Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

suareshampion

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот suareshampion » 17 юни 2015 12:07

Чаршафите направиха втора оферта от 40 млн паунда . Хенри обаче поиска 50 млн ,я да видим сега дали няма да клекне алчния гъз или ще си държи на своето ? Рахим не трябва да се продава !!! Иначе официално ще ни излезе име в целия свят ,че сме донори и сателитчета на по богатите отбори,като си продаваме най добрите играчи . Това ще се отрази и на класните играчи ,които евентуално искаме да привличаме .Те просто ще имат още една причина ,да не дойдат в тоя клуб с мишкарски собственици и мишкарска политика .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 юни 2015 12:21

Liverpool are set to reject a £40m bid from Manchester City for Raheem Sterling.

Тренер нещо да кажеш ;)
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юни 2015 12:26

iliev72 написа:
Liverpool are set to reject a £40m bid from Manchester City for Raheem Sterling.

Тренер нещо да кажеш ;)

Е чакай бе момче ,офертата на чаршафите дойде преди малко ,сега твоя нещастник ще трябва да мисли . Това дето ми го постваш е предполагаемо от някой си журналист. По принцип би трябвало нещастника да откаже тая оферта ,щом е казал цена от 50 млн . Но ще видим ,аз всичко очаквам от него .Той е доказан алчен нещастник ,който не го интересуват титлите в Англия а единствено и само финансовата част на нещата . Той не иска силен Ливърпул и това се вижда от всяко негово действие !!! Не стига ,че заради ограничения му модел ,не може да привличаме класа ами и си продава малкото класа в отбора ?! Ебахти нещастника . Абе няма ли да гушва букетчето тоя дядо вече бе ?
Последна промяна от suareshampion на 17 юни 2015 12:29, променено общо 1 път.
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 17 юни 2015 12:27

Офертата им е 35.5 млн и добавки, даже няма 40млн.паунда.Естествено, че трябва да се отхвърли...При такова развитие на нещата нашите веднага трябва да търсят заместник, да си вържем гащите преди да го продадем, което явно е въпрос на време !
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
iliev72
Контакти:

Мнениеот iliev72 » 17 юни 2015 12:30

Тренер не си прав :) Това е от Ехо.
Liverpool FC receive new £40m Manchester City bid for Raheem Sterling
Много им се иска да си спестят 5 млн на арабите , но като гледам номера няма да мине ! Цена е 50 млн.
[offtopic][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/72850495676373035823.jpg[/wrapimg][wrapimg=]http://pic.cpa3y.net/images/28875847901498354995.jpg[/wrapimg]
[wrapimg=]http://i67.tinypic.com/23tmws9.jpg[/wrapimg][/offtopic]
Тайната на вечната младост е да научаваш всеки ден по нещо ново.
Ако спориш с идиот, вероятно и той прави същото или си попаднал на партиен (непълен) член.

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 17 юни 2015 12:30

daduradam написа:Офертата им е 35.5 млн и добавки, даже няма 40млн.паунда.Естествено, че трябва да се отхвърли...При такова развитие на нещата нашите веднага трябва да търсят заместник, да си вържем гащите преди да го продадем, което явно е въпрос на време !

35 млн плюс 5 млн добавки .С една дума 40 млн .

Gil-galad
Контакти:

Мнениеот Gil-galad » 17 юни 2015 12:33

Офертата е факт, но явно наще ще искат още или поне цялата сума наведнъж. Отвсякъде се казва това.

Пол Джойс
paul joyce ‏@pjoyceexpress 1h1 hour ago

Manchester City increase bid for Liverpool's Raheem Sterling to £35m plus £5m in add ons.

Liverpool have yet to respond, although it seems only a matter of time before Sterling now makes the move to The Etihad. (Paul Joyce) #lfc

Тони Барет
Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 1h1 hour ago

Man City have increased their offer for Raheem Sterling to £35m plus £5m in add ons.

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 44m44 minutes ago

RE Sterling: Don't buy the final bid idea. You don't make such huge offers this early in the summer and then walk away.

Tony Barrett ‏@TonyBarretTimes 23m23 minutes ago

I know it's become popular to question Sterling's ability but I think he's an exceptional talent, albeit still the unfinished article.

НИйл Джоунс - Ехо
Neil Jones ‏@neiljonesecho 1h1 hour ago

Liverpool likely to reject improved £40m bid from Manchester City for Raheem Sterling. #LFC Story to follow....

Бен Смит - BBC
Ben Smith ‏@BenSmithBBC 60m60 minutes ago

Manchester City have made an improved offer of £35.5m for Raheem Sterling. Likely to be rejected by #LFC but no response yet.

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 56m56 minutes ago

It has been suggested to me that £35.5m represents City's last bid. Would already make Sterling world's most expensive teenager

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 50m50 minutes ago

£35.5m plus add ons feels like a solid offer for Raheem Sterling. No questioning his talent but he wants to leave #LFC. Big decision.

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 47m47 minutes ago

#LFC could take money and lodge formal bid for Benteke. Not sure his £32m release clause represents value just yet. Huge potential

Мейл
Manchester City will make a second bid for Raheem Sterling, but it's unlikely they will go anywhere near #LFC's asking price. (Mail) #lfc

Скай
Man City really want Sterling, but £40 million will be their final offer. #lfc (SkySports)
- едва ли ще е последната оферта, след като толкова бързо скачат с втора.

И Рори Смит :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Rory Smith ‏@RorySmithTimes 21m21 minutes ago

My favourite is the "take it or leave it" offer. That's exactly what all offers are. It is in the nature of an offer to take it or leave it.

Други достоверни източници, но не журналисти.
I'm calling bullshit on Man City making their latest Sterling bid their final offer. Makes little sense to me

My thoughts are that #LFC will reject the £35m + £5m add-ons, in the hope City come back and offer £40m straight up & then accept offer.

We'd get £32m then, as QPR are entitled to 20% (£8m) I just hope it doesn't go on Benteke!

City are looking to get Sterling signed asap. They don't want a bidding war and want him on their preseason tour.
Once in a generation a player comes along to whom nothing seems impossible! Luckily that player wears the number eight shirt at Anfield.

Потребителски аватар
wolf
Контакти:

Мнениеот wolf » 17 юни 2015 16:47

20% са за КПР не го забравяйте

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 17 юни 2015 17:58

Дано само Стърлинг не извърти някой номер като Бейл и да откаже да почне подготовка/играе :lol:
Масчерано също извъртя подобен номер и даже отказа да играе в даден мач в началото на сезона (ако не бъркам)?
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Mar70
Контакти:

Мнениеот Mar70 » 17 юни 2015 19:04

Няма да взимаме Тевез, явно ... Просто в момента не виждам добър нападател, който би бил добър, да влиза в схемата с бързия футбол и да ни носи. Най - много някое друго английско дърво от 3-та дивизия ...

Върни се в “Ливърпул”