Лека вечер и честита купа още веднъж на тези, които знаят значението на думата "фен"!
Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012 (4:5 FT APK)
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012, 18:00 ч.
Честито на всички подкрепяли Ливърпул днес във всеки един момент от мача! Може би на тази честитка не й е точно тук мястото, но тъй като има 2-3ма човека отговарящи на описанието ги поздравявам
На останалите, които не само подгласяха на феновете на МЮ, но и успяха да ги задминат по количеството помия излята по футболистите на Ливърпул и мениджъра, който ни донесе първа купа след 6 годишна пауза още в първия си сезон, мога да им кажа само че ги съжалявам и да ги успокоя че благодарение на "гениалните" им коментари и разбирания за футболната игра аз се почувствах твърде глупав и нищожен (както преди малко видях от един коментар и потвърждение на това мое усещане) и затова нямам намерение много много да се задържам тук и да ви отегчавам с глупавите си коментари...
Лека вечер и честита купа още веднъж на тези, които знаят значението на думата "фен"!
[center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]

Walk on with hope in your heart and YNWA! YNWA!!![/center]
Смешен Ливърпул,каква радост за второстепенна купа срещу третостепенен отбор...
Честито на всички фенове на Ливърпул .....
[wrapimg=]http://cache.images.core.optasports.com/soccer/teams/75x75/661.png[/wrapimg]

За това съм фен на този отбор. Не ни е за първи път тази драма и се надявам не е за последен. След дуспата на Адам ми идваше да хвърля телевизора от яд и въпреки това знаех, че ще бием. Мача го изиграхме каруцарската ама победата си е победа. Даунинг се представя на ниво във втори пореден мач, макар и срещу отбори от Чемпиъншип. Дано победата вдъхне малко увереност на момчетата и да правят по-малко равенства срещу отбори от долната половина на класирането.
- RedMagic
- Контакти:
[wrapimg=]http://assets.liverpoolfc.tv/uploads/14_4f4a8ce2d6feb394632699.jpg[/wrapimg]
Ето заради такива играчи, ето заради такива трофеи, Ливърпул си е Ливърпул и винаги ще бъде един от най-големите ! Изключително, не знам как повечето от вас имат сили да плюят по мениджъра и отбора дори след този мач. Бихме, спечелихме купа, какво повече искате ? И аз не съм доволен от играта, отново някои хора не играха по най-добрия начин, но въпреки всичко, с берлинска стена пред вратата на Кардиф, какво повече искате от момчетата ? Малшанс за гол във втората минута и разгром след това за Кардиф. Но в крайна сметка, било е писано да направим поредният финал, който може да бъде определен с "най-драматичният". След най-драматичният финал за Купата на УЕФА, днес Лига Европа, след най-драматичният финал за ШЛ, Ливърпул днес записа и най-драматичният финал в историята на Карлинг Къп. Честито !
ПС. Не знам за вас, но аз най-много се изкефих, когато Алекси каза следното: "Фернандо Торес напусна Ливърпул, за да печели купи, но ето че сега "червените" печелят отличие".

Ето заради такива играчи, ето заради такива трофеи, Ливърпул си е Ливърпул и винаги ще бъде един от най-големите ! Изключително, не знам как повечето от вас имат сили да плюят по мениджъра и отбора дори след този мач. Бихме, спечелихме купа, какво повече искате ? И аз не съм доволен от играта, отново някои хора не играха по най-добрия начин, но въпреки всичко, с берлинска стена пред вратата на Кардиф, какво повече искате от момчетата ? Малшанс за гол във втората минута и разгром след това за Кардиф. Но в крайна сметка, било е писано да направим поредният финал, който може да бъде определен с "най-драматичният". След най-драматичният финал за Купата на УЕФА, днес Лига Европа, след най-драматичният финал за ШЛ, Ливърпул днес записа и най-драматичният финал в историята на Карлинг Къп. Честито !
ПС. Не знам за вас, но аз най-много се изкефих, когато Алекси каза следното: "Фернандо Торес напусна Ливърпул, за да печели купи, но ето че сега "червените" печелят отличие".
[center]Be Afraid EPL, Be Very Afraid![/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
[center][wrapimg=]http://s3.amazonaws.com/br-cdn/temp_images/2013/09/29/10002648243_752fa70700_o.gif[/wrapimg][/center]
CM Punk написа:
За това съм фен на този отбор. Не ни е за първи път тази драма и се надявам не е за последен. След дуспата на Адам ми идваше да хвърля телевизора от яд и въпреки това знаех, че ще бием. Мача го изиграхме каруцарската ама победата си е победа. Даунинг се представя на ниво във втори пореден мач, макар и срещу отбори от Чемпиъншип. Дано победата вдъхне малко увереност на момчетата и да правят по-малко равенства срещу отбори от долната половина на класирането.
Надявам се не всички фенове на Ливърпул бият дуСпи
Последна промяна от niko_ на 26 фев 2012 22:23, променено общо 1 път.
- shotgun blues
- Контакти:
Честит трофей на феновете на ЛИВЪРПУЛ !
Вземете изгонете тези дървари като Керъл,Хендерсън,Адам и т.н защото с такива ''невероятни'' футболисти повече от Карлинк Къп няма да видите ,за титла на АНГЛИЯ с такива играчи е просто смешно да се и мисли даже
Вземете изгонете тези дървари като Керъл,Хендерсън,Адам и т.н защото с такива ''невероятни'' футболисти повече от Карлинк Къп няма да видите ,за титла на АНГЛИЯ с такива играчи е просто смешно да се и мисли даже
[wrapimg=choose left or right to float]http://prikachi.com/images/169/6607169H.gif[/wrapimg]
Даунинг за мен беше най-добрия днес на терена. И отляво първото, и после- когато се премести вдясно. Постоянно тормозеше защитата на Кардиф, почти всяко негово центриране от корнер беше опасност. Шкъртел и Каут също бяха много силни днес.
[center]
[/center]
[/center]Re: Кардиф Сити - Ливърпул, 26.02.2012, 18:00 ч.
shotgun blues написа:Честит трофей на феновете на ЛИВЪРПУЛ !
Някои хора като мен и реалист се опитват да кажат това, но после идва джеф и казва че ние не сме фенове, а аз подкрепям този отбор от 15-16 години вече!
-
Liverpool forever_95
- Контакти:
Суарес напоследък се представя доста под нивото си...прекалено много топки губи, прави слаби завършващи удари и това е най-вече заради скандала около Евра...дано да не продължава в същия дух, че ще продължат Х-совете на Анфийлд..ако днес Суарес беше играл по-добре, още в редовното време можехме да бием с 3-1