в началото ще се включат добре и дай Боже футболисти като Ковачич, Бака и Клайн да се вземат, тъй като съм сигурен че и те биха показали качествата си още с идването си. Иначе и аз очаквам много от Маркович и Джан, но от Лалана не чак толкова. Балотели най-вероятно ще си тръгне, тъй като най-вероятно ще вземем още един нападател и ще станат прекалено много. Иначе и аз мисля, че има с какво да помогне, но май няма да остане.

Не съм съгласен - има много добри играчи, които понякога имат нужда от доста време за адаптация, особено ако са сменили държавата или да дошли от доста по-непретенциознен отбор. Други пък показват класа веднага и после бързо издишат (пример Йозил) Има много фактори. Само в БГ отборите гонят играчи след един полусезон. Има много фактори. Иначе и аз съм съгласен за Балотели. Има класа в него, дано на предсезонната подготовка демонстрира и желание. Спомям си, че в дебюта си можеше да вкара поне 2-3 гола на Тотнъм, обаче късметът не го покри, иначе сега въобще нямаше да търсим още един нападател.

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 24 юни 2015 15:23

Alonso_Massa написа:Един играч ако е добър ще остави своя отпечатък върху отбора още първия мач. Аз съм сигурен че футболисти като Милнър и Фирмино още в началото ще се включат добре и дай Боже футболисти като Ковачич, Бака и Клайн да се вземат, тъй като съм сигурен че и те биха показали качествата си още с идването си. Иначе и аз очаквам много от Маркович и Джан, но от Лалана не чак толкова. Балотели най-вероятно ще си тръгне, тъй като най-вероятно ще вземем още един нападател и ще станат прекалено много. Иначе и аз мисля, че има с какво да помогне, но май няма да остане.

Аз пък точно от Лалана очаквам най-много през новия сезон. Джан го видяхме, че е добър, очаквам да играе още по-добре. Маркович също имаше проблясъци и се надявам, че ще си покаже зъбите. Лалана на моменти играеше много добре, но му трябваше време да свикне с отбора и с напрежението, иначе е много добър футболист и съм сигурен, че ще играе два пъти по-добре новия сезон.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 24 юни 2015 15:28

Балотели и класа все едно си казал: Борини и голове? Айде не. Балотели е един доста прехвален играч, който дори го мързи да тича. Издиша след 30-тата минута, а е на 24, че то Тоти, който още малко ще се пенсионира на терена тича повече от него. Нито пасва на стила на игра нито нищо, какви шансове какви 5 лева. Да го махат заедно с другото италианско менте Борини и компания да им прави Рикито. Вие не разбрахте ли, че Ливърпул винаги е играл добре с раздвижен напдател, Фаулър, Оуен, Торес, Суарез, а не мързеливци, който не могат да тичат, а техниката им е равна на мойта. Какви Бентекета, какви Йорентета, какви Оригита. Безплатно да ги дават не ни трябват.

Потребителски аватар
dNelbandian
Контакти:

Мнениеот dNelbandian » 24 юни 2015 16:24

Арда Туран
Manchester United, Liverpool and Chelsea to battle over Arda Turan as he eyes Premier League move

Ковачич
Mateo Kovacic Talks Ongoing After Roberto Firmino Deal.

Liverpool not scared off by £21m fee for Mateo Kovacic

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 24 юни 2015 16:27

Milkoy написа:
Alonso_Massa написа:

Не съм съгласен - има много добри играчи, които понякога имат нужда от доста време за адаптация, особено ако са сменили държавата или да дошли от доста по-непретенциознен отбор. Други пък показват класа веднага и после бързо издишат (пример Йозил) Има много фактори. Само в БГ отборите гонят играчи след един полусезон. Има много фактори. Иначе и аз съм съгласен за Балотели. Има класа в него, дано на предсезонната подготовка демонстрира и желание. Спомям си, че в дебюта си можеше да вкара поне 2-3 гола на Тотнъм, обаче късметът не го покри, иначе сега въобще нямаше да търсим още един нападател.

Естесвено, че на някои им трябва повече време, но със сигурност това не е цял сезон. Ето Коутиньо и Стъридж още с идването си се включиха добре. На Джан като се даде шанс веднага заигра добре, а пък Борко, Керъл и т.н. ги чакахме колко време и така и не показаха нищо.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Ливърпул”