http://www.theguardian.com/football/201 ... m-sterling?
Май Хенри е отказал офертата на чаршафите . Дотук добре ,държи си на думата .Сега остава ,да се надявам да няма трета оферта ,след това Хенри да вдигне заплатата на малкия поне на 140 к и Рахим да остане..
Селекцията в Ливърпул
Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
-
Re: Селекцията в Ливърпул
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
suareshampion написа:http://www.theguardian.com/football/2015/jun/17/liverpool-reject-manchester-citys-40m-bid-for-raheem-sterling?
Май Хенри е отказал офертата на чаршафите . Дотук добре ,държи си на думата .Сега остава ,да се надявам да няма трета оферта ,след това Хенри да вдигне заплатата на малкия поне на 140 к и Рахим да остане..
Няма да остане за съжаление - въпроса вече е не "дали" а "кога" ще го продадем и за колко...той самия иска да си ходи и всичко е за пари - предния път като подписваше пак имаше драми за пари - сега уж искаше да се връща в Лондон ама като чу, че от Сити са готови да му дадат 180 000 паунда на седмица изведнъж му се заходи в Манчестър.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
-
Gil-galad написа:suareshampion написа:http://www.theguardian.com/football/2015/jun/17/liverpool-reject-manchester-citys-40m-bid-for-raheem-sterling?
Няма да остане за съжаление - въпроса вече е не "дали" а "кога" ще го продадем и за колко...той самия иска да си ходи и всичко е за пари - предния път като подписваше пак имаше драми за пари - сега уж искаше да се връща в Лондон ама като чу, че от Сити са готови да му дадат 180 000 паунда на седмица изведнъж му се заходи в Манчестър.
Да ,аз го казах това за парите още през април ,като видях Рахим колко смело тръгва срещу Ливърпул .Със сигурност още тогава му е било обещана голяма заплата . Но за да се стигне дотук ,аз обвинявам отново амриканците . Рахим беше много щастлив по миналата година ,направи страхотен сезон . Суарес беше в основата на добрата му игра . Янките продадоха Суарес и Рахим разко спадна . Освен това ,не се привлякоха класните играчи ,които Брендън искаше .Освен това ,може би е трябвало по рано да му повишат заплатата . Също така ,ако малкия иска да печели титли ,знаем къде е по голяма вероятноста това да се случи .
И за мен тая заплата ,която му предлагат от 180 к е много висока за един незавършен младеж ,но точно тук идва ролята на модела . Техния модел е по богат от нашия .Това е болезнената истина . Като искат някой ,изкушават и клуба и играча и си го взимат. Като не става с малко ,става с много пари .Това е техния принцип и както виждаме работи .
Знам ,че ние феновете на Ливърпул не сме свикнали да ни ръководят богати шефове ,но дойде времето ,в което трябва да се молим за такива ,иначе мъките ще продължат ..
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.
Тренер ако си мислиш , че FSG са бедни си много далеч от истината.Само , че когато знаеш как си изкарал всеки цент.Няма как да ги дадеш на един 19г сополивко такава заплата.Може би щяха да му я дадат ако беше вкарал поне 50% от головете които изпусна този сезон.Сам си е виновен.И аз не вярвам Сити да излязат с оферта за 50 млн.Няма невъзможни неща.Така , че ще видим какво ще стане.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.
-
iliev72 написа:Тренер ако си мислиш , че FSG са бедни си много далеч от истината.Само , че когато знаеш как си изкарал всеки цент.Няма как да ги дадеш на един 19г сополивко такава заплата.Може би щяха да му я дадат ако беше вкарал поне 50% от головете които изпусна този сезон.Сам си е виновен.И аз не вярвам Сити да излязат с оферта за 50 млн.Няма невъзможни неща.Така , че ще видим какво ще стане.
Не са бедни ,аз винаги съм го казвал .Просто не дават достатъчно пари за футболен клуб Ливърпул ,с които да сме конкурентно способни на останалите 4ри отбора .
suareshampion написа:iliev72 написа:Тренер ако си мислиш , че FSG са бедни си много далеч от истината.Само , че когато знаеш как си изкарал всеки цент.Няма как да ги дадеш на един 19г сополивко такава заплата.Може би щяха да му я дадат ако беше вкарал поне 50% от головете които изпусна този сезон.Сам си е виновен.И аз не вярвам Сити да излязат с оферта за 50 млн.Няма невъзможни неща.Така , че ще видим какво ще стане.
Не са бедни ,аз винаги съм го казвал .Просто не дават достатъчно пари за футболен клуб Ливърпул ,с които да сме конкурентно способни на останалите 4ри отбора .
Как да не дават пари, миналото лято похарчиха 200 милиона, това малко пари ли са. Или дай всяко лято да дават по 200. Не става така, при нас е грешката, говореше се, че Барса да давали по-малко кинти за Суарес но са предложили да вземем Санчес, ама нашето БР не го искал, за това пак си взехме куп дръвца.
- Red Mersey
- Контакти:
comorad написа: Как да не дават пари, миналото лято похарчиха 200 милиона, това малко пари ли са. Или дай всяко лято да дават по 200. Не става така, при нас е грешката, говореше се, че Барса да давали по-малко кинти за Суарес но са предложили да вземем Санчес, ама нашето БР не го искал, за това пак си взехме куп дръвца.
Роджърс искаше Алексис, но той самият не пожела да дойде, защото му се живеело в Лондон (имаше разни слухове и че е подписал с Арсенал, защото приятелката му искала да живее в столицата и му се разсърдила - чехльо). Щеше да е идеално попълнение за отбора ни, но пак излязохме каръци, а в случая БР не е виновен.
Според мен е много малко възможен начина по който иска да стане суарезчо. Очаква някой да е "вътре" с по 200-300 млн на година и да се спонсорира сам за да премине ФФП. Те дори Сити с тази политика не постигнаха резултати веднага.
Вместо това трябваше да се насочите към 7-8 от талантливите играчи и в тях да се вложат парите от изминалите години. Сега щяхте да имате изграден гръбнак от който се очаква нещо, а не такива като Ловрен и Балотели.
Вместо това трябваше да се насочите към 7-8 от талантливите играчи и в тях да се вложат парите от изминалите години. Сега щяхте да имате изграден гръбнак от който се очаква нещо, а не такива като Ловрен и Балотели.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Brendan Rodgers is due back at Melwood on July 6th for pre season training. #lfc (Paul Joyce)
Клайн
paul joyce @pjoyceexpress 12h12 hours ago
Southampton set to finalise £3.5m deal for right-back Cedric Soares from Sporting Lisbon. Opens way for Nathaniel Clyne to Liverpool.
Nathaniel Clyne is desperate to move to Anfield. #lfc (Paul Joyce)
Rodgers is hoping to sign Clyne for around £11 million. #lfc (Paul Joyce)
Liverpool look set to land Nathaniel Clyne, & are likely to return with an offer of £11 million in the next week. #lfc (Paul Joyce)
An £11 million bid for Nathaniel Clyne is expected in the next 48 hours. #lfc (John Percy - Telegraph)
Джан
Germany U21 coach Horst Hrubesch: "I've just been to Liverpool. There we were told that Emre will soon assume Gerrard's role in midfield."
Коатес
Sebastian Coates is set to become Sunderland’s first summer signing, with him now a whisker away from completing his move. [Sunderland Echo]
Стърлинг
Liverpool are standing firm over Raheem Sterling, having previously suggested they want £50 million. #lfc (Paul Joyce)
Liverpool have warned they will not accept any offers below £50 million. #lfc (John Percy - Telegraph)
Джо Гомез
Rodgers is also confident of wrapping up a £7 million deal for Joe Gomez before the weekend. #lfc (John Percy - Telegraph)
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.
Джо Гомез 7млн... поредните 7млн в канала като Коатес, Илори, Аспас.. Аман, наистина вече ми писна с тея олигофренски трансфери.