Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 20 юни 2015 10:07

iliev72 написа:Марио трябва да го гоним след слабият сезон , а Лалана може още да се чака ?! Фирмино ще е полезен до Коу , а не да се чудим какво прави Лалана на терена.Или трябва Лалана трябва да направи още един слаб сезон за да решим , че не става и тогава да търсим плеймейкър.А и не може във всеки мач да разчитаме , че Коу ще сътвори нещо с което да победим.Трябва някой да му помага и Лалана се провали в това и време да се вземе някой за да се стегне или ако толкова си може да си заминава.Дори и 3 да останат винаги единият ще почива и за този който резерва мачовете на купите ще са място за изява.Предпочитам Фирмино.Крила си имаме и такива идват от юношите.Проблема си остават играчи които да градят играта като Коу.

Точно така .Трябват халфове .Трябва ни силна халфова линия ,за да компенсираме яловото нападение .Фирмино хем може да я разиграва в средата ,хем е и голаджия .Данчо Фифата пречи на играта ни в средата . Ще видите ,че без него халфовата ни линия ,ще придобие много повече скорост и креативност. Оттам ще дойде и по голямата изненада .Хендерсън ,Шкъртел и Миньоле ако се заменят с правилните играчи ,Ливърпул ще тръгне нагоре !
Ще видите ,в контролите ,като играем някой път без тях ,как ще върви играта . Само се моля ,това момче Богдан да надскочи себе си и да измести шарана.
Илиев ,трябва да се дава и повече шанс на Тиаго Илори . Ония ден беше много добре срещу англичаните .Португалците ,като цяло са добър отбор и може би ще станат шампиони . Малоумните хейтъри плюха Илори и го отписваха ,без да са му гледали и един мач ?! :lol: Но Брендън си знае работата . Видя го ,че му липсва физика и опит ,прати го под наем да натрупа тия качества и сега ще започне да го налага .Илори ще затваря усти ,убеден съм.
Кофтито е само ,че и той и Сако играят като леви централни .Искаше ми се да ги вида заедно на терена .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 юни 2015 13:16

А защо да не ги редува.Без това Сако е малко чуплив и тогава ще има негова алтернатива.Да видим и другите мачове как ще е Илори и ако се представи като с англичаните нищо чудно да заиграе редовно и в Ливърпул.Всяко нещо с времето си тренер.Мен друго ми прави впечатление , че не се говори за замяна на Джерард с друг играч , а неговата роля да се поеме Джан което ме радва.И се надява най-после да се събуди Лалана.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юни 2015 13:38

iliev72 написа:А защо да не ги редува.Без това Сако е малко чуплив и тогава ще има негова алтернатива.Да видим и другите мачове как ще е Илори и ако се представи като с англичаните нищо чудно да заиграе редовно и в Ливърпул.Всяко нещо с времето си тренер.Мен друго ми прави впечатление , че не се говори за замяна на Джерард с друг играч , а неговата роля да се поеме Джан което ме радва.И се надява най-после да се събуди Лалана.

E нали Данчо капитанчо си въобразява ,че може го замени бе :lol: Пробва се да го копира ,но няма качества милия ...но пък на номер го докарва в националния :lol: Ся нищо чудно и 8цата да поиска в Ливърпул :lol:
Майтапа настрана ,но един Ковачич ,един Фирмино ,един Джан както казваш ,дори и Милнър за малко могат да играят тая важна роля в средата ,каквато играеше Стиви .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 20 юни 2015 14:59

Айде честит да ни е! Дано пробие по-бързо в първия отбор!
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 20 юни 2015 15:36

Пожелавам успех на Гомес . Малък е още ,рано му е за първия отбор . Има много добра физика обаче ,188 см висок . Трябва му опит .
Въпреки ,че в интервюто показва самочуствие и едва ли не е готов веднага да се включи в първия отбор ,мисля ,че Брендън ще го даде под наем тоя сезон да натрупа мачове и опит. Но сигурно първо ще изкара подготовката с Ливърпул и там в контролите ще го вида .За сега не мога нищо да коментирам за качествата му ,защото не съм му гледал нито един мач .
Имам наблюдение върху школата и там ясно се вижда ,че защитниците не са най доброто звено .Така ,че този трансфер изглежда логичен .От централните защитници ,единствено към тоя момент Лойд Джоунс така има известни шансове за първия отбор,но мисля минимални.
Гомес е още един играч за бъдещето .Модела продължава да работи в пълна сила :lol: А настоящето ?

ruga4
Контакти:

Мнениеот ruga4 » 20 юни 2015 16:25

Честит ни пореден малоумен трансфер тип Алберто,Илори,Аспас,Борини,Ламбърт.Транферната фея Бренди STRIKES AGAIN.Бренди с ТРЕБЪЛА :lol: :lol: :lol:

Dr. Phibesr
Контакти:

Мнениеот Dr. Phibesr » 20 юни 2015 16:47

suareshampion написа:Пожелавам успех на Гомес . Малък е още ,рано му е за първия отбор . Има много добра физика обаче ,188 см висок . Трябва му опит .
Въпреки ,че в интервюто показва самочуствие и едва ли не е готов веднага да се включи в първия отбор ,мисля ,че Брендън ще го даде под наем тоя сезон да натрупа мачове и опит. Но сигурно първо ще изкара подготовката с Ливърпул и там в контролите ще го вида .За сега не мога нищо да коментирам за качествата му ,защото не съм му гледал нито един мач .
Имам наблюдение върху школата и там ясно се вижда ,че защитниците не са най доброто звено .Така ,че този трансфер изглежда логичен .От централните защитници ,единствено към тоя момент Лойд Джоунс така има известни шансове за първия отбор,но мисля минимални.
Гомес е още един играч за бъдещето .Модела продължава да работи в пълна сила :lol: А настоящето ?

Моделът няма да спре да работи, просто сигурно ще бъдат внесени промени постепенно. За момента, аз лично съм по-скоро доволен от представянето ни на трансферния пазар. Имаме напуснали -халф, вратар и защитник, които са HG, други двама HG са пред изхода, като и двамата са нападатели. Входящи до момента - вратар, защитник, халф и нападател, като 3-ма от 4-ма са HG. От тия 4-ма един директно се включва в състава, двама са за широчина, като единият надгражда с малко ( Богдан ), а вторият е с много голям потенциал, докато последния е оставен със сигурност за бъдещето. Очаквам да бъде взет Клайн и с това да се приключи с английския пазар, както и да започне истинското чупене на модела с утвърдени играчи.

@ruga4 - не мисля, че това е трансфер на Роджърс, по-скоро си е от трансферната политика на отбора :)

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 20 юни 2015 16:58

Това не мога да го разбера.След като веднъж си казал , че не харесваш БР не виждам смисъл във всяко мнение да го повтаряш.
Казал съм го много пъти - като разбирате повече от назначение в Ливърпул подавайте молби и почвайте работа и ние да се радваме на победите които ще носите.
Трансфера си го бива.А ти със сигурност и един мач не си му гледал на Гомез , но вече с оформено мнение.Аман от разбирачи пред клавиатурата и тв-то.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 20 юни 2015 17:32

Суаресчо ако вземем Фирмино да не кажеш пак че само ти си го видял и искал :mrgreen: Защото аз преди 2 години още го споменах

Върни се в “Ливърпул”