Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

daduradam
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот daduradam » 18 юни 2015 10:03

Какви 7млн, нали бяха 3.5... бахти простите парчета работят в тоя клуб, вече нямам думи
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юни 2015 10:21

daduradam написа:Какви 7млн, нали бяха 3.5... бахти простите парчета работят в тоя клуб, вече нямам думи

Тва да ни е проблема . Ся ако тръгна и за това да се ядосвам .Има къде къде по големи проблеми в тоя клуб .
Явно малкия е добър защитник .Аз англичаните за защитници ги харесвам .

За Клайн ми се вижда малко подигравателно от наша страна къв светците ,да вдигаме офертата само с един милион :)
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юни 2015 11:32

http://www.telegraph.co.uk/sport/footba ... -move.html
Поредния младок ,с който ни свързват .Направо ми писна вече от тия лапета .Ебахти модела ,ебахти чудото .
Модел -Вечни Мъки :lol:
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Мнениеот Alonso_Massa » 18 юни 2015 12:17

Според мен когато се продаде Стърлинг голяма част от трансферната сума, която ще бъде получена трябва да се инвестира в негов пряк заместник. Аз веднага се сещам за Педро. Страхотен играч, който дори и да не играе плътно всеки мач в Барселона пак вкарва поне по 10 гола на сезон. Футболист с манталитет на победител, който е спечелил всичко в испанския и европейския футбол и е в най-силните си години. Най-хубавото е че ще излезе към 25 максимум 30 милиона. Заплатата му е едва 60 хиляди паунда седмично. Само трябва да проявим интерес. Другото е че само Сити дават оферти в момента за Стърлинг. Чакам Реал и Челси да се намесят за да му се вдигне цената и да вземем повече от тези 50 милиона. Някъде четох че го оценяват на 75 милиона. Ако успеем да вземем едни такива пари за него ще е просто супер. Днес четох че проявяваме интерес към Боласие. Не е лош играч, но не виждам с какво толкова би помогнал. Педро е къде къде по-добър вариант. Отново четох слухове за Ияраменди. Солиден трансфер ще е, но аз лично за тези пари предпочитам Ковачич или Кондогбиа. Лошото е че от 2 дни нищо не се пише за Ковачич, а за Кондогбиа се писа съвсем малко. И естествено чакаме Клайн да подпише всеки момент да имаме поне един приличен десен бек. И най-важното е да си вземем нападател. Бентеке не е вариант за мен! Този по-далеч от Ливърпул!!! Лошото е че не се сещам за нападател на пазара, който да ни е полезен и да се навие да дойде. Ще се палят май свещи Стъридж да е здрав и да ни дърпа. Другия вариант е да чакаме още един сезон Балотели, но това е много краен вариант.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 юни 2015 12:25

Alonso_Massa написа:Според мен когато се продаде Стърлинг голяма част от трансферната сума, която ще бъде получена трябва да се инвестира в негов пряк заместник. Аз веднага се сещам за Педро. Страхотен играч, който дори и да не играе плътно всеки мач в Барселона пак вкарва поне по 10 гола на сезон. Футболист с манталитет на победител, който е спечелил всичко в испанския и европейския футбол и е в най-силните си години. Най-хубавото е че ще излезе към 25 максимум 30 милиона. Заплатата му е едва 60 хиляди паунда седмично. Само трябва да проявим интерес. Другото е че само Сити дават оферти в момента за Стърлинг. Чакам Реал и Челси да се намесят за да му се вдигне цената и да вземем повече от тези 50 милиона. Някъде четох че го оценяват на 75 милиона. Ако успеем да вземем едни такива пари за него ще е просто супер. Днес четох че проявяваме интерес към Боласие. Не е лош играч, но не виждам с какво толкова би помогнал. Педро е къде къде по-добър вариант. Отново четох слухове за Ияраменди. Солиден трансфер ще е, но аз лично за тези пари предпочитам Ковачич или Кондогбиа. Лошото е че от 2 дни нищо не се пише за Ковачич, а за Кондогбиа се писа съвсем малко. И естествено чакаме Клайн да подпише всеки момент да имаме поне един приличен десен бек. И най-важното е да си вземем нападател. Бентеке не е вариант за мен! Този по-далеч от Ливърпул!!! Лошото е че не се сещам за нападател на пазара, който да ни е полезен и да се навие да дойде. Ще се палят май свещи Стъридж да е здрав и да ни дърпа. Другия вариант е да чакаме още един сезон Балотели, но това е много краен вариант.

Педро преподписа с Барса някъде около финала на ШЛ така, че не го брой въобще....Към Ковачич в момента няма интерес, а Кондогбия го искат Интер, Милан, Арсенал и от днес и Реал....Боласие няма нужда....според мен Фирмино ако можем да измъкнем ще е най-добрия вариант.....а за нападател лошото е, че в момента освен за Бентеке не се говори за друг...
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юни 2015 12:31

https://www.clubcall.com/charlton-athle ... 72587.html?
Задействали сме клаузата ,която е 3.5 млн а не 7 . И най вероятно момчето утре ще стане официално наш .
Пак казвам ,аз не обръщам внимание на този трансфер ,тъй като ме съмнява това момче да играе в първия отбор в близките две години .

Тотнъм са извадили 28 млн паунда за Кондогбия .Така се прави .Когато нямаш име ,компенсираш с висока трансферна сума . Но пак ме съмнява французинът да отиде при шпорите . Ливърпул ако изкара едни 30 млн ,може и да дойде при нас тоя звяр и Данчо Фифата ще изгори като факла :lol:
Последна промяна от suareshampion на 18 юни 2015 12:37, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 18 юни 2015 12:34

Rumoured Liverpool target Aymen Abdennour has confirmed that he would be open to a move to a "big club" this summer.The Reds are said to have looked at the Monaco centre-back with a view to strengthening their back-line and the defender admits his representative has held talks with several clubs.

Този може и да заиграе ако го вземем.
And Neil Jones has checked it out and we can confirm Joe Gomez will be having his medical tomorrow.More shortly.

Това е за младежа.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 18 юни 2015 12:58

iliev72 написа:
Rumoured Liverpool target Aymen Abdennour has confirmed that he would be open to a move to a "big club" this summer.The Reds are said to have looked at the Monaco centre-back with a view to strengthening their back-line and the defender admits his representative has held talks with several clubs.

Този може и да заиграе ако го вземем.
And Neil Jones has checked it out and we can confirm Joe Gomez will be having his medical tomorrow.More shortly.

Това е за младежа.

Абденур не е лош, а последните дни се говори, че с Тотнъм спорим за Бартра на който клаузата му е паднала на 7 милиона и аз лично бих предпочел него, ако има истина в този слух :lol:

НО най-вероятно няма да се взема друг защитник освен Гомез

LiverpoolFC News ‏@LFCTransferNRS 37m37 minutes ago

Charlton defender Joe Gomez to undergo Liverpool medical tomorrow ahead of £3.5m deal. [Press Association]

Прясно прясно:
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 6m6 minutes ago

Martin Skrtel has agreed a new contract with Liverpool.

paul joyce ‏@pjoyceexpress 6m6 minutes ago

Martin Skrtel to agree new Liverpool deal.

Dominic King ‏@DominicKing_DM 3m3 minutes ago

Martin Skrtel has ended speculation about his future and agreed a new contract with @LFC.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 18 юни 2015 13:08

Това със Шкъртел и аз го видях, Бартра е по-скоро медийна измислица, а иначе щорите май ще вземат Кабай... не виждам само защо ние не скочим за такъв трансфер...
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 18 юни 2015 13:32

daduradam написа:Това със Шкъртел и аз го видях, Бартра е по-скоро медийна измислица, а иначе щорите май ще вземат Кабай... не виждам само защо ние не скочим за такъв трансфер...

Защото имаме Данчо връзкарчето .Заради него много играчи не се взимат ! Роджърс го има за бог и точно това ще му изяде главата .
Миньоле е същия ,както и Шкъртел . Не съм доволен от евентуалния нов договор на словака .Исках да се махне най накрая . От както е в клуба ,вече може би 8ма година нямаме никакви успехи .

Върни се в “Ливърпул”