Alonso_Massa написа:Няма значение кой ще вземем Кейхил, дясно крило или нападател... Важното е да вземем още някой.
Да има, викаш.

Модератори: Gil-galad, paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alonso_Massa написа:Няма значение кой ще вземем Кейхил, дясно крило или нападател... Важното е да вземем още някой.
LFC1892 написа:...защото, няма какво да се лъжем, играта напред с Керъл не върви.
LFC1892 написа:Alonso_Massa написа:Няма значение кой ще вземем Кейхил, дясно крило или нападател... Важното е да вземем още някой.
Да има, викаш.Аз също като john barnes смятам, че е много по-важно да се вземе играч в предни позиции, най-добре нападател, защото, няма какво да се лъжем, играта напред с Керъл не върви.
Alonso_Massa написа:Kaквото и да вземем ще е по-добре от нищо все пак. И аз съм на мнение, че ни трябва спешно офанзивен футболист, но си представи, че Агер се контузи и нямаме друг освен Карагър и Шкъртъл. Един от тях ако получи наказание? Какво правим? Не си струва според мен да поемаме този риска за сметка на офанзивен футболист. Атаката ни е добра само Кени трябва да рзбере, че трябва да се играе без Керъл.
Alonso_Massa написа:LFC1892 написа:Alonso_Massa написа:Няма значение кой ще вземем Кейхил, дясно крило или нападател... Важното е да вземем още някой.
Да има, викаш.Аз също като john barnes смятам, че е много по-важно да се вземе играч в предни позиции, най-добре нападател, защото, няма какво да се лъжем, играта напред с Керъл не върви.
Kaквото и да вземем ще е по-добре от нищо все пак. И аз съм на мнение, че ни трябва спешно офанзивен футболист, но си представи, че Агер се контузи и нямаме друг освен Карагър и Шкъртъл. Един от тях ако получи наказание? Какво правим? Не си струва според мен да поемаме този риска за сметка на офанзивен футболист. Атаката ни е добра само Кени трябва да рзбере, че трябва да се играе без Керъл.
JalkiSte написа:Alonso_Massa написа:Kaквото и да вземем ще е по-добре от нищо все пак. И аз съм на мнение, че ни трябва спешно офанзивен футболист, но си представи, че Агер се контузи и нямаме друг освен Карагър и Шкъртъл. Един от тях ако получи наказание? Какво правим? Не си струва според мен да поемаме този риска за сметка на офанзивен футболист. Атаката ни е добра само Кени трябва да рзбере, че трябва да се играе без Керъл.
Е добре де, то по тая логика - ако Суарез се контузи, пак опираме до Керъл, който според теб не става.Следователно ни трябва и нападател
LFC1892 написа:Съгласен съм с теб. Да се надяваме, че няма да се случи да отстъстват двама едновременно измежду Карагър, Агер и Шкъртел. А някак не върви да имаме 20-милионен защитник за резерва, като даже не съм убеден, че Кейхил е по-добър от третия ни избор в центъра на защитата - Шкъртел. Някой знае ли защо Н'гог дори не е резерва? Контузен, наказан, спазарен?
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта