Селекцията в Ливърпул

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Alonso_Massa
Контакти:

Re: Селекцията в Ливърпул

Мнениеот Alonso_Massa » 15 юни 2015 17:35

В Италия съобщават за доста голям интерес към Тевес. Дано е вярно! За Ковачич на нчкои места казват, че няма реален интерес, но пък за да се изпишат толкова много неща за него явно има нещо. За Клайн също се пише бая днес.
[wrapimg=]http://1.bp.blogspot.com/-32O3MZ4OU1Q/TrdGFtNTuXI/AAAAAAAAB2w/5WmX_zMJ1t8/s400/Steven++Gerrard+-+Top+Football+Player+soccer.jpg[/wrapimg]

[offtopic][wrapimg=]http://nesncom.files.wordpress.com/2014/01/daniel-sturridge-chip-vs-everton-in-merseyside-derby.gif?w=500&h=280[/wrapimg][/offtopic]
[offtopic][wrapimg=]http://www.finishersforum.com/wp-content/uploads/2013/02/gerrardgoal.gif[/wrapimg][/offtopic]

chakalat
Контакти:

Мнениеот chakalat » 15 юни 2015 18:07

Red Mersey написа:Интересно ми е къде ще играе този Ковачич ? Мисля, че имаме достатъчно силна халфова линия с Хендерсън, Джан (който трябва да играе халф, а не защитник), Коутиньо, Лалана(който ще направи много по-добър сезон от предния, помнете ми думите) и Милнър също, въпреки че той сигурно ще играе и на крилото, Алън да не го забравяме и него. Не ми е ясно този Матео как ще го впишем в състава, след като той играе най-добре като атакуващ халф, а такива при нас са Коутиньо и Лалана, не знам как ще стане работата. Иначе момчето е талантливо, харесва ми дрибъла му, удара му също е мощен, пасовете, добро попълнение ще е със сигурност, но не знам къде ще го слагаме.

Джан досега не е играл само халф...Инак Ковачич е може би топ трансфера на Роджърс ако успеем да го вземем и цената е тази която се споменава.Ти не знам дали броиш Алън, аз като го видя на терена тръпки ме побиват и често спирам да гледам.Определено имаме нужда от подобен футболист и мисля че феновете може да сме доволни от привличането му.Остава трансфера да се осъществи и да пожелаем на Ковачич много успехи.Поне от това което се споменава в медиите цена около 16-17 млн паунда е доста добра за толкова млад и обещаващ футболист.Привличането му би било доказателство че могат да се взимат високо ценени футболисти на прилични цени с прилични заплати.

Потребителски аватар
HoUs4oOL

Мнениеот HoUs4oOL » 15 юни 2015 18:53

Ben Smith ‏@BenSmithBBC 37 мин.37 минут назад

#LFC have made enquiry for Charlton's highly-rated midfielder Joe Gomez. Bid imminent. Liverpool willing to pay £3.5m

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
[center][wrapimg=]https://media.giphy.com/media/YSC4XfUOp4LclYppml/giphy.gif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 15 юни 2015 19:38

chakalat написа:
Red Mersey написа:Интересно ми е къде ще играе този Ковачич ? Мисля, че имаме достатъчно силна халфова линия с Хендерсън, Джан (който трябва да играе халф, а не защитник), Коутиньо, Лалана(който ще направи много по-добър сезон от предния, помнете ми думите) и Милнър също, въпреки че той сигурно ще играе и на крилото, Алън да не го забравяме и него. Не ми е ясно този Матео как ще го впишем в състава, след като той играе най-добре като атакуващ халф, а такива при нас са Коутиньо и Лалана, не знам как ще стане работата. Иначе момчето е талантливо, харесва ми дрибъла му, удара му също е мощен, пасовете, добро попълнение ще е със сигурност, но не знам къде ще го слагаме.

Джан досега не е играл само халф...Инак Ковачич е може би топ трансфера на Роджърс ако успеем да го вземем и цената е тази която се споменава.Ти не знам дали броиш Алън, аз като го видя на терена тръпки ме побиват и често спирам да гледам.Определено имаме нужда от подобен футболист и мисля че феновете може да сме доволни от привличането му.Остава трансфера да се осъществи и да пожелаем на Ковачич много успехи.Поне от това което се споменава в медиите цена около 16-17 млн паунда е доста добра за толкова млад и обещаващ футболист.Привличането му би било доказателство че могат да се взимат високо ценени футболисти на прилични цени с прилични заплати.

Въобще не го броя Алън, дори се надявам да бъде продаден, но едва ли, след като е любимец на Роджърс и незнайно защо постоянно го пускаше в игра през изминалия сезон, въпреки че беше трагичен. Надявам се да го продадем, от Лукас също не смятам, че имаме нужда, ако ще ползваме дефанзивен халф, Джан е идеален за тази позиция, но се съмнявам схемата ни през новият сезон да включва деф. халф. Махаме Лукас и Алън, на тяхно място Милнър и Ковачич е идеално, въпреки че Милнър ще играе и като крило.

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 юни 2015 21:45

Алонсо, интересът към Тевез е ясен, но е ясно, че всичко зависи от него.Има оферти от няколко отбора и до няколко дни щял да решава къде да продължи да играе :)
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

Потребителски аватар
9lives
Контакти:

Мнениеот 9lives » 15 юни 2015 21:52

daduradam написа:Алонсо, интересът към Тевез е ясен, но е ясно, че всичко зависи от него.Има оферти от няколко отбора и до няколко дни щял да решава къде да продължи да играе :)

Ако вземем Тевез и Клайн, ще направим по - добра селекция за около 30 милиона от миналогодишната за 120 :mrgreen:
You cannot transfer the heart and soul of Liverpool Football Club, although I am sure there are many clubs who would like to buy it.

- Jurgen Klopp

daduradam
Контакти:

Мнениеот daduradam » 15 юни 2015 22:09

9lives написа:
daduradam написа:Алонсо, интересът към Тевез е ясен, но е ясно, че всичко зависи от него.Има оферти от няколко отбора и до няколко дни щял да решава къде да продължи да играе :)

Ако вземем Тевез и Клайн, ще направим по - добра селекция за около 30 милиона от миналогодишната за 120 :mrgreen:

Ам, мен Клайн не ме кефи, но Тевез е НАПАДАААААААААТЕЛ, не като нашите бездарници.
[wrapimg=]http://stream1.gifsoup.com/view6/4262317/friends-dance-o.gif[/wrapimg]

suareshampion

Мнениеот suareshampion » 15 юни 2015 22:26

Ковачич ще бъде един от трите халфа в средата ,с които Роджърс обича да играе в схема 4-3-3 . Аз обаче незнам дали наистина имаме интерес към него ,тъй като днес един от директорите в Интер каза , че Ковачич не се продава и успокои феновете им . Те скочиха веднага ,след като излязоха слуховете .Така се прави . Нашите фенове също трябваше да скочат в защита на Суарес и Стърлинг ,но не го правят ,даже става обратното.
Хората искат да си задържат добрите играчи и това е най нормалната реакция.
Съмнявам се ,че ще вземе Ковачич.Иначе влиза в модела ,млад е с потенциал ...до 25 млн трансферна сума и не мисля ,че ще иска повече от 100 к.
Съмнявам се и за Тевез .Днес излезе информация ,че английски клуб иска аржентинеца ,но със сигурност това не е Ливърпул . Освен това ,янките мразят да дават пари за опитни играчи на около 30 години ,за съжаление .Иначе Тевез щеше да ни свърши перфектна работа в следващите две години .
За Клайн ми се струва най реално да го вземем .Дали той или Монтоя няма значение и двамата са добри бекове с афинитет към атаката ,точно каквито изисква стилът на Брендън .
Джан ще играе халф ,спокойно .Брендън го пускаше и халф ,но не се представи кой знае колко силно . Джан запълваше дупки в защита тоя сезон .Имаше контузени ,имаше защитници в слаба форма и той ги замести доста добре . Той дойде с визитка на поливалентен играч ,който може да играе хем като централен ,хем като бек и халф. Сега Брендън като вземе Клайн ,Джан ще си мине в средата .
Ако някой ми следи коментарите от 5 години насам ,ще ме обяви за гений и ще ме покани за треньор на горкия изстрадал Ливърпул.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 15 юни 2015 23:07

STERLING: Chelsea are interested in signing Raheem Sterling and are monitoring the situation, but Sky understands they are not prepared to meet Liverpool's £50m valuation. Meanwhile, Manchester City have not come in with an improved offer yet after seeing a £25m plus add-ons bid rejected last week, with there no bids from any other clubs
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Red Mersey
Контакти:

Мнениеот Red Mersey » 16 юни 2015 00:14

suareshampion написа:Ковачич ще бъде един от трите халфа в средата ,с които Роджърс обича да играе в схема 4-3-3 . Аз обаче незнам дали наистина имаме интерес към него ,тъй като днес един от директорите в Интер каза , че Ковачич не се продава и успокои феновете им . Те скочиха веднага ,след като излязоха слуховете .Така се прави . Нашите фенове също трябваше да скочат в защита на Суарес и Стърлинг ,но не го правят ,даже става обратното.
Хората искат да си задържат добрите играчи и това е най нормалната реакция.
Съмнявам се ,че ще вземе Ковачич.Иначе влиза в модела ,млад е с потенциал ...до 25 млн трансферна сума и не мисля ,че ще иска повече от 100 к.
Съмнявам се и за Тевез .Днес излезе информация ,че английски клуб иска аржентинеца ,но със сигурност това не е Ливърпул . Освен това ,янките мразят да дават пари за опитни играчи на около 30 години ,за съжаление .Иначе Тевез щеше да ни свърши перфектна работа в следващите две години .
За Клайн ми се струва най реално да го вземем .Дали той или Монтоя няма значение и двамата са добри бекове с афинитет към атаката ,точно каквито изисква стилът на Брендън .
Джан ще играе халф ,спокойно .Брендън го пускаше и халф ,но не се представи кой знае колко силно . Джан запълваше дупки в защита тоя сезон .Имаше контузени ,имаше защитници в слаба форма и той ги замести доста добре . Той дойде с визитка на поливалентен играч ,който може да играе хем като централен ,хем като бек и халф. Сега Брендън като вземе Клайн ,Джан ще си мине в средата .

Дано тея янки са се осъзнали малко, че имаме нужда от класа и от опитни играчи. Милнър леко подсказва, че им е дошъл акъла в главата донякъде, дано да е така, не може все с млади играчи. А Роджърс като иска определен футболист, трябва да настоява за него, а не да се съгласява с нещо друго. Техният модел е хубав, но не и за отбор като нас, отбор който трябва да мачка и да печели титли, да притежава класа, а не само потенциал, защото такъв имаме и то в повече. Сега се нуждаем от опитни и доказани играчи, взехме трима за без пари, които мисля че са добри попълнения (за Милнър съм сигурен, че е), сега трябва класа в нападение и защита. Джеко, Йоветич, Тевез, Бака, идеални нападатели от които имаме нужда и биха могли да вкарват 20+ гола на сезон. Монтоя или Клайн за десен бек и според мен имаме нужда от още един класен защитник и вратар, конкуренция на Миньоле. Ако продадем Стърлинг и вземем солидна сума, също да продадем и лекетата, които нямат място в Ливърпул, ще имаме достатъчно пари за добра селекция, но не всичко зависи от парите, за да купим класни играчи, трябва добра трансферна политика.

Върни се в “Ливърпул”