mb45 написа:suareshampion написа:http://gong.bg/football-sviat/drugi/kiaer-ne-izbrah-livyrpul-zashtoto-iskam-da-pechelia-trofei-333623
Tова ,което казва и прави Кяер е показателно за моите думи ,че Ливърпул е замряла марка и име .Ние ,официално сме мишки ,след това интервю. Огромни мишки . Ето за това говоря аз от сумати време . Освен че моделчето ни е тъничко и името ни е умряло вече нацяло .
Класен играч ,който иска титли ,никога няма да дойде в Ливърпул ! Никога. Ай ся който спореше с мен да си сложи това интервю в рамка .
Този датски защитник ,ни предпочита дори ...пред отборче ,като Фенербахче ??????????!!!!!

Това интервю е за ръководителите и треньорите на Ливърпул в последните 25 години . Благодарение на тях ,от гранд се превърнахме в едно малко мишешко отборче. Факт.
Сега ,нека погледнем и се опитаме да разтълкуваме този интерес ,който Брендън е имал към Кяер.
Туре преподписа ,Сако е сигурен .Остават Шкъртел,Ловрен и Илори .Интересът към Кяер ,за мен означава ,че поне двама от тия тримата ,не са желани в Ливърпул .И аз не мисля ,че в това число влиза обещаващия Илори .
За мен Роджърс не иска Шкъртел и Ловрен .Явно е видял и добре анализирал от къде му дойдоха проблемите в защита през последния сезон и не само .
Вземи се информирай малко преди да пишеш, че вече даже не си забавен. Ти си единствения човек, който казва, че Рахим трябва да остане на всяка цена, което означава да му дадат над 150к на седмица. Стивън Джерард ги вземаше тези пари, а Рахим на малкия му пръст не може да стъпи, като гледам не само сега, ами в цялата си бъдеща кариера, колкото и потенциал да има, защото Джерард има характер и обича Ливърпул, нещо което този до сега не е загатнал даже.
Да ,аз бях единствения човек и дето искаше Суарес да остане и видяхме какво стана в Ливърпул без Суарес и какво стана в Барса със Суарес

За всичко съм прав ,от както съм влязъл в тия форуми преди 4 години .
Стивън Джерард взимаше тия пари на 35 години .Всъщност май никога не е взимал повече .А заслужавал ли е повече ? Разбира се ,че е заслужавал .Но в Ливърпул имаме ограничен модел . Стивън Джерард обаче можеше да отиде в Челси или Реал и да взима повече .Но не отиде .Защото е лоялен към клуба . Той обича клуба . Но времената се промениха .Понятието "лоялност" и любовта към даден клуб се изпариха в съвременния футбол .
Така ,че мен не ме ебе кой ще е лоялен към клуба ,мен ме ебе да има качество в Ливърпул . Стига секти . Аз искам класа в Ливърпул и победи и нищо ама нищо друго не ме ебе !!!!! Класа и победи !!! Разбираш ли моето дете ...класа и победи !!! Без секти !! Ти си сектант . Аз мразя сектанти .
Аз искам КЛАСА И ПОБЕДИ !!! Ясен ли съм ? Или пак да ти го набия в главата ? Класа и победи !!! Аз не искам от Рахим да обича клуба ,аз искам от него да ми носи победи ! Ей това искам . Разбра ли ме дете мое ? Искам играчи ,като Суарес ,които да ми носят победи и титли следователно .Ето това искам аз . И знаеш ли ? Ако бяхме взимали титли през година ,или през две или през 5 ,може би щях да съм на твоето мнение ,но ние моето дете ,нямаме титла от цели 25 години .Незнам дали ме разбираш .
Мен ми трябва класа .А класата в съвремения футбол ,изисква мангизи .Знаеш ли какво е мангизи ? А така . Що да не му се дадат 150 к ?? Вие ,феновете на Ливърпул ,освен ,че сте малоумни сектанти ,сте и много СВИДЛИВИ . Аз обаче се разграничавам от вас . Аз не съм един от вас . Вашите мисли и желания за развиване и ръководене на тоя клуб са корено различни от моите. Прекратявам спора за Рахим Стърлинг.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.